Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 55 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- A keni provuar ndonje here DROGE? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9737)

Postuar nga komando datë 16 Tetor 2005 - 22:52:

A keni provuar ndonje here DROGE?

Pershendetje !..

Thoni te verteten! Keni provuar ndonjehere te ndizni nje cigare marijuane,apo ndonje lloje droge tjeter qe mund te keni pire!?

nje sondazh si mund te reagoni, nese nje persom munete ju ofroj nje lloje droge per te pire ??..

Postuar nga halfgang datë 16 Tetor 2005 - 23:14:

per te verteten.......... NO COMMENT

po ty djali meqe te paska vajtur mendja per fillo nga e lehta fare kanabis sativa, pastaj e di vete perfundimin....

Postuar nga komando datë 16 Tetor 2005 - 23:18:

Citim:
Po citoj ato që tha halfgang
per te verteten.......... NO COMMENT

po ty djali meqe te paska vajtur mendja per fillo nga e lehta fare kanabis sativa, pastaj e di vete perfundimin....

pershendetje, ne te vertete as e kam provuar ndonje here por theshte hodha nje sondazh per te marrre mendimet e opinjonit ne lidhje me kete teme,theshte vetem kaq ??..

gjithte mirat armando mosul irak!..

Postuar nga halfgang datë 16 Tetor 2005 - 23:24:

Citim:
Po citoj ato që tha komando

pershendetje, ne te vertete as e kam provuar ndonje here por theshte hodha nje sondazh per te marrre mendimet e opinjonit ne lidhje me kete teme,theshte vetem kaq ??..

gjithte mirat armando mosul irak!..

gezohem qe nuk i je futur asaj rruge te gjate, dhe mos e merr mundimin se nuk i dihet fundi asaj rruge...
p.s beje sondazh se e ke teme te thjesht tani

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 17 Tetor 2005 - 00:34:

Nga Hashashi deri ne Kokaine. Dhe tashme i pastruar nga gjithcka. Nuk po te bej moral se pertoj.

Respekte.

Postuar nga darma datë 17 Tetor 2005 - 06:13:

Morali sigurisht do te ishte i tepert per drogen...pasi te gjithe i dime pasojat e saj ....thjesht do te thoja se do te genjeja po te thoja qe nuk kam provuar...tani te them kot kokaine e krak dhe gjera te tilla as nuk me ka shkuar ne mendje ti provoj por nje cigare mariuana e kam provuar...dhe te them te drejten nuk mu duk ashtu sic ma kishin pershkruar ...nuk e shijoja shume ate gjendje thjesht nuk me pelqeu sidomos ne shije dhe arome e shpifur (ndoshta ngaqe une as cigaren nuk e pi )
Dicka qe nuk do ta beja perseri.....

Postuar nga agata datë 17 Tetor 2005 - 21:55:

Nuk ma don mendja qe kam nevoje..sepse edhe pa droge jam si e droguar

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 17 Tetor 2005 - 22:00:

Pervec cigares qe e pi vazhdimisht tashme-nikotines,
s`kam provuar as me eshte ofruar ndonjehere droge!
Familja,si dhe rrethi im i ngushte shoqeror eshte shume i paster
dhe shume i kujdeseshem nga ky lloj infektimi aktual!

Mire u lexofshim!

Postuar nga Lela_Dr datë 17 Tetor 2005 - 22:21:

Personalisht nuk di te pi as cigaren jo me te provoj gjera tjera.
Dhe as me shkon nder mend.

Kete javen e fundit po degjoj lajme vetem per overdoze, nga V.I.P-at e deri ke njerezit qe jetojne ne qytetin ku jetoj une aktualisht (riccione IT) qe eshte nje nga qendrat e xhirimit te droges neper diskoteka dhe neper banket e shkollave.

Postuar nga 100%PogradeCare datë 18 Tetor 2005 - 00:35:

jo skam provuar...edhe sjam e interesuar ta provoj!

Postuar nga unforgiven datë 18 Tetor 2005 - 02:41:

Nuk eshte dhe aq e keqe jo!! Do te jeni happy tere kohen dhe s'do keni kohe per merzitje....

