Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Sex Me Nje Prositute (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10963)
Sex Me Nje Prositute
Cfare ndieni kur shkoni me nje prositute? Do ishte nje kenaqesi apo e njejte me nje masturbim?
Se cfar ndjen dikush kur ben seks mendoj se mund ta thote vetem nese e ze ndonje hall i madh. te tjerat jane pak si puna e vrimes se celesit. Gjthkush e ka individuale te perjetuarin,
Une votova PO.Cdo lloj sexi pervec bashkeshortes(qofte dhe sex me kukulla)
do quhej tradheti bashkeshortore!
Ca pyetje eshte kjo o njeri????!!!!
Billli
Ca bo qri m'lulishte.Shko provoje ene shife sa mir osht.
Masturbimi osht 3 stars me posht.
Si tradheti une do e pranoja por si kenaqesi jo. Dhe nqs edhe sexi me kukulla eshte tradheti atehere masturbimi as qe diskutohet eee?
Une sexin me nje prositute do e kosideroja si nje nevoje personale nese partneri te mungon prej kohesh sepse njeriu per mendimin tim ka nevoje te shfryhet dhe do ishte i njejte me nje masturbim dmth pa pike ndenje.
Ore sa e ka tollonin kjo prostituta ta marrim vesh njeher ? Po e pati shtrenjte eshte tradhti...
Pse me qellu prostituta zemer mire me ta lone falas nuk e qu tradheti ti hee
Citim:
Po citoj ato që tha darma
Pse me qellu prostituta zemer mire me ta lone falas nuk e qu tradheti ti hee![]()
po nuk po flasim per humbjen dhe per fitimin por per titullin
Citim:
Po citoj ato që tha roke
po si thu ti te tradhetosh dhe te humbasesh leket,apo te tradhetosh dhe te mos demtohesh ekonomikisht.mendojs eduhet zgjedhur e keqja me evogel:p:p
pyetja me korrekte do ishte ke shkuar ndonjehere me ndonje prostitute...
Citim:
Po citoj ato që tha shejtonja
Harrova une qe ti ke mbaruar Financen... me korrespondence![]()
ti Roke cdo na thuash, do veje me nje prostitute edhe po te mos ishe ne lidhje?![]()
Ti mund te thuash qe ka kategori prostitutash (dhe ketu sill ato pershkrimet qe dhe me lart) por jo prostitucioni sepse prostitucioni ngelet po ai si ne Paris, si ne Amsterdam ashtu dhe ne Los Angeles.
Darma, e kuptove ti xhan? Kur na jesh trimi ne Paris do ja kaete bere bam me ndonje prosti pe Parisi.
e kerkon high class hooker Roke .....po harron qe ato paguhen 10 mije $ e siper
Roke po mire per kurjozitet sa paguheshin ato hookers ne Paris ( nuk dua te them qe ke shkuar ti po thashe mos ke degjuar verdalle )
eshte tradheti dhe eshte gje e ulet.....
sido qe te jete nuk eshte dikush qe kishe nje flirt te shkurter dhe perfundoj ne krevat...ti po shkon me dike qe po paguan per kete gje..edhe kafshet nuk e bejne..bleah
tradheti qe nuk falet dhe gje e shpifur.....e ulet!!!!!!!!!!!!!!!!!
..
Po sex me nje mashkull-prostitute a ka?(sepse kohet e fundit jane meshkujt qe prostituojne me shume-kam degjuar).
Sa paguhen ata?apo e bejne free?
ps:-sa per temen ne fjale une e quaj ne -Tradheti me paramendim(qe eshte tradhetia me e demshme psiqike dhe morale).Pike.
i dashuri im ma ka paranu qe ka shku me prostitute dhe prandaj u anallu fejesa tani per tani...
Citim:
Po citoj ato që tha dreqja shkodrane
i dashuri im ma ka paranu qe ka shku me prostitute dhe prandaj u anallu fejesa tani per tani...
Gongo lere se me iku truri kur me tha te betohem.. dhe e din si me tha the best blow-job i ever got dhe po ma spjegonte sesi kjo ashte ma e keqja..... kam kohe pa ba sex ngaqe spo flasim jam ba edhe une me kap naj prostitut..
pse skapni nai cun te urte , ja p.s si mua?? :p se experienca vjen me pune :p edhe larg sjemi.. ca prisni keto oferta sjan per gjithnje :p
Kota do te prezantoj me nje shoqe timen neser ashte braziliane dhe ylllll fare.. dhe kujdes mos u hap shume bythesh se ska qef mendjemdhej ajo..
