Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 85 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Cilet anetar jane larguar nga forumi? A e ndieni mungesen e tyre?? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13714)
Cilet antar jan larguar nga foru,i e e ndieni mungesen e tyre
Duke par ne tema qe kan kaluar vura re se disa antar nuk shkruajn me prej kohesh,si comja ,viper etj.A ndieni edhe ju mungesen e ndonje antari ketu? Cili eshte?
Ne fakt shume anetare jane larguar.
Une ndiej mungesen e Klodel, Cindi, Lorie, Durrsake_Topolake, hirushja, Keni, qershor13, Keila, Durrsaku.
Kam pasur gjithmone qejf ti lexoje keto anetare.
Ka dhe disa te tjere qe per momentin nuk me kujtohen.
lela po per disa qe ti permende po shikoja ne listen e antareve e gjeta disa te dhena per nr e postimeve e data e postimit te fundit :
amoxil Status: I perjashtuar nga forumi
Mesazhi i fundit: 27 Maj 2006 13:13
qershor13 Mesazhe të dërguara: 2567 (1.65 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 01 Nëntor 2006 14:01
roke Mesazhi i fundit: 12 Prill 2007 11:32
Bledumi Mesazhi i fundit: 02 Mars 2007 23:06
i_lire Mesazhe të dërguara: 1621 (1.18 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 21 Dhjetor 2006 22:48
durrsak Mesazhe të dërguara: 1606 (1.77 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 05 Mars 2007 11:23
unforgiven Mesazhe të dërguara: 1049 (0.75 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 19 Gusht 2006 02:02
déjÃ_-vu Mesazhe të dërguara: 1000 (0.65 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 05 Dhjetor 2006 19:12
Keni Mesazhe të dërguara: 3040 (1.95 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 02 Prill 2006 14:14
jam_ai_qe_jam Mesazhe të dërguara: 242 (0.17 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 24 Mars 2005 06:13
viper Mesazhe të dërguara: 308 (0.54 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 02 Shkurt 2007 12:16
comja Mesazhe të dërguara: 541 (2.33 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 06 Shkurt 2007 12:04
me viper e comen kam fol edhe vet.Viper e kam patriot {fierak} ,kurse me comen me shum te nje tem e hapur prej saj
Citim:
Po citoj ato që tha ridii
viper Mesazhe të dërguara: 308 (0.54 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 02 Shkurt 2007 12:16
comja Mesazhe të dërguara: 541 (2.33 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 06 Shkurt 2007 12:04
sexi e kam ditur qe ndonje dit do me hyje ne pun ..e jo vetem do me prishje :P:P
ej shaka bej .SEXI me viperin flet the?! OK nqs mund te me thuash ndonje gje ma dergo me mesazh ne pv po se pate bezdi...kot me shum sepse e kam patriot ...
Sexi sa per comen tema e fundit qe ka hapur kur u largua ka qen ajo mbi virgjerin.. Ndoshta ka qen e till tema ku nga postimet eksituse e kan ber qe te mos humbas koh ne forum
te tjere...
FRYMEZUESI Mesazhe të dërguara: 107 (25.15 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 10 Maj 2007 16:38 {ka qen flori djal po se nga iku }lol
katili001 Mesazhe të dërguara: 106 (0.71 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 01 Prill 2007 15:53
KRUMPENDORF Mesazhe të dërguara: 201 (0.97 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 10 Janar 2007 20:46
Presidentja Mesazhe të dërguara: 109 (0.50 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 27 Tetor 2006 04:14
Mungesen e shkrimeve te Klodelit ndjej & .te pershendetjeve te mikut tim te mire Andrea_Fieraku.
Ndersa ti Ridii a ke votuar ketu :http://www.forumihorizont.com/showt...&threadid=11826
Mblidh ca fierake ore,se duhen shtuar forcat ne forum !!
