Forumi Horizont | Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Fotot e anëtarëve (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=271)
-- Gjejeni kush jane!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3051)
Gjejeni kush jane!!
Kjo eshte foto e shenjtorit dhe e Bledumit.
Gjeni cili eshte Shenjtori dhe cili Bledumi.
Kush e gjen, do perzgjidhet nga kompjuteri, dhe fiton nje televizor 28 polsh.Vendi i dyte nje manjetofon.Dhe vendi i trete nje elektrik dore.
hahahahahahahahaah
turini im ketu mer ejjjjj....hahahahaah
Po ku e kishe mbajt mo Shenjtor.....hahahahahaah
Sa kohe kam pa e pare plako,nja 20 dite...hahahah
O Njerez,he mer kush jam une,kush eshte Shenjtori..????
Gjejeni dhe fitoni...
E gjetaaaaaa.
Ate Tv e dua me ngjyra une, jo nga keta me color, ok?
Bledo, ky me thote se u ka humbur televizori, kur ta gjeni me thuaj tu veçoj nga njeri-tjetri, ok?
hahahahahhahahahahahah
I modh je. Po nuk e kuptoj e do me ngjyra apo me color????
Ti perjashtohesh nga konkursi pasi e more vesh se cilet jemi. Megjithate do te te japim nje dhurate simbolike si antari i pare qe shkruajte.
Ti Black do marresh nje brisk rroje me 3 brisqe plus nje sapun rroje dhe nje kolonje.
hahahahahahahaah
black e meriton me verte kete dhurate ti plako...
Po une qe te mos ta kuptosh po ta them mer, po e kuptove ku eshte lezeti?
Une pervete..
Sa keq, te mendohem edhe pak dhe ju premtoj se do e gjej.
Shi kot kjo. Hajt hajt se edhe ti je e perjashtuar se ta ka thene brunka.
Po edhe ty do mendohemi ca dhurate simbolike do te te japim.
Per ty hirushe vendosem te te japim nga nje te puthur te dy.
Shejntori..
Nuk me ka thene Brunka asgje mua. Por shume falemiderit. " Very Kind for both of you".
Nuk e di, po mua keshtu me thane. Qe ti e ke pare kete foto. Megjithate mund te japesh pergjigjen tende. Perseri e fituar del pasi merr dy puthje.
Gjithesesi po te dergoj edhe nje tjeter nga ana ime ne formen e bonus-it
Eshte e vertet qe e di, qe nga cila ane je ti dhe nga cila ane eshte Bledi prandaj me mire s'po e them po ja ler te tjetereve qe ta gjejn.
Te pershendes.
Ok
Me mire keshtu. Me mire t'ia lesh te tjereve. Gjithesesi dhuraten e fitove
hahaaaaaaaaa Hirushka.....
He mi e gjete eeeeeeeeee
Lere,lere se u kepute duke menduar......
P.S Te pelqeu dhurata,apo jo....
Po ste pelqeu na e thuj se ta ndrrojme me ndonje gje tjeter...
Ah, Bledum sa i keq qe je...
Cfare Dhurate e ke fjalen? hahahahaha. Ra ne mendime Djali keshtu?
Bye.
E gjej une tani se kush jeni(te pakten shpresoj):
Atehere Shenjtori besoj qe eshte ai(aman si ta pershkruaj :p)ai ne rresht* te pare.Kurse Blediumi ai me fanele te bardhe!
Nese e kam gjetur beni gati dhuraten :p
shendet cuna & nice prezantim
Pse mi amor nuk ke si te me pershkruash? Ku qendron problemi??
Gjithesesi pergjigjen do e marresh me vone.
Te pershendes.
Amor,pergjigjen do e marresh ne fund..Kur te jene pergjigjur nje pjese e mire e anetareve te forumit...
P.S Menduhu edhe me mire,pergjigje shtese lejohet..
Jam mese e sigurte ne ate qe them,pastaj kam apo jo psikologji humane une en shkolle?!!!!
Hajt shendet cuna
hahahahaah..Ti e di...Une mundesine ta dhashe,semos me ben me faj mua pastaj..
Sidoqofte,mund te te kenaqim edhe ty me ndonje dhurate ne fund(edhe nqs nuk e gjen)..
Sot ne Euronews pashe nje lajm per dy te superkerkuar nga Interpoli.
Per te mos bere ndonje ngaterrese, Kolegu yne Shenjtori( qe vetem i shenjte nuk eshte) ka botuar fotot e ketyre dy te sperkerkuarve.
Jeni te lutur, nese i shikoni diku, te lajmeroni menjehere organet perkatese.
Faleminderit.
P.s Per shperblimin e kapjes, ça çmimi eshte vene, se nuk ma kapi mire veshi????????
Shenjtori: Ai majtas ne foto
Bledumi: Ai djathtas ne foto
Ore se s'dua puthje une, se sikur e ndryshuat cmimin se Hirushes ashtu i thate me puthje. Une dua TV ore TV tu befsha... se mos ngaterroni kekun me byrekun, dmth hirushen me i_lire.
E GJETAAAAA!!! URRA URRA URRA PER i_lire! :p
I_lire,pergjigjen nuk e japim dot tani per tani....Kompjuteri do perzgjedhi nga te gjithe fituesit 3 vete..3 me fat...
nqs do me bo ndonje ndryshim ne pergjigje beje tani tani ose "tacia per sempre"......
P.S ..Jo mer lal jo,s'ka puthje per ty,per ty vetem dhurata ka(po te perzgjodhi kompjuteri,kuptohet)
Blediumi eshte ai pa shume lesh ne koke
Shenjtori eshte ai me golf te bardhe qe e ka blere te Tregu fshatar ..oops te Tregu i madh doja te thoja
Shaka ejjj,se mos merziteni ....ty bledi ta kam ca inatin une
He e gjeta ???
iiiiiiiiiiiiiii.....Me verte eeeeeeeeeeeee..Mire ,mire..
Nuk e di e ke gjetur apo jo.....Pergjigjen e jep kompjuteri....
Nuk e prisja nga ty qe te me kishe inat..une te kam qejf se...
Ti me shave mua ...se ca me the andej ne nje teme tjeter ... eeee , pse shahen njerezit kur i ke qejf ?
He mos bej si i merzitur tani se ti e di qe dhe une te kam qejf
E di une qe e kam gjetur se ajo fytyra e pare atje sduket shume per shenjtor, semos duket e dyta xhanem, po ec mo se ti je te e para e di une
Bledi me golf te bardhe.
Shenjtori me floke te shkurtra.
O i_lire mos u merzit mor burre se nuk ka te puthura per ty.
Po nuk te perzgjodhi kompjuteri do mendohemi mire ca te te japim, por jo puthje. Ti mund te fitosh me shume se nje puthje.
Gjithesesi po nuk fitove do kesh nje bilete falas per tirane pasi vendosem qe te futemi mik une me Bledumin per te te rregulluar dokumentat.
Moj sycke!!!!!!
Pse mi se te tregut fshatar te duken rrobat tona??? Ato jane blere tek tezgat e botique Gabi-t. Eshte firma me me emer ne Shqiperi ajo.
Pastaj pse nuk duket si shenjtor ai me "pa shume lesh ne koke"? Nuk ka fytyre me engjellore se ai?
Gjithesesi nuk mund te ta japim pergjigjen tani.
P.S: Ai nuk ka shume lesh ne koke pasi e tierr per triko, per ta shitur tek tezgat.
Citim:
Po citoj ato që tha sy_jeshilja
Ti me shave mua ...se ca me the andej ne nje teme tjeter ... eeee , pse shahen njerezit kur i ke qejf ?
He mos bej si i merzitur tani se ti e di qe dhe une te kam qejf
E di une qe e kam gjetur se ajo fytyra e pare atje sduket shume per shenjtor, semos duket e dyta xhanem, po ec mo se ti je te e para e di une
O eliz po te jesh ajo vajza ne foto, mos e vrit shume mendien se e ke te fituar automatikisht pamvaresisht se kush jemi ne te vertet.
Hajt tek zyrat te maresh te 3-ja cmimet fituese. (bejme shaka,mos e mer per keq)
Shenjtori,hahaha
dora vete.Degjo po pate mundesi ti shesesh ato cmimet dhe te me dergosh nje cek mua do jete me mire.Si thua?
Ore ti kalo nga zyra pa te dergoje cmimet,bllokun e ceqeve dhe karten e kreditit bashke
very braves albanians faceing the world... ahahahahhhahaha
the first one at the left brave soldier? ahahahahahaahah
Per ti rene shkurt...Bledumi eshte ai me golf te bardhe ,kush ngelet eshte shenjtori...E qarte besoj????
Gje qe s`behet Shenjtor.
by.
OK eliz.
Po ti dergojme me DHL atehere.
Adelaide
O ADELAIDE sa e prere qe je moj cupe.
Ajo mbetja i be qe te jem une????
Gjithesesi e thene nga ty nuk e marr per ters. Megjithate pergjigja eshte e qarte.
Vetem se ka nje problem per ty. Kopmjuteri qe do beje perzgjedhien n.q.s je fitues apo jo nuk pranon te te marri ne memorien e tij, emrin tend. Ndoshta nga qe kompjuteri yne ka nje "sitem operativ" me te vjeter se sa i yti. Ti krahasohesh vetem me kompjuterat e NASA-s per nga "sistemi operativ".
Do mendojme per nje zgjidhje per ty.
O Cuna..
Si po ju ecin punet? Me sa shoh une qenka shtuar numri i anetareve.
Ju pershendes.
Sjenjtor kujtoja se doje vetem prgj dhe jo komente prandaj shkruajta shkurt dhe ki kujdes mos nderron kerkesat se ndryshe....
Me behet qejfi qe kemi aq kofidence sa mos te ofendohemi nga pohimet e njeri tjetrit....
