Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Sofrat Shqiptare (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=342)
-- Sofra Sarandiote (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14950)

Postuar nga sarandaebukur datë 20 Nëntor 2007 - 23:41:

Sofra Sarandiote

Mendoj qe duhej te hapej dhe nje Sofer e Sarandes, sepse mungonte ne kete forum.

O goca duhet nje cike humor ..jo vetem stres.stres,,kom bo tav me presh.. a do vini per drek..po .apo jo

shnet. e bereqet...

Postuar nga jolanda datë 20 Nëntor 2007 - 23:44:

hej bujare bujare por me presh aman:p

zemra, zemra dukesh qe je e mire

Une po vij per darke se djelli ka nja ca ore qe ka hyre :p

Postuar nga kotka datë 20 Nëntor 2007 - 23:50:

Citim:
Po citoj ato që tha sarandaebukur
o goca duhet nje cike humor ..jo vetem stres.stres,,kom bo tav me presh.. a do vini per drek..po .apo jo

shnet. e bereqet...

yammi healthy food, nga me te preferuarat e mija.  Erdha une.

Postuar nga sarandaebukur datë 20 Nëntor 2007 - 23:51:

zemra  ka dhe mish brenda e pak patate dhe po erdhe do beje dhe krem karamel..eshte shume e lehte dhe behet kollaj..

po ce do se sot ne Ny bie shi..

Postuar nga jolanda datë 20 Nëntor 2007 - 23:53:

gure nuk paskan rene??
per ate krem karamelin vij me vrap

Postuar nga IQVLORA datë 20 Nëntor 2007 - 23:54:

Janulla do beje mire te ftoje Tritan Shehun per ate lloj gjelle.

Postuar nga kotka datë 20 Nëntor 2007 - 23:55:

Citim:
Po citoj ato që tha jolanda
Saranda e ben se e ben zemren e madhe bej dhe per mua dicka sepse preshin nuk e haj une.

do ta hash me zor se te ben mire :p

Postuar nga kotka datë 20 Nëntor 2007 - 23:56:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Janulla do beje mire te ftoje Tritan Shehun per ate lloj gjelle.

more vlora qenke ngopur ti dhe kerkon tu japesh te tjereve

Postuar nga IQVLORA datë 20 Nëntor 2007 - 23:56:

Mirmbrema fotbolliste!A mund te na i thuash miresite prasit te lutem,qe ua dhenke njerezve me zor ti?

Postuar nga jolanda datë 20 Nëntor 2007 - 23:58:

Citim:
Po citoj ato që tha kotka

do ta hash me zor se te ben mire :p

jo jo gjelle eshte fundja por...
gjysma e te keqes qe ka ate kremin nga pas. Te pakten do ta shpelaj ne fund

Postuar nga IQVLORA datë 20 Nëntor 2007 - 23:59:

Ke do te shpelash nga pas moj Joli?

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:01:

JA ME SE FUNDI I MBLODHEM MOSHATARET NE NJE ZONE :p LELA MBYLL DYERT NASHI TI :p EDHE LERI TE KENAQEN ME PRESH

SARANDA & KOTKA BEJ SHAKA PER JU TE DYJA.. SE TE TJERET PER AZIL JANE, I BASHKON ORGANIZATA "LAJTHITJA" :p

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Nëntor 2007 - 00:01:

Citim:
Joland e dashur e shkruajta pak shpejt.. se kisha gjellen ne zjare.. edhe  ne gjinine femrore.. i ngjan mamit ose e kunderta e ka ne gjenerat nga gjyshja.. gjyshi e te tjere..xhin..

dite te mira arshin dhe per ju.. 

E dashur Saranda ke shume te drejte. Jam kopje gjyshja ime
Te gjithe keshtu me thojne ne Dr. E din qe ka qene grua e pashme, dhe binte ne sy, dhe sic thua ti ishte e dashur dhe e qeshur me te gjithe.
Dhe tani kur bej disa veprime, te cilat jane te njellojta me te sajat...ma kujtojne gjithmojne....Lela kopje si gjyshja je....sikur te ka bere ajo vete.
Edhe pse mua me kujtohet shume pak se kam qene 5 vjece kur e humba...por kujtimin e saj akoma e mbaj.

Ore ju piliveset e tjere....me gjithe temat e guzhines qe kemi hap, ketu e gjetet me na shti ziline.
Une kom speca te mbush don ndonje?????

