| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 67 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Si ndjeheni ne keto momente? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17055)
Si ndjeheni ne keto momente?
Une ndjehem shume mire.
e lodhur, po dal njehere me shplodh trurin e me henger ndonje gje per dreke
mire shume
uffffff e mbytur me pune
U ktheve ne pune ti???
Te pa njeri shtrember???
u ktheva sot se ra bomba ketej plasi puna e madhe ej zot
Ckemi Lela
kam nevoje per nje ferkim aty ku duhet.
Mire fare, ja sa erdha nga puna, Por me vika gjume sot.
A thua te jete prej kohes!
me siguri u be si vjeshte sot ketej nga TR spo marrim vesh me kete kohen une jam e 1 ore ne pune pfffffffff
Kam shume mendime neper koke...
Nuk di nga tia nis..por mendoj se ka ardh koha e duhur per ta marre ate vendim..perfundimtar..
Ska fjale te pershkruaj.
confusaaaaaa
e lumtur sepse me ne fund mbas 5 oreve pune perpara pc mund te heq syzet e te shplodhem ....
Good.
Bjonde
e kishe bere te mire ate taven me pastice se me erdhi era deri ketu 
Citim:
Po citoj ato që tha Evisa
Good.
Bjondee kishe bere te mire ate taven me pastice se me erdhi era deri ketu
![]()
Kjo mistrecja u ndieka "confusaaa". hahaha si i flasim keto gjuhet e hujshme e !
Bjonde me se e kishe bere pastocon mi?
Puuuu po me grryen stomahu nga uria tani. Une e dua me mish te grire.
Ime me e ben me pete nganjehere. Shtron nje pete poshte dhe e ben te madhe aq sa te mbuloje nje pjese te pasticos dhe i ve kremin beshamel vetem ne mes.
Te lepish gishtat.
i miss driving ...
(((
kush eshte familjar me fenomenin Adam Lambert besoj i di fjalet e reja te hyra ne fjalorin urbanistik te anglishtes. Ne keto momente mundem ta pershkruaj veten se si ndihem vetem me nje fjale- Adamgasm, sapo e pashe koncertin e american idol live. jam ne ekstaze.
ZEN...
keshtu ndjehem...
http://www.youtube.com/watch?v=8RTi3TVoqkY
Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
ZEN...
si mut
Citim:
Po citoj ato që tha kotka
si mut
shume e lodhur dhe e merzit
pa gjume...
nje gote vere menjehere e fle top fare... ika une kinge naten
Citim:
si mut
Prej lodhjes sigurisht. S`ka me pushime, vetem studim, pune, gjume dhe kot tek tuk ndonje e dalur ( po na e dha truri vogel!)
Ja dhe une si mut i ndjenjur po ndihem, dhe pse jam shume e relaxuar, deri neser sa te filloj kete fall semester.Kotka ime te puth e te perqafoj e te kam shuuumee xhan.
Ke zoti nihem.
Me ka hyp nje oreks qe aman aman.
Qyqa Cedrus, se mos je shtatzane maj?![]()
![]()
![]()
Se baj lojna, sigurisht don me te ardhe "Your Best Friend", se edhe mu keshtu me ndodh sikurse ty. Jo oreks me hyp, po edhe nervat me hypin,![]()
![]()
![]()
Ndihem ma keq sesa Cedurs, kam ngel vec tu u pertyp, edhe pse me kan ik...![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Qyqa Cedrus, se mos je shtatzane maj?![]()
![]()
![]()
Se baj lojna, sigurisht don me te ardhe "Your Best Friend", se edhe mu keshtu me ndodh sikurse ty. Jo oreks me hyp, po edhe nervat me hypin,![]()
![]()
![]()
Ndihem ma keq sesa Cedurs, kam ngel vec tu u pertyp, edhe pse me kan ik...![]()
![]()
![]()
simera petaw=sot fluturoj apo s'jam veshur gjithe te bardha sot
eeehh si eshte kjo jete mbushur me amplituda ekstreme.
sot ndihem mire po pak e fryre hahah
Citim:
eeehh si eshte kjo jete mbushur me amplituda ekstreme.
:p
hajd mo shtyhem
shume shume mire po qaj nga gezimi.....
qenkemi njesoj ca lot une hajd mo gezim i madh e une 
I mbani mend ato perrallat shqiptare ku thoshte "ju shterruan lotet" .....kujdes edhe ju te dyja :p
mua kane filluar te me zhnderohen ne kristale lezhjani u pa puna po hap 1 dyqan ti shes :p
uauaua....kjo ishte e bukur, falja do fukarait me motra, marsh i burr sexi ishalla 
mire e ke ti po spo shof noj fukara une knej Lezhjano te gjithe me sllona e pilivesi me xpesi jane bere :p loool
Nuk shef ti se jeton ne metropol.....hajde knej nga Nju Yorku e shife sa te marum jane 
po kot sna thosh xhaxhi Enver ne mor djale qe ne kapitalizem njerzit vdesin urie ja ka lezet ne TR gjithe te pasur jemi kshu qe merr ate tajaren ti ene ec knej nga Albania jone e dashur :p loool
Do e marr, do e marr e do vij te jetoj aty afer teje......te fishllej nga ballkoni kur du me te taku 
po mo fishkelle por qe mos lodhesh fishkelle me cel ti eshte me mire nuk e marrin vesh e komshinjte kshu qe po me fishkellen ti :p looool
Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA
shume shume mire po qaj nga gezimi.....

Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
po mo fishkelle por qe mos lodhesh fishkelle me cel ti eshte me mire nuk e marrin vesh e komshinjte kshu qe po me fishkellen ti :p looool
hahaaaaa lezhjani po ty ta jepja numrin more por ama shokut tat jooooo ore ca u be erdhi viti i ri aaaaa
bli celular pastaj te jap numrin :p
E kam moj e kam, po e kam nga ata samsunget me dy karta e sdi cilen te perdor 
shume mire mi jep te treja e ne rregull jemi
:p
IIIIii ishalla sasht ajo qe menoj une
T'u them nji barcalete:
Nje pijanec mbante gjithmone nje shishe rakie me vete ne xhepin e pasem dhe e conte here pas here.
Nje dite duke ecur pengohet ne nje gure dhe rrezohet e bie me byth.
Nga pas ndjen nje si te lagur dhe thote:
Ishalla esht gjak e jo ata Cfar mendoj une 
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 67 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.