Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 87 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Qytete dhe Shtete (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=257)
-- Prezantoni qytetin ku jetoni (studjoni ) (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=6059)
Prezantoni qytetin ku jetoni (studjoni )
hi
me qen se per mometni ndodhem larg shqiperise per motive studimi do te doja tju tregoja nje cop te qyteti ku studjoj
Ky qytet eshte ne Bullgari dhe quhet VARNA ,eshte nje nga qytet me te bukur te bullgaris dhe i dyti per nga madhsia .
Ndodhet ne buz te detit te zi dhe mund te them qe eshte nje vend mjatht i frekuentushem mga turiste te ardhur nga anglia,gjermani,greqia,maqedoni etj.
per te mos e zgjatur ja dhe disa foto te mara nga qendart me te njohura .
:)
katedralja
Pershendetje!
Kam qene disa here ne Varna, dhe eshte nje nga qytetet fantastike qe mund te planifikosh te kalosh pushime te kendshme. Ne se ke foto nga plazhi a mund te na i postosh, te me nxjerresh pak mallin e viteve te shkuara.
dhe kjo eshte nga zlatni piaseci ( rrera e arte )
ja dhe nje pamje e varnes
teatri
pran parkut ( morskata gradina )
parku i varnes
Varna - Nice City with Beautiful Girls
varna gjat dimrit cool
varna ne koh pak te kthjedhet ( pal si shum )
4epno mope
stacioni i trenit ( centralna zhepegara ) varna !!!
festivalen_komlex
ne znam ?
no6ta beb varna
planetarium
porti **nai krasivoto miasto vev varna **
morska_gradina_vhod_night_kr_ganchev
zima2
morska_gradina_zarja
djamia_azizie (xhamia azizie ne varna )
uaua, shume qytet i bukur, me gjithe qejf do ta vizitoja (hehe, u nas tez taka zima
)
varna
Planetarium
ot novo
ja edhe nje pamje tjeter nga jahtat e varnes
pamje nga Luxembourgu
qyteti ku jetoj une me familjen
luxembourg
Ti je ne foto Geranium.
Po tek ai vend kam bere edhe une disa foto.
pse edhe ti ketu jeton ?Apo ben shaka me mua.Ne foto jam une dhe ai djali nuk e di se i kujt eshte se qelloi rastesisht aty
Jo Geranium nuk jetoj ne Luxemburg por vi shpesh aty,jemi komshij,une jetoj ne Bruksel ja diku ketu rrotull atomiumit.
Ja nji foto nga Luxemburgu,tek i njejti vend qe ke dale dhe ti.Fotove i kam bere nji montazh te vogel,kam heq veten time,kaq, se ne shqiptaret ku do qe shkojme do dalim vete para vendit ku bejme foto,ndryshe nuk quhet qe kemi qënë.
Ja dhe nje tjeter po tek i njejti vend
Pamje nga parku aty poshte.Si quhet nuk e di.Ne foton e meparshme me duket se eshte pallati(keshtjella) e mbretit ( a i dukës) .
Citim:
Po citoj ato që tha geranium
pse edhe ti ketu jeton ?Apo ben shaka me mua.Ne foto jam une dhe ai djali nuk e di se i kujt eshte se qelloi rastesisht aty
per misterioz...
Ha ha ha haaaaa sa kam qeshur, nuk ma beson .Po te betohem se nuk eshte i imi,por ndodhi aty rastesisht.Kurse per fotot , faleminderit.Ta dish ti sa here i kam shetitur keto parqe dhe lulishte me kembe dhe kam bere dhjetra foto.Thuaj si te duash , eshte vend shume i bukur dhe i qete ,apo jo.Por edhe ne Bruksel kam qene me dhejtra here sepse kemi dhe ambasaden aty dhe shpesh kemi probleme te ndryshme dokumentash.
Riccione - Rimini
Ketu jetoj une
njerez te mir
njerez ndoshta nuk e keni pare temen qe kam hapur po shikohet qe eshte pak si personale !
qe do te thot nuk esht nevoja te me postoni foto per qytetin tuaj sepse fare mir mund te hapni nje tuajen .
me shum respekt nese nuk me postoni me ne ate tem qe kam hapur foto te qyteteve tuaj .
thex
CHAKALLI __________________________________________________
_____
o CHAKU ca jan keta mer vlla ??? :)
Po mir mer vlla keta njerez e kan haberi se ku futen e ku duhet me shkrujt apo ...................
nejse per keta mir me kaq qe din te futen po sa per me shum v,k vlla .
nejse fotot ishin tudh fare , po te pakten na posto ene noi madh nga varna jo vetem shpi e kisha ?
tung
fiks , fiks ktu jetoj...qytetin do e sjell copa copa
une po ju bej ca foto te kinezeve ketu ku jetoj dhe neser po jua postoj ti shifni
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 87 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.