Citim:
Po citoj ato që tha Eria
Mungesen e shkrimeve te Klodelit ndjej.![]()
Ndersa ti Ridii a ke votuar ketu :http://www.forumihorizont.com/showt...&threadid=11826
Mblidh ca fierake ore,se duhen shtuar forcat ne forum!!
andrea fierakut the?! baaa ne server e ke aman mos ma bjer ketu hahaha
sa per andrean mos ma kujto se po ndrroj server vec mos te shoh ate
Re: sexi e kam ditur qe ndonje dit do me hyje ne pun ..e jo vetem do me prishje :P:P
Citim:
Po citoj ato që tha ridii
ej shaka bej.SEXI me viperin flet the?! OK nqs mund te me thuash ndonje gje ma dergo me mesazh ne pv po se pate bezdi...kot me shum sepse e kam patriot ...
ehhh e shoh me nje kamariere si ti dyshoi te ken levizur ndonjeher nga bari ata
Keila dhe Klodel ....................
mungon albtiger.. qe benim ndonje gallat te humori.. me laluc e labe.. ai gjirokastriti tjeter ja harrova nick.. ka qen dhe moderator.. the_master , mizza, bucs.. e shum te tjere te vjeter qe spo me kujtohen... dhe disa qe permendi lela
ka qen mire athere.. kishte lezet...
E ndjej mungesen e Engjellit_mbrojtes ketu ne forum...por jo se nuk komunikoj me te...
BUCS
Mesazhe të dërguara: 1241 (0.89 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 16 Shkurt 2005 00:29
darma Regjistruar më datë: 13/10/2004
Mesazhe të dërguara: 786 (0.83 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 18 Janar 2007 17:54
déjÃ_-vu Regjistruar më datë: 24/02/2003
Mesazhe të dërguara: 1000 (0.65 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 05 Dhjetor 2006 19:12
Sykaltra_Shqiptare Regjistruar më datë: 20/03/2005
Mesazhe të dërguara: 3777 (4.80 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 01 Dhjetor 2005 19:25
Keni Regjistruar më datë: 01/02/2003
Mesazhe të dërguara: 3040 (1.94 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 02 Prill 2006 14:14
nigo Regjistruar më datë: 19/03/2006
Mesazhe të dërguara: 1779 (4.20 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 17 Prill 2007 09:15
Indrit
Regjistruar më datë: 01/04/2004
Mesazhe të dërguara: 1750 (1.53 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 30 Prill 2007 17:40
unforgiven
Regjistruar më datë: 08/07/2003
Mesazhe të dërguara: 1049 (0.74 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 19 Gusht 2006 02:02
Shenjtori
Regjistruar më datë: 14/09/2003
Mesazhe të dërguara: 782 (0.58 mesazhe në ditë)
Mesazhi i fundit: 14 Prill 2007 16:14
VIPER nickun e te cilit e vura ketu pasi kishte goxha koh pa shkruar ne forum sot po shoh se ka ber disa postime {qenka ber poet me sa shoh }
...sa e cuditshme.. kur shikon ate shprehjen "mesazhi i fundit:...." sec te jep ne ndjesi dhe nje mall megjithese ate person nuk mund ta kesh njohur kurre .. bukur..
i miss Keni..dikur kishte hapur nje teme tek seksioni te qeshim pak..me mungojne qyfyret e Kenit...
Ene Darma ka qene shume e kendshme, tamam si ajo e telekomedise..... .
sa nostalgjik qe jeni mer djema hahahahahahahaha
lerini mer anetaret ne punen e tyre.
ti paske qe ne 2004 i regjistruar me 3478 mesazhe duhet ti kesh njohur pothuajse te gjith keta ....
une jam regjistru qe ne 2003 ....shume pak njoh...tashi ma ka dhon penalltija me shkrujt ne forum lool
pershendetje
po eshte e vertete qe une i njoh qe te gjith keta anetar qe jan larguar dhe me then te drejten per disa kam edhe une nostalgji por duke i ditur arsyet e largimit ju jap te drejte.
dikur ka qene nje nga forumet me te lexuara ne shqip
edhe une a mundesi ta le forumin...se me akuzojne per ngacmim burrash(dmth u kam ngacmu dashnoret virtual ....i kam fik )
Citim:
Po citoj ato që tha elsaaa
edhe une a mundesi ta le forumin...se me akuzojne per ngacmim burrash(dmth u kam ngacmu dashnoret virtual ....i kam fik )![]()
![]()
pa dashje re ... tu bo qyfyre si gjithmone di une dashnoret e ktyne pilivesave ne forum ncncnncnc...nejse
kush te eshte anku i her :p... qe ta marin vesh ato qe ka dhe cuna te tjer ketu :p
thekret... nejse ti leme te qete se i ze lemxa tbojne dahsni virtuale hahahhahahahhaha..
Citim:
thekret... nejse ti leme te qete se i ze lemxa tbojne dahsni virtuale hahahhahahahhaha..
kota ca shkru budalliqe...atiolen e kam yv...
nejse...e bom chit chat...
qe jane larguar, jane larguar , po te kene shkuar larg valle???
Mall kisha deri dje por qe sot nuk kam me.
mrama Elsaaa and company.
Citim:
pa dashje re ... tu bo qyfyre si gjithmone di une dashnoret e ktyne pilivesave ne forum ncncnncnc...nejse
ted oja ti ngrija vlerat vetes ne forum...nuk do shkruaja ne kete menyre....dhe e kam shprehur disa here ketu....kjo eshte koha e lir e ime qe dal out of reality....
kurse qe ka pilivesa dhe kerkojne burre ne forum ke plot...nejse juve...kujdes se mos te ndajne nga gruja
(o baaaaaaaaaa traktet i hodhi tomi.....)
kiff robo
Citim:
ted oja ti ngrija vlerat vetes ne forum...nuk do shkruaja ne kete menyre....dhe e kam shprehur disa here ketu....kjo eshte koha e lir e ime qe dal out of reality....
kurse qe ka pilivesa dhe kerkojne burre ne forum ke plot...nejse juve...kujdes se mos te ndajne nga gruja![]()
![]()
![]()
kith
hahahahahah kam qesh me lot me keto postime ,kisha ca koh se kisha par kete tem.Elsaa c ben moj se na i le gocat beqare, ja 2 po i marr une e nja 2 kota me puntorin e te tjer ..po te tjerat c te bejn kur ti marrke 20 lool
Te lezetshme chit chatet
Citim:
kurse qe ka pilivesa dhe kerkojne burre ne forum ke plot...nejse juve...kujdes se mos te ndajne nga gruja![]()
![]()
![]()
(o baaaaaaaaaa traktet i hodhi tomi.....)![]()
![]()
kiff robo
elsaa sido qe te vej puna,pavarsisht nga kercenimet emrin tim mos e nxirr se me more me qaf jam burr i martuar me femij mendo si per fqinjin tend
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Gruja i lexon perdite mesazhet e mia .... keshtu qe e kam litarin ne fyt...... .
Ndersa traktet ...... i hodhi Genci dhe Agimi.. .
Emrat, nxirr emrat. Se me gjithe ate rremuje qe filloi prape tani, emrat e tua duhen
![]()
![]()
.
elsaa me nick konte spo gjej asnje ,ose me sakt ata qe jan kan disa prapashtesa mbrapa e kan ose 1 ose asnje postime...per ke konte behet fjal?
Citim:
se besoj se ti lexon gruja....po nejse....
kush te pyeti huh loooool
....sa ne humor jam sot...
elsaa si sju pergjigje njeher pyetjeve te mija?!..ben sikur si sheh apo s do...baaa ste ha mos ki frik
Per ata qe kane ikur keto dite...i kisha simpati dreqt
Mall
Bobo u bene shume dite pa miket e mia ne forum.
Krize(dhe keto qe jane nuk ma mbushin boshllekun)
Lezet i madh kur benim shaka.
Tashti jan edhe ma pak e bajn ma shum zhurme.
shpersoj
Dua te riktheheni te gjitha nji e nga nji .
Ju puth tew gjithave me mall.
me rrespekt
puntori juaj i dashur.
Shpresoj qe ato anetare qe jane larguar te rikthehen serish.....
Edhe pse shumica nuk shkruajne, por thjesht na lexojne ne heshtje.....................
Per Arin77,Tigerblue,Leopardin,Engjellin mbrojtes,Skukanansie duhet te jete dhe ndonje tjeter po sme kujtohet per momentin...
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 85 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.