Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=9466)
femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.
po marr shkas nga mendimi i disave ne forum qe thone se femrat nuk pyesin me per llogarine bankare.
ju ftoj ju cunave te forumit qe te tregoni sa e lehte eshte te kesh nje femer te bukur kur je pa leke..............
Hey Animale!
Faktikisht, ne kete bote ka shume llojshmeri origjine-tek femrat!
1-Ka femra qe as dine nga t`i cojne parate-aq pasuri kane!
Nga prinderit,puna qe bejne si avokate, gazetare, etj etj- apo dhe nga ane e burrit te saj!
2-Ka femra qe as i kane pare parate me sy(viktimat e fshatit,qe dine te kullosin vetem bagetine neper fusha e male!)-Kjo eshte fatkeqesi!
3-Ka femra qe as u intereson ai mendimi qe te eshte rrenjosur ty ne koke"paraja"!
Shpirti, Zemra ,Bukuria-s`blihen dot me para!Vere veth ne vesh!
Tani sa per thirrjen qe u ke bere cunave te forumit:-ju keni shtruar nje hipoteze mbeshtetur
tek faktiviteti juaj animal!
Me vjen keq per ty, dhe per ata qe nuk arrijne te dallojne dashurine e vertete(e cila ka gjithcka brenda saj-bukurine, miresine,pasurine shpirterore etj etj...)
Mos valle do te pronesosh femrat e bukura me para???!!
Apo ke frike te perballesh me te bukuren????!!!!
Jo yllo, gabon!
Bukuria s`eshte ne shitje!Bukuria thjeshte eshte nje embelsi, dhurate
qe zoti ia ka fale femres qe diten qe lindi!
Personalisht-po jap nje mendim mbi djemte.
Mjafton te jete shpirtmadh, zemermire, i zgjuar-bukurine e shikoj si mjetin e fundit
per te bere per vete nje mashkull!
Mire u shkruafshim!Thjeshte dhashe mendimin tim personal.
Jo te gjitha mendimet rrumbullakosen ne nje pike!
Citim:
Po citoj ato që tha Sykaltra_Shqiptare
Hey Animale!
Faktikisht, ne kete bote ka shume llojshmeri origjine-tek femrat!
1-Ka femra qe as dine nga t`i cojne parate-aq pasuri kane!
Nga prinderit,puna qe bejne si avokate, gazetare, etj etj- apo dhe nga ane e burrit te saj!
2-Ka femra qe as i kane pare parate me sy(viktimat e fshatit,qe dine te kullosin vetem bagetine neper fusha e male!)-Kjo eshte fatkeqesi!
3-Ka femra qe as u intereson ai mendimi qe te eshte rrenjosur ty ne koke"paraja"!
Shpirti, Zemra ,Bukuria-s`blihen dot me para!Vere veth ne vesh!
Tani sa per thirrjen qe u ke bere cunave te forumit:-ju keni shtruar nje hipoteze mbeshtetur
tek faktiviteti juaj animal!
Me vjen keq per ty, dhe per ata qe nuk arrijne te dallojne dashurine e vertete(e cila ka gjithcka brenda saj-bukurine, miresine,pasurine shpirterore etj etj...)
Mos valle do te pronesosh femrat e bukura me para???!!
Apo ke frike te perballesh me te bukuren????!!!!
Jo yllo, gabon!
Bukuria s`eshte ne shitje!Bukuria thjeshte eshte nje embelsi, dhurate
qe zoti ia ka fale femres qe diten qe lindi!
Personalisht-po jap nje mendim mbi djemte.
Mjafton te jete shpirtmadh, zemermire, i zgjuar-bukurine e shikoj si mjetin e fundit
per te bere per vete nje mashkull!
Mire u shkruafshim!Thjeshte dhashe mendimin tim personal.
Jo te gjitha mendimet rrumbullakosen ne nje pike!![]()
Ja si kuptohen artistet pra??!!
Kalofsh mire!
Re: femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
po marr shkas nga mendimi i disave ne forum qe thone se femrat nuk pyesin me per llogarine bankare.
ju ftoj ju cunave te forumit qe te tregoni sa e lehte eshte te kesh nje femer te bukur kur je pa leke..............
Re: femrat vene dashurine apo komoditetin ne vend te pare.
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
???
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
???
Nuk besoj se ka femer ne rruzullin tokesor qe s'i intereson paraja.Dhe kush thote qe s'i intereson ose tregon hipokrizi ose thjesht ka gjetur dicka me te rralle,dashurine, dhe i lejon vetes shkarje te tilla!!Ne te njejten kohe eshte pak umiliante te jetosh me paret e burrit...
Femrat i duan te dyja.
