Forumi Horizont | Gjithsej 109 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- Mejhone "REHATI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15264)
Hajt pra e Gezofsh dhe kete Mejhone
Tash me te thene te drejten, une s'jam ftof me asnje...nga ty po e degjoj...
Sa here kam hyre ne forum kam qene gjithmone e ngrohte, dhe kete mund ta konstatojne personazhet e ndryshem te kesaj Mejhones
Heyyy sa po me pelqeka ky ambienti i ri....tavolinat, kolltuqet.....banaku.-..c'do gje ne kombinim.
Te lumte fantazia Peshtim Peshtimi
Do te me ofrosh dicka per te pire si mysafirja e pare qe jam...apo si gjithmone do te ma ngecni ne fyt pijen
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Hajt pra e Gezofsh dhe kete Mejhone![]()
Tash me te thene te drejten, une s'jam ftof me asnje...nga ty po e degjoj...
Sa here kam hyre ne forum kam qene gjithmone e ngrohte, dhe kete mund ta konstatojne personazhet e ndryshem te kesaj Mejhones![]()
Heyyy sa po me pelqeka ky ambienti i ri....tavolinat, kolltuqet.....banaku.-..c'do gje ne kombinim.
Te lumte fantazia Peshtim Peshtimi
Do te me ofrosh dicka per te pire si mysafirja e pare qe jam...apo si gjithmone do te ma ngecni ne fyt pijen![]()
Oooo ty t'u mbushte Mejhonja plot me kliente ishalla....kete Yxhym ne fakt se kam provuar, por edhe s'kam shume bese nga keto te forumit, se duan me mè helmuar qe te me heqin qafe....
Me fal qe ta ngatarrova Emrin me Emrin dhe sta vura Mbiemrin por s'me pelqen t'ja tregoj identitetin njerezve sepse me akuzojne per shfrytezim posti pastaj. I din mire ti keto gjera besoj...
Hajt pra cin - cin me Yxhym
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Oooo ty t'u mbushte Mejhonja plot me kliente ishalla....kete Yxhym ne fakt se kam provuar, por edhe s'kam shume bese nga keto te forumit, se duan me mè helmuar qe te me heqin qafe....
Me fal qe ta ngatarrova Emrin me Emrin dhe sta vura Mbiemrinpor s'me pelqen t'ja tregoj identitetin njerezve sepse me akuzojne per shfrytezim posti pastaj. I din mire ti keto gjera besoj...
Hajt pra cin - cin me Yxhym![]()
Me ne fund ju zuri shpirti rehat juve!
Mire bere Peshto, te pakten ia ke pak haberin ketij biznesi, se te hapje ndonje photo shop, do tekisha quajtur te lojtur. :p
Citim:
Po citoj ato që tha bleta punetore
Mire bere Peshto, te pakten ia ke pak haberin ketij biznesi, se te hapje ndonje photo shop, do tekisha quajtur te lojtur. :p
Yxhym te bardhe, nuk ke?
Se te kuqin te dhash.
Citim:
Yxhym te bardhe, nuk ke?
Se te kuqin te dhash.![]()
Re: Mejhone "REHATI"
Citim:
Po citoj ato që tha ishpeshtimi
Njoftimin per lejen e hapjes te lokalit te ri,si pronar i vetem,ma dergoi vete Moderatorja me dy zemra Eria.
E falenderoj publikisht!
Une fut njeren kemben sa per tju sjelle fat,se s'me terheq ky vend mbushur me pleq ...Te fala paci
Citim:
Nocion I Kulluar i Pademshem!
ahhahahaha Lela paske kembe te mbare !!!!
U s'te mjaftuan ty 2869 shkrime e 27883 lexime per ta quajtur nje sukses i pangopur!
Dmth aty u testuan sjelliet me vrull e ketu do vetekenaqemi pasi te kemi kaluar keto ndryshimet e medha mqs jemi ne mejhonen "rehati" E tani qe paska bere kembe lela e bzzzzzzz bleta, eria , brisi me lejohet te futem e une thjesht per nje refleks qetesimi a vrull pasqyrimesh who knows!....bazamenti ....muret, hmmm plateau S'di si ta perceptoj si nje zone ngushellimi apo si nje pervetesim Gjithsesi sa mund te zgjate nje plateau ?