Citim:
Kota do te prezantoj me nje shoqe timen neser ashte braziliane dhe ylllll fare.. dhe kujdes mos u hap shume bythesh se ska qef mendjemdhej ajo..
Citim:
Po citoj ato që tha KOTA_97
un jam fukara mojku ka per hapje bycesh aty, lol.. se u know me.. s'hapem un si ata nga qyteti, lol..
cke ti , se e kam merak vet un..
un do te prezantoj me nje shokun tim.. meqe ishe duke pare per cfare the me lart :p do e pelqesh, skam dyshim.. se e ke dhe ne moshen tende, lol
Citim:
he better have $$$ se nuk me pelqejne breki grisurat..
Citim:
lol, biggg time.. big sexy, big money and S 500 2006 4 u lol ... maybe u wanna get through the bussines 2, lol
wait hold on hold on a second there ... Syn you mean to say that while the two of you were together he went to a brothel?
'cos in that case, you better think long and hard about him... se po fillovi nga dredhat qe ne fillim, aha mysybet dhe kjo pune, dielli duket qe ne te aguar!!!
nuk dua te shprehem me tej per nje veprim te tille dhe nese ai ka qene me prostitute para se te njihej me ty sepse, that's something for you and only you to judge.
Damn Syn ti ke hall, e tani po ndihem nje cike fajtore qe i bie ne qafe partnerit tim kur ndonjehere nuk me ndihmon me enet (dy pjata e dy luge) lol.
shif mp!
Citim:
uuuuuuuu naqe ku je kaher ti qe na ban terrti verrti ktu ne forum....hey makinave te bukura sju besoj shume se edhe une e kam makinen $ 65.000 dollarshe dhe xhepat i kam bosh..
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
Damn Syn ti ke hall, e tani po ndihem nje cike fajtore qe i bie ne qafe partnerit tim kur ndonjehere nuk me ndihmon me enet (dy pjata e dy luge) lol.
kam marre PARTNER lum miku.
e nese te kesh relata te barabarta dhe te ndihmosh njeri tjetrin quhet prishje dynjaje, uroj qe lemsh te behet.
Keshtu pra!!!
po ju te dy, na sillni foto nga kjo diskoja ku do veni mos harroni!
Citim:
kam marre PARTNER lum miku.
![]()
si vdekja!
po ti rri c'ke qe merresh me lidhjen time? e mire apo e manget eshte imja dhe per mua e per te dashurin tim funksionon perkryer
tani, e pe c'te thash ne lidhje me fotot? Do na i sjellesh?
Citim:
si vdekja!![]()
po ti rri c'ke qe merresh me lidhjen time? e mire apo e manget eshte imja dhe per mua e per te dashurin tim funksionon perkryer![]()
tani, e pe c'te thash ne lidhje me fotot? Do na i sjellesh?
fotot qe do besh ne diskoja qe do vesh me Dreqen de!!!
Citim:
fotot qe do besh ne diskoja qe do vesh me Dreqen de!!!
aj nou uot ju min, aj nou, aj ken tejk ej xhok, no uorris
por ngaqe komentove 'u prish dynjaja' te them, po mire lerme mua ne dynjane time te prishur, se jam shume okay me kete prishje... you see what im sayin? lol pu pu pu, me bere te flas si evgjite (e nuk jam rraciste :p )
Citim:
aj nou uot ju min, aj nou, aj ken tejk ej xhok, no uorris![]()
por ngaqe komentove 'u prish dynjaja' te them, po mire lerme mua ne dynjane time te prishur, se jam shume okay me kete prishje... you see what im sayin? lol pu pu pu, me bere te flas si evgjite (e nuk jam rraciste :p )
Citim:
wait hold on hold on a second there ... Syn you mean to say that while the two of you were together he went to a brothel?![]()
![]()
'cos in that case, you better think long and hard about him... se po fillovi nga dredhat qe ne fillim, aha mysybet dhe kjo pune, dielli duket qe ne te aguar!!!
nuk dua te shprehem me tej per nje veprim te tille dhe nese ai ka qene me prostitute para se te njihej me ty sepse, that's something for you and only you to judge.
shