Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- *Interesting articles* (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=327)
-- What personality type are you?-Take the test :D (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18592)

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 08:12:

What personality type are you?-Take the test :D

Take the personality test based on Jung-Myers Briggs Typology:

http://www.humanmetrics.com/cgi-win/jtypes2.asp

And if you want,you can share the results here.

It gives a pretty detailed description of your personality, including what jobs fit you best, along with strengths and weaknesses.

Enjoy in exploring yourself.

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 08:50:

Ah

and it also gives a list of famous people ( presidents, politicians, actors, singers, activtists, authors) who have the same typology as you do.

Postuar nga kurt datë 30 Prill 2012 - 09:35:

ISFP
E bera kte para pak ditesh jo tani me duket se eshte i njejti test, skam kohe tani

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 30 Prill 2012 - 11:18:

Obobo sa e gjate.. me doli ISTJ dhe nga rezultati po kuptoj qe ne disa pyetje ia paskam futur kot

Postuar nga Fajtori datë 30 Prill 2012 - 18:57:

Ty Dulcis mjaton te lexosh shprehjen personale te kuptosh qe je e pershtatshme per tregeti malli te ndaluar

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 30 Prill 2012 - 20:24:

Gjithe ai test i gjate per te pasur vetem 4 copa inicialesh si pergjigje.. Ja, pyet Fajtorin qe ne fillim e kursen dhe djerset

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 20:46:

haha.

po mire se nuk i mbaj mend inicialet, c'ju rane, pse s'i ndani deri ne fund bashke me titullin?
I for intuitive
S for sensing
T for ?
J for judging

FAja gjendet lehte thom une : ose Mastermind ose ndonje nga ato idealistet.

Postuar nga raid datë 30 Prill 2012 - 21:08:

E bera dje ne darke kete testin. E mora vesh qysh rruges sesi do dilte.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 30 Prill 2012 - 21:19:

Lorie kush i mban mend tani.. po, pervec rezultatit, m'u duk nje padrejtesi e vertete qe per gjithe ato pyetje te te jepnin vetem 4 tipare..
Teste ngelen e per me teper ca pergjigje i zgjedh me paramendim, se e di ku do te te cojne. Por psh ben nje test prej 4 lekesh e te nxjerr nje dyfaqeshe rezultat qe te perkedhel sedren per qejf.. Ky qe dukej cik si serioz.. thate, shume thate. Une doja romancen!

Postuar nga Eria datë 30 Prill 2012 - 21:40:

72 pyetje?

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 21:40:

Oh yeah? Nuk lexove gjithe profilin bashke me dobesite ti, vetem 4 tiparet?

Po ti lali mos i zgjidh me paramendim pergjigjet por drejt ashtu sic e ndjen, mos genje veten.

Testi mu duk i thate dhe mua, por pershkrimet ishin thorough.

Nejse, une nuk u surprizova per pergjigjen qe mora se e dija tipin tim por u surprizova qe ky test dha kete lloj pergjigjeje sepse pyetjet ishin shume bardhe e zi dhe une u kacafyta per te gjetur alternativen e 4 apo 5 qe s'e kishte

Oh and dulce, ketu pashe une per ate romancen qe deshe ti sesi inicialet gjenje germat e tjera per me u koinciduar per kompatibilitet.

Postuar nga kotka datë 30 Prill 2012 - 22:15:

Your Type is
ESFJ
Extraverted Sensing Feeling Judging
Strength of the preferences %
1 12 12 11

Qualitative analysis of your type formula

You are:
slightly expressed extravert

slightly expressed sensing personality

slightly expressed feeling personality

slightly expressed judging personality

ma deshifro o lorie, c'jam une????

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 22:31:

Nuk e di me thene te drejten per ty. Interneti nxjerr nje ane te personit qe duket fare pak ne realitet ndonjehere. Ti del shume e bute ketu dhe e embel por je extroverte ne realitet dhe sips mendimit tim 'unafraid to share your opinion and down to earth kind of person.'

