Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9466)

Postuar nga Animal datë 16 Shtator 2005 - 23:55:

femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.

po marr shkas nga mendimi i disave ne forum qe thone se femrat nuk pyesin me per llogarine bankare.
ju ftoj ju cunave te forumit qe te tregoni sa e lehte eshte te kesh nje femer te bukur kur je pa leke..............

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 17 Shtator 2005 - 00:08:

Hey Animale!

Faktikisht, ne kete bote ka shume llojshmeri origjine-tek femrat!

1-Ka femra qe as dine nga t`i cojne parate-aq pasuri kane!
Nga prinderit,puna qe bejne si avokate, gazetare, etj etj- apo dhe nga ane e burrit te saj!

2-Ka femra qe as i kane pare parate me sy(viktimat e fshatit,qe dine te kullosin vetem bagetine neper fusha e male!)-Kjo eshte fatkeqesi!

3-Ka femra qe as u intereson ai mendimi qe te eshte rrenjosur ty ne koke"paraja"!
Shpirti, Zemra ,Bukuria-s`blihen dot me para!Vere veth ne vesh!

Tani sa per thirrjen qe u ke bere cunave te forumit:-ju keni shtruar nje hipoteze mbeshtetur
tek faktiviteti juaj animal!
Me vjen keq per ty, dhe per ata qe nuk arrijne te dallojne dashurine e vertete(e cila ka gjithcka brenda saj-bukurine, miresine,pasurine shpirterore etj etj...)

Mos valle do te pronesosh femrat e bukura me para???!!
Apo ke frike te perballesh me te bukuren????!!!!

Jo yllo, gabon!
Bukuria s`eshte ne shitje!Bukuria thjeshte eshte nje embelsi, dhurate
qe zoti ia ka fale femres qe diten qe lindi!

Personalisht-po jap nje mendim mbi djemte.
Mjafton te jete shpirtmadh, zemermire, i zgjuar-bukurine e shikoj si mjetin e fundit
per te bere per vete nje mashkull!

Mire u shkruafshim!Thjeshte dhashe mendimin tim personal.
Jo te gjitha mendimet rrumbullakosen ne nje pike!

Postuar nga Animal datë 17 Shtator 2005 - 00:30:

Exclamation

Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Hey Animale!

Faktikisht, ne kete bote ka shume llojshmeri origjine-tek femrat!

1-Ka femra qe as dine nga t`i cojne parate-aq pasuri kane!
Nga prinderit,puna qe bejne si avokate, gazetare, etj etj- apo dhe nga ane e burrit te saj!

2-Ka femra qe as i kane pare parate me sy(viktimat e fshatit,qe dine te kullosin vetem bagetine neper fusha e male!)-Kjo eshte fatkeqesi!

3-Ka femra qe as u intereson ai mendimi qe te eshte rrenjosur ty ne koke"paraja"!
Shpirti, Zemra ,Bukuria-s`blihen dot me para!Vere veth ne vesh!

Tani sa per thirrjen qe u ke bere cunave te forumit:-ju keni shtruar nje hipoteze mbeshtetur
tek faktiviteti juaj animal!
Me vjen keq per ty, dhe per ata qe nuk arrijne te dallojne dashurine e vertete(e cila ka gjithcka brenda saj-bukurine, miresine,pasurine shpirterore etj etj...)

Mos valle do te pronesosh femrat e bukura me para???!!
Apo ke frike te perballesh me te bukuren????!!!!

Jo yllo, gabon!
Bukuria s`eshte ne shitje!Bukuria thjeshte eshte nje embelsi, dhurate
qe zoti ia ka fale femres qe diten qe lindi!

Personalisht-po jap nje mendim mbi djemte.
Mjafton te jete shpirtmadh, zemermire, i zgjuar-bukurine e shikoj si mjetin e fundit
per te bere per vete nje mashkull!

Mire u shkruafshim!Thjeshte dhashe mendimin tim personal.
Jo te gjitha mendimet rrumbullakosen ne nje pike!

per mua pasuria nuk ak asnje vlere sepse jam artist dhe artistet pasuri kane vetem krijimet e tyre dhe ndjenjat.
e bukura me mrekullon po ashtu si gjithe gjerat e tjera por un jam realist dhe te pakten ne shqiperi femra model qe ti perkufizon eshte nje specie e ralle poashtu si meshkujt qe nuk mendojn vetem per sex.
sa per mendimin tim mbi bukurine: per mua e shemtuara nuk ekziston, sepse bukuria nuk specifikohet dot. per mua ekziston larmishmeria , qe do te thote e bukur ne vecantine e vet, nuk e di a me kupton.
me vjen keq qe ke krijuar nje mendim te gabuar mbi mua.

p.s animal-eshte niku im sepse kafshet i afrohen me shume qenies qe ne e percaktojme si njerzore.

Postuar nga Sykaltra_Shqiptare datë 17 Shtator 2005 - 00:34:

Smile

Ja si kuptohen artistet pra??!!

Kalofsh mire!

Postuar nga amoxil datë 23 Shtator 2005 - 19:35:

Re: femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.

Citim:
Po citoj ato që tha Animal
po marr shkas nga mendimi i disave ne forum qe thone se femrat nuk pyesin me per llogarine bankare.
ju ftoj ju cunave te forumit qe te tregoni sa e lehte eshte te kesh nje femer te bukur kur je pa leke..............

Nqs kerkon nje femer te bukur thjeshte cope mishi nuk e di se sme ka ndodhur ndonjehere ta kerkoj lal.
Nqs kerkon nje femer te bukur me bote shpirteterore te pasur edhe me ftyre njeriu dhe jo kukulle mund ta gjesh duke treguar veten se kush je edhe se cfare kerkon ne jete.Te jesh ne jete vetvetja jote te garantoj se do ta gjesh nje dite,pa qene e nevojshme per ndonje recete ste ben pune trust me.

Postuar nga Enya datë 10 Nëntor 2006 - 02:15:

Arrow Re: femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.

Citim:
Po citoj ato që tha Animal

Hey, pa dashuri gjithcka te duket ziiiiiiiiiiiiii sterreeeeeeee,
sado komoditete te kesh ne shtepine tende,sado pasuri te kesh mbi emrin tend,
pa dashurine shpirterore te gjitha barazvleresohen me =0.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 00:38:

???

Postuar nga akrepi2008 datë 08 Janar 2009 - 00:47:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
???

Cedrusi. ne c'rast ne gjuhen e shruar shqip vendosen 3 pikepyetje rrjesht?...nejse, ti vendos edhe 4 ndonjehere

Postuar nga briseide datë 08 Janar 2009 - 01:06:

Nuk besoj se ka femer ne rruzullin tokesor qe s'i intereson paraja.Dhe kush thote qe s'i intereson ose tregon hipokrizi ose thjesht ka gjetur dicka me te rralle,dashurine, dhe i lejon vetes shkarje te tilla!!Ne te njejten kohe eshte pak umiliante te jetosh me paret e burrit...

Postuar nga Deb* datë 08 Janar 2009 - 01:45:

Femrat i duan te dyja.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 01:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Femrat i duan te dyja.

Postuar nga ColdFire datë 08 Janar 2009 - 03:01:

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Nuk besoj se ka femer ne rruzullin tokesor qe s'i intereson paraja.Dhe kush thote qe s'i intereson ose tregon hipokrizi ose thjesht ka gjetur dicka me te rralle,dashurine, dhe i lejon vetes shkarje te tilla!!Ne te njejten kohe eshte pak umiliante te jetosh me paret e burrit...

Brisi,
E sinqerte pergjigja, por shume e sigurt. Dmth nese nje vajze dashurohet me nje djale qe nuk ka pasuri, thjesht qe punon dhe te ardhurat jane sa per te mbijetuar, ajo vajze ka shkare? Te kuptoj qe je realiste, por....
Ta zeme qe djali ka potence: eshte inteligjent, i shendetshem dhe puntor, por vjen nga nje familje e varfer..raste te tilla ka plot tek ne shqipetaret. Ai ka nje te ardhme, mbase i pasur "filthy rich" nuk do behet sepse ajo nuk arrihet me pune, por do jete i zoti i vetes se tij...nuk beson se ky djale do te kete shansin ta dashuroje nje vajze inteligjente?
Nejse, une do te preferoja dashurine....por jam realiste qe eshte shume e veshtire te kesh ate fat....
Pasurine nuk e kam lakmuar kurre. Sa per jete komforte ate e kemi pak a shume vete ne dore.

Pershendetje

Postuar nga Glaukus datë 08 Janar 2009 - 03:42:

- teorikisht ( ose më saktë në fillim ) dëgjon vetëm fjalë të bukura .... jo t'jet njeri i mirë , i dashur , pa vese  ........ etj ( thu ti moooooooo , se ke gjet yllin e botës )  

- praktikisht ....... nuk kalon asnji muaj dhe veç kur do e gjej noj sebep ( jo dasma gocës tezes , jo fejesa e  nganji shoqeje ) dhe ........ t'kërkon içik " komoditet "  ........ nga i pal çizme a nga nji fustan .

- ndoshta nuk kom pas fat unë , por deri më sot gjith femrat që kam njohur në plan të parë kan patur gjetjen e ngrohtësisë ............................ ekonomike .

Postuar nga ColdFire datë 08 Janar 2009 - 03:47:

E thame Glaukus, Fati eshte i domosdoshem ne keto raste...pastaj...eshte nje dore e vogel vetem me 5 gishta dhe nuk jane njelloj....c'fare te them me teper?
Fjalet e ngrohta i merr era, por dhe nje femer qe kerkon komoditet nuk pret shume ti shfaq kerkesat e saj.....prandaj e merr era dhe ate bashke me fjalet...shume e thjeshte per mendimin tim.
Qe humbet nje muaj te jetes tende me te, ajo eshte fatkeqsi...

Postuar nga Ari. datë 08 Janar 2009 - 04:15:

obbbooobbo.me cdegjova ketu ,nuk kam per tu martuar kurr

te tema femrat dhe x5.., benin te gjitha jo materialiste...kurse ketu bien te gjitha brenda bullldym...

kot nuk i thon qe femrat e kane mendjen tek floket e gjata

Postuar nga ColdFire datë 08 Janar 2009 - 04:19:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
obbbooobbo.me cdegjova ketu ,nuk kam per tu martuar kurr

te tema femrat dhe x5.., benin te gjitha jo materialiste...kurse ketu bien te gjitha brenda bullldym...

kot nuk i thon qe femrat e kane mendjen tek floket e gjata

Ari si bien bulldym?
Me shpjego kete te lutem.

Postuar nga Ari. datë 08 Janar 2009 - 04:27:

Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti

Ari si bien bulldym?
Me shpjego kete te lutem.

pyet sexin sepse eshte turqisht

Postuar nga ColdFire datë 08 Janar 2009 - 04:31:

Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi

pyet sexin sepse eshte turqisht

Ku ta gjej Sexin une? Ajo vazhdon te festoje akoma festat..

Dmth, ti mendon qe femrat duan vetem parate? Sa shume njerez te zhgenjyer paska... Ketu them dhe une, keq qenka puna....

Postuar nga Lela_Dr datë 08 Janar 2009 - 05:03:

Mahhh ne ditet e sotme eshte shume e veshtire te besosh tek femrat, sidomos ato lloj femrash qe thonte Glaukus....qe kerkojne komoditetin ekonomik.

Por si i thojne ne disa raste, qe ne jete nuk mund te kesh gjithcka, edhe dashurine edhe pasurine. Do te ishte shume e lehte.

Personalisht jam e mendimit qe deri sa te jem ne gjendje te punoj vete, s'kam pse t'i bie ne qafe mashkullit per qejfet e mia.
Leket shkojne e vijne, sot i ke neser nuk i ke, kurse dashurine..............e ke gjithmone perkrah. Sakrificat nganjehere te bejne me te forte ne jete, se sa te gjesh tapetin e shtruar.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 05:13:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mahhh ne ditet e sotme eshte shume e veshtire te besosh tek femrat, sidomos ato lloj femrash qe thonte Glaukus....qe kerkojne komoditetin ekonomik.

Por si i thojne ne disa raste, qe ne jete nuk mund te kesh gjithcka, edhe dashurine edhe pasurine. Do te ishte shume e lehte.

Personalisht jam e mendimit qe deri sa te jem ne gjendje te punoj vete, s'kam pse t'i bie ne qafe mashkullit per qejfet e mia.
Leket shkojne e vijne, sot i ke neser nuk i ke, kurse dashurine..............e ke gjithmone perkrah. Sakrificat nganjehere te bejne me te forte ne jete, se sa te gjesh tapetin e shtruar.

Sa idealiste qe je megjithse perpiqesh te tregohesh me kembe ne toke. Kapa mjaft kontradikta ne kete postim.

ti thua qe dashurine e ke perhere ne krah? Kush mund te me thote se eshte e vertete kjo? Vetem neper libra dashuria vazhdon perhere.

Tjetra :leket shkojne e vine. Leke duhet te kesh qe te shkojne. Nuk ka me mire se te kesh ca para, shume eshte me mire. PO ne te hskretet shqiptare nuk e kemi pasur fatin qe te njohim dobine e pasurise. Mos me keqkupto, ne sensin me pozitiv, kur ke shume para di te jesh mireberes, te ndihmosh, te krijosh gjera te bukura, te hapesh vende pune, di te jesh isjellshem, i dashur.

Nje proverb cifut vec ketyre qe thashe une me siper thote: Je edhe i bukur.

Sa per temen, jam i sigurt qe nje femer midis dy djemve me te dhena te njejta do te zgjedhe ate me para. Absolutisht keshtu eshte.

Postuar nga Lela_Dr datë 08 Janar 2009 - 05:19:

Ne fakt thashe me te vertete qe leket shkojne e vijne, sepse edhe po te zgjedhes nje te pasur, asnje nuk me siguron qe ai do te jete gjithmone i pasur, ashtu sic nuk mund te jem e sigurt per dashurine e perjtshme.

Por nese do te kisha 2 meshkuj perpara, njerin te pasur, dhe tjetrin qe me don, do te zgjidhja personin qe me don.

Panvaresisht qe jeta eshte plot te papritura.
Une thjesht jap mendimin tim si femer, ne situate te tille.

Postuar nga BIONDIA datë 08 Janar 2009 - 16:19:

Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Femrat i duan te dyja.

ke te drejte kerkojme dashurine si fillim ....  ...po imen po te kete ne ca miliona nuk eshte keq....

por do preferoja nje jete me nje qe dua dhe pa leke sesa te kem vetem mireqenie e asgje tjeter sepse varferia e shpirtit eshte shume me e madhe ....

Postuar nga AndreaPirelli datë 08 Janar 2009 - 19:04:

Une do te thoja qe gjen tenxherja kapakun ....... . Ne 99% te rasteve ky proverb funksionon. Dhe kjo lidhet me shume gjera, niveli arsimor, situata ekonomike, rrethi shoqeror ........... Pra ne cilen nga keto shkalle ke akses. Sepse nje njeri i pashkolle, i shemtuar, dhe ........ pjatalares fjala vjen, nuk ka shanc qe te bashkohet me nje .......... mjek/e ....... por me nje te seres se tij/a ......... keshtu qe do s'do do marre nje pa leke ....... .

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 19:07:

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

ke te drejte kerkojme dashurine si fillim ....  ...po imen po te kete ne ca miliona nuk eshte keq....

por do preferoja nje jete me nje qe dua dhe pa leke sesa te kem vetem mireqenie e asgje tjeter sepse varferia e shpirtit eshte shume me e madhe ....

Femra e gjen me vone edhe pasurine shpirterore.

Ai ishte kirurg dhe i pasur dhe e donte gruan aq shume sa qe kur ajo kishte nevoje per nje transplant veshte, ai nuk nguroi t'ja jape.

-Nuk ka ndjenje kenaqesie ne kete glob se sa kjo qe ndjej une tani,- tha doktori diten e neserme qe pa gruan e dashur qe i buzeqeshte e lumtur nga salla e operacionit ku i kishin bere transplantin me veshken e burrit te saj.

Pa kaluar disa muaj, ajo filloi ta dredhe me nje tjeter.

Sigurisht qe doktori i zhgenjyer e hodhi ne gjyq dhe e divorcoi. Gjyqi i dha nje denim shembullor-1.5 milion $ demshperblim gruas tradhetare.

Gjest shume femeror!

Marre nga lajmet e sotme te USA

Brisi, e te shkretet meshkuj.

Postuar nga Deb* datë 08 Janar 2009 - 19:34:

Ne themi dashuria.Nuk mund te jetojme vetem me dashurine fatkeqesisht.Si ka ardhur koha duhet dhe mireqenia ekonomike.Nuk po flas per pasuri te madhe ,por per nje jete normale.Pastaj varet n.q.s eshte i varfer duhet pare arsyeja ,rrethanat.Te gjithe kalojme momente te veshtira ne jete.E rendesishme eshte te dime si ti kalojme keto situata.Por kur varferia vjen se burri qe ti e ke marre me dashuri te madhe nuk eshte i zoti dhe nuk ben asgje per ta nxjerre familjen nga situatat e veshtira,mendoj se ajo dashuri e madhe do vij duke u shuar dhe do e zere vendin nje ndjenje tjeter ,zhgenjimi.

Postuar nga cupka datë 08 Janar 2009 - 20:24:

Citim:
Po citoj ato që tha cedrus

nga salla e operacionit ku i kishin bere transplantin me veshken e burrit te saj.
Pa kaluar disa muaj, ajo filloi ta dredhe me nje tjeter.

Marre nga lajmet e sotme te USA

ajo qe e beri kete lajm kaq sensacional eshte se i shoqi tani i kerkon veshken mbrapsht, qe ta vdese fare zuzken.
Morali: Po vendoset te tradhetoni, mos lini gjurme qe te zbuloheni.

Postuar nga ColdFire datë 08 Janar 2009 - 20:48:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

Po vendoset te tradhetoni, mos lini gjurme qe te zbuloheni.

. Keshille per femrat apo per meshkujt? :p

Ai do marri nje milion e gjysem opinga. Ajo nuk e futi me zorr ne salle te operacionit. Ky eshte nje mesim i mire per meshkujt qe i shikojne femrat vetem nga paraqitja e jashtme. Femra te tilla vetem kerkojne, dhe meshkuj te tille vetem japin. Femrat materialiste dallohen, jane shume te deshperuara dhe zakonisht "dashurohen" shume shpejt.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 21:01:

Citim:

ajo qe e beri kete lajm kaq sensacional eshte se i shoqi tani i kerkon veshken mbrapsht, qe ta vdese fare zuzken.
Morali: Po vendoset te tradhetoni, mos lini gjurme qe te zbuloheni.

Pikerisht, kjo eshte dicitura me e mire per kete cope tregim.

Citim:

Femrat materialiste dallohen, jane shume te deshperuara dhe zakonisht "dashurohen" shume shpejt.

What? Ku ka zot qe te dalloje femren qe do te shtjere ne dore nje mashkull.

Postuar nga cupka datë 08 Janar 2009 - 21:10:

Citim:

. Keshille per femrat apo per meshkujt? :p

Per ata qe tradhetojne de, qofshin femra apo meshkuj.
Doli ne GMA ter ai palle e qante ue ue ue me ka tradhetuar gruaja, jam per gjynah, me shikoni sa i viktimizuar jam ue ue...funny to watch though.

Postuar nga ColdFire datë 08 Janar 2009 - 21:53:

Pa pike personaliteti. Jo doktor te jete ai po ne NASA te punoje, nuk ka per tu martuar me...vetem po i mori ato 1.5 milion, dhe prape nga e para.... kesaj rradhe le te japi transplant trurin se s'ka ce do....
p.s. po te lexosh forumin ne orar pune tradheti quhet ? :p

Postuar nga cupka datë 08 Janar 2009 - 22:07:

Citim:

si te thashe une pak me lart, sigurohu te mos kapesh pa se si quhet nuk ngre peshe.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 22:24:

"Kjo eshte Loje"

Vetem qe nuk di ta luaje bukur. Idioti.

http://abcnews.go.com/gma

Po jo me ku po qante dhe ti.

Postuar nga cupka datë 08 Janar 2009 - 22:40:

nuk e klikoj dot ate linkun (nuk klikoj dot nga komp i punes) por ate segment qe pashe une lotin e kishte sa nje grusht.
Fenk ju berri mac.

Postuar nga shelgu datë 08 Janar 2009 - 23:17:

juvellkam, juvellkam.

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Janar 2009 - 00:00:

Citim:

Avash mi ti .......... si do i shtyj 5 ore pune ketu?????? Ose hajde hiq xhamin nga dera, t'ia fus gjumit .......... .

Postuar nga ColdFire datë 09 Janar 2009 - 00:08:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

Avash mi ti .......... si do i shtyj 5 ore pune ketu?????? Ose hajde hiq xhamin nga dera, t'ia fus gjumit .......... .

Une per ty e kisha pyejten, por cupka te ka xhan dhe te mbrojti :p :p :p
Pse naten c'fare ben ti turll?

Don't you dare answer that question!!!! :p

Postuar nga cupka datë 09 Janar 2009 - 00:11:

tani you dared to ask so how can he dare not to answer?

Postuar nga ColdFire datë 09 Janar 2009 - 00:12:

Shush ti, me vrap ne mbrojtje...

Postuar nga cupka datë 09 Janar 2009 - 00:14:

jo une mendoj qe pyetja jote duhet respektuar me pergjigje. kaq.
faleminderit.

Postuar nga ColdFire datë 09 Janar 2009 - 00:17:

Mire atehere, turll bej cfare te mendosh te arsyeshme...

Postuar nga cupka datë 09 Janar 2009 - 00:20:

no no it's not a matter of te arsyeshme, at this point it's a matter of answering the question you asked.
He Turll, pergjigju... mbase meson Cedrusi ndonje gje

Postuar nga ColdFire datë 09 Janar 2009 - 00:21:

. . .

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Janar 2009 - 00:46:

Vajza ........ jam burre i martuar une ........ ne fleme gjume naten .......

Postuar nga cupka datë 09 Janar 2009 - 00:57:

po je i martuar atehere te besoj qe fle gjume... arsyen gjithashtu e kam shpjeguar tek tema "Perse nuk ini martuar".

pafsh endrra me gjelle mbreterish

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Janar 2009 - 01:53:

Postuar nga cupka datë 09 Janar 2009 - 02:03:

paske gjet figurine te re per te shprehur mendimet. lum si ti, kushedi sa gezon tani.

Postuar nga AndreaPirelli datë 09 Janar 2009 - 05:06:

Citim:
paske gjet figurine te re per te shprehur mendimet. lum si ti, kushedi sa gezon tani.

Nje pjese te mire te smileve ka qene kontributi im dhe bashkepunimi i Leles ........ Po duke qene se Lela eshte e zene ....... me pune, dhe duke qene se Gjergji dredh zinxhirin gjithe diten, projekti do vazhdoje te permiresohet (nese na lejon serveri) .......... . Gezoj sot???????? shume ... po prej TSX-it ........ qellon qe te ecen ndonjehere .......

Postuar nga Lela_Dr datë 09 Janar 2009 - 05:15:

Lela ka qene gjithmone e gatshme, mos ja fut kot....
Vetem qe jane icik te merzitshme per tu vene ato dreq smile, Gjergji e ka bere me shume deshire per te mesuar me mire punen e tij te ardhshme

Postuar nga ColdFire datë 09 Janar 2009 - 05:18:

Mua me pelqen....Imzot gjithemone ben pune te mire

Postuar nga shelgu datë 09 Janar 2009 - 06:33:

Citim:
no no it's not a matter of te arsyeshme, at this point it's a matter of answering the question you asked.
He Turll, pergjigju... mbase meson Cedrusi ndonje gje

U me cupke sa e gjindshme qe je. Fenk u fenk u.

Turll pa he se kushedi edhe mesojme ndonje gje qe te qeshe dhe Donika de.

Harrova amorin se ate e kam si te veqante

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.