Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 55 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- A keni provuar ndonje here DROGE? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9737)
A keni provuar ndonje here DROGE?
Pershendetje !..
Thoni te verteten! Keni provuar ndonjehere te ndizni nje cigare marijuane,apo ndonje lloje droge tjeter qe mund te keni pire!?
nje sondazh si mund te reagoni, nese nje persom munete ju ofroj nje lloje droge per te pire ??..
per te verteten.......... NO COMMENT
po ty djali meqe te paska vajtur mendja per fillo nga e lehta fare kanabis sativa, pastaj e di vete perfundimin....
Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
per te verteten.......... NO COMMENT
po ty djali meqe te paska vajtur mendja perfillo nga e lehta fare kanabis sativa, pastaj e di vete perfundimin....
Citim:
Po citoj ato që tha komando
pershendetje, ne te vertete as e kam provuar ndonje here por theshte hodha nje sondazh per te marrre mendimet e opinjonit ne lidhje me kete teme,theshte vetem kaq ??..
gjithte mirat armando mosul irak!..
Nga Hashashi deri ne Kokaine. Dhe tashme i pastruar nga gjithcka. Nuk po te bej moral se pertoj.
Respekte.
Morali sigurisht do te ishte i tepert per drogen...pasi te gjithe i dime pasojat e saj ....thjesht do te thoja se do te genjeja po te thoja qe nuk kam provuar...tani te them kot kokaine e krak dhe gjera te tilla as nuk me ka shkuar ne mendje ti provoj por nje cigare mariuana e kam provuar...dhe te them te drejten nuk mu duk ashtu sic ma kishin pershkruar ...nuk e shijoja shume ate gjendje thjesht nuk me pelqeu sidomos ne shije dhe arome e shpifur (ndoshta ngaqe une as cigaren nuk e pi )
Dicka qe nuk do ta beja perseri.....
Nuk ma don mendja qe kam nevoje..sepse edhe pa droge jam si e droguar
Pervec cigares qe e pi vazhdimisht tashme-nikotines,
s`kam provuar as me eshte ofruar ndonjehere droge!
Familja,si dhe rrethi im i ngushte shoqeror eshte shume i paster
dhe shume i kujdeseshem nga ky lloj infektimi aktual!
Mire u lexofshim!
Personalisht nuk di te pi as cigaren jo me te provoj gjera tjera.
Dhe as me shkon nder mend.
Kete javen e fundit po degjoj lajme vetem per overdoze, nga V.I.P-at e deri ke njerezit qe jetojne ne qytetin ku jetoj une aktualisht (riccione IT) qe eshte nje nga qendrat e xhirimit te droges neper diskoteka dhe neper banket e shkollave.
jo skam provuar...edhe sjam e interesuar ta provoj!
Nuk eshte dhe aq e keqe jo!! Do te jeni happy tere kohen dhe s'do keni kohe per merzitje....
hehehe, po pse kot vajta deri ne Hollande une, per te pare kanalet e Amsterdamit?
Kam provuar dikur,nga kurioziteti me shume,por nuk jam klient i saj.jam klient i femrave
Citim:
Po citoj ato që tha wydra
hehehe, po pse kot vajta deri ne Hollande une, per te pare kanalet e Amsterdamit?![]()
![]()
skank puro edhe magjik mashrums quhen. Jan ca kerpurdha qe i han te gjalla ose i fut ne qaj.
Urime per temen!!!
JO se kam provuar dhe as dua ta provoj!
Ndonje me te dredhur , me te radhe
Tymos nga veshet
Njoh disa persona qe s'kane lene gje pa provuar vetem nga kureshtja, por jetoj me parimin qe kureshtja vret dhe macen, keshtuqe s'ke kam as nuk do ta provoj.Une jam nje nga keta persona qe s'duron eren e duhanit e leje me te jete ndonje gje edhe me e forte!!
A keni provuar ndonje here DROGE?
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ndonje me te dredhur , me te radhe
Tymos nga veshet
komando po pate men lal ske pse e vazhdo me shume...
une kam provuar tre fletshe ose cokollat,te bardhe,si ta dush ti,nga kureshtja por jo ta vazhdoj me tej,nuk me ben pershtypje,thjeshte nga kurioziteti njeriu provon shume gjera
S'kam pruvu na i here as cigaren jo me drogen...S'jom kurioze per kshu gjonash...
sexo provoje i here lol para se ta bosh nga nji ore do durosh tre ahahhahah
Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
sexo provoje i here lol para se ta bosh nga nji ore do durosh tre ahahhahah![]()
![]()
kurre mos thuj kurre lol thote nje fjale e vjeter popullore ahahahah
asnjehere nuk i dihet ahahahhahahah
shaka bej lol mos e marresh megjithmend ti ene e provo vertet mi.
looool
Citim:
Po citoj ato që tha agata
Nuk ma don mendja qe kam nevoje..sepse edhe pa droge jam si e droguar![]()
ThE_WoRlD
Vec ashash... rrall ..ehh shum rrall..ehh
JO vetem qe s'kam provu po as kam pare ndonjehere nga afer vecse ne tv
ku rri ne usa ti me.. ca fshati ? se te sjell un :p.. ca do kanabis... ? apo doi nai lloj me te forte :p.. se tbo mire per shendetin.. te shton forcen.. te ben ne qef :p.. me pak fjale.. kot e shajne drogen
ndalohet nen 18 vjec :P
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ku rri ne usa ti me.. ca fshati ? se te sjell un :p.. ca do kanabis... ? apo doi nai lloj me te forte :p.. se tbo mire per shendetin.. te shton forcen.. te ben ne qef :p.. me pak fjale.. kot e shajne drogen![]()
ore vetem thuj ti pa te vje tak fak ene cokollate po deshe
Drog....