Por pershkrimet jane shume te detajuara pas testit, sepse nuk tregon vetem 4 karakteristika.

P.S. This is fun for me, exploring people that is, I know, I know, I am a nerd

Postuar nga kotka datë 30 Prill 2012 - 22:41:

Citim:
Po citoj ato që tha lorie
Nuk e di me thene te drejten per ty. Interneti nxjerr nje ane te personit qe duket fare pak ne realitet ndonjehere. Ti del shume e bute ketu dhe e embel por je extroverte ne realitet dhe sips mendimit tim 'unafraid to share your opinion and down to earth kind of person.'

Por pershkrimet jane shume te detajuara pas testit, sepse nuk tregon vetem 4 karakteristika.

P.S. This is fun for me, exploring people that is, I know, I know, I am a nerd

ha ha ne te shkruar keshtu jam une, por ne realitet jam shume spontane

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 22:46:

haha

Postuar nga kotka datë 30 Prill 2012 - 22:50:

Extraverted si e jep definition of this word o Lorie

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 23:05:

Extroverted- me pak fjale eshte te shijosh shume prezencen e njerzeve perreth sesa te jesh vetem ( introvert) . Personit ekstrovert nuk i pelqen te rrije vetem per nje kohe te gjate, e quan 'te merzitshme' dhe e gjen veten me mire midis mbledhjesh me miq dhe shoqerish dhe bidesash.

Ti ke numrin 1 ne ekstrovert, s'qenka shume sic mendoja une...
Ke pike te larta ne 'sensing' and 'feeling' dhe aty afer dhe 'judging'.

Interesant se pse te nxorri me extraversion kur ke kaq pak pike aty.

Postuar nga kotka datë 30 Prill 2012 - 23:08:

Citim:
Extroverted- me pak fjale eshte te shijosh shume prezencen e njerzeve perreth sesa te jesh vetem ( introvert) . Personit ekstrovert nuk i pelqen te rrije vetem per nje kohe te gjate, e quan 'te merzitshme' dhe e gjen veten me mire midis mbledhjesh me miq dhe shoqerish dhe bidesash.

Ti ke numrin 1 ne ekstrovert, s'qenka shume sic mendoja une...
Ke pike te larta ne 'sensing' and 'feeling' dhe aty afer dhe 'judging'.

Interesant se pse te nxorri me extraversion kur ke kaq pak pike aty.

c'te te them une,,,, keshtu tipi jam ne fact, me pelqen prezenca e njerezve, por me pelqen edhe vetmia, nuk i trembem as nejres dhe as tjetres.
une vdes per mbledhjet, me duket simur jane vetem per gallate

Postuar nga kotka datë 30 Prill 2012 - 23:11:

me pelqen te iki ne lunch me shoqerine e punes dhe after work ne ndonje show or movie theater and than a nice dinner. dicka do jem pergjigjur une atje, biles cuditem si me nxori me kaq pak pike.

P.S. Lorie me pelqen shume ai postulati jot qe ke vene poshte. ku jeton ti??????

Postuar nga lorie datë 30 Prill 2012 - 23:22:

E ne fakt varet shume dhe sipas situatave, ne disa raste mund te sillesh si extraverte, ne disa te tjera si introverte. Une jam tipike introverte ( keshtu me nxorri testi) dhe nuk do e besonte njeri qe jam e tille sepse kam shume shoqeri me shume njerez. ( le te themi, njerezit kane tendencen te me hapen shume... )
Por sic e pershkruante ishte interesant se thoshte introverti zgjedh vetem 1 ose 2 persona ti hapet KOMPLET atyre, dhe kjo eshte shume e vertete per mua.
Dmth extroversioni ka te beje me shume edhe me se sa miq te ngushte ke dhe ke quan miq te ngushte 5-10 apo 1 ,2?

Une 1 ore larg Bostonit, ne fakt e vizitoj Bostonin cdo muaj.

I think you are in Boston aren't ya?

Postuar nga kotka datë 30 Prill 2012 - 23:30:

Citim:
E ne fakt varet shume dhe sipas situatave, ne disa raste mund te sillesh si extraverte, ne disa te tjera si introverte. Une jam tipike introverte ( keshtu me nxorri testi) dhe nuk do e besonte njeri qe jam e tille sepse kam shume shoqeri me shume njerez. ( le te themi, njerezit kane tendencen te me hapen shume... )
Por sic e pershkruante ishte interesant se thoshte introverti zgjedh vetem 1 ose 2 persona ti hapet KOMPLET atyre, dhe kjo eshte shume e vertete per mua.
Dmth extroversioni ka te beje me shume edhe me se sa miq te ngushte ke dhe ke quan miq te ngushte 5-10 apo 1 ,2?

Une 1 ore larg Bostonit, ne fakt e vizitoj Bostonin cdo muaj.

I think you are in Boston aren't ya?

ha ha e sheh si dalin shqiptaret gjithmone me nje bisede te vogel ose kusherinj ose komshinj???? une nuk hapem tek asnje e dashur, mund te bej vaki te hapem shume rralle me teper tek ndonje i panjohur fare, a stranger se tek nje njeri qe e njoh shume mire e me njoh shume mire. Hapja ka te beje me shume me relieve se sa te zgjidh problemet e mija dhe te qaj. sometimes we need a foreign wall

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 01 Maj 2012 - 02:47:

Citim:
Oh yeah? Nuk lexove gjithe profilin bashke me dobesite ti, vetem 4 tiparet?

Kishe te drejte, s'i paskam hyre detajeve... Gjeta romancen lorie!

Postuar nga dylan datë 01 Maj 2012 - 03:31:

ma beni nej dhe mua se po pertoj

Postuar nga lorie datë 01 Maj 2012 - 04:24:

Dolce

ta lexova profilin,( tani qe kam pak kohe te lire se pershkrimi eshte i gjate) , ti qenke 'The Inspector' lali, hhaha, te shkon te shkon, ( super-dependable, conforming to the rules, loyal.)

Kotka, nuk jane vetem inicialet, duhet te hapesh dhe sitet poshte incialeve per te lexuar me thelle personin tend. Ta gjeta dhe ty ,ti je 'The Provider' (teamwork, friendly, positive)

Kurti doli 'The Composer' bhaha, i guess it makes sense, perderisa 'The Composer' ka te beje shume me feelings and impulsivity lol.

Postuar nga lorie datë 01 Maj 2012 - 04:37:

Kjo eshte e imja

INFJ
Introverted Intuitive Feeling Judging
Strength of the preferences %
11 38 12 11

Tek intuita i kam piket me te larta qe me pershtatet shume dhe INFJ-te sipas ketij testit jane 'The Idealist portrait of a Counselor. ( no surprise in that since I am studying for counseling and I am an idealist)

Ajo qe me surprizoi ishte pershkrimi dhe analizimi qe i bente per Counselors....

Postuar nga dylan datë 01 Maj 2012 - 06:45:

une dola ESTJ

You are:
moderately expressed sensing personality
moderately expressed thinking personality

Postuar nga Ana1 datë 01 Maj 2012 - 07:00:

ENFJ-

I am:

moderately expressed intuitive personality
moderately expressed feeling personality
moderately expressed judging personality

plus,

Famous people of my particular type:

Bill Clinton, Tony Blair, Clara Barton (Founder of the American Red Cross), Ronald Reagan

Postuar nga dylan datë 01 Maj 2012 - 07:01:

ajo efundit na ndryshoka cik

Postuar nga dylan datë 01 Maj 2012 - 07:03:

e ne fakt sme pershkruan mir po nejse ska gje te vertet ne ket

Postuar nga cecilia datë 01 Maj 2012 - 12:31:

Talking

Mua me doli ESTJ

moderately expressed extravert
moderately expressed sensing personality
slightly expressed thinking personality

Shume e moderuar qenkam te gjykoj qenkam nul fare

PS: Lori, me thuaj dicka me te detajuar...

