Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Flirt apo dashuri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1109)
Flirt apo dashuri?
Flirt:
-terheqja eshte ne zvogelim
-i verber
-i pasigurte
-i varur nga terheqja fizike
-lumturia eshte rastesi
-perfshin nje pjese te vogel te gjithesise se personalitetit te tjetrit
-eshte i fokusuar ne "Une"
-mbizoteron vetem ndjenja
Dashuri:
-rritet me kalimin e kohes
-eshte e 'kthjellet'
-siguria eshte ne rritje
-e varur nga terheqja fizike + nga shoqeria reciproke
-eshte dhenie dhe sakrifice
-perfshin gjithe personalitetin e tjetrit
-mbizoterojne ndjenje,llogjike dhe veprim
Pershendetje
Po hidhem direkt ne te dyten...............
-Rritet me kalimin e kohes=e pafund=google
-nese eshte e kthjellet??!!!Kam frike qe jo!!Mbizoteron pasiguria etj....
-I varur nga terheqja fizike???Po........mjaft te kesh sensin e gjashte kur duhet!
-Shoqeria reciproke???Jam dakort
-Perfshin gjithe personalitetin e tjetrit??!!Te ishte e njejte me timin do te ndiesha teper pervers(me mire diversitet)
-Mbizoterojne llogjike e veprim koherent??!!!Lool
Te dashuruarit humbasin ne kohe dhe ne hapersire!!!
Por di te them diçka tjeter ama.......eshte bukur te zgjohesh afer dikujt mendoj dhe te kuptosh qe per ty dielli lind dhe perendon me te ..........
Ciao
Ne fillim flirt pastaj dashuri
Sa pervojen keshtu ti cancer me keto flirtet amon...lol
ciao
lene mo tani
Mendoj se cdo gje eshte me moshe.Kur je i/e re ke prirjen qe te njohesh sa me shume,te eksperimentosh,si te thuash te kalosh nga nje lule ne tjetren.Prandaj mund te them se ne adoleshenc me teper jemi te prirur drejt flirteve dhe dihet qe kjo moshe eshte mosha kur njeriu eshte me shume kurioz se kurre,ka shume deshire te provoj ......
Por me vone kur rritesh disi kupton se ke nevoj me teper per nje lidhje qe te zgjasi.Nje lidhje qe ta ndihesh.Dike qe ta dashurosh.Tani je i rritur dhe pasi ke provuar te gjitha ke deshiren dhe ndihesh i gatshem te provosh me te larten e ndjenjave DASHURINE! (kete te fundit e them nga eksperienca or jo ajo personale pasi une jam diku nga fundi i fazes se pare,asaj te adoleshences)
Bye
hi te gjitheve
po citoj ato qe tha adelaideMendoj se cdo gje eshte me moshe.Kur je i/e re ke prirjen qe te njohesh sa me shume,te eksperimentosh,si te thuash te kalosh nga nje lule ne tjetren
me fal te bej nje pytje pse edhe ju vajzat niseni te luni lule me lule me lal apoe kishe per ne cunat
Mua me duket se fola ne pergjithesi dhe kjo pergjithesi i perfshin te dy sex apo jo?Se kuptoj ku doje ta nxirrje gabimin tek mendimi im?Tek perdorimi i shprehjes `lule me lule` apo tek fakti qe edhe vajzat jane te prirura ta shijojn rinin ne menyren qe permenda me siper?
hi adelaide
ndoshta per vajzat per mendimintim nuk egziston ajo lule me lule sepse ato do merrnin nje pseudonim pastaj apo jo??????????????
Me vjen keq ne rradhe te pare qe po dal pak nga tema dhe ne rradhe te 2 qe nje djale i ri ne moshen tende dhe qe per me teper jeton ne shek 22 ka akoma ide te tilla.Cfare cilsish me te mira ka nje cun qe bredh lule me lule per mos tu trajtuar njelloj si nje vajze ne po te njejtin rast?Ku mendon se ndrini me teper ju qe fitoni kete status te vecant?