Postuar nga wydra datë 18 Tetor 2005 - 03:01:

hehehe, po pse kot vajta deri ne Hollande une, per te pare kanalet e Amsterdamit?

Postuar nga roke datë 18 Tetor 2005 - 10:30:

Kam provuar dikur,nga kurioziteti me shume,por nuk jam klient i saj.jam klient i femrave

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 18 Tetor 2005 - 14:16:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
hehehe, po pse kot vajta deri ne Hollande une, per te pare kanalet e Amsterdamit?

Po ti deri ne Amsterdam per ate pune? Hajde kalo nga shtepia ime, te bie dhe me afer dhe me më pak shpenzime

Postuar nga Enderra e vdekur! datë 18 Tetor 2005 - 14:39:

skank puro edhe magjik mashrums quhen. Jan ca kerpurdha qe i han te gjalla ose i fut ne qaj.

Postuar nga Syri_Magjik datë 18 Tetor 2005 - 16:28:

Urime per temen!!!

JO se kam provuar dhe as dua ta provoj!

Postuar nga myzeqari datë 18 Tetor 2005 - 16:41:

Ndonje me te dredhur , me te radhe
Tymos nga veshet

Postuar nga Kela datë 18 Tetor 2005 - 17:04:

Njoh disa persona qe s'kane lene gje pa provuar vetem nga kureshtja, por jetoj me parimin qe kureshtja vret dhe macen, keshtuqe s'ke kam as nuk do ta provoj.Une jam nje nga keta persona qe s'duron eren e duhanit e leje me te jete ndonje gje edhe me e forte!!

Postuar nga komando datë 01 Prill 2007 - 11:25:

A keni provuar ndonje here DROGE?

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Ndonje me te dredhur , me te radhe
Tymos nga veshet

KESHTU VAZHDON AJO PUNE NGA NJE TE RRALLE DHE PASTEJ BEHET KRONIKE AJO PUNE SE TA KERKON TRUPI.
ME MIRE ESHTE TE MOS TA PI ASKUSH NE BOTE DHE NUK JA UROJ ASKUIT GJITHE TE MIRAT NGA ARMANDO KOMANDO MOSUL IRAK !!!.....

Postuar nga Amstel datë 09 Prill 2007 - 13:05:

komando po pate men lal ske pse e vazhdo me shume...
une kam provuar tre fletshe ose cokollat,te bardhe,si ta dush ti,nga kureshtja por jo ta vazhdoj me tej,nuk me ben pershtypje,thjeshte nga kurioziteti njeriu provon shume gjera

Postuar nga SEXI datë 09 Prill 2007 - 16:38:

S'kam pruvu na i here as cigaren jo me drogen...S'jom kurioze per kshu gjonash...

Postuar nga Amstel datë 14 Prill 2007 - 20:56:

sexo provoje i here lol para se ta bosh nga nji ore do durosh tre ahahhahah

Postuar nga SEXI datë 14 Prill 2007 - 22:09:

Citim:
Po citoj ato që tha NIK_SERIOZI
sexo provoje i here lol para se ta bosh nga nji ore do durosh tre ahahhahah

Jo re jo se duroj une ene pa provu gjo...

Postuar nga Amstel datë 15 Prill 2007 - 00:13:

kurre mos thuj kurre lol thote nje fjale e vjeter popullore ahahahah
asnjehere nuk i dihet ahahahhahahah

shaka bej lol mos e marresh megjithmend ti ene e provo vertet mi.

Postuar nga ridii datë 28 Prill 2007 - 15:42:

looool

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Nuk ma don mendja qe kam nevoje..sepse edhe pa droge jam si e droguar

hahhahaah e bukur vertet kjo

Postuar nga ridii datë 04 Maj 2007 - 20:38:

ThE_WoRlD

Vec ashash... rrall ..ehh shum rrall..ehh

Postuar nga Deb* datë 04 Maj 2007 - 22:23:

JO vetem qe s'kam provu po as kam pare ndonjehere nga afer vecse ne tv

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 04 Maj 2007 - 22:29:

ku rri ne usa ti me.. ca fshati ? se te sjell un :p.. ca do kanabis... ? apo doi nai lloj me te forte :p.. se tbo mire per shendetin.. te shton forcen.. te ben ne qef :p.. me pak fjale.. kot e shajne drogen

