Forumi Horizont Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- " mireserdhet ne kafene FORUMI" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17278)

Postuar nga ksovari datë 17 Shtator 2009 - 02:32:

" mireserdhet ne kafene FORUMI"

Rastesisht me ra ne mend tek po ia shkruaj nje mini pergjigje shume te rrespektuares nga ana ime Mishes, te ciles ia jap te drejten e bashkepronarit ne 30 perqind te aksioneve ne fitim, sepse, aty me ra ndermend ky titull.

Pa te keq, te ftojme njeri tjetrin ne kafe, te diskutoj, pyesim, qajm halle te llojeve te ndryshme. Te ofendojme (shfryhemi), por, ne fund te kerkojme mirekuptim, sepse thjesht po pime kafene, dhe llafet ne kafe...llafe kafeje jane....

Ju ebni porosin, na jepni mesim si te bejme kafen me te mire...Te tregojme kur na vjen kafja me e lezetshme, me ke do pini kafe sot, me ke do qani hallin...kujt do ia paguanit kafen, dhe kush do kishit deshire tua paguaj kafen juve....

Çfare diskutoni ne aspektin pozitiv te fjales, me te tjeret, llafe, te lira dhe te mire....

JU MIREPRESIM ME SHUME DESHIRE DHE MIRESJELLJE, ejani dhe na vizitoni, dhe binduni vet per kualitetin dhe cilesin e kafes "FORUMI"..

Postuar nga Misha datë 17 Shtator 2009 - 11:05:

Talking

dmth Muza jote e frymezimit isha une...dhe ti do me japesh vetem 30 %???? naaaaa sa cingun qenke mo....si thua ta leme 50 me 50 bashkpronar edhe ne fitim si thua.....

Postuar nga ksovari datë 17 Shtator 2009 - 14:43:

Citim:
Po citoj ato që tha Misha
dmth Muza jote e frymezimit isha une...dhe ti do me japesh vetem 30 %???? naaaaa sa cingun qenke mo....si thua ta leme 50 me 50 bashkpronar edhe ne fitim si thua.....

hahaha, eh moj qupe, poa mbase erdhe ne kafenene tone dhe keni intersim te jeni bashkpunetore dhe bashkepronare, atehere edhe shebimet do i kryem bashke, une mendova qe vetem, fitimi t'iu vije juve ne konto pa punuar, por, mbase keshtu na qenka puna, atehere:cincin

Keshtu, ta ortake, apo jo, u kenaqe me kontraten, ja merri dokumntet dhe ik tek avokati te ligjitimosh marreveshjet.

Veq edhe edhe tri dite une nuk mund te pi kafene, e pastaj do zhytem ne te...

Eh moj Misha u lodha me punen, hajt se bohet mire mos ke dert, Vetem, a je dakorte qe ne hapjen e pare te sherbejme pa leke, Dhe kujdesu me kursin e e raportit euro-leke, sepse aty mund te me mashtojne mua, me te reja e te vjetra,,,,

Postuar nga Misha datë 17 Shtator 2009 - 14:48:

shiko se une kam idera boll...vetem se me ler te njoh e pak terenin...pa nuk rri pa bere corap dynjane dhe te sulen te gjithe ne barin tone shoku....

sa me ecen mua me keto bashkpronaret me aman

Postuar nga IQVLORA datë 17 Shtator 2009 - 14:51:

Kosovaro,pervec atij lengut te zi,cfare gje tjeter servir ajo kafeneja juaj?
Ne te tokes ame nuk duam vetem filxhane apo gota plastike ,te cilat perdoren vetem per kafe.
tung

Postuar nga ksovari datë 17 Shtator 2009 - 14:57:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Kosovaro,pervec atij lengut te zi,cfare gje tjeter servir ajo kafeneja juaj?
Ne te tokes ame nuk duam vetem filxhane apo gota plastike ,te cilat perdoren vetem per kafe.
tung

Epo i nderuar dhe shume i rrepsektuar, une te gjitha kompetencat ne managjim, se po ia thoka, do ia le tashhme koleges sime shume te rrespektuar....une do merrem me kamarieret ne lokale dhe pastrimin, furnizimin e lokalit, transportin e mallit, per performancat e dizajnit..ndersa, per te tjerat, SINJORITA MISHA eshte kompetente ne kuptimin e plote te fjales..

Postuar nga ksovari datë 17 Shtator 2009 - 23:40:

Misha porosi per ju

Misha, lokalin po ua le per nje jave ta manaxhoni komplet, pasi une shkoj ne shtepi per festen, dhe do i mbyll rrjetin dhe celularet, pasi do i perkushtohem familjes komplet, keshtu qe kryeje punen me sukses e, dhe kujdes se mund te mashtroj me leke false, aparatin e identifikimit te lekeve e ke tek banaku....

Fundjav te kendshme dhe me lejoni tua uroj festen te gjithe atyre qe jane te besimit Islam....

Ju gjetesha shendosh e mire pas nje jave

Postuar nga AngelDevil datë 17 Shtator 2009 - 23:48:

Nje qaj me mjalte doja une

Postuar nga Vizioner datë 18 Shtator 2009 - 00:42:

...Nje gote Boze , te lutem!! Ose bjere te gjithe shishen ketu!