Nqs ne rinia ecim akoma me mentalitetin e gjysherve tane atehere mos shpreso ndonjehere as ti, as une se do te ndryshoj dicka ne kete shqiperi.Dhe nuk e kam fjalen vetem per tek kjo pike por ka shume ide te prapambetura akoma tek ky brez i ri qe duhet te jete zeri,e ardhmja e Shqiperise.
Me vjen keq qe kemi pothuajse te njejten moshe ...............
Citim:
Po citoj ato që tha ADELAIDA
Mendoj se cdo gje eshte me moshe.Kur je i/e re ke prirjen qe te njohesh sa me shume,te eksperimentosh,si te thuash te kalosh nga nje lule ne tjetren.Prandaj mund te them se ne adoleshenc me teper jemi te prirur drejt flirteve dhe dihet qe kjo moshe eshte mosha kur njeriu eshte me shume kurioz se kurre,ka shume deshire te provoj ......
Por me vone kur rritesh disi kupton se ke nevoj me teper per nje lidhje qe te zgjasi.Nje lidhje qe ta ndihesh.Dike qe ta dashurosh.Tani je i rritur dhe pasi ke provuar te gjitha ke deshiren dhe ndihesh i gatshem te provosh me te larten e ndjenjave DASHURINE! (kete te fundit e them nga eksperienca or jo ajo personale pasi une jam diku nga fundi i fazes se pare,asaj te adoleshences)
Bye
i_lire
Shyqyr mor djale qe dole ti ta na i sqarosh kete muhabet se mesa duket i zoti i punes spo behet me i gjalle......Flm ty dhe te me falin ata qe ndoshta mund ti kem rene ne qafe kot
Gjykova te tjeret qe secin me kohen por me sa duket une paskam mbetur me prapa se te gjithe ne keto pune.....Po me cfare ritmesh te shpejta ecka kjo bote mor aman!!!Jo ,po qe tani e tutje do kem me shume kujdes t`i mbaj syte hapur se ndryshe do ha ndonje note tjeter ngelese ne inteligjenc.......
Ja kalofsh mire lal.Bye Bye
hi adalaide dhe i lire
ndoshta une nuk jetoj ne shek 22 bo besoj s ejam pjestare i tij nese me falni per mungesen desha ti thoja ati i-lire sikur ne te dy te ishim shoke dhe ne goje do permendim nje vajze qe kishte me shume s enje lidhje cfare epiteti do mertet ajo jo vetem nga ne te dy por nga cdo i ri shqipetare ok.
Saper ty adelaide me ke pelqyer qe ne fillim ne kuptimin e mir ete fjales sepse je e vetmja vajze qe kam njohur ne menyre virtuale qe te pakten e pranon jeten ashtu sic eshte me te mira edhe te keqija se te gjitha hiqen si shen maria per kete ke nje bravo te madhe ok.pastaj doja te thoja dicka nga eksperienca qe kemi mos mendo kurre se do gjesh dicka te mire por te pakten mundohu ta krijosh vete me aftesite e tua .
tani po e mbyll dhe pres pergjigje nga juve besoj se do bohemi shoke pa u keqkuptuar ja kalofshi sa me mire ti adelaide ,i-lireedhe ai qehapi temen amor licus naten
Skalabrino komplimentet e mia vertete per sinqeritetin qe tregove duke na dhene nje ane te hidhur te shoqerise shqipetare(e cila mohohet shpesh nga cunat vete)
Le te mos jemi idealiste por realiste!!
p.s jam nje "ajo"
Gabohesh Skalabrino, gabohesh vertete...
Flas nga pervoja dhe nga fakti qe kam shume vajza te dashura ne jeten time (si motra, kusherira) qe dashurojne... Asgje dhe askush s'ka te drejten t'i vleresoje... ASKUSH! Jo vetem ato, por cdo femer qe dashuron... Jemi te barabarte ne ndjenja dhe ne shpirt!
