Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Ju kane tradhetuar ndonjehere? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=4904)
tradhetia....
PERSONI QE KENI DASHUR JU KA TRADHETUAR .....
NDONJEHERE???
Mund te mos e quaj tradheti,por zhgenjim!
Ua, Roke hera e parë që flet kaq shumë seriozisht.
Mua....se di per Zotin.
Mua po...po sme intereson sh se nuk kam ndjer gje per ate kshq sme intereson
Edhe une me mendimin e rokes jam.......! Dhe sa per t'u ndjere e tille..uhhh nuk mbahet mend se sa here me ka ndodhur...
...
faleminderit goca qe me mbeshtesni ne mendim.Mund te ndihesh i tradhetuar edhe kur nuk te tradhetojne me kuptimin e drejteperdrejte.Por edhe kjo qenka e hidhur.
Ciao!
roke po kush te ka zhgenjyer ty more aman i raft i pik
asaj qene lol........
e po me mire roke se e ke provuar.......
po ti njeriu xx ca ke bo ti luftrat e dashurise qe qeke zhgenjyer kaq shume
hahaha te pershendes lal.....
Tani po flas per vete kur nuk me ka tradhetuar njeri kam qen me fat lol
:p:p une i kam tradhetuar lol shaka ore se mos e merni me vertet
Citim:
Po citoj ato që tha sUgA__tIlOnCe
Mua po...po sme intereson sh se nuk kam ndjer gje per ate kshq sme intereson![]()
O Sexy, te ndjehesh e Zhgenjyer nuk ka te beje fare me dashuri.. edhe une te pershendes
Puc-puc Ela
po c ame ka ndodhur mua nuk ishte edhe shum as si mashtrim as si nuk e di si ta them as si zhgenjim me shum
se di as vet
lov stel
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
Si ishte ajo shprehjen mbi tradhetine ne katror?![]()
edhe un dashurova nje nga puerto rico....kjo ka ndodhur para 4 vjetesh ..dhe e dashurova seriozisht po me tradhtovi ...me tha te pelqej po dua te jem me nje te races ime .....kam dashuruar vajza te tjera me vone po asnje nuk kam mar seriozisht .... dashuria ne fillim esht e embel pastaj te zhgenjen dhe te jep strese
oh thats sad
that portoricko girl
yeah iwas with and portorican dude before 2
but nothing serjozisht .......
KETU KA TRADHETI BURRA (GRA)
Une mendoj qe tradhetia e ka nje arsye dhe per kete ne nje forme apo tjeter jane meshkujt.
QE ESHTE E DHIMBSHME ESHTE KUSHDO QE NUK E PRANON THJESHT GENJEN OSE NUK DO TE TREGOJE VETEN
Ca ja fut kot ti. Po mire e lal ne nuk shkojme me femra? Ato nuk tradhetokan keshtu?
Po thuj qe per sa kohe nuk morim vesh gjo ..... .
as nuk me kane tradhtuar dhe as nuk kame tradhtuar jemi njerez te rritur dhe kur njerit partner nuk i pelqen me duhet ta thoje dhe jo te tradhetoje sepse me mire eshte qe te kesh nje fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund.tradhetia do te me shkaterronte vertete.......
Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
as nuk me kane tradhtuar dhe as nuk kame tradhtuar jemi njerez te rritur dhe kur njerit partner nuk i pelqen me duhet ta thoje dhe jo te tradhetoje sepse me mire eshte qe te kesh nje fund me dhimbje sesa nje dhimbje pa fund.tradhetia do te me shkaterronte vertete.......
Citim:
Po citoj ato që tha football
Po si ta thoje moj kacurrele. Po ta thojedo jete fund me dhimbje. Ma mire mos me e thoje me qene fund pa dhimbje
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha kacurelja
po te mos ma thote vete dhe ta kapja une me pras ne dore, do ta vdisja fare dhe ate gocen do ta kapja per fyti ta ndaja ne dyshe. e mire se mos ju fut frika football tani...:p:p:p
billi
bbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllliiiiii
iiiiiiiiiiiiiiii
nuk esht e vertet se meshkujt tradhtojn ma shum se femrat jan ma te leta nga mendja .... te lutem mos i ja fut kot...
I HATE CHEATING
leenti jo eshtee vertet burrat me shum se atyre u vete mendja te parve
Re: billi
Citim:
Po citoj ato që tha leentii
bbbbbbbbbbbiiiiiiiiiiiiiiiiiiilllllllllllllliii
iiiiiiiiiiiiiiiiiii
nuk esht e vertet se meshkujt tradhtojn ma shum se femrat jan ma te leta nga mendja .... te lutem mos i ja fut kot...
Nese e kam bere veten qe te me kete tradhetuar atehere i them bravo... Asgje me shume , nese ndodh gjithkush duhet te mari drejtimet e veta por para se te ndodhi te mari parasysh pasojat...Si dihet se cfar ndodhe...