Postuar nga ridii datë 05 Maj 2007 - 00:07:

ndalohet nen 18 vjec :P

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
ku rri ne usa ti me.. ca fshati ? se te sjell un :p.. ca do kanabis... ? apo doi nai lloj me te forte :p.. se tbo mire per shendetin.. te shton forcen.. te ben ne qef :p.. me pak fjale.. kot e shajne drogen

Kisha mendie mos ta vija kurr me ne goj as per prov ,por mir qe e lezova kete shkrim tendin :p :p :p

Postuar nga Amstel datë 06 Maj 2007 - 20:35:

ore vetem thuj ti pa te vje tak fak ene cokollate po deshe

Postuar nga Rrugaci_Vogel datë 06 Maj 2007 - 22:06:

Talking Drog....

ket fjal akoma se kam ndigju jo me e provu ,
jo se kam provu noj her drogen, vetum hashash rralle noj her, drogen vetum e kam shit

Postuar nga Deb* datë 06 Maj 2007 - 22:39:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave

pa leke e jep ti? (drogen kuptohet )

Postuar nga FRYMEZUESI datë 07 Maj 2007 - 21:18:

Citim:
Po citoj ato që tha Rrugaci_Vogel
jo se kam provu noj her drogen, vetum hashash rralle noj her, drogen vetum e kam shit

hahahahahahaha rrugaci 1 je njesh RIDII jam respekte edhe mos harro me ler nr e celularit te te rrembej :p:p:p:p:p:p:p:p:p

Postuar nga Rrugaci_Vogel datë 08 Maj 2007 - 00:43:

LooL

bo Bo Bo.. dhe ti ketu mer Rido sme le vend mer plak vetum mas meje vjen shko mer boss bo noj pun tjeter .. dhe sa per numrin e ke mos kerko gjona 2 her ;P

Postuar nga FRYMEZUESI datë 08 Maj 2007 - 00:56:

Re: LooL

Citim:
bo Bo Bo.. dhe ti ketu mer Rido sme le vend mer plak vetum mas meje vjen shko mer boss bo noj pun tjeter .. dhe sa per numrin e ke mos kerko gjona 2 her ;P

Rrugaci ti e di ere shok i mir ne dit te veshtira por jam me i vjeter ere ketu ne forum pupuupup .po he se muhabet lendesh narkotike eshte duket qe te kan ber efekt hahaha

Postuar nga Rrugaci_Vogel datë 09 Maj 2007 - 12:33:

Re: Drog....

Citim:

--- oo goce a nuk e din se ka vdek-- qylsi --{ ska gjo pa lek sot } kan ardh koh te veshtira mos kerko gjo pa lek se eshte turp ...

Postuar nga FRYMEZUESI datë 09 Maj 2007 - 15:00:

Citim:
Po citoj ato q?tha kundershtuesja

pa leke e jep ti? (drogen kuptohet )

ke ngaterruar citimin o rrugac i duhuri eshte ky lart loooooooool

Postuar nga Deb* datë 10 Maj 2007 - 05:47:

Re: Re: Drog....

Citim:

--- oo goce a nuk e din se ka vdek-- qylsi --{ ska gjo pa lek sot } kan ardh koh te veshtira mos kerko gjo pa lek se eshte turp ...

Nuk e du per vete mor rrugac . As me ka vajt mendja e as dua ta provoj ndonjehere drogen .Nuk me bren kureshtja shume per ta provu.Po thashe me qe shprehu deshiren mbase po i intereson dikujt tjeter me e dit....

Postuar nga Goku datë 10 Maj 2007 - 05:54:

Re: A keni provuar ndonje here DROGE?

Citim:
Pershendetje !..

Thoni te verteten! Keni provuar ndonjehere te ndizni nje cigare marijuane,apo ndonje lloje droge tjeter qe mund te keni pire!?

nje sondazh si mund te reagoni, nese nje persom munete ju ofroj nje lloje droge per te pire ??..

Cfare eshte DROG-a ? Si eshte ? Si ngjan ?