Pershendetje!
he more i lire
po pse kujton ti se une nuk kam motra dhe kusherira (aman edhe ti pse do ju mbash njerezve gojen qe mos te flasin por kur flet ti te thote kush ndonje fjale)per mua je ti gabim dhe me vjen keq kur thua qe ne nuk jemi nga to qe nuk paragjykojme te tjeret ne meca meremi gjithe diten me kete pune ky beri,ky tha ,kjo ktheu,ai esh te kot , e shumegjera te tjera ama n pse si kujtonj ti se po te jene dy femra bashke nuk i thone nje mije te zeza per ne ha .. nese ti ke mendimin tend dhe kjo eshte nje gje e mire qe te pakten mendimi eshte i lire ne shqiperi por ne hiqemi te gjithe si shenjtor.... nese te na fali amor alicues se po dalim pak prej temes edhe ti te me falesh se ndoshta po te pergjigjem me nje ton jo te mire por ky eshte realiteti shipetare vella ndoshta gabohem ...... ate ja lejem kohes te gjykoj nese besoj se bashke do ngelemi miq naten
S'po vazhdoj me... se s'ja vlen, mendimin tim per temen e dhashe.
Skalabrino s'prishemi per kaq, lal. Te uroj gjithe te mirat! Shendet shok!
hi all
po ndonje gje cdo na thoni juve
Paskam humbur goxha nga diskutimet qe jane bere ketu une....tani qe i lexova s`besoj se bej gabim po te jap edhe une ndonje gjykim ose mendim....apo jo?
Skalabrino:Qe jeton edhe ti ne shek e 22 nuk e vuri njeri ne diskutim se ndryshe nuk ka shkece qe ta shpjegoj ,si do ishte e mundur qe te flisnim ne te 2 ketu....
Si Shen Meria mund te hiqen te gjitha vajzat dhe une nuk di ta kem perjashtuar veten nga ky maskim ose mashtrim ,mere si te duash,por ajo qe thashe ishte nje tabllo e realitetit me te cilin une si femer eshte e natyrshme qe nuk bashkohem.....Nuk bashkohem me IMUNITETIN QE KANE DJEMT NDAJ OPINIONIT,gje qe nuk ndodh per femrat......
Dhe si perfundim flm per te gjitha komplimentat....mos e ki merak se prishemi pasi thjesht po diskutojm,nuk na perputhen idete.....dhe kaq
I_lireo ishte shume ndryshe kjo rini nqs shumica do te mendonin si ty dhe aq me mire sikur gjysma e asaj shumices te mos kishin vetem teorira por edhe praktik ndonjehere....Gjithsesi si mendim jam shume dakort me ty...Te lumte
Ja kalofshi shume mire qe te 2,me fal te 3 duke mos harruar dhe iniciatoren e diskutimit.....Bye Bye
hi all
o la e ke gabim se prap nuk me pelqen kur thoni
(Si Shen Meria mund te hiqen te gjitha vajzat dhe une nuk di ta kem perjashtuar veten nga ky maskim ose mashtrim ,mere si te duash,por ajo qe thashe ishte nje tabllo e realitetit me te cilin une si femer eshte e natyrshme qe nuk bashkohem.....Nuk bashkohem me IMUNITETIN QE KANE DJEMT NDAJ OPINIONIT,gje qe nuk ndodh per femrat......)
ti me duket se nuk jeton ne shqiperi se nuk ka mundesi realiteti shqipetare ky eshte te kam thene edhe me poshte qe dashurine nuk do ta gjesh kurre(pastaj doja te thoja dicka nga eksperienca qe kemi mos mendo kurre se do gjesh dicka te mire por te pakten mundohu ta krijosh vete me aftesite e tua ) dhe mos harro qe ju jeni ne fundi i fazas se para te kesaj eksperience ne nuk gabohem.Dhe doja ti thoja ati te lire se veten e kuptoj shume mire .Po nje duhet qe te kundeshtoj se pastaj c'vlere kane temat po nuk paten edhe kundershtime po nese mbase nuk ja vlen te merremi me kete pyne tani doja te beja nje pytje adelaide besoj se amor alicius do ma lejoj se eshte tema e tij mund te na shpjegosh pak ti lal pse femrat shqipetare kete 10 vjecarin e fundit jane bere shume materaliste....!?? pres pergjigje okej paci nje dite te mire ti i =lire dhe amor alicius
Jam e sigurte se AJO amor_alucius nuk do merzitet qe i dolem pak nga tema...shpresoj mos te gabohem une tashti....