Erzeno taksirat e ke cun, futi nje pastrim kur te hysh, se kam gjellen ne xjarr dhe une

Vlora ja prit ti mbyll me cels

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:03:

Citim:
Mirmbrema fotbolliste!A mund te na i thuash miresite prasit te lutem,qe ua dhenke njerezve me zor ti?

Degjo ti Vlora, se une prasin e bej edhe musaka me krem beshamel siper dhe behet shkelqyeshem.  Me mire nje kile presh, se nje kile mish kau me antibiotike dhe hormone.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:04:

DAL ICIK NASHI JU.. SE DOLEN TE GJITH PLEQ/PLAKA KETU.. LELA TI KA CILI KRAH I NGJAN GJYSHES? :p

Postuar nga Lela_Dr datë 21 Nëntor 2007 - 00:06:

Nga krahu i djathte

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:07:

Citim:
Po citoj ato që tha Vlonjati99Tave
DAL ICIK NASHI JU.. SE DOLEN TE GJITH PLEQ/PLAKA KETU.. LELA TI KA CILI KRAH I NGJAN GJYSHES? :p

e sheh u lidhem ne pleqnia, ju rinia c'beni ne vend numero

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:10:

PSE KA I MAJTI NUK SHEF , ë? :p

KOTKA... O XHAN UN STHASH TE BONI GARA KUSH O ME PLAK/PLAKE :p

NEJSE..T'THEM I GJO KSHU SI ITHON ME ZEMREN NE PELLEMB TE DORES.. ME PELQEJNE GRAT NE MOSHE ( vlonjati skuqet icik) NE TE RINJTE CA TE BEJME.. JA I BIEMI SI GJITHNJE TASTIERES.. PRESIM MOS DALE NDONEJ GJE NE DRITE :p

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2007 - 00:13:

Janulla po te ishe martuar 18 vjet do ta kishe djalin sa jam une sot,but anyway.Ndersa une mendoj mendoj qe te hapet nje nenforum per ata qe jane plakur qe ne bark te nenes,pa dale ne drite fare.Ato lloj speciesh njerezore e kane te ushqyer trurin me dogma dhe do perfundojne nje hic.Une dhe ti do te rrojme shume dhe do te jemi te rinje perhere.vetem se mua me ke kundershtar te perjetshem po luftoveve kunder Kadarese.Une edhe ti Janulla jemi shume me te rinje se ndonjeri ketu,le qe po te krahasohemi me paraardhesit e tyre ata ngjajne si pleq 150 vjec para nesh.Une dhe ti dime te eksplorojme internetin ndersa disa te tjere dine te ruajne vetem dhite ne pyll.Mos u shqeteso fare.

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:13:

Citim:
PSE KA I MAJTI NUK SHEF , ë? :p

KOTKA... O XHAN UN STHASH TE BONI GARA KUSH O ME PLAK/PLAKE :p

NEJSE..T'THEM I GJO KSHU SI ITHON ME ZEMREN NE PELLEMB TE DORES.. ME PELQEJNE GRAT NE MOSHE ( vlonjati skuqet icik) NE TE RINJTE CA TE BEJME.. JA I BIEMI SI GJITHNJE TASTIERES.. PRESIM MOS DALE NDONEJ GJE NE DRITE :p

more po ti i thua gjerat cope fare ore lumemadh.  Vajti lajmi deri ne Sazan

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2007 - 00:16:

Citim:

Degjo ti Vlora, se une prasin e bej edhe musaka me krem beshamel siper dhe behet shkelqyeshem.  Me mire nje kile presh, se nje kile mish kau me antibiotike dhe hormone.

Musakaja eshte gjella ime e preferuar,por jo me presh, po me patate baby e mish te grire vici..Eshte gjelle taljone musakaja ,jo amerikone.

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:18:

Citim:

Musakaja eshte gjella ime e preferuar,por jo me presh, me patate baby.Eshte gjelle taljone musakaja ,jo amerikine.

na marrsh te keqen eshte gjelle turke musakaja, kur na e bere kaq shpejt talione dhe amerikine

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:19:

EPO TASHI NGA VLORRA... KSHU I THEMIG JERAT NE :p

NEJSE PO JU LE NE AMBJENTIN PLEQNOR.. SE PLASEN "BABY-T" KETEJ HAHAHAHAHHAHHAHAHAHHA

EDHE PO TA SHOFESH SI FYTYRE KUSH TE THOT.. E JEME MORTJES JA MER NE KTHES, HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHA

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:22:

Citim:
EPO TASHI NGA VLORRA... KSHU I THEMIG JERAT NE :p

NEJSE PO JU LE NE AMBJENTIN PLEQNOR.. SE PLASEN "BABY-T" KETEJ HAHAHAHAHHAHHAHAHAHHA

EDHE PO TA SHOFESH SI FYTYRE KUSH TE THOT.. E JEME MORTJES JA MER NE KTHES, HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHHA

uuuh re Kota me shkrive dhe e bera pis monitorin, tamam si ato grate e liga te Vunoit ke fol tani baby .

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:23:

HHAHHAHAHAHAHHA, TA DISH SA KAM QESH UN, HAHAHAHAHA LASH DHE NAM NE PUN.. HAHAHA

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:26:

Citim:
HHAHHAHAHAHAHHA, TA DISH SA KAM QESH UN, HAHAHAHAHA LASH DHE NAM NE PUN.. HAHAHA

aman nderroje ate dreq avatar se do me pushojne nga puna kur del avatari jot.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:27:

PSE SKAM DAL MIRE? :p

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2007 - 00:28:

Ku e njohin turkoshaket beshamellin moj burrneshe?vetem taljonet po.Turkoshaket njohin kebapin e specat,gjizen etj.Ah per embelsirat ju heq kapelen.Bakllavaja dhe kadaifi jane te shkelqyera.Sa here qe me shkon mendja per keto embelsira shkoj ne turkish shop dhe blej per familjen.Te shkrijne ne goje,aq te mira i bejne.

Janulla se mos e dogje byrekun?Vitin e shkuar brenda nje dite i dogja dy here fasulet me mish,sepse harrohesha duke lexuar.Qe jashte ime shoqe ndjeu eren dhe me pyeti i dogje?Po i thashe jo vetem njehere,por dy.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:31:

KSHU TI KOTKA KSHU HONEY

Postuar nga kotka datë 21 Nëntor 2007 - 00:34:

Citim:
KSHU TI KOTKA KSHU HONEY

te marrte e mira ty sweetheart lumemadhi

Postuar nga IQVLORA datë 21 Nëntor 2007 - 00:35:

Mos harroni kerraben dhe gunen e dhirte se po bie shi perjashta.Porositini  baballaret se do  se do t'ua haje ujku dhite.U ngaterruan njehere dy coban dhish nga Velca e Vlores dhe u rrahen aq keq sa u bene copa me sepata.Kur shkuan ne shtepi i pyeten grate.Ku jeni bere ashtu gjithe gjak?Ja tha njeri u pengova ne nje rreboc(ch) ne pyll dhe u bera sic me sheh,ndersa tjetri tha se e kish goditur cjapi me brire.Ky fshat me burra te zgjuar eshte afer Kotes.

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 21 Nëntor 2007 - 00:41:

Citim:

te marrte e mira ty sweetheart lumemadhi

AMIN :p

SHEF TI KAN PERPARUAR BOTA... BURRI ZJE GJELLEN, GRUJA DEL NBALLKON GJUAN PER PESHK :p HAHAHHAAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH

ENE KETA LLOJ BURASH, SJAN NGA LUMI VLORES, JAN ANDEJ NGA LAGJA PARTIZANI HAHAHAHAHAHAHHAAHAHHAAHAHHAA

KOTKA NJE KISS PER TY KA LALI JOT SE JE YV FARE

Postuar nga sarandaebukur datë 21 Nëntor 2007 - 00:45:

O vlora Tritan Shehu ka honger sa ka plas.. e  te tjere me radhe  po per ty pasha Zotin nje qengje do te piqja e kukurecet ti beje vete... une jam martuar 19 vjec dhe djalin e kam sot 43 vjec e i lutem zotit te roje per te..shpirtin dhe mendjen e kam te re ..si 20 vjece.. ne nga jugu ti e di jemi te forta..

sa mire eshte te kemi dashuri per njeri tjetrin e te ruajme traditat tona  ..kudo qe jemi..Natyrysht pyll pa dera nuk ka por erdhen kohe te tjera i dashur vlora.. U kenaqem sivjet ne Shqiperi e sidomos ne llogoran e mrekullueshme me ate ere mali.

nejse raca jone eshte me e mira.. te rinj a te vjeter pa dallim.. Na ka mare malli per Fajtorin.. kudo qe eshte i uroje te gjithe te mirat..

Pershendetje Optimiste..

Postuar nga cecilia datë 21 Nëntor 2007 - 12:13:

pershendetje

Me falni per nderhyrjen por une di qe musakaja eshte nje specialitet grek dhe ajo perbehet nga patate ,patllixhane dhe po te duam kunguj ,ato skuqen nje dite perpara (per te kulluar vajin) dhe te nesermen gatuhet ,sigurisht me mish te grire...dhe beshamel nga siper ......ju siguroj eshte shume e mire...ciao

po citoj ato qe tha kotka
na marrsh te keqen eshte gjelle turke musakaja, kur na e bere kaq shpejt talione dhe amerikine
[/QUOTE]

Postuar nga jolanda datë 21 Nëntor 2007 - 12:26:

Citim:
Ke do te shpelash nga pas moj Joli?

Gryken Iqvola pse e pa qarte isha

ncncncncn si paskam hyre te dhoma e grave une

ee? a te dal pakez
por si te haj ato gjerat e mira.:p

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2007 - 01:13:

Citim:
O vlora Tritan Shehu ka honger sa ka plas.. e  te tjere me radhe  po per ty pasha Zotin nje qengje do te piqja e kukurecet ti beje vete... une jam martuar 19 vjec dhe djalin e kam sot 43 vjec e i lutem zotit te roje per te..shpirtin dhe mendjen e kam te re ..si 20 vjece.. ne nga jugu ti e di jemi te forta..

sa mire eshte te kemi dashuri per njeri tjetrin e te ruajme traditat tona  ..kudo qe jemi..Natyrysht pyll pa dera nuk ka por erdhen kohe te tjera i dashur vlora.. U kenaqem sivjet ne Shqiperi e sidomos ne llogoran e mrekullueshme me ate ere mali.

nejse raca jone eshte me e mira.. te rinj a te vjeter pa dallim.. Na ka mare malli per Fajtorin.. kudo qe eshte i uroje te gjithe te mirat..

Pershendetje Optimiste..

Mos u harxho Janulla se nuk jane kohrat.Mua nuk me pelqejne qengjat e jashtem,por po qe se je e sinqerte kur te shkosh ne shqiperi me beje nje ze dhe bli nje qengj nga Nivica qe ndoshta mund te me prishet mendja.

Postuar nga sarandaebukur datë 22 Nëntor 2007 - 01:35:

Ku ta dija.. sivjet isha te kisha ftuar ne Sarande ne nje restorant te kushurinjeve te mi.. buze detit ..vellezerit Gjoni.. te haje koca deti te freketa dhe mish qengji.. me e preferuara ne gjithe bregun e detit ishin brinjet e qengjit qe i thoshnin Paidhaqja.. dhe me e bukura ishte ..nje shoqja ime nga Tirana u cudit .kujt i thone Paidhaqja..kane mare huqet e grekut o Vlore.. dhe muzika greke ne cdo lokal e degjoje..Po mua me pelqeu shume rruga qe nga Saranda e deri ne Vlore .. kisha vite pa vajtur nga ajo rruge.. e bukur.. dhe e shtruar me asfalt.. Porto Palermon ti e di .. te shikoje shtepite e oficerave te Enverit.. kishin mbetur te shkret.. EH Shqiperia jone eshte e bukur.. Une kam nostalgji.. Dolem pak nga tema ..po shyqyr ka ca dite qe ska ankesa per Forumin.. Paqe..

Mirupjekshim ne behar..Saranda.. ose Janulla

Postuar nga SEXI datë 22 Nëntor 2007 - 16:37:

Citim:

Me te vertete qe eshte gjelle Turke dhe e bejne me patllixhane...
Edhe ne Shqiperi e perdorin musakane...

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2007 - 18:12:

[QUOTE]Po citoj ato që tha sarandaebukur
[B]Ku ta dija.. sivjet isha te kisha ftuar ne Sarande ne nje restorant te kushurinjeve te mi.. buze detit ..vellezerit Gjoni.. te haje koca deti te freketa dhe mish qengji.. me e preferuara ne gjithe bregun e detit ishin brinjet e qengjit qe i thoshnin Paidhaqja.. dhe me e bukura ishte ..nje shoqja ime nga Tirana u cudit .kujt i thone Paidhaqja..kane mare huqet e grekut o Vlore.. dhe muzika greke ne cdo lokal e degjoje..Po mua me pelqeu shume rruga qe nga Saranda e deri ne Vlore .. kisha vite pa vajtur nga ajo rruge.. e bukur.. dhe e shtruar me asfalt.. Porto Palermon ti e di .. te shikoje shtepite e oficerave te Enverit.. kishin mbetur te shkret.. EH Shqiperia jone eshte e bukur.. Une kam nostalgji.. Dolem pak nga tema ..po shyqyr ka ca dite qe ska ankesa per Forumin.. Paqe..

Duke urryer greket dhe Gejxhin aty ne Amerike nuk do te preferoja te ushqehesha me paidhaqe.Duke i urryer ata, as muziken e tyre nuk kam qef ta degjoje.Ti do besh si te them une;Blije shelegun dhe shkojme dhe e pjekim ne Borsh ose ne Llogora ku brinjeve u thuhet me emrin e tyre ne shqip.(Po t'ju thoshin ribs,nuk e kisha problem por paidhaqe e kam shume te veshtire ta duroj).

Postuar nga Ari. datë 22 Nëntor 2007 - 18:22:

Citim:
[B]Ku ta dija.. sivjet isha te kisha ftuar ne Sarande ne nje restorant te kushurinjeve te mi.. buze detit ..vellezerit Gjoni.. te haje koca deti te freketa dhe mish qengji.. me e preferuara ne gjithe bregun e detit ishin brinjet e qengjit qe i thoshnin Paidhaqja.. dhe me e bukura ishte ..nje shoqja ime nga Tirana u cudit .kujt i thone Paidhaqja..kane mare huqet e grekut o Vlore.. dhe muzika greke ne cdo lokal e degjoje..Po mua me pelqeu shume rruga qe nga Saranda e deri ne Vlore .. kisha vite pa vajtur nga ajo rruge.. e bukur.. dhe e shtruar me asfalt.. Porto Palermon ti e di .. te shikoje shtepite e oficerave te Enverit.. kishin mbetur te shkret.. EH Shqiperia jone eshte e bukur.. Une kam nostalgji.. Dolem pak nga tema ..po shyqyr ka ca dite qe ska ankesa per Forumin.. Paqe..

Duke urryer greket dhe Gejxhin aty ne Amerike nuk do te preferoja te ushqehesha me paidhaqe.Duke i urryer ata, as muziken e tyre nuk kam qef ta degjoje.Ti do besh si te them une;Blije shelegun dhe shkojme dhe e pjekim ne Borsh ose ne Llogora ku brinjeve u thuhet me emrin e tyre ne shqip.(Po t'ju thoshin ribs,nuk e kisha problem por paidhaqe e kam shume te veshtire ta duroj).

veren nga me e mira do ta sjell une,

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2007 - 18:25:

Citim:

Janulla

PS:

Nja tre trimat nga Velca per te mos shkuar lart e posht ne Narte te Vlores per te blere kripe,vendosen ta mbillnin ate ne arat e tyre ne Mars..Dhe keshtu bene duke e hedhur ''faren'' kripe gjithandaj.Nga maji qershori zbriten buze lumit Shushice per te pare se sa ishte rritur bima qe mbollen..Por c'te shihnin kur mbrriten?Arat ishin mbushur me karkalece gjithandej,bile edhe bari nuk kish mbire ne ara.Nje karkalec fluturoi e qendroi ne ballin e njerit prej tre vellezerve velciot.O Leci i thote njeri.-Po i thot ky.-Karkaleci. -Ku eshte i thote ai.-Ne ballin tend iu pergjigj-Qelloje me kobure!Dhe ai ashtu beri duke ja futur te vellait ne lule te balli.Kjo tregon per zgjuarsine e madhe te tyre.Me vone do te sjell edhe ndodhi te tjera me te bukura.

Postuar nga sarandaebukur datë 22 Nëntor 2007 - 19:44:

O flori o cuni nones..Ari.. zere se e pim veren.. vetem fjala e mire me gezon pa mase

Te puth nena ne ball ..sukes e shendet pac..

O vlora dreq je .. po pseo ta mbillnin kripen  buze lumit gje qe sben vaki .. ka deti sa te duash..Sa per paidhaqjat ke te drejte dhe ajo shoqja ime nga Vlora nuk e thoshte dot po  germen e dyte a e shptonte i dhe vdiqem duke qeshur

sivje do shkoje dhe nuk do te haroj tu beje ftese

Gezuar te gjitheve festen e Thanks Giving megjithese keto gjelat e detit nuk e kane shijen si te Shqiperise...

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 21:10:

Per ato qe nuk pine veren, une po sjell raki te bome vet

Keshtu e terheq klientelen tek lokali me raki...se keni idene se si behen shqiptaret kur i permend rakine

Postuar nga bleta punetore datë 22 Nëntor 2007 - 21:22:

Komplimentat e mia per perzjedhjen e emrit te sofres...!

Postuar nga Lela_Dr datë 22 Nëntor 2007 - 21:26:

shume flm. Merita i shkon Iqvlores.
Une kam ne dore gjellen, s'mund t'i ndahem se me digjet, s'kam kohe te pastroj temen :p:p:p:p

Postuar nga bleta punetore datë 22 Nëntor 2007 - 21:30:

bjeri me shkurt dhe ti... thjesht s'postoje andej nga lagjja e lokaleve! :p

Postuar nga IQVLORA datë 22 Nëntor 2007 - 23:06:

Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
shume flm. Merita i shkon Iqvlores.
Une kam ne dore gjellen, s'mund t'i ndahem se me digjet, s'kam kohe te pastroj temen :p:p:p:p

Lela i hipa aeroplanit dhe erdha ne Itali per te pire dy dopjo raki rrushi te bere vete.Me duket sikur po ja ndjej eren qe ketu ku jam.E di sa kushton bileta per Itali 1p ose 1,45 cent dhe £30 taksa.Pra e shikon sa lire,prandaj ki kujdes se u sosa dhe ne labet e pijme rakine me opinge.Po erdha do te vij me dy miq te tjere,me ari77labi dhe mikun tim malesor puntori.Cfare gjelle po gatuan sonte se une u sosa.Per muzike duam nje diske me kenget e Q Kertushes.Vdes per kengen''Te falem i bukuri Durres''.Po ke edhe ndonje kasete me kenget e Zia Saracit,sidomos pelqej kengen ''Portreti'' ose ..gjithmone per detin kam qene femij kureshtar etj.Jo per gje,por Ziai   ka kenduar bukur dhe pavaresisht se banon ne Durres eshte djale Laberie.Te lutem gjellen mos e digj dhe ruaja te ngrohte sa te vijme ne....

Postuar nga misterioz datë 23 Nëntor 2007 - 00:11:

Ore nuk jemi tek forumi guzhines ne ketu qe me jeni shtruar kembkryq ne sofer me raki e mishqingji,femrat le te hane muskaka.
Lela hajt se po vi dhe une,tave dheu me melçia kam qejf ,ndersa per mengjes nji pjate paçe dhe siç thoshte Jaho labi nji gote raki dhe nji koqe hudher me paçen dhe s'te dhemb koka tere jeten.

Postuar nga sarandaebukur datë 23 Nëntor 2007 - 00:48:

Misteriozo nuk e ke keq se hudhrat  bejne shume mire .. kur ke tensionin e larte dhe per kolesterolin.. shto dhe limonin.

Postuar nga Piktor datë 23 Nëntor 2007 - 01:30:

Citim:

Lela i hipa aeroplanit dhe erdha ne Itali per te pire dy dopjo raki rrushi te bere vete.Me duket sikur po ja ndjej eren qe ketu ku jam.E di sa kushton bileta per Itali 1p ose 1,45 cent dhe £30 taksa.Pra e shikon sa lire,prandaj ki kujdes se u sosa dhe ne labet e pijme rakine me opinge.Po erdha do te vij me dy miq te tjere,me ari77labi dhe mikun tim malesor puntori.Cfare gjelle po gatuan sonte se une u sosa.Per muzike duam nje diske me kenget e Q Kertushes.Vdes per kengen''Te falem i bukuri Durres''.Po ke edhe ndonje kasete me kenget e Zia Saracit,sidomos pelqej kengen ''Portreti'' ose ..gjithmone per detin kam qene femij kureshtar etj.Jo per gje,por Ziai   ka kenduar bukur dhe pavaresisht se banon ne Durres eshte djale Laberie.Te lutem gjellen mos e digj dhe ruaja te ngrohte sa te vijme ne....

Miresetevish Iqvlora dhe ne te presim me kenaqesi. Raki e vere Shqiprie do gjesh perher ketu tek une. Sa per Qemalin te them se eshte shok i ngushte i babes tim.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 77 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.