Postuar nga kotka datë 01 Maj 2012 - 19:00:

Re: Dolce

Citim:

Kotka, nuk jane vetem inicialet, duhet te hapesh dhe sitet poshte incialeve per te lexuar me thelle personin tend. Ta gjeta dhe ty ,ti je 'The Provider' (teamwork, friendly, positive)

Thank you Lori, epra une per keshtu e di veten, jo edhe kaq e hapur me te tjeret, but friendly and positive

Postuar nga lorie datë 01 Maj 2012 - 20:16:

O ceci

po ti tregon vete pas testit, c'ne une ,s'jam guru per keto gjera

Ja si duket faqja pas testit: Ne ane te djathte renditen 4 temperamentet : The Guardian, The Artisan ,The Idealist, The Rational. Dhe secila nga keto ka 4 nentipe.

Lali , ti dole tek The Guardian - The supervisor subtype, sepse ke ESTJ. Po c'me hiqesh kaq modeste ne pergjigjet forumore ti supervison masat (hard working, community-minded, social person)

http://keirsey.com/4temps/supervisor.asp

Postuar nga lorie datë 01 Maj 2012 - 20:21:

Re: Re: Dolce

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

Thank you Lori, epra une per keshtu e di veten, jo edhe kaq e hapur me te tjeret, but friendly and positive

Kotka :The Guardian: The Provider
http://keirsey.com/4temps/provider.asp

Postuar nga kotka datë 01 Maj 2012 - 20:24:

Re: Re: Re: Dolce

Citim:

Kotka :The Guardian: The Provider
http://keirsey.com/4temps/provider.asp

wow po pse s'thua ti moj lorke qe une qenkam e shkelqyer dhe nuk e dija

Postuar nga lorie datë 01 Maj 2012 - 20:32:

haha, yeah, enjoy it.

Give credit to yourself when credit is due.

Postuar nga cecilia datë 01 Maj 2012 - 20:47:

Re: O ceci

Citim:
po ti tregon vete pas testit, c'ne une ,s'jam guru per keto gjera

Ja si duket faqja pas testit: Ne ane te djathte renditen 4 temperamentet : The Guardian, The Artisan ,The Idealist, The Rational. Dhe secila nga keto ka 4 nentipe.

Lali , ti dole tek The Guardian - The supervisor subtype, sepse ke ESTJ. Po c'me hiqesh kaq modeste ne pergjigjet forumore ti supervison masat (hard working, community-minded, social person)

http://keirsey.com/4temps/supervisor.asp

Po se si kuptoj te gjitha ato shkrimet aty se jane ne anglisht. harxhova paraditen per perkthimin e 72 pyetjeve po un modeste ngelem ne thelb,lere c'thote testi.

Nejse, ca tha qe jam mendjemadhe?

Postuar nga shelgu datë 01 Maj 2012 - 22:09:

Ashtu je o Ceci po kujt i thua.

Nejse asnjehere njeriu nuk mund te klasifikohet ne menyre te prere se cfare eshte. Vec kesaj njeriu ndryshon dhe sillet ne vartesi te situatave qe krijohen.
Psh nje njeri qe normalisht mund te cilesohet si frikacak, ne situata te caktuara mund te cfaqe elemente heroi. Kjo eshte me e theksuar tek femrat,( sidomos keto bjondet sybardha).

raid, ti i di keto pune

Postuar nga kotka datë 01 Maj 2012 - 22:14:

Citim:
Po citoj ato që tha shelgu

Nejse asnjehere njeriu nuk mund te klasifikohet ne menyre te prere se cfare eshte. Vec kesaj njeriu ndryshon dhe sillet ne vartesi te situatave qe krijohen.
Psh nje njeri qe normalisht mund te cilesohet si frikacak, ne situata te caktuara mund te cfaqe elemente heroi. Kjo eshte me e theksuar tek femrat,( sidomos keto bjondet sybardha).

ha ha edhe une qe jam brune syzeze mund te jem e mire dhe te dukem e urte, por ne situata te caktuara behen aq e keqe sa mund te ha edhe guret nga inati

Postuar nga shelgu datë 01 Maj 2012 - 22:16:

Citim:

ha ha edhe une qe jam brune syzeze mund te jem e mire dhe te dukem e urte, por ne situata te caktuara behen aq e keqe sa mund te ha edhe guret nga inati

E besoj kotka, por une e kisha fjalen per heroinat, jo per te keqiat

Per ezmeret thuhen te tjera fjale, sidomos kur jane syzeza.

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 01 Maj 2012 - 22:44:

Citim:

Si pershembull?

Komshia shelg komshia..

Postuar nga kotka datë 01 Maj 2012 - 22:46:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo

Si pershembull?

Komshia shelg komshia..

ndofta edhe komshia,,,

Postuar nga lorie datë 02 Maj 2012 - 00:37:

Citim:

E besoj kotka, por une e kisha fjalen per heroinat, jo per te keqiat

nuk i duam me t'thena ne, me mire marrim nje test dhe qeshim per qef sesa me keto 'ajo ashtu, syzezat keshtu, subardhat keshtu.' blah blah blah.

Postuar nga lorie datë 02 Maj 2012 - 00:52:

Re: Re: O ceci

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia

Po se si kuptoj te gjitha ato shkrimet aty se jane ne anglisht. harxhova paraditen per perkthimin e 72 pyetjeve po un modeste ngelem ne thelb,lere c'thote testi.

Nejse, ca tha qe jam mendjemadhe?

JA ti perkthej gjerat me kryesore:

Supervisor: Shume sociale dhe te suksesshem ne komunitet. Jane bujare me kohen ,energjine e tyre dhe jane pjesetare te shume asocimeve, shoqatave, mbledhjeve duke marre nje rol jo vetem si pjesetar po edhe si lider i ketyre. Perbejne 10 % te popullates. Merren me agenda, inventore, dhe punojne me kembe ne toke dhe presin te njejten gje prej vartesve te tyre ( o menaxhere!!!)

Punojne shume. Si femije jane studente model dhe respektojne prinderit e tyre. Jane industrious dhe perseverojne shume ( kembengulin) dhe i vlersojne keto karakteristika sa me shume qe rriten dhe ndermarrin pergjegjesira ne familje dhe pune.

E shikojne martesen ne ane tradicionale. MArtesa dhe te qenit prinder jane te shenjta per ta dhe kane nje rreth te gjere miqsh me shume miqesira te arritura gjate vitesh. I vene shume rendesi mbledhjeve sociale, dasmave, ditelindjeve, ceremonive.
Edhe pse duken formale ne fillim jane shume te lehte per ti njohur dhe folur me ta.

He, ta ka gjet apo i ka shku kot fare?

Postuar nga dylan datë 02 Maj 2012 - 00:53:

shelgu shifet se esht sy zi se urren bjondet e vdes per esmeret nga te shkosh vec bjondet i shajne a thu kaq te mara te jen sdi

perkundrazi uune kam nje bjonde dhe nje brune ne familje kjo bjondja esht shum me e zgjuar se brundja spo them ne cdo gje te pakten nga ana studimeve per deri tani
kshu besoj ehste gabim ajo fjla brune bjonde varet te njeriu mos flisni kot

Postuar nga lorie datë 02 Maj 2012 - 00:56:

Citim:

Nejse asnjehere njeriu nuk mund te klasifikohet ne menyre te prere se

E pra dylan. Edhe thote s'klasifikohen njerezit, dhe hop i ben klasifikimet por nga ato me t'keqijat

O shelg, ta mban ta marresh testin dhe ti vesh rezultatet ketu ? ndihesh i guximshem ?