Postuar nga AngelDevil datë 18 Shtator 2009 - 00:50:

me duket se mungo kamarjeri e prunarja knej :p

Postuar nga Piktor datë 18 Shtator 2009 - 01:01:

Self service lol, me kete rast ma mbush dhe mu nji teke qe te me zeje gjumi rehat rehat.

Postuar nga AngelDevil datë 18 Shtator 2009 - 01:03:

teke caj apo teke raki doje Piktor lool

Postuar nga Piktor datë 18 Shtator 2009 - 01:08:

çfare pytjesh ban, çfare eshte çaji.

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Shtator 2009 - 02:15:

Sa shpejt e braktiset Mejhonen ...........

Postuar nga Lela_Dr datë 18 Shtator 2009 - 04:49:

Tema u spostua tek Sofrat Shqiptare.

Kush do ma beje nje kafe mua se spaskam gjume sonte

Postuar nga Misha datë 18 Shtator 2009 - 10:55:

e more ksovar ma paske kall...gjithe pergjegjesine mua ma le...hemmmm i bie te fitosh ne kurriz te tjetrit....ath une do kerkoja ndihme e kush me mrie se shejtania do me ndihmonte mua.......come baby se ty te jepet duresh per asi gjonash ....shpejt dhe me ate rast me bej e mua nje kafe per mengjes

Postuar nga AngelDevil datë 18 Shtator 2009 - 13:08:

Citim:
Po citoj ato që tha Misha
e more ksovar ma paske kall...gjithe pergjegjesine mua ma le...hemmmm i bie te fitosh ne kurriz te tjetrit....ath une do kerkoja ndihme e kush me mrie se shejtania do me ndihmonte mua.......come baby se ty te jepet duresh per asi gjonash ....shpejt dhe me ate rast me bej e mua nje kafe per mengjes

Postuar nga Vizioner datë 18 Shtator 2009 - 13:25:

Miremengjesi, kush eshte ne Lokal!

Nje Kaffee "Turke" te mesme, ju lutem!

Postuar nga cecilia datë 23 Shtator 2009 - 21:43:

Citim:
Po citoj ato që tha turll
Sa shpejt e braktiset Mejhonen ...........

Sa besnik eshte turll... Mire e ka.

Kurse une shkoj aty ku ka servic te mire.

A ka njeri brenda?

Dua nje kafe esspreso. flm

Postuar nga Piktor datë 23 Shtator 2009 - 23:15:

Thashe se falimentoi ky lokali more.

Postuar nga Misha datë 24 Shtator 2009 - 12:25:

Talking

snuk falimento mejhonja or ti...ndoshta ne po lukali jooooo

tashi nai gjo prej vetes tate do pish

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2009 - 12:32:

gjesi .... ate kafen time e bone apo akoma ti mi shoqe

Postuar nga Misha datë 24 Shtator 2009 - 12:50:

une di qe ne jena isoj ka keto ane mi.....apo me ke bo dalje????

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2009 - 12:55:

ti je prunarja mi une jam klientja seksi hahahaaaaaaaaaa

me qe ra fjala te dalja ate dreken kur do e hame zotrote apo per vit te ri kur te lind e kalamanin une

Postuar nga Misha datë 24 Shtator 2009 - 12:59:

pse nga viti i ri do shtohesh me shoqe....uuu hajt me krahe te lehta ishalla dhe me kombe e me dore

dreken me kismet jalla qerim....tek e fundit ti do qerasesh

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2009 - 13:02:

rrofsh rrofsh ..... apo cme eshte bere 1 bark i madh mos kam binjake moj hahahaaaaa

une kam sebepin une do te qeras po ti hajd se me plase do i bej kalamajt shtatanike vetem prej teje :p

Postuar nga Misha datë 24 Shtator 2009 - 13:05:

me rente pika...do i bekemi njesoj se edhe mua kshu me tha doktor allamudhi....binjak i ke

do i bejme shok moj <

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2009 - 13:08:

jo do i bojm shoqe me mire

Postuar nga Misha datë 24 Shtator 2009 - 13:13:

qyqaaaa cuna me fustona mi....elton johna

Postuar nga AngelDevil datë 24 Shtator 2009 - 13:17:

epo me fustanella i kane pas e stergjysherit moj

ate kafene se me plase do na e besh apo jo .... eh sa me mungon cigarja tani

Postuar nga Vizioner datë 24 Shtator 2009 - 13:36:

Mjesi te gjithve ketu ke mihonja!
Ka njeri ketu apo e keni mbyll?

Do na beni na nji kafe, se spo na del gjumi?

Postuar nga ksovari datë 25 Shtator 2009 - 18:35:

Citim:
Po citoj ato që tha Une jam...!!!
Mjesi te gjithve ketu ke mihonja!
Ka njeri ketu apo e keni mbyll?

Do na beni na nji kafe, se spo na del gjumi?

