Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 67 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Ke do donit te takonit ne jeten tjeter (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15728)

Postuar nga daedal datë 18 Prill 2008 - 01:58:

Ke do donit te takonit ne jeten tjeter

Njehere e pyeten nje njeri te shquar per epoken e tij : ke do te kishit deshire te takoni ne jeten tjeter?...dhe ai tha nje emer te nje njeriu tjeter virtuoz.

po ju; ke do donit te takonit ne jeten tjeter??

PS: Kjo teme vlen me shume per personazhin me te vlefshem qe ju keni ne mendje ose ku ta di une. Nuk flitet per te dashurit e zemres dhe te afermit. Mendoj se edhe ateistet mund te pergjigjen ne sensin e vlerave qe misheron dikush per ta.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 18 Prill 2008 - 02:30:

Do kisha qejf te takoja njhere Merlin Monro nga ajo ana tjeter,e svija me ketej pastaj ...

Postuar nga daedal datë 18 Prill 2008 - 03:34:

Goxha sex ka qene...per te tille edhe bota e njeh

Postuar nga Zhylien Sorel datë 18 Prill 2008 - 03:52:

Do me pelqente te takoja njhere Anita Bitrin

ps,Sa fat Tragjik ai i saj

Postuar nga lulja_1 datë 18 Prill 2008 - 11:38:

Hmmm!Ne boten tjeter do rrija e vetmuar pasi ne kete bote do i mbaroj takimet dhe atje do rrij e qet!

Postuar nga lost_soul datë 18 Prill 2008 - 19:41:

Citim:
Po citoj ato që tha Trendafili i Kuq

sa impresionuese kjo zgjedhja !!

Postuar nga BIONDIA datë 18 Prill 2008 - 19:48:

Ne boten tjeter do te doja te takoja Lady D.

Postuar nga briseide datë 18 Prill 2008 - 20:05:

Giacomo Leopardi

Postuar nga AndreaPirelli datë 18 Prill 2008 - 20:21:

Une s'kam qejf fare te shkoj ne boten tjeter ....... po
Moriremo tutti

Postuar nga Lela_Dr datë 18 Prill 2008 - 20:34:

Nene Terezen dhe gjyshen time qe kurre nuk pata mundesi te ti thoja se sa shume e doja.

Postuar nga lezhjani-82 datë 18 Prill 2008 - 20:41:

Albert Einstein.

Postuar nga agata datë 18 Prill 2008 - 20:48:

Re: Ke do donit te takonit ne jeten tjeter

Citim:
Po citoj ato që tha daedal
Njehere e pyeten nje njeri te shquar per epoken e tij : ke do te kishit deshire te takoni ne jeten tjeter?...dhe ai tha nje emer te nje njeriu tjeter virtuoz.

po ju; ke do donit te takonit ne jeten tjeter??

PS: Kjo teme vlen me shume per personazhin me te vlefshem qe ju keni ne mendje ose ku ta di une. Nuk flitet per te dashurit e zemres dhe te afermit. Mendoj se edhe ateistet mund te pergjigjen ne sensin e vlerave qe misheron dikush per ta.

Do te deshiroja, pa egzagjerim, te takoja ne ate bote, te gjithe njerzit qe i kam takuar te pakten nje here ne kete jete...

Postuar nga lost_soul datë 18 Prill 2008 - 20:56:

Do te doja te merja pjese ne takimet e grupit te Vjenes (Vienna Circle - per googloget :p ), sidomos kur aty shkonte Godel.

Postuar nga lost_soul datë 18 Prill 2008 - 21:44:

Re: Re: Ke do donit te takonit ne jeten tjeter

Citim:
Po citoj ato që tha agata

Do te deshiroja, pa egzagjerim, te takoja ne ate bote, te gjithe njerzit qe i kam takuar te pakten nje here ne kete jete...

Te jepet nje shanc te takosh njerez qe lindin 1 here ne 1000 vjet dhe ti prap do te takoje ato fytyrat e merzitshme qe takon perdite??

Haha, sa te kenaqka mediokriteti!

Postuar nga Katilesha datë 18 Prill 2008 - 21:54:

Question

Ndoshta Freud.

Do te uleshim ne ndonje re qorrsokake , me nga nje puro dhe gote vere dhe do flisnim gjere e gjate per t.o  tij te seksualitetit dhe te endrrave,sepse kam pershtypjen se jane "shtremberuar" pak si shume....:p

ps: ahaaaaaaaaa  "sa gallat" kjo tema, te jep hapsire pe te vene ne levizje fantazine....

Postuar nga Zhylien Sorel datë 20 Prill 2008 - 22:59:

Do me pelqente shume te takoja aktorin e madh Kadri Roshi ...Te gjuanim peshk dhe te flisnim per filmat ...

Postuar nga Demokrate4ever datë 20 Prill 2008 - 23:38:

daedal a perfshihen forumistet ne ate pyetjen tende?

Postuar nga daedal datë 21 Prill 2008 - 00:48:

Citim:
Po citoj ato që tha Demokrate4ever
daedal a perfshihen forumistet ne ate pyetjen tende?

Po shihja para ca kohesh nje dokumentar per ish kryeministrin britanik Wiston Churchill. Nje pyetje te tille i kishin bere dhe pergjigja e tije kish qene : padyshim Oscar Wilde!

Mua mu duk intriguese; Pse jo cdo individ eshte i lire te vendose ate individ qe e ka per zemer dhe jo vetem kaq. por mendoj se ne forum nuk ka te vdekur dhe perderisa jemi ende gjalle mundesit e cdonjerit per t'u takuar ne kete jete jane te mundeshme.

Ps: E bukur deshira e trendafilit se vertete Kadri roshi ka qene i madh dhe interesant. ka qene i vogel kur e degjoja te fliste ne IShull Lezhe me miqte e tij peshkatare...

Postuar nga Enya datë 21 Prill 2008 - 02:59:

Wink

Do doja te takoja,
Froebel, Montessorin, Piaget, Drikurs, Erikson, etj etj...Thjeshte kam te njejten pyetje per te gjithe ne lidhje me procesin e child behavior & child misbehavior.

Postuar nga daedal datë 21 Prill 2008 - 03:19:

Mrekulli, o para se te shkosh t'i takosh mos harro te marresh me vete te printuara te gjithe postimet qe ke bere neper forume

Postuar nga daedal datë 21 Prill 2008 - 03:26:

Postuar nga Enya datë 21 Prill 2008 - 03:27:

Talking

Citim:
Mrekulli, o para se te shkosh t'i takosh mos harro te marresh me vete te printuara te gjithe postimet qe ke bere neper forume

hahahahahaha, po deri ateher do ti ken shit Fajtori dhe Lela postimet e mia,
hahahahahahahahahaha-

Postuar nga daedal datë 21 Prill 2008 - 03:29:

Une mendoj se poezite po...nese i rregullon si duhet. ne dac ti mbetet hatri te gjitheve per mua vetem ti ke dell per poezi.

PS: Mos ja trego leles se i shet dhe behet ajo bilionere pastaj...ndersa ti ngelesh vetem ne shpirt

Postuar nga Demokrate4ever datë 21 Prill 2008 - 06:46:

Citim:

Po shihja para ca kohesh nje dokumentar per ish kryeministrin britanik Wiston Churchill. Nje pyetje te tille i kishin bere dhe pergjigja e tije kish qene : padyshim Oscar Wilde!

Mua mu duk intriguese; Pse jo cdo individ eshte i lire te vendose ate individ qe e ka per zemer dhe jo vetem kaq. por mendoj se ne forum nuk ka te vdekur dhe perderisa jemi ende gjalle mundesit e cdonjerit per t'u takuar ne kete jete jane te mundeshme.

Ps: E bukur deshira e trendafilit se vertete Kadri roshi ka qene i madh dhe interesant. ka qene i vogel kur e degjoja te fliste ne IShull Lezhe me miqte e tij peshkatare...

ou vetem une se paskam kuptuar kuptimin e asaj qe thuhet ketu,kush e di ku do ta kem pasur mendjen.
Ne fakt ne ate moment kisha ne mendje nje anetar ''Pure instinct''qe nuk shkruan me dhe thashe kur te vete ne jeten tjeter ta takoj...