Postuar nga kotka datë 02 Maj 2012 - 00:59:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
shelgu shifet se esht sy zi se urren bjondet e vdes per esmeret nga te shkosh vec bjondet i shajne a thu kaq te mara te jen sdi

perkundrazi uune kam nje bjonde dhe nje brune ne familje kjo bjondja esht shum me e zgjuar se brundja spo them ne cdo gje te pakten nga ana studimeve per deri tani
kshu besoj ehste gabim ajo fjla brune bjonde varet te njeriu mos flisni kot

mos ja beso te gjitha shelgut, se shelgu kalon kohen ketu.
beso ato qe thote lorie, merr testin, m.gj.s Lorka ky testi deri tani me sa shoh une vetem gjera pozitive na nxjerr

Postuar nga kotka datë 02 Maj 2012 - 01:02:

Citim:

E pra dylan. Edhe thote s'klasifikohen njerezit, dhe hop i ben klasifikimet por nga ato me t'keqijat

O shelg, ta mban ta marresh testin dhe ti vesh rezultatet ketu ? ndihesh i guximshem ?

Lorka ti me kete foto profil dukesh shume intriguese dhe nuk te dallojme as dot nese je bjonde apo brune, qe te dime edhe neve ketu se ciles kenge t'ja marrim

Postuar nga lorie datë 02 Maj 2012 - 01:05:

Citim:

mos ja beso te gjitha shelgut, se shelgu kalon kohen ketu.
beso ato qe thote lorie, merr testin, m.gj.s Lorka ky testi deri tani me sa shoh une vetem gjera pozitive na nxjerr

Une mendova se paragrafi i fundit tregonte per ty dobesite.Sidomos kjo fjalia: Providers can be crushed by personal criticism.

Eshte edhe nje section qe te con sesi perballohet stresi sipas tipit tend.Aty dalin te tera se nen stress del karakteri

Postuar nga lorie datë 02 Maj 2012 - 01:10:

E di c'kenge per mua? Ajo e gershetave qe te kane hapur pune nga Eli Fara. Gershetat me kete rast jane provimet

Postuar nga cecilia datë 02 Maj 2012 - 01:17:

Re: Re: Re: O ceci

Citim:

JA ti perkthej gjerat me kryesore:

Supervisor: Shume sociale dhe te suksesshem ne komunitet. Jane bujare me kohen ,energjine e tyre dhe jane pjesetare te shume asocimeve, shoqatave, mbledhjeve duke marre nje rol jo vetem si pjesetar po edhe si lider i ketyre. Perbejne 10 % te popullates. Merren me agenda, inventore, dhe punojne me kembe ne toke dhe presin te njejten gje prej vartesve te tyre ( o menaxhere!!!)

Punojne shume. Si femije jane studente model dhe respektojne prinderit e tyre. Jane industrious dhe perseverojne shume ( kembengulin) dhe i vlersojne keto karakteristika sa me shume qe rriten dhe ndermarrin pergjegjesira ne familje dhe pune.

E shikojne martesen ne ane tradicionale. MArtesa dhe te qenit prinder jane te shenjta per ta dhe kane nje rreth te gjere miqsh me shume miqesira te arritura gjate vitesh. I vene shume rendesi mbledhjeve sociale, dasmave, ditelindjeve, ceremonive.
Edhe pse duken formale ne fillim jane shume te lehte per ti njohur dhe folur me ta.

He, ta ka gjet apo i ka shku kot fare?

Me hyri frika. te gjitha mi gjeti. Po nuk shoh ndonje gje te kundert me ato qe them ketu..vetem me nje ndryshim,ketu bej me shume gallata por ne realitet jam me kembe ne toke dhe shume e pergjegjshme...

Flm Lorie...te puth!

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 62 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.