Po mij po, ka kafe, se s'ben, por kesajradhe e keni nga shpija, ne fakt nga Kosova, pini te gjithe se qaros une. misha nuk te kam mashtruar, sepse nuk do a marr fitimin per keto dite qe kam pushuar se e meritoni juve, keshtu qe pa merak, se fort nuk e kam dert une parane, sespe dunjaja eshte sikur hija, sa ta ndjeksh te iken, e sa ti ikesh te ndjeken, une nuk kam mikesh per te hedhur poshte, keshtu qe ndjehu krenare se me ke ortak oj shoqe e mire. Por po ta le nje porosi speciale qe sa here qe frekuenton ne lokal e nderuara angel, i ka te pagauara fakturat, sepse e ka bereqetin me vete.

Une vetem sa i leshova celularet ne funksion, dhe mbarova mbledhjet, dhe kam nevoj per kafe makiato te madhe, te forte, pa shkum, kur te bie puna ne Kosove, hyn ne kafe dhe porist keshtu, do te thone se i pika kafen si filani,,hahahaha

Postuar nga ksovari datë 25 Shtator 2009 - 18:49:

JU uroj mireseardhje te gjitheve

Miresevini te nderuar, sot i keni te paguara te gjitha fakturat, mos hezitoni, sepse jam shume ne qejf, dhe ia kam dal me suksese synimeve te mija, e meritoni te jeni te qarosur..

Postuar nga Deb* datë 25 Shtator 2009 - 19:43:

E kush po i ben kafete ketu, apo self-service? :p

Nje macchiato do ta pija me gjithe qejf ne keto momente.

Postuar nga ksovari datë 25 Shtator 2009 - 19:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
E kush po i ben kafete ketu, apo self-service? :p

Nje macchiato do ta pija me gjithe qejf ne keto momente.

Ja ketu jemi debora, vetem urdheroni, fare e pini ju lutem..?

Postuar nga ksovari datë 25 Shtator 2009 - 19:59:

Sot qiras une e nderuar, se jam ne qejf. mos me kurseni, edhe pse jam shpezuar mjaft per festen, per miqet e mi ne forum nuk kursejm...

Postuar nga ksovari datë 25 Shtator 2009 - 20:06:

Misha kujdesu per konsumatoret, fakturat sot, te gjitha ne llogarin time, une ika tani, kenaquni ne kafenen tone, mos hezitoni,gjithqka lire e mire, çdo verejtje dhe sygjerim i mirepritur...

Postuar nga ksovari datë 02 Tetor 2009 - 01:12:

Mermbrema ka njeri ketej.. ore nuk pini kafe... une jam ne lokal vetem urdheroni..Misha punen nuk po e bene si duhet premtove se do jesh aktive, lutem te jesh shendosh e mire se me ke bere qik merak...

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 01:22:

ndakik erdha une

mirembrema ksovari qysh je ... lene bre Mishen se ka ca probleme shendetsore

Postuar nga Piktor datë 02 Tetor 2009 - 01:23:

Mrama ksovari.
Taksirat e ke na e bje nga nje kafe mu e Smoker per ato vajzat paguj une sonte. Biondia ska nevoje me per asgje sonte.:p

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 01:23:

une spi kafe po nuk erdh faja

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 01:24:

ec bre se kemi ksovarin jemi apo sjemi vellazen shqyptare

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Tetor 2009 - 01:24:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
une spi kafe po nuk erdh faja

Postuar nga SmoKer datë 02 Tetor 2009 - 01:26:

Piktor mos ma prish kesaj here se kam marr rrogen dhe paguj un , mos u merzit ktu jemi ne

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 01:27:

ksovari une qaj me sherbet doja

Postuar nga SmoKer datë 02 Tetor 2009 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
ksovari une qaj me sherbet doja

mos doje qaj rusi ? po lene e merr naj sen tjeter oj angel pa devilin

Postuar nga Piktor datë 02 Tetor 2009 - 01:30:

Smoker kesaj rradhe te ftova une . mos ma prish e zoti ti shtoft lekt.
Angje çajin me limon.

Postuar nga BIONDIA datë 02 Tetor 2009 - 01:30:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Mrama ksovari.
Taksirat e ke na e bje nga nje kafe mu e Smoker per ato vajzat paguj une sonte. Biondia ska nevoje me per asgje sonte.:p

hahahaha me aq sa kam pire skam nevoje per nje jave ...ore do i them doktorit se mos keto ilace kan efekte anesore se ska bere vaki te jem kaq allegro hahahah

Postuar nga AngelDevil datë 02 Tetor 2009 - 01:31:

Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`

mos doje qaj rusi ? po lene e merr naj sen tjeter oj angel pa devilin

Smoker sje nga Kosova ti se di cka eshte sherbeti ... prit se ta thote ksovari

Postuar nga SmoKer datë 02 Tetor 2009 - 01:33:

Citim:
Po citoj ato që tha Piktor
Smoker kesaj rradhe te ftova une . mos ma prish e zoti ti shtoft lekt.
Angje çajin me limon.

nigjo tashti , nuk asht nevoja me e ba ni aq tmadhe , kshu qe lenm mu tpaguj ene u zgidh muhabeti , mos u mezit ti ktu jena ne ...

a jeni tui porosit oj qika ?

Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 596 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.