Skalabrino:Eshte e vertete qe skane asnje vlere temat pa diskutime por bindu djale i mbare se nuk kane asnje vlere edhe me diskutime koti.....Pastaj me vjen keq por je ti qe sme ke kuptuar fare...Ajo cfare thashe per femrat ,opinionin,meshkujt nuk do te thote se une jam duke kerkuar dashurine .....dhe aq me pak perfekten (i_lire ,apo e keqkuptova une prape?)
Tani po mundohem ti prgj pyetjes tende....Ne rradhe te pare ben shume gabim qe i fut te gjitha femrat ne nje thes,ti mund te kesh patur vetem fatin e keq te takosh nje kategori femrash por hapi syte me mire se ekzistojne edhe nje model tjeter femre,aspak materialiste........Mund te jet qe nje pjese e tyre jane kthyher ne materialiste 10 vitet e fundt por mund te them se ato jane me te zgjuarat pasi e kane kuptuar mire se si ecen kjo shoqeri.....Pastaj kur vet kjo Bote eshte kthyher e tera ne biznes,ku cdo gje blihet me para,ku po veniten vyrtytet dhe ndjenjat e njerezve duke u ndricuar Paraja si vyrtyti me i cmuar,atehere eshte e natyrshme qe duhet ti pershtatesh ketij ambjenti ku jetojme per te ecur me kohen dhe kerkesat e saj....Duhet te kesh shume guxim e kurajo te ecesh kundra rrymes.....
Shpresoj te me kesh kuptuar...Me Respekt ADELAIDA
hi lal
me vjen keq qe me keqkuptove normalisht qe nuk mund ti fusim te gjithe femrat ne nje thes apo jo ne e kishem per nje pjese te paket te femrave pse jane ato materialiste se kot nuk i thone pyll pa peme nuk ka apo jo lal nese te bera kete pytje sepse doja te dilja diku tjeter tani ne po flisnim per dashurin pa me shpjego ti lal tani mua ca ndjenjash kane keto femra si mund ta konceptosh dashurine e tyre a ndjejne dashuri keto kategori njerezish .......................
skalabrino
Perderisa bejme fjale per femra materialiste vetekuptohet qe per te patur nje lidhje nuk nisen nga ndjenja......por nuk dua te perjashtoj as faktin se kjo mund te ndodh,ndoshta me kalimin e kohes ato dashurohen vertete....
Nuk kuptoj pse duhen pare keto lloj femrash si specie e vecante jane thjesht qenie njerezore ,qe kane bere nje zgjedhje te ndryshme ndoshta nga e jotja,e imja .Ate qe te vene arsyen mbi ndjenjen.....E kush mund ti gjykoj qe e kane gabim?Edhe kjo eshte nje menyre jetese apo jo?
haha ti me shton jeten mua
po kush tha se e kane gabim normal qe mjet jetes eshte edhe ajo ane nese sonte tek tema jote do shkruaj disa gjera te bukura ne lidhje me gruan bye grupo
skalabrino
Me behet qejfi qe e bekam nje pune te mire ketu ne forum......
Po sbesoj se do me lesh te pres ne perjetesi apo jo?Ku jane ato gjerat e bukura per gruan qe do me shkruaje tek tema???He pra djale i mbare mblidhi forcat dhe shkruaj nje gje te bukur here pas here....
haha ti me shton jeten mua
lexoj pak tek tema jote
Skalabrino
Shume kundershton. Une jam me adelaiden aty dhe besoj se c'do femer ka fatin e vet. Dhe pse duhet te flasim gjithmone per femrat a thua se ato po prishin c'do gje ne kete jete. Mendohu pak se jeni ju ato (pra djemt) qe flisni per femrat sikur ato te jene kafshe e jo njerez. Askush nuk ka lindur i lige ne kete jete por te ben jeta te keqe me kalimin e kohes.
hirushe
Faleminderit qe nuk me kundershton ti te pakten....Se skalabrino e ka bere si hobi tani te me kundershtoj
Ska problem lal vazhdo....Ne sherbim te popullit ne....