ket fjal akoma se kam ndigju jo me e provu ,
jo se kam provu noj her drogen, vetum hashash rralle noj her, drogen vetum e kam shit
Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ku rri ne usa ti me.. ca fshati ? se te sjell un :p.. ca do kanabis... ? apo doi nai lloj me te forte :p.. se tbo mire per shendetin.. te shton forcen.. te ben ne qef :p.. me pak fjale.. kot e shajne drogen![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Rrugaci_Vogel
ket fjal akoma se kam ndigju jo me e provu,
jo se kam provu noj her drogen, vetum hashash rralle noj her, drogen vetum e kam shit![]()
LooL
bo Bo Bo.. dhe ti ketu mer Rido sme le vend mer plak vetum mas meje vjen shko mer boss bo noj pun tjeter .. dhe sa per numrin e ke mos kerko gjona 2 her ;P
Re: LooL
Citim:
bo Bo Bo.. dhe ti ketu mer Rido sme le vend mer plak vetum mas meje vjen shko mer boss bo noj pun tjeter.. dhe sa per numrin e ke mos kerko gjona 2 her ;P
Re: Drog....
Citim:
ket fjal akoma se kam ndigju jo me e provu,
jo se kam provu noj her drogen, vetum hashash rralle noj her, drogen vetum e kam shit![]()
Citim:
Po citoj ato q?tha kundershtuesja
pa leke e jep ti? (drogen kuptohet )
Re: Re: Drog....
Citim:
--- oo goce a nuk e din se ka vdek-- qylsi --{ ska gjo pa lek sot } kan ardh koh te veshtira mos kerko gjo pa lek se eshte turp...
Re: A keni provuar ndonje here DROGE?
Citim:
Pershendetje !..
Thoni te verteten! Keni provuar ndonjehere te ndizni nje cigare marijuane,apo ndonje lloje droge tjeter qe mund te keni pire!?
nje sondazh si mund te reagoni, nese nje persom munete ju ofroj nje lloje droge per te pire ??..
une kam pae droge nga afer hashah cocain heroin etc etc...po si kam provuar..sme terheqin...skam kuriozitet...
uaaaaaaaaa
sa afer moj se une ate ashashin e kam pas aq larg sa rri edhe cigaria nga goja per te tjerat edhe une shok i rrugacit kurr s kam perdor drog ate vetem e kam shitur
:
Bah....jo!
Kurre...i kam pas te droguarit ne bankat e shkolles,prandaj per ta gjet e kisha te thjesht(ndoshta dhe tani)...s'kam pasur ndonjehere terheqje ta provoja,,,megjithate kurre nuk thuhet kurre
Kur po beja patenten para 7 viteve, intruktori(talian ky dreq) me tha "droga jote jane vajzat e bukura". Se ka gabim shejtani!
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Kurre...i kam pas te droguarit ne bankat e shkolles,prandaj per ta gjet e kisha te thjesht(ndoshta dhe tani)...s'kam pasur ndonjehere terheqje ta provoja,,,megjithate kurre nuk thuhet kurre![]()
Re: A keni provuar ndonje here DROGE?
Citim:
Pershendetje !..
Ka shum njeres qe flasin edhe pa menduar, nuk do te thote qe: te pish apo te thithesh njehere te vetme ate te shkrete dhe do te thote qe ti tani e nise dhe se le dot,apo tani do behesh keq, do ndihesh keq,jo, ajo eshte thjesh kurajoja e personit, e pi per qef vetem njehere, e pi edhe se e ka hobi, epi edhe se do te shte pordhe, cdo njeri e ben se do, personalisht, as qe me ka shkuar ndermend ta provoj, por kam patur nje mikun tim te ngushte qe sot nuk jeton me, vete e vetem se e pinte ate helem,e kishte pasjon e kishte hobi, nuk jetonte dot pa te, deri momentin qe iku nga jeta,ai e pinte dhe merte gjelpera...((
Citim:
Po citoj ato që tha Krista
Ka shum njeres qe flasin edhe pa menduar, nuk do te thote qe: te pish apo te thithesh njehere te vetme ate te shkrete dhe do te thote qe ti tani e nise dhe se le dot,apo tani do behesh keq, do ndihesh keq,jo, ajo eshte thjesh kurajoja e personit, e pi per qef vetem njehere, e pi edhe se e ka hobi, epi edhe se do te shte pordhe, cdo njeri e ben se do, personalisht, as qe me ka shkuar ndermend ta provoj, por kam patur nje mikun tim te ngushte qe sot nuk jeton me, vete e vetem se e pinte ate helem,e kishte pasjon e kishte hobi, nuk jetonte dot pa te, deri momentin qe iku nga jeta,ai e pinte dhe merte gjelpera...((
edhe duhani me njiher te provuar niset
e mira esht mos ta maresh mundimin ti provosh iç
vartesia vjen me njeher prej drogave
larggggggggggggggggggggggggggggggggg
Jo dhe as qe me shkon ne mendje...
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 55 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.