...dhe tjetra, thuaj Lelkes ta nderroje titullin e temes,''Ke do takonit nga jeta tjeter'' se nga nje fjale i humbet kuptimi fjalise... dhe ti Eric mos harro kur te takosh Kadri Roshin te marresh dhe nje shishe raki me vete..

Postuar nga kurt datë 10 Maj 2008 - 19:16:

spinozen, dhe nese e mundshme do deshiroja te takoja zotin, dhe do i lutesha te me lejoj te veshtroj se si rreagon ai ne nje dite normale (nese existon), do ta pyesja si e ka shkruar fatin e disa njerzve dhe perse?! pastaj do ta pyesja per shume gjera, edhe nese ai i urren ateistat dhe pse?! meqe ai vet duhet te jete ateist...kjo teme mund te na cojne ne enderrime shume...!!

Postuar nga Franka datë 23 Maj 2008 - 23:15:

ne boten tjeter..............Homerin ....dhe ta pyes te shkretin vertet ishte lufta e trojes apo thjesht e shkruajti qe te mendohemi ne si ishte bota atehere

Postuar nga kotka datë 23 Maj 2008 - 23:56:

Gjyshin dhe gjyshen time, me te dashurit ne bote.

Postuar nga Zhylien Sorel datë 24 Maj 2008 - 00:06:

Padyshim

Erich Maria Remark

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 29 Maj 2008 - 20:59:

Re: Ke do donit te takonit ne jeten tjeter

Pa dyshim... qe do te kishte shume njerez qe do te doja te takoja ne jeten tjeter...

1- Gjergj Kastriot Skender Bej
2- Napoleon Bonapartin
3- Leonardo Da Vinci
4- Franc Kafka
5- Naim Frasheri
5- Fan Noli
6- Enver Hoxha
7- Indro Montanelli
8- Marilyn Monroe
9- Migjeni

dhe 10- Gjyshin tim!

Postuar nga sjara datë 30 Maj 2008 - 00:15:

Muhammedin a.s.s

Postuar nga Eria datë 12 Qershor 2008 - 19:07:

Gjyshen qe nuk e kam njohur& qe nuk pati mundesi te me njihte dhe shihte si jam une sot....

Postuar nga kurt datë 13 Qershor 2008 - 13:54:

kam harruar te them vellain tim qe ka vdekur kur une isha i vogel...

Postuar nga Enya datë 13 Qershor 2008 - 22:08:

Dajadelen, -hahahahahahaha- me e pyt sesa $ e ka shit kilen e leshit, hahahahahahaha,

Tjeta Kurti, se jam n`humor ket mesdit. Si ja kalove ne N.Y.City? A bane qejf?

Postuar nga Zhylien Sorel datë 13 Qershor 2008 - 23:34:

Viloeta Manushin

teto riten

Postuar nga Zhylien Sorel datë 11 Dhjetor 2008 - 23:53:

Merlin Monro

Postuar nga Eria datë 12 Dhjetor 2008 - 00:17:

Gjyshin tim se me ka marre shume malli

Postuar nga kotka datë 12 Dhjetor 2008 - 01:30:

as e kam menduar ndonjehere, se jane kaq shume qe dua ti takoj ne kete jete qe jetoj....

Postuar nga cupka datë 12 Dhjetor 2008 - 19:38:

Citim:
Po citoj ato që tha lost_soul
Do te doja te merja pjese ne takimet e grupit te Vjenes (Vienna Circle - per googloget :p ), sidomos kur aty shkonte Godel.

sa mire qe nuk harron te japesh udhezime se ku qysh si e tek, si ta kesh kaluar vete ate ure.

Une do doja te takoja Faustin, e mundesisht nese do ishte e mundur te merrnim dicka ne boten e pertejme, do merrja pikerisht librat e tij.

Postuar nga Demokrate4ever datë 12 Dhjetor 2008 - 20:10:

Babagjyshin e Vitit te Ri, the real one, qe te me jape sa me shume dhurata se kta te sotcmit jane fallco .

Postuar nga briseide datë 12 Dhjetor 2008 - 20:20:

Fallco dhuratat apo plakushët?

Postuar nga lost_soul datë 12 Dhjetor 2008 - 21:05:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

sa mire qe nuk harron te japesh udhezime se ku qysh si e tek, si ta kesh kaluar vete ate ure.

Ate ure e kam kaluar, por jo duke ecur neper "fast lane"

Postuar nga ColdFire datë 12 Dhjetor 2008 - 21:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Zhylien Sorel

E kam takur une Zhylien. Ishte shume e cilter. Shpirt i paster dhe buzeqeshje te nje engjelli. Me pelqeu shume si tip. Fat tragjik dhe me preku shume.

Pershendetje

Postuar nga shelgu datë 23 Korrik 2010 - 17:54:

Pyetje e veshtire kjo

Postuar nga AngelDevil datë 23 Korrik 2010 - 18:09:

Pergjigjen ne maje te gjuhes e kam por fundja cju plas juve me me lexu mua apo jo cedrus

Postuar nga Krista datë 30 Korrik 2010 - 13:29:

Do kisha shum deshire te kakoja Babushin tim, qe me mungon shum...dhe te dashurin tim, keta me mungojne shum, mi mori zoti ne moshen me te bukur...(((

Postuar nga Enya datë 09 Gusht 2010 - 06:59:

As i besoj asnje lloj jete tjeter pervecse kesaj qe jam. Pallavra prifterinjsh e hoxhallaresh!!!!

Imagjino e zbulova kete vetem pasi mora nje history class, Western Civilisation kete summer session, ku profesori nder te tjera thote qe " edhe shenjtet nuk ishin gje tjeter vecse nejrez te pasur qe i dhuronin kishes para ( monedha te arta), dhe kerkonin ne shkembim qe pasi te vdesnin te kthheje emri i tyre ne Saint ( shenjt!)
Atehere hajde beso NE, " injorantet" e shkolluar!!!!

Munodohu te ja pish lengun kesaj jete si i thone nje fjale, pa per kur te vdes s`me intereson asnje, and asgje!

Postuar nga dylan datë 09 Gusht 2010 - 07:52:

as une si besoj jetes tjeter enya po megjithate acoma e mbaj ate shpresen e them me vete ato qe si takuam kto ndoshta nje shanc do na jepet atje
kush e di me mir te shpresosh e imagjinosh se te jetosh i pashprese

Postuar nga shelgu datë 09 Gusht 2010 - 21:13:

A te len me bo gjo anej ka bota tjeter?

Psh. kafja lejohet?

Po hundet i mbushin me asish te bardhe.

Ky qeka kaqol.

Postuar nga moonlight datë 19 Tetor 2010 - 21:49:

Ne kete bote doja te takoja ca e ca..ama ne boten tjeter..askend

Nuk ju besoj ketyre gjerave.

Postuar nga lubi datë 19 Tetor 2010 - 23:54:

sikur te ekzistonte nje menyre e tille mire do ishte...........
m.q.s u be si pyetje te pakten po ia lejoj vetes pak fantazi.....
ne boten tjeter dua te takoj nje person qe ka qene shume i shtrenjte per mua si mik.....pengu im eshte ketu e 10 vjet me pare.........une prisja nga ai urime per fejesen e me mbeti hateri pasi e konsideroja mik te vecante qe nuk m'i percolli urimet....pas ca kohesh nuk u interesova me per te.....deri kur fare rastesisht ne menyre te tmerrshme mora vesh qe ai kishte humbur jeten ne menyre tragjike jashte vendit ne nje aksident me makine..........
e cuditshe ishte qe ne kishim shume miq te perbashket e asnje prej tyre nuk me vuri ne dijeni...........
bo bo sa u zgjata....po do me vinte mire te besoja ne nje takim ne boten tjeter sa per t'i kerkuar falje.............

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 67 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.