Mendoje se dhuratat morale jane me te rendesishme se ato materiale prandaj nuk merzitem nqs emri im nuk regjistrohet ne kompjuterin tuaj...vecse ki kujdes,nuk ben mire ta nenvlersosh veten ...ah me fal kompjuterin tend...
hahahaahahah
mos ki merak ti yllo se dhuraten sido qe te jete e ke fituar..
Po deshe ndonje gje tjeter na e thuj....
P.S Punet po shkojne shume mire...Po ti e di ketu ne Shqiperi vonohen ca rezultatet..Pastaj,me kaq votues nuk eshte permbushur akoma norma e caktuar nga ne...e tanishmja eshte rreth 25-27%,ndersa norma e caktuar eshte rreth 59-60%..Keshtu qe ka edhe pak pune akoma....
Bledo, po mire e bejme kshu ne .Qe te shtohet numri i anetarave ,po shkruajme prape ne qe kemi shkruar njehere, po kete rradhe do japim pergjigje te kundert me ate te paren, ne cdo rast brenda jemi ne
Atehere , Bledi me golf te bardhe, Shenjtori pa lesh ne koke .
Mire si ide ee Bledo ?
Shenjtori, edhe une per ate e kisha , per Botique Gabin, po nuk po i gjeja emrin dreqit , e dija qe ishte pothuaj nje njesoj me Gap-in po e ke parasysh mo, kur e ke ne maje te gjuhes e nuk e nxjerr dot
Cuna, na vdiqet, hajde nxirrni fituesit tani se na late pa gjume !
ahahahaha
Sycka je shume e forte.
Ok,po shkruani me emer tjeter...Beni ndonje fallco....
Nuk e ka Butique Gabi ai,e ka Butique Gabriela....
Moj sa e padurushme qe je mi...Ne nuk u merzitem 1 muaj rresht derisa dolen rezultatet e zgjedhjeve,ndersa ti i do tak-fak....Prit mi goc edhe ca...Sa per gjumin,mos e prish ti,se na mori lumi ne pastaj...Fli rehat se me duket se do e fitosh ndonje gje...
Ej po pres televizorin une, moret vesh. Adresen jua jap ne privat se e kam sekret
Degjo se mos manipuloni zgjedhjet, se ju mori dreqi ju mori, merrni vesh. Se jeni mesuar me te manipuluar juve, kshu keni ngrene buke gjithmone:p
Se mos harroj, paketojeni mire ate televizorin, se eshte rruge e gjate edhe nuk dua te thyhet:p
o BUCS sipas informatave qe kam marre, ti je perjashtuar nga konkurimi. Me sa morra vesh ishte pune kompjuteri, pakashum si puna e Adelaides.Por n.q.s Adelaide kishte "sistem operativ" shume me te zhvilluar se kompjuteri yne, per ty thate qe ke "sistem operativ" shume me te ulet.
keshtu qe me vjen keq plako, por gjithesesi edhe ti do e marresh nje dhurate simbolike.
Per ty vendosem qe te te japim vetem antenen............ e TV kuptohet.
Nuk i bejme dot ato pune ne, se na mori dreqi pastaj, si te futemi e te dalim me emer tjeter, te hame ndonje ban .Leqe ca them dhe une, ketu nuk po marrin ban ca qe na mbyten me te "kuqen" , ashtu po e bej une
He se mezi po presim dhuraten neve , sa vajti numri BLedo ????
E more vesh ti bled? Shif ketu GOOOO INTEEEER !
Sycka ka ndryshuar gusto , per te miren e punes sigurisht
O sycka po duro pak moj cupe se nuk jane pergjigjur te gjithe gjithesesi mos u merzit se pa dhurata nuk ngelesh.
Dhe kujdes moj mos e mbaj gjithmone ne maj te gjuhes po nxirre se mbytesh
Pse ke nderruar gusto moj?? Me ke ke qene me perpara.
Ju thashe une qe mos manipuloni zgjedhje, juve e bete qe e bete. Tani nuk me ngelet gje tjeter, po te bej ate qe te thashe me pare....e di vete ti, per cfare e kam fjalen:p. Edhe pse te thashe qe nuk do te bej me keto veprime qe beni juve me detyroni qe ta bej
Po pres edhe nje pergjigje, mbase me ktheni mendje, por mos u vononi shume se gati i kam materialet
HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHHA
Ore qe je maskara je por nuk e dija qe je kaq shume
Hej pasi mora pergjigjen tende, rivleresova pergjigjen e meparshme dhe vondosem qe pervec antenes, ti te marresh edhe kabllin .
Kopmjuteri jone nuk ndalet perpara presioneve 'politike' me qellim destabilizimin e zgjedhjeve.
Gjithesesi po deshe hajde tek veni qe ta sqarojme kete muhabet se kam 1 ore qe po ju pres.
Edhe pse nuk u pergjigja ne kohe.
Kam Shpresa se do dali dhe ndonje dhurate per mua
Gjithsej 12 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 599 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.