Cheers Yxhym !
Re: Nocion I Kulluar i Pademshem!
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
ahhahahaha Lela paske kembe te mbare !!!!
U s'te mjaftuan ty 2869 shkrime e 27883 lexime per ta quajtur nje suksesi pangopur!
Dmth aty u testuan sjelliet me vrull e ketu do vetekenaqemi pasi te kemi kaluar keto ndryshimet e medha mqs jemi ne mejhonen "rehati"![]()
E tani qe paska bere kembe lela e bzzzzzzz bleta, eria , brisi me lejohet te futem e une thjesht per nje refleks qetesimi a vrull pasqyrimesh who knows!....bazamenti ....muret, hmmm plateau S'di si ta perceptoj si nje zone ngushellimi apo si nje pervetesim Gjithsesi sa mund te zgjate nje plateau ?![]()
kishe te drejte, nuk shkel kembe me ketu, qenkam ters sjell shtegtime
Citim:
Po citoj ato që tha ~Enigme~
kishe te drejte, nuk shkel kembe me ketu, qenkam ters sjell shtegtime
Mejhone .....Nuk ka si Shamata! Un Per vete nuk e tradhtoj ate lokal
eh me smoker eshte:
Zelli për spastrime të kujtesës
Foton e shamates nuk doni fare ta vendosni diku ketu pra e?!!
kemi eksportu pijetore shamaten ne SHBA qe ne vitet 90
http://www.youtube.com/watch?v=-F_tT-q8EF0
Lokalit " Shamata" ju fut fadroma e bashkise. Tani disa pleq jane mbledhur tek kjo mejhanja, te tjeret po ngrhen ne diell.
http://www.kohajone.com/html/artikull_17157.html
Citim:
Po citoj ato që tha tresh
kemi eksportu pijetore shamaten ne SHBA qe ne vitet 90![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-F_tT-q8EF0
Fillove percartjen tende pellazgjike Tresh?
Nje lokal ma shkaterrove...kete te dytin nuk ta le!
Do kercase pushka.....Mbameni djema se e vrava!!!
Citim:lol kaq shum ke pi.:p shih se mos ke ngatrru gjuhe ose sit lol se ka download. upload etj.
http://dailymotion.alice.it/related...ndid-came_flirt
http://dailymotion.alice.it/related/6626788/video/x3y0uo_upskirt-on-a-train-sexy-candid-came_flirt[/URL]/] hehehe[/url]
puntoro i ke ngaterru vete ato se une ekam vene si duhet
Citim:po po si ky ktu e ke vu hahahaha.
puntoro i ke ngaterru vete ato se une ekam vene si duhet![]()
Ja kush eshte trimi TRESH!!!
Jam i detyruar te ve kete foto te mare ne Luna Park ne Rimini:
Bleta,Demokrate,Briseide dhe Treshi.
NO COMMENT
Re: Ja kush eshte trimi TRESH!!!
Citim:maju tresh hahahahahaha
Jam i detyruar te ve kete foto te mare ne Luna Park ne Rimini:
Bleta,Demokrate,Briseide dhe Treshi.
NO COMMENT
hahahahahaha
Kush eshte ajo?
Brisi?
hahahahaahahahahhahahaaha Peshtim mos vdeksh kurre ...shume simpatike ideja
Mos vdeksh kurre o shpirt i amel. Te kam shiju aq me deshire
saqe skam lan mesazh tandin pa lexu, -hahahahahahahahaha-
Nuk te shqitem un ty joooooooooo, si rrodhe me ke mrapan.
Ti ma msove "zanatin", ndaj sado "rehat "te ndihesh pa mu, prep se prep
tek un ke me ardhe. I amel e shtatnalte si mali i Dashnise Virtuale.