Postuar nga elsaaa datë 10 Maj 2007 - 05:58:

une kam pae droge nga afer hashah cocain heroin etc etc...po si kam provuar..sme terheqin...skam kuriozitet...

Postuar nga FRYMEZUESI datë 10 Maj 2007 - 17:17:

uaaaaaaaaa

sa afer moj se une ate ashashin e kam pas aq larg sa rri edhe cigaria nga goja per te tjerat edhe une shok i rrugacit kurr s kam perdor drog ate vetem e kam shitur :

Postuar nga Rrelsja datë 13 Maj 2007 - 19:00:

Bah....jo!

Postuar nga briseide datë 16 Maj 2007 - 14:27:

Kurre...i kam pas te droguarit ne bankat e shkolles,prandaj per ta gjet e kisha te thjesht(ndoshta dhe tani)...s'kam pasur ndonjehere terheqje ta provoja,,,megjithate kurre nuk thuhet kurre

Postuar nga drytty datë 11 Gusht 2007 - 16:49:

Kur po beja patenten para 7 viteve, intruktori(talian ky dreq) me tha "droga jote jane vajzat e bukura". Se ka gabim shejtani!

Postuar nga Amstel datë 15 Gusht 2007 - 16:27:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Kurre...i kam pas te droguarit ne bankat e shkolles,prandaj per ta gjet e kisha te thjesht(ndoshta dhe tani)...s'kam pasur ndonjehere terheqje ta provoja,,,megjithate kurre nuk thuhet kurre

jo se po deshe lol ta bim po e pate problem.

Postuar nga Enya datë 18 Gusht 2009 - 06:57:

Re: A keni provuar ndonje here DROGE?

Citim:
Pershendetje !..

Never in my life! As qe jam kurioze fare!

Postuar nga Krista datë 02 Gusht 2010 - 01:05:

Ka shum njeres qe flasin edhe pa menduar, nuk do te thote qe: te pish apo te thithesh njehere te vetme ate te shkrete dhe do te thote qe ti tani e nise dhe se le dot,apo tani do behesh keq, do ndihesh keq,jo, ajo eshte thjesh kurajoja e personit, e pi per qef vetem njehere, e pi edhe se e ka hobi, epi edhe se do te shte pordhe, cdo njeri e ben se do, personalisht, as qe me ka shkuar ndermend ta provoj, por kam patur nje mikun tim te ngushte qe sot nuk jeton me, vete e vetem se e pinte ate helem,e kishte pasjon e kishte hobi, nuk jetonte dot pa te, deri momentin qe iku nga jeta,ai e pinte dhe merte gjelpera...((

Postuar nga cecilia datë 02 Gusht 2010 - 13:47:

Citim:
Po citoj ato që tha Krista
Ka shum njeres qe flasin edhe pa menduar, nuk do te thote qe: te pish apo te thithesh njehere te vetme ate te shkrete dhe do te thote qe ti tani e nise dhe se le dot,apo tani do behesh keq, do ndihesh keq,jo, ajo eshte thjesh kurajoja e personit, e pi per qef vetem njehere, e pi edhe se e ka hobi, epi edhe se do te shte pordhe, cdo njeri e ben se do, personalisht, as qe me ka shkuar ndermend ta provoj, por kam patur nje mikun tim te ngushte qe sot nuk jeton me, vete e vetem se e pinte ate helem,e kishte pasjon e kishte hobi, nuk jetonte dot pa te, deri momentin qe iku nga jeta,ai e pinte dhe merte gjelpera...((

Krista prape ketu je ne kundershtim me veten moj vajze. Po si mund te thuash ti qe po ta pish njehere s'ka asgje te keqe?!

Po si e nisi ai shoku tend qe sot nuk jeton me?

Larg Droges, larg shoqerise influencuese.

Jetoje jeten me problmet e saj.

Postuar nga Antip@tre@ datë 02 Gusht 2010 - 14:36:

edhe duhani me njiher te provuar niset
e mira esht mos ta maresh mundimin ti provosh iç
vartesia vjen me njeher prej drogave
larggggggggggggggggggggggggggggggggg

Postuar nga BIONDIA datë 03 Gusht 2010 - 00:57:

Jo dhe as qe me shkon ne mendje...

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 55 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.