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Femrat i duan te dyja.
Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Nuk besoj se ka femer ne rruzullin tokesor qe s'i intereson paraja.Dhe kush thote qe s'i intereson ose tregon hipokrizi ose thjesht ka gjetur dicka me te rralle,dashurine, dhe i lejon vetes shkarje te tilla!!Ne te njejten kohe eshte pak umiliante te jetosh me paret e burrit...
- teorikisht ( ose më saktë në fillim ) dëgjon vetëm fjalë të bukura .... jo t'jet njeri i mirë , i dashur , pa vese ........ etj ( thu ti moooooooo , se ke gjet yllin e botës )
- praktikisht ....... nuk kalon asnji muaj dhe veç kur do e gjej noj sebep ( jo dasma gocës tezes , jo fejesa e nganji shoqeje ) dhe ........ t'kërkon içik " komoditet " ........ nga i pal çizme a nga nji fustan .
- ndoshta nuk kom pas fat unë , por deri më sot gjith femrat që kam njohur në plan të parë kan patur gjetjen e ngrohtësisë ............................ ekonomike .
E thame Glaukus, Fati eshte i domosdoshem ne keto raste...pastaj...eshte nje dore e vogel vetem me 5 gishta dhe nuk jane njelloj....c'fare te them me teper?
Fjalet e ngrohta i merr era, por dhe nje femer qe kerkon komoditet nuk pret shume ti shfaq kerkesat e saj.....prandaj e merr era dhe ate bashke me fjalet...shume e thjeshte per mendimin tim.
Qe humbet nje muaj te jetes tende me te, ajo eshte fatkeqsi...
obbbooobbo.me cdegjova ketu ,nuk kam per tu martuar kurr
te tema femrat dhe x5.., benin te gjitha jo materialiste...kurse ketu bien te gjitha brenda bullldym...
kot nuk i thon qe femrat e kane mendjen tek floket e gjata
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
obbbooobbo.me cdegjova ketu ,nuk kam per tu martuar kurr
te tema femrat dhe x5.., benin te gjitha jo materialiste...kurse ketu bien te gjitha brenda bullldym...
kot nuk i thon qe femrat e kane mendjen tek floket e gjata![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Donika Arianiti
Ari si bien bulldym?
Me shpjego kete te lutem.
Citim:
Po citoj ato që tha ari77labi
pyet sexin sepse eshte turqisht![]()
Mahhh ne ditet e sotme eshte shume e veshtire te besosh tek femrat, sidomos ato lloj femrash qe thonte Glaukus....qe kerkojne komoditetin ekonomik.
Por si i thojne ne disa raste, qe ne jete nuk mund te kesh gjithcka, edhe dashurine edhe pasurine. Do te ishte shume e lehte.
Personalisht jam e mendimit qe deri sa te jem ne gjendje te punoj vete, s'kam pse t'i bie ne qafe mashkullit per qejfet e mia.
Leket shkojne e vijne, sot i ke neser nuk i ke, kurse dashurine..............e ke gjithmone perkrah. Sakrificat nganjehere te bejne me te forte ne jete, se sa te gjesh tapetin e shtruar.
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Mahhh ne ditet e sotme eshte shume e veshtire te besosh tek femrat, sidomos ato lloj femrash qe thonte Glaukus....qe kerkojne komoditetin ekonomik.
Por si i thojne ne disa raste, qe ne jete nuk mund te kesh gjithcka, edhe dashurine edhe pasurine. Do te ishte shume e lehte.
Personalisht jam e mendimit qe deri sa te jem ne gjendje te punoj vete, s'kam pse t'i bie ne qafe mashkullit per qejfet e mia.
Leket shkojne e vijne, sot i ke neser nuk i ke, kurse dashurine..............e ke gjithmone perkrah. Sakrificat nganjehere te bejne me te forte ne jete, se sa te gjesh tapetin e shtruar.
Ne fakt thashe me te vertete qe leket shkojne e vijne, sepse edhe po te zgjedhes nje te pasur, asnje nuk me siguron qe ai do te jete gjithmone i pasur, ashtu sic nuk mund te jem e sigurt per dashurine e perjtshme.
Por nese do te kisha 2 meshkuj perpara, njerin te pasur, dhe tjetrin qe me don, do te zgjidhja personin qe me don.
Panvaresisht qe jeta eshte plot te papritura.
Une thjesht jap mendimin tim si femer, ne situate te tille.
Citim:
Po citoj ato që tha kundershtuesja
Femrat i duan te dyja.
