Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 80 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kur keni QARE per here te fundit?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17206)

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2009 - 15:12:

Kur keni QARE per here te fundit?!

Nqs deshironi mund te thoni edhe pse keni QARE.

Mund te perfshihen edhe lotet e gezimit, pse jo...

Nuk dua te futem shume thelle pse dhe nga e kane prejardhjen lotet, ideja ishte thjeshte per relaks.

Po te flas per veten time s'me qellon te qaj kollaj sepse kam nje filozofi qe gjithmon ka nje zgjidhje per cdo çeshtje...

Po te marrim nje shembull kur vdes nje njeri shume i afert derdhim shume lot per arsye se lotet jane ARMA e fundit qe i ngelin njeriut,pra vetem per raste ekstreme s'ka zgjidhje dhe me lotet ngushellojme veten tone...
Une qesh shume per veten time dhe duke u nisur nga kjo mendoj qe njeriu qesh sepse nuk qan dot ? apo ...?
Ju mirepres te gjithve.

Postuar nga Eria datë 01 Gusht 2009 - 15:14:

Hmmm ndersa une jam tip qe prekem kollaj...nuk dua te qaj,por e ndjej qe sa kalon cik kufiri i merzitjes,dhe inati,nervat e gjithcka i ndjej faqe te me lagen...
HEra e fundit qe kam qare,para ca ditesh...

Postuar nga BIONDIA datë 01 Gusht 2009 - 15:43:

Jam nje njeri qe prekem shume shpejt dhe qaj kollaj ndoshta duhe te ma kishin vene v emrin "vajza e loteve" qaj dhe per nje film per nje poezi o dhe per nje vizatim ....nuk eshte se qaj e spushoj por prekem me mbushen syte me lot ....ndoshta puna qe bej midis shume njeresve qe vuajne dhe pse kan kaluar vite nuk arrij te ndaj gjerat me ben te ndieshme o ndoshta ka ndonje motiv qe thelle ne shpirt sdua ta pranoj ..hera e fundit qe kam qare ka qene sot ne mengjes ....

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2009 - 15:53:

E mora me mend biondja, degjova muziken e bukur qe kishe vene...

Biondja edhe une prekem por se tregoj kurre, cdo hap i veshtire me ben me te forte e te shoh jeten se sa ashper eshte...megjithate varet cdo gje nga ne se fundja fundit pse mos te japim nje zgjidhje kur jemi ne aktoret? mmmm

PS: Dua te shtoj, nje muaj i mbare per te gjithe se dt 1 gusht sot.

Postuar nga AndreaPirelli datë 01 Gusht 2009 - 15:55:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Hmmm ndersa une jam tip qe prekem kollaj...nuk dua te qaj,por e ndjej qe sa kalon cik kufiri i merzitjes,dhe inati,nervat e gjithcka i ndjej faqe te me lagen...
HEra e fundit qe kam qare,para ca ditesh...

"Tipin e ze edhe makina e mishit ........" (cit) ............

Postuar nga cecilia datë 01 Gusht 2009 - 15:57:

Po ti trull s'po na thua ndonje gje ne lidhje me lotet? kur ke qare per here te fundit ti? dua ta di eeee nga inati

Postuar nga Eria datë 01 Gusht 2009 - 16:14:

Citim:
Po citoj ato që tha turll

"Tipin e ze edhe makina e mishit ........" (cit) ............

Qe dmth..

Ime ate me thote perhere,ty moj bije te eshte prishur rubineti i loteve ...

Postuar nga AndreaPirelli datë 02 Gusht 2009 - 07:08:

Citim:
Po citoj ato që tha EAK

Qe dmth..

Ime ate me thote perhere,ty moj bije te eshte prishur rubineti i loteve ...

Qe domethene ate qe te ka thene yt ate ............ .

Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Po ti trull s'po na thua ndonje gje ne lidhje me lotet? kur ke qare per here te fundit ti? dua ta di eeee nga inati

Kur pashe filmin "mimoza llastica" .........

Postuar nga Eria datë 02 Gusht 2009 - 15:06:

Citim:

Kur pashe filmin "mimoza llastica" .........

Ate pjesen kur i lepin gjalpin ke buka ...Ka qene shume e trishtueshme vertete :aha :aha

Postuar nga agata datë 03 Gusht 2009 - 15:24:

Kur keni QARE per here te fundit?!

Nuk me kujtohet kur kam qare per here te fundit, Megjithate, kjo nuk do te thote qe nuk qaje shpesh...
Me kujtohet qe u perlota menjehere kur nje mikja ime me vuri ne krahe, djalin e saj te sapo lindur...
U perlota gjithashtu shume shpejt, kur ne dasmen e tim vellai u prozhektuan ne muret e kishes, fotot e femijerise sone...
Jam perlotur, kur mora avionin dhe lash te dashurin tim, prapa, pa e ditur se kur do ishte hera tjeter qe do e takoja...
Raste te tille me prekin dhe bejne te kem pamjen e nje qaramaneje, edhe pse nje Zot e din sa femer me karakter jam.

Postuar nga agata datë 03 Gusht 2009 - 15:57:

Re: Kur keni QARE per here te fundit?!

Citim:

Po te flas per veten time s'me qellon te qaj kollaj sepse kam nje filozofi qe gjithmon ka nje zgjidhje per cdo çeshtje...

Po te marrim nje shembull kur vdes nje njeri shume i afert derdhim shume lot per arsye se lotet jane ARMA e fundit qe i ngelin njeriut...

Nuk rrija dot pa te komentuar...
Lotet nuk jan arme, e dashur Cecilia, jane ndarje e "ekterjorizim" emocjonesh.
Ndryshe nga ty un nuk qaje kur me vdesin te afert, sepse kam nje karakter te tille qe dhimbjet e medhaja i mbaje brenda, jam mesuar ti "metrizoj" qe ne moshe shume te vogel... Ne keto raste kam nevoje te izolohem...

Postuar nga cecilia datë 03 Gusht 2009 - 17:59:

E dashur Agata, nuk eshte rasti i pare qe s'jemi dakort.
Une prisja nga ty nje analize me komplete,do mundohem te qartesoj sado pak (se sjam as dokotrreshe :p)

Mendoj qe ti ke shprehur nje pjese shume te vogel te asaj lidhje emocionale dhe ske faj se e ke personale...

Une do te them prape qe analiza ime ka nje baze...Pse? Sepse ne ate moment emocional te forte nqs ti do kishe flehte te fluturoje nga gezimi,truri jot do jepte urdherin dhe do vente ne veprim proçesin...e njejta gje ne rast hidherimi, nqs njeriu do kishte mundesine ta kthente te vdekurin ne jete, sdo qante por do vente ne procesin zbatim.
Kap rastin kur jemi semure, nuk qajme por themi do shkoj tek doktori,do na japi ilacet e duhura dhe do sherohemi,pra kemi zgjidhje...Kur doktori te jep lajmin e mire/keq ti derdh lot sepse e shikon si dicka pa zgjidhje, ne rast negativ...ne rastin pozitiv s'ke flehte te fluturosh nga gezimi... Prandaj kam shprehur lotin si ARMEN e fundit...

Kjo eshte analiza ime le te me ndihmojne doktorat e forumit nqs kane ndonje analize tjeter.

Postuar nga kurt datë 03 Gusht 2009 - 18:16:

Re: Kur keni QARE per here te fundit?!

Citim:
Po citoj ato që tha agata
Nuk me kujtohet kur kam qare per here te fundit, Megjithate, kjo nuk do te thote qe nuk qaje shpesh...
Me kujtohet qe u perlota menjehere kur nje mikja ime me vuri ne krahe, djalin e saj te sapo lindur...
U perlota gjithashtu shume shpejt, kur ne dasmen e tim vellai u prozhektuan ne muret e kishes, fotot e femijerise sone...
Jam perlotur, kur mora avionin dhe lash te dashurin tim, prapa, pa e ditur se kur do ishte hera tjeter qe do e takoja...
Raste te tille me prekin dhe bejne te kem pamjen e nje qaramaneje, edhe pse nje Zot e din sa femer me karakter jam.

shpirt i bukur 

Postuar nga Sunset datë 03 Gusht 2009 - 18:30:

Mbreme qava se pash nje video te dhimbshur

Postuar nga cecilia datë 03 Gusht 2009 - 20:42:

E sec mu kujtua...

Eshte e vertet kam derdhur lot kur lexoja shkrimet e bjondes (ketu ne forum) se s'kisha mundesi tjeter,isha vetem une me komjuterin, do doja ne ato momente ta kisha afer dhe ta shtrengoja fort...vetem athere sdo qaja...

Postuar nga BIONDIA datë 03 Gusht 2009 - 22:18:

Re: E sec mu kujtua...

Citim:
Eshte e vertet kam derdhur lot kur lexoja shkrimet e bjondes (ketu ne forum) se s'kisha mundesi tjeter,isha vetem une me komjuterin, do doja ne ato momente ta kisha afer dhe ta shtrengoja fort...vetem athere sdo qaja...

hahahah pale te lexoke ndonje gje tjeter nga une ti do perfundoke ne spital ... cecila kujdes me perqafimet se gati o cedus ne te thote qe jemi ba ne kopie mo na nxirr namin ......jeta eshte e gjate kur te vi ne Lurdes do te njoftoj ne takohemi qajme sa te bejme bam .......qajta sot kur me hoqi burri karten e crediti ska me xhingla mingala

Postuar nga cecilia datë 03 Gusht 2009 - 22:32:

Re: Re: E sec mu kujtua...

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

hahahah pale te lexoke ndonje gje tjeter nga une ti do perfundoke ne spital ... cecila kujdes me perqafimet se gati o cedus ne te thote qe jemi ba ne kopie mo na nxirr namin ......jeta eshte e gjate kur te vi ne Lurdes do te njoftoj ne takohemi qajme sa te bejme bam .......qajta sot kur me hoqi burri karten e crediti ska me xhingla mingala

U sa do doja te vije ketu, sinqerisht. Do qajme deri sa te thote mileti ca paskan keto te dyja keshtu...
Thuaji xhemolit mos na bej numra me carten, ta lej ne vend, mos ma bej biondinen me lot, se e vrava... Se erdha te vodha bashke me endrrat,se shyqyr zotit i ke me vete...

Postuar nga cupka datë 03 Gusht 2009 - 23:00:

sad tears, seeing my sister in law in labor pains. couldn't bear it.
happy tears, when i heard my niece's cry as soon as she came amongs us, two days ago.

Postuar nga kotka datë 04 Gusht 2009 - 02:26:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka
happy tears, when i heard my niece's cry as soon as she came amongs us, two days ago.

congrats!!!

Postuar nga AndreaPirelli datë 04 Gusht 2009 - 03:12:

Re: E sec mu kujtua...

Citim:
ta kisha afer dhe ta shtrengoja fort...Bionden ....

Ehhh kush nuk do e donte nje gje te tille .................

Postuar nga BIONDIA datë 04 Gusht 2009 - 03:16:

Re: Re: E sec mu kujtua...

Citim:

Ehhh kush nuk do e donte nje gje te tille .................

hahahahahahahaah :p :p :p

Postuar nga Iyua datë 04 Gusht 2009 - 04:33:

Para 2 ditesh.

Postuar nga amor alucius datë 13 Gusht 2009 - 05:06:

Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Ndoshta s'ka per t'i habitur meshkujt ketu ky lajm por, sipas The Telegraph, femrat qajne mesatarisht 16 muaj te jetes te tyre. Nga 19-25 vjeç ato qajne kur shohin filma prekes, probleme ne lidhjet dashurore ose kur humbin dike qe e kane afer. Mbas 25 vjeteve qajne per grindjet me partnerin, kur degjojne lajme te keqija ose nga lodhja.

Sa e veshtire te jesh femer...ehhhhh.

Postuar nga Enya datë 13 Gusht 2009 - 06:18:

Ty Amor te kam pik te dobet.

Postuar nga dylan datë 13 Gusht 2009 - 07:27:

Talking

Citim:
Po citoj ato që tha Enya
Ty Amor te kam pik te dobet.

gjithmone ekam pasur dhe une

sa per temen ka nje ore me pare qe vetem nje poezi e publikuaqr nga nje shok me beri te qaj
teper e ndjeshme urej veten

Postuar nga Petter datë 13 Gusht 2009 - 07:57:

sa qaramane jeni ju gocat

Postuar nga roke datë 13 Gusht 2009 - 14:54:

Citim:
Po citoj ato që tha cupka

te te rroje mbesa,por mbaji lotet se te duhen...per vehten tende :p

Postuar nga cupka datë 13 Gusht 2009 - 22:28:

Citim:
Po citoj ato që tha roke

te te rroje mbesa,por mbaji lotet se te duhen...per vehten tende :p

lere lere se me c'me kane pare syte nuk me vete mendja per nja 10 vjet per 'mrekulline' qe eshte lindja. vazhdon te me dale gjumi ne mes te nates nga lebetia e asaj dite.

ty si te kam njehere? te ka bere njeri te qash keto kohe? :p

Postuar nga kotka datë 13 Gusht 2009 - 22:38:

Re: Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Ndoshta s'ka per t'i habitur meshkujt ketu ky lajm por, sipas The Telegraph, femrat qajne mesatarisht 16 muaj te jetes te tyre. Nga 19-25 vjeç ato qajne kur shohin filma prekes, probleme ne lidhjet dashurore ose kur humbin dike qe e kane afer. Mbas 25 vjeteve qajne per grindjet me partnerin, kur degjojne lajme te keqija ose nga lodhja.

Sa e veshtire te jesh femer...ehhhhh.

amor amore mio harrove lotet e inatit te femres kur nuk gjen vesh ta degjojne, mbas 50 vjeteve

Postuar nga amor alucius datë 14 Gusht 2009 - 01:42:

Re: Re: Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Citim:
Po citoj ato që tha kotka
amor amore mio harrove lotet e inatit te femres kur nuk gjen vesh ta degjojne, mbas 50 vjeteve

Eeee, ato hyjne tek "grindja me partnerin". Apo e kishe fjalen per njerez te tjere?
Vallai kam qeshur, te mendosh qe kalojme 16 muaj duke u qaravitur.

Enya, si te kam rrush? Na ke harruar keto kohe.

Pershendetje dhe ty, Dylan.

Postuar nga kotka datë 14 Gusht 2009 - 01:45:

Re: Re: Re: Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Citim:

Eeee, ato hyjne tek "grindja me partnerin". Apo e kishe fjalen per njerez te tjere?
Vallai kam qeshur, te mendosh qe kalojme 16 muaj duke u qaravitur.

Ehuuu ti amor amore mio tek partneri jot e ke mendjen, qe ti ka marre mendte fare. Une e kam mendjen tek kacamijte e mij, qe rriten dhe nuk ta varin fare, sikur flet me muret dhe i kane veshet te dyllosur

une them me shume me duket, 26 muaj, hajt se mire na ben
prit mi ta llogarisim 10 min every month x 12=120 min x 50 vjet = 6000 min : 60min/ora = 100 ore : 12 ore/dita = 8 dite me doli mua. He mi se nuk qenka shume...

i ekzaxhirojne statistikat

Postuar nga amor alucius datë 14 Gusht 2009 - 01:51:

Re: Re: Re: Re: Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Citim:
Ehuuu ti amor amore mio tek partneri jot e ke mendjen, qe ti ka marre mendte fare. Une e kam mendjen tek kacamijte e mij, qe rriten dhe nuk ta varin fare, sikur flet me muret dhe i kane veshet te dyllosur

Hahahaha, po ke kalamajte se kam mendjen meqe s'kam akoma. Gjithe prinderit te njejtat halle kane, sidomos ato qe kane vetem cuna. Po ankohej kusheriri ja keshtu si ti, dhe ai vetem bomba testosteroni ka neper shpi. S'ka goca. Imagjino te kesh tre te tille neper shpi.

Postuar nga kotka datë 14 Gusht 2009 - 01:55:

Re: Re: Re: Re: Re: Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Citim:

Imagjino te kesh tre te tille neper shpi.

eshte sikur te gozhdosh xhellin ne mur ha ha

Postuar nga amor alucius datë 14 Gusht 2009 - 01:55:

Citim:
prit mi ta llogarisim 10 min every month x 12=120 min x 50 vjet = 6000 min : 60min/ora = 100 ore : 12 ore/dita = 8 dite me doli mua. He mi se nuk qenka shume...

i ekzaxhirojne statistikat

Tani s'eshte qe llogarite jane egzakte totalisht por sa per nje ide...

Ja si i kane llogaritur(The Telegraph):
-------------------------------------------------
Women cry for 16 months of their lives

Researchers found that between birth and the age of 78 a woman will cry for more than 12,000 hours, for reasons including hunger as a baby to falling out with a partner when older.

During their first year they will shed tears for three hours a day when they need changing, feeding or entertaining.

When they grow older, teenage girls cry for approximately 2 hours and 13 minutes a week and by their mid 20s they will cry for as much as 2.24 hours a week after falling out with their partner, watching a soppy film or losing a loved one.

The poll of 3,000 people, conducted by www.TheBabyWebsite.com, shows the reasons why women cry change dramatically over our lifetime.

Kathryn Crawford of TheBabyWebsite said: ''It is unsurprising that young children cry as a direct result of having accidents.

''Despite a parent's best efforts to childproof the home, being more adventurous goes hand in hand with a child's natural development.

''As a child grows older they will naturally try to do more and more – this means being more physically active and so having accidents are more common, but also pushing the boundaries and being more naughty.''

Between the ages of one and three years of age children cry for up to 2 hours and five minutes a day.

Their main reasons for crying include falling over, hurting themselves and feeling tired.

And between the ages of four and 12 years old children continue to cry for 2 hours and 11 minutes a week.

Children in this age bracket are most likely to cry after hurting themselves, being told off for doing something naughty or feeling poorly.

Most common causes of upset for teenagers include hormones, arguing with friends, being dumped and being grounded.

For women aged 19 to 25, who cry for 2 hours and 14 minutes a week, a soppy film, indecisions about a long-term relationship and losing a loved one are all enough to make them wail.

And for women aged 26 and over, who also cry for 2 hours and 14 minutes a week, the most common causes for an emotional outburst include falling out with a partner, hearing someone else's bad news and feeling tired.

TOP 5 UPSETS AGE 0-1

1. Hunger

2. Tiredness

3. Only form of communication

4. Discomfort due to wet/full nappy

5. Feeling ill

TOP 5 UPSETS AGE 1-3

1. Hurting themselves

2. Tiredness

3. Falling over

4. Wanting something

5. Being told off for being naughty

TOP 5 UPSETS AGE 4-12

1. Being told off for being naughty

2. Hurting themselves

3. Tiredness

4. Feeling ill

5. Falling out with a friend

TOP 5 UPSETS AGE 13-18

1. Hormones

2. Arguing with friends

3. Being dumped

4. Being grounded

5. People being horrible

TOP 5 UPSETS 19-25

1. A soppy film

2. Being dumped

3. Losing a loved one

4. Indecision about a long-term relationship

5. Having a baby

TOP 5 UPSETS 26+

1. A soppy film

2. Falling out with a partner

3. Losing a loved one

4. Feeling tired

5. Hearing someone else's bad news

Postuar nga kotka datë 14 Gusht 2009 - 01:58:

Citim:

Ja si i kane llogaritur(The Telegraph):
-------------------------------------------------
Women cry for 16 months of their lives

Researchers found that between birth and the age of 78 a woman will cry for more than 12,000 hours, for reasons including hunger as a baby to falling out with a partner when older.

During their first year they will shed tears for three hours a day when they need changing, feeding or entertaining.

When they grow older, teenage girls cry for approximately 2 hours and 13 minutes a week and by their mid 20s they will cry for as much as 2.24 hours a week after falling out with their partner, watching a soppy film or losing a loved one.

The poll of 3,000 people, conducted by www.TheBabyWebsite.com, shows the reasons why women cry change dramatically over our lifetime.

Kathryn Crawford of TheBabyWebsite said: ''It is unsurprising that young children cry as a direct result of having accidents.

''Despite a parent's best efforts to childproof the home, being more adventurous goes hand in hand with a child's natural development.

''As a child grows older they will naturally try to do more and more – this means being more physically active and so having accidents are more common, but also pushing the boundaries and being more naughty.''

Between the ages of one and three years of age children cry for up to 2 hours and five minutes a day.

Their main reasons for crying include falling over, hurting themselves and feeling tired.

And between the ages of four and 12 years old children continue to cry for 2 hours and 11 minutes a week.

Children in this age bracket are most likely to cry after hurting themselves, being told off for doing something naughty or feeling poorly.

Most common causes of upset for teenagers include hormones, arguing with friends, being dumped and being grounded.

For women aged 19 to 25, who cry for 2 hours and 14 minutes a week, a soppy film, indecisions about a long-term relationship and losing a loved one are all enough to make them wail.

And for women aged 26 and over, who also cry for 2 hours and 14 minutes a week, the most common causes for an emotional outburst include falling out with a partner, hearing someone else's bad news and feeling tired.

TOP 5 UPSETS AGE 0-1

1. Hunger

2. Tiredness

3. Only form of communication

4. Discomfort due to wet/full nappy

5. Feeling ill

TOP 5 UPSETS AGE 1-3

1. Hurting themselves

2. Tiredness

3. Falling over

4. Wanting something

5. Being told off for being naughty

TOP 5 UPSETS AGE 4-12

1. Being told off for being naughty

2. Hurting themselves

3. Tiredness

4. Feeling ill

5. Falling out with a friend

TOP 5 UPSETS AGE 13-18

1. Hormones

2. Arguing with friends

3. Being dumped

4. Being grounded

5. People being horrible

TOP 5 UPSETS 19-25

1. A soppy film

2. Being dumped

3. Losing a loved one

4. Indecision about a long-term relationship

5. Having a baby

TOP 5 UPSETS 26+

1. A soppy film

2. Falling out with a partner

3. Losing a loved one

4. Feeling tired

5. Hearing someone else's bad news

me keto statistika me bere te mendoj ndofta nuk jam woman ????????

Postuar nga amor alucius datë 14 Gusht 2009 - 02:03:

Citim:
eshte sikur te gozhdosh xhellin ne mur ha ha

Kam respekt per ato qe kane me teper se nje kuti xheli te goxhduar ne mur; nerva te çelikta duhet te kesh.

Po tek keto statistikat s'kane marre parasysh as ndryshimet kulturore.

Postuar nga AndreaPirelli datë 14 Gusht 2009 - 02:25:

Pardje ...... Po shihja "You got mail" ..........

Postuar nga amor alucius datë 14 Gusht 2009 - 02:27:

Citim:
Pardje ...... Po shihja "You got mail" ..........

:lexim

Postuar nga briseide datë 14 Gusht 2009 - 02:38:

E guximshme ta thuash hapur kur qan.

Postuar nga Enya datë 14 Gusht 2009 - 06:00:

Re: Re: Re: Femrat qajne mesatarisht 16 muaj ne jeten e tyre

Citim:

Enya, si te kam rrush? Na ke harruar keto kohe. 

Jo zemra, s`te harroj gjall ne bote. Perkundrazi ti vazhdon te na mbash forumin gjalle me shkrimet e tua. Te kam xhan dhe cdo shkrim tandin e marr si mesim.

ps: keto kohet e fundit kam qare, per te vdekurit e jo per te gjallet. Hall eshte kur dikujt i bahet jeta ferr prej te gjalleve dhe qan!

Pikerisht dhe sonte nga darka, tek pashe qiriun e nje jave me pare ndezun tek po shuhet! Dhe thone qe s`ka Zot! Ka qe c`ke me te!

Postuar nga Agent Provocateur datë 26 Gusht 2009 - 16:17:

mbreme ne darke...

Postuar nga kotka datë 26 Gusht 2009 - 17:37:

sot ne mengjes, me beri kaq mire se qava me ngasherim. kisha kohe qe nuk e kisha provuar...

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2009 - 18:04:

Citim:
sot ne mengjes, me beri kaq mire se qava me ngasherim. kisha kohe qe nuk e kisha provuar...

me vjen keq qe ke qare kotka por te uroj qe te mos kesh qare per arsye koti te pakten (dhe spe syri qe derth lot nuk qan asnjer kot)... kjo e qare qe ke berete leron pak shpirtin ...mua as te qajne sme lene ka dhe keshtu ..kam qare sot nga jne telefonate qe me erdhi

Postuar nga kotka datë 26 Gusht 2009 - 18:11:

Citim:

me vjen keq qe ke qare kotka por te uroj qe te mos kesh qare per arsye koti te pakten (dhe spe syri qe derth lot nuk qan asnjer kot)... kjo e qare qe ke berete leron pak shpirtin ...mua as te qajne sme lene ka dhe keshtu ..kam qare sot nga jne telefonate qe me erdhi

edhe mua nuk me lene, por u thashe me lini vetem ju lutem, se e kam shume te nevojshme dhe mos me pengoni te qaj.
e qara qenka e domosdoshme ashtu si edhe e qeshura dhe lotet dueht te shkojne poshte kur duan te shkojne poshte....

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2009 - 18:25:

te perqafoj fort kotka

Postuar nga kotka datë 26 Gusht 2009 - 18:28:

Citim:
te perqafoj fort kotka

thank you edhe une. behu e forte se duhet te behemi te forta, nuk ka rruge tjeter....

Postuar nga kotka datë 26 Gusht 2009 - 18:31:

tani ne lete moment po qaj
psene nuk e di akoma

Postuar nga Mon Cherry datë 26 Gusht 2009 - 22:34:

Citim:
Po citoj ato që tha Agent Provocateur
mbreme ne darke...

edhe une

Postuar nga cecilia datë 26 Gusht 2009 - 23:37:

Shume qaramane ka ky forumi horizont...

Smile.

Postuar nga BIONDIA datë 26 Gusht 2009 - 23:45:

Citim:
Shume qaramane ka ky forumi horizont...

Smile.

ai/ajo qe qan ka shpirt te ndieshem eshte sensibel se vetem guri sqan ...pastaj vete deshe me dit keto gjojna tu pergjigjem ...

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 80 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.