Po po
Ne femrat duhet te sherbejme perhere. Nuk duhet te kundershtojme sps perhere duan qe t'ju heci fjala e tyre e jo cfare eshte e drejta.
Tani po kaloj tek tema e Amorit.
te them te drejten harrova qe ta lexoja se per cfare ishte kjo teme. oooooo sa keq. Mendoj se te dyja bashke.
Permbajuni temes,postimet jashte teme do fshihen
Flm!
p.s Adelaida une u shpreha me "ajo",pasi njeri nga anetaret mu drejtua me "ai.Ti s'kishe pune fare ne kete gje.ciao
amor
Lexoje dhe kete mesazh te fundit qe ska te bej me temen dhe me pas je e lire ta fshishe pa problem.......Jo se te duhet leja ime por gjithsesi na pelqen kur na i varin ndonjehere....
Me fal qe dola ne mbrojtjen tuaj......Por vura re qe skalabrino vazhdoj ta mbeshtes teorine e tij qe ju ishit `ai` edhe pasi ja kishit shpjeguar njehere kete......
Ciao
Marrje Adelaida,nuk ishte dicka qe doli ne ate forme ne siperfaqe ndaj dhe u keqkuptua nga une.
Pershendetje e dashur
hi shiko edhe ketui per femrat
Gjeografia e femres
Kur eshte 18-21 vjec, nje femer eshte si Afrika ose Australia. Eshte gjysem e
zbuluar, gjysem e "eger" dhe me natyre te bukur.
Kur eshte 21-30 vjec, nje femer eshte si Amerika ose Japonia. Komplet e zbuluar,
shume mire e zhvilluar dhe e hapur ne tregti sidomos ne makina dhe na para ne
dore.
Kur eshte 30-35 vjec, nje femer eshte si India ose Spanja. Shume e ngrohte, e
shplodhur dhe e bindur per bukurite e saja.
Kur eshte 35-40 vjec, nje femer eshte si Franca ose Argjentina. Mund te kete
qene gjysem e shkaterruar nga "lufta" por mund te kete akoma vende te ngrohta
dhe te deshiruara per te vizituar.
Kur eshte 40 - 50, nje femer eshte si Jugosllavia ose Iraku. Ka humbur luften
dhe ndiqet nga gabimet e bera ne te kaluaren. Nje rikonstruksion masiv eshte i
nevojitshem.
Kur eshte 50-60, nje femer eshte si Rusia ose Kanadaja. Shume e gjere, e urte
dhe me kufinj pak a shume te pakontrolluar por klima e ftohte i mban njerezit
larg.
Kur eshte 60-70, nje femer eshte si Anglia ose Mongolia. Me nje te kaluar te
bujshme, te ndritur dhe pushtuese, por me nje te ardhme jo te mire.
Kur eshte 70 e siper, nje femer eshte si Afganistani. Te gjithe e dine se ku
eshte, por asnjeri nuk do qe te shkoje atje.
moj vajze ca na thua ti po pse mu bete te dyja kundra ju te dyja ne nuk kam thene qe ju jeni te keqija po kam ate tipin qe kundeshtoj dhe dua te bindem per gabimet qe bej pastaj adelaide une nuk e kam per hobi te kundershtoj por e kam per kenaqesi te flas me njerez si puna jote ose e hirushes ose e amor alucius a dkaort tani pastaj si kur nuk ka vlere muhabeti po nuk pate pak kundeshtim me thuaj cmendoni per kete gjeografine e grave ?
per adelaiden
adelaide cfare moshe ke ti se me pelqyen shkrimet edhe pikpamjet qe kishte.. nuk them qe jam totalisht dakort me cfare eshte thene ne kete teme pasi kjo eshte teme qe ska as fitus as dike qe humbet.. por.. do kisha kenaqesi te flisnim ndonjehere..
shpresoj te mos kemi ndonje difference te madhe ne moshe gjithsesi...
pacim
Flertet janë të verbra dhe kështu dëshirojnë të mbeten.Nuk duan ta shohin realitetin në sy.