Te puth fort, ish- e fejumja jote,- Billionerja.
ps:- placin gojt e liga, ptuhhhhh syni i keq...
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Mos vdeksh kurre o shpirt i amel. Te kam shiju aq me deshire
saqe skam lan mesazh tandin pa lexu, -hahahahahahahahaha-
Nuk te shqitem un ty joooooooooo, si rrodhe me ke mrapan.
Ti ma msove "zanatin", ndaj sado "rehat "te ndihesh pa mu, prep se prep
tek un ke me ardhe. I amel e shtatnalte si mali i Dashnise Virtuale.
Te puth fort, ish- e fejumja jote,- Billionerja.
ps:- placin gojt e liga, ptuhhhhh syni i keq...![]()
Citim:
(By the way Eria...kurre s'me tregove se cila ishte Bleta ne ate foton me tullumbace.)
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mund te pyesesh vete Bleten!Vazhdim te mbare te biznesit,kur te kaloje afati kontrates,do te dergoje serisht urdherin e permbarimit per mbyllje!
dikur me nje krap ke kry pune ......tash dune ene zarfa
rrofte krapi ma mire me thane harapi
Se bruciasse la citta...
Le te digjet Mejhania,
Per ty,per ty,per ty zjarrin ja veee......
S'te genjeva me Yxhym
Ti je Dhelpra qe do tyyymmmm...
http://www.youtube.com/watch?v=Dl6r...feature=related
Shqiptare hesapi ....zakon i vjeter dhe kjo puna e zarfit ...po kujtova se i lat te shamato keto ..nejse ...
Sa me ka marre malli per nje gote mer jahuu , po hajt mo se po pres dhe pak
Nji so-called Shamata e mbyllet , edhe kete te mbyllni se e keni cu gjate
I bie verte qe Eria te jete Edwin Rama pastaj
Ipsh ku je re pastaj dhe gjith at zarf per ket mejhane po kshu eshte kur nuk je i zoti me mbajt nji lokal hapur
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
I bie verte qe Eria te jete Edwin Rama pastaj![]()
ok ta vem emrin Edvine atehere
- a ka Jack Daniels ?? ... nji dopio do doja te pija sonte se jom ... içik si mërzitshëm , gjith nerva :p
-.Glaukus... çfare do qe te bej per ty, ,,,,nje wiski nga une per Glak......
oooo flm Puntoro , rrofsh ....
IshPështimi na ka bo ban ke mejhonja ( kom pas lon ca fatura pa likujdu që nga " Shamata " ....... Bleta dhe Enya , nuk e di pse më kan harru fare ...... Enigma ka fillu me u morr me matematikë , .... Elsaaa - ka humb nga qarkullimi fare ...... , Brisi që kur ka ardh prej Shqipnije ka ndryshu ( seç ka ajo ... boooo se di ) ................. tetoja ime ( Kotka ) ka fillu me më bo xheloz ......
ffffffffffff e shof që do dehem sonte më duket .... :p
-mirmrama mejhane Rehatia. Ka keni hup?!
Undici persone si trovavano appese
alla corda di un elicottero:
erano dieci uomini e una donna.
Dal momento che la corda non era sufficientemente resistente per sostenere tutte e undici le persone,
decisero che uno doveva lasciarsi cadere nel vuoto altrimenti sarebbero dovuti morire tutti.
Non riuscivano a mettersi d'accordo su chi dovesse compiere il gesto fino a quando la donna non tenne un commovente discorso dicendo che sarebbe stata lei
a lasciare volontariamente la corda dal momento
che le donne sono abituate a rinunciare a tutto
per i loro figli e i loro uomini, regalare tutto agli uomini senza ricevere nulla in cambio...
Appena finì di parlare,
tutti gli uomini iniziarono a battere le mani...
jane duke na e ba me te keq grate
Citim:
Po citoj ato q� tha tresh
Appena fin� di parlare,
jane duke na e ba me te keq grate
Citim:
[B
Appena finì di parlare,
jane duke na e ba me te keq grate[/B]
Gjithsej 109 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 5426 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.