Une do te thoja qe gjen tenxherja kapakun ....... . Ne 99% te rasteve ky proverb funksionon. Dhe kjo lidhet me shume gjera, niveli arsimor, situata ekonomike, rrethi shoqeror ........... Pra ne cilen nga keto shkalle ke akses. Sepse nje njeri i pashkolle, i shemtuar, dhe ........ pjatalares fjala vjen, nuk ka shanc qe te bashkohet me nje .......... mjek/e ....... por me nje te seres se tij/a ......... keshtu qe do s'do do marre nje pa leke ....... .
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
ke te drejte kerkojme dashurine si fillim .... ...po imen po te kete ne ca miliona nuk eshte keq....
por do preferoja nje jete me nje qe dua dhe pa leke sesa te kem vetem mireqenie e asgje tjeter sepse varferia e shpirtit eshte shume me e madhe ....
Ne themi dashuria.Nuk mund te jetojme vetem me dashurine fatkeqesisht.Si ka ardhur koha duhet dhe mireqenia ekonomike.Nuk po flas per pasuri te madhe ,por per nje jete normale.Pastaj varet n.q.s eshte i varfer duhet pare arsyeja ,rrethanat.Te gjithe kalojme momente te veshtira ne jete.E rendesishme eshte te dime si ti kalojme keto situata.Por kur varferia vjen se burri qe ti e ke marre me dashuri te madhe nuk eshte i zoti dhe nuk ben asgje per ta nxjerre familjen nga situatat e veshtira,mendoj se ajo dashuri e madhe do vij duke u shuar dhe do e zere vendin nje ndjenje tjeter ,zhgenjimi.
Citim:
Po citoj ato që tha cedrus
nga salla e operacionit ku i kishin bere transplantin me veshken e burrit te saj.
Pa kaluar disa muaj, ajo filloi ta dredhe me nje tjeter.
Marre nga lajmet e sotme te USA
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Po vendoset te tradhetoni, mos lini gjurme qe te zbuloheni.![]()
Citim:
ajo qe e beri kete lajm kaq sensacional eshte se i shoqi tani i kerkon veshken mbrapsht, qe ta vdese fare zuzken.
Morali: Po vendoset te tradhetoni, mos lini gjurme qe te zbuloheni.![]()
Citim:
Femrat materialiste dallohen, jane shume te deshperuara dhe zakonisht "dashurohen" shume shpejt.![]()
Citim:
. Keshille per femrat apo per meshkujt? :p
Pa pike personaliteti. Jo doktor te jete ai po ne NASA te punoje, nuk ka per tu martuar me...vetem po i mori ato 1.5 milion, dhe prape nga e para.... kesaj rradhe le te japi transplant trurin se s'ka ce do....
p.s. po te lexosh forumin ne orar pune tradheti quhet ? :p
Citim:
"Kjo eshte Loje"
Vetem qe nuk di ta luaje bukur. Idioti.
http://abcnews.go.com/gma
Po jo me ku po qante dhe ti.
nuk e klikoj dot ate linkun (nuk klikoj dot nga komp i punes) por ate segment qe pashe une lotin e kishte sa nje grusht.
Fenk ju berri mac.
juvellkam, juvellkam.
Citim:
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Avash mi ti .......... si do i shtyj 5 ore pune ketu?????? Ose hajde hiq xhamin nga dera, t'ia fus gjumit .......... .
tani you dared to ask so how can he dare not to answer?
Shush ti, me vrap ne mbrojtje...
jo une mendoj qe pyetja jote duhet respektuar me pergjigje. kaq.
faleminderit.
Mire atehere, turll bej cfare te mendosh te arsyeshme...
no no it's not a matter of te arsyeshme, at this point it's a matter of answering the question you asked.
He Turll, pergjigju... mbase meson Cedrusi ndonje gje
.
.
.
Vajza ........ jam burre i martuar une ........ ne fleme gjume naten .......
po je i martuar atehere te besoj qe fle gjume... arsyen gjithashtu e kam shpjeguar tek tema "Perse nuk ini martuar".
pafsh endrra me gjelle mbreterish
paske gjet figurine te re per te shprehur mendimet. lum si ti, kushedi sa gezon tani.
Citim:
paske gjet figurine te re per te shprehur mendimet. lum si ti, kushedi sa gezon tani.
Lela ka qene gjithmone e gatshme, mos ja fut kot....
Vetem qe jane icik te merzitshme per tu vene ato dreq smile, Gjergji e ka bere me shume deshire per te mesuar me mire punen e tij te ardhshme
Mua me pelqen....Imzot gjithemone ben pune te mire
Citim:
no no it's not a matter of te arsyeshme, at this point it's a matter of answering the question you asked.
He Turll, pergjigju... mbase meson Cedrusi ndonje gje![]()
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 63 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.