Dashuria e vërtetë,pra nuk zbehet nga koha.
Citim:
Po citoj ato që tha meri
Flertet janë të verbra dhe kështu dëshirojnë të mbeten.Nuk duan ta shohin realitetin në sy.
Dashuria e vërtetë,pra nuk zbehet nga koha.
Flirtimet....nje ndjenje e bukur....shum e bukur.....
Po citoj ato që tha deshira
"dashuria e vertete" eshte vetem nje, dashuri ka te shummellojshme por ne qofte se ato jane dashuri atehere ato jane te verteta sepse e verteta eshte pjese e kuptimit te dashurise. dashurite gjithashtu nuk jane te perjetshme, ne shumicen e rasteve ato mbarojne sepse rrethanat ndryshojne dhe nga rrethanat ndryshojne qendrimet e njerezve.
Jam dakort ne kete pike.Megjithate me pelqen shume me teper te flirtoj sesa te dashuroj.Dhe dua te kunderten e kesaj nga partnerja ime.
Skalabrino,sa vjec je biri?E ke kalu pubertetin.Mos ngul kembe ne diskutime qe vet i shkruan dhe as ti nuk je ne gjendje ti kuptosh.
Jam dakort qe te endesh lule me lule shkakton hidherim te jashtzakonshem dhe ndoshta deme te parikuperueshme.po sdo te thote qe i ngjiten epitete nga mbrapa,(flas per femrat).Une personalisht thjesht nuk do ti besoja me kesaj femre ne sinqeritetin apo qendrueshmerine e saj por kurrsersi ta paragjykoja.Fundja cdo njeri ka menyren e tij dhe nuk ka dy njerez njesoj ne kete bote.Sesi e jetojne jeten ato eshte biznesi i tyre.
Tung dhe shpresoj te te mos kem fyer apo merzitur Skalabrino.them ate qe mendoj pa te keq.
Pershendetje te gjithve
Re: Flirt apo dashuri?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Flirt:
-i verber
-i pasigurte
-lumturia eshte rastesi
Dashuri:
-eshte e 'kthjellet'
-siguria eshte ne rritje
mua me pelqejne aventurat............
Gjithmon pasi dal nga nje histori kuptoj qe njeriu vertet do por dashurive i jep perkufizime te ndryshme... edhe une jam frekuentues i rregullt i flirteve. Hajd pra kush e kupton mire nese se kupton ndokush aq me mire per te . Tung nga Diabolic as
Citim:
Po citoj ato që tha Animal
mua me pelqejne aventurat............
Citim:
Po citoj ato që tha cancer
Ne fillim flirt pastaj dashuri
un mendoj se varet se sa i zoti je te luash me "momentin"
po mendoj gjithashtu se flirti sfumon dashurine gjithashtu dashuria sfumon flirtin....
Si te jete vafti...
Dashuri dhe pike!Jam kunder flirteve, i quaj pisllek te shpirtit!
Citim:
Po citoj ato që tha PARIS
Dashuri dhe pike!Jam kunder flirteve, i quaj pisllek te shpirtit!
Re: Flirt apo dashuri?
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Flirt:
-i verber
-i pasigurte
-lumturia eshte rastesi
Dashuri:
-eshte e 'kthjellet'
-siguria eshte ne rritje
nuk mar vesh shume nga flirtet pre-dashurore se jam goc e turpshme (ne fillim) por di te them qe flirtet ne dashuri jane si sprinklers (si ju themi ne shqip ketyre?) ne akullore, e perforcojne ose me sakt e pasurojne, e bejne te larmishme akoma me tej shijen e saj.
Se je ne nje lidhje te forte e stabel dashurie kjo nuk do te thote qe duhet te ndalosh te besh lozonjaren apo te lesh pas dore aftesite e miklimit
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 69 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.