Nuk besoje assesi, qe njeri nga ne te mos jete i tradhetuar ndonjehere ne jete, varianta tjeter eshte nje iluzion te cilin e deshirojme ne, por fatkeqesisht eshte dhe mbetet iluzion...
nuk kam gjetur e as lexuar mashkull ne bote, qe eshte besnik ndaj femres se tij, apo femer ndaj mashkullit....shpesh me intereson te studioje gjestet e cifteve, te cilet nga jasht shprehin nje dashuri besnike dhe te patundshme, si ilustrim mjafton te jesh prezent ne nje dasme shqiptare dhe aty gjen fakte te majftueshme, ku secili ekspozohet dukshem dhe perpiqet te ngjalle simpati provokuese, nxitese tek mashkulli apo femra tjeter, ne radhe te pare ndodhe me gjestet e syve e per te tjerat ato vijne me radhe....
deshem apo nuk deshem, ne nje menyre te gjithe tradhetojme dhe jemi te tradhetuar.
eshte i rende realiteti per ta perceptuar, por nese nuk e pranojme realitetin athere jetojme ne nje vakuum....
Bashkohem plotesisht me mendimin tend,qe cdokush eshte i tradhetuar.
Sidomos meshkujt, tradhetojne sa tu dale rasti.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Ca ja fut kot ti. Po mire e lal ne nuk shkojme me femra? Ato nuk tradhetokan keshtu?
Po thuj qe per sa kohe nuk morim vesh gjo ..... .
Sot me shume se kurre ndiem i tradhetuar...
Sa e veshtire qenka...
Miza
jo bre se sma merr menja mua me duket se femrat kan ma shum prirje per me trathtu dikend , se femrat nuk mendojn hiq si meshkujt si that edbe vet se neve meshkujve na shkon mendja .
Citim:
Po citoj ato që tha lezhjani-82
Bashkohem plotesisht me mendimin tend,qe cdokush eshte i tradhetuar.
Sidomos meshkujt, tradhetojne sa tu dale rasti.
une per vete i kam lene vend vetes qe mos te me tradhtojne dhe shyqyr zotit sma ka ba kush deri me sot .dhe po te ma benin jo se do beja ndonje gje por dy fjale ja them qe te prekin ne zemer dhe largohem.
disa here dhe me ka cuar zoti t'i zbuloj. kuptohet ka qene dhe fundi i lidhjes. tani s'vuaj me per tradhetine, po ma bene ua shperblej ne te njejten menyre e s'me ben me syri terr. jam kalitur.
Citim:
Po citoj ato që tha analistja
disa here dhe me ka cuar zoti t'i zbuloj. kuptohet ka qene dhe fundi i lidhjes. tani s'vuaj me per tradhetine, po ma bene ua shperblej ne te njejten menyre e s'me ben me syri terr. jam kalitur.
Une jam ndjere e tradhtuar mirpo ka njerze qe jane ndjer te tradhtuar edhe nga une edhe pse s'kam deshir ta tradhtoj askend ,mirpo nuk e le pa shperblim dike qe tenton te me tradhtoj ne cdo aspekt dhe domozdo heret a vone do e shperblej!!!
I tradhetuar....
Patjeter madje jo njehere por shume here....
Jo nga te tjeret por nga instiktet e mia.... jane ato qe me tradhetojne.
Jane ato qe marrin komanden per te lenduar njeriun qe kam pasur prane.
nuk e di. mbase edhe po.
PO
Kesaj pyetje vetem me "po" ose "nuk e di" mund ti pergjigjesh.
Kaçurrelse kaq e sigurte je ti ne pergjigjen tende a thu se i ke mbajt pishen.
sigurishte pothuajse 99.9% mendojne se jane tradhetuar nje here ne jete.disa te tjere ndoshta me shume...
Me aq sa di une jo...dhe nese ka ndodhur bravo i qofte se duhet te kete shpenzuar goxha energji per ta fshehur Do me kishte ardhur keq sikur te me kishte tradhetuar dhe ta kisha zbuluar,do kishte qene ofeze ndaj inteligjences te tije dhe shijes time per te zgjedhur nje mashkull.
Per mu ku ka ma mire se kur e emar vesh qe mka tradhtu,jam e qete se e di te verteten ,smund te fle nen rrogoz pa dit se what"s going on around here.,sbesoj ne endrrra ne diell ishalla........
PO.Paaftesi e imja apo modeli i jetes qe ka ardhe, akoma se kam marre vesh-dhe as qe dua t`ja di me gjate.
Kur ndodh-ndodh;-deri neser mund te jem une ajo tradhtarja,-perse duhet te gjykoj?!
me shume se tre here......por per fat une harroj shpejt.....por nuk fal shpejt...
Stendhal ka pase nje thenie te bukur ne lidhje me temen:"ato qe tradhetojne kane fantazi te kufizuar"
amore ty te kan tradhetuar ndonjeher???
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
amore ty te kan tradhetuar ndonjeher???
po per zoten me ka tradhetu dhe pse une isha me e mire se ai dhe ajo qe me tradhtoj... eee maj naqe kshu jan disa meshkuj humbin gjane me te shtrenjet te jetes tyre (kshu me thoshte legeni) per nje *** te shtrembet....se spo e tham troc.
Jo ! kam tradhetuar?! Po , vetem fizikisht..
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
Jo ! kam tradhetuar?! Po , vetem fizikisht..
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
aman se sdu ta degjoj ket fjkalen vetem fizikisht se e keni zanat ju meshkujt me u justifiku.. si ju duket juve me ju tradhetu femra vetem fizikisht mgjth kjo nuk ndolle tek ne se femra gjithmone tradheton me zemer e jo me sex..
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
e pra se tradhtoni me zemer... ne e kemi kalimtare te castit :p
deri tani skam tradhteuar asnje femer qe kam qene i lidhur kjo ngaqe mendoja se te njejten gje mund te me ndodhte dhe mua...gje qe sdo ta falja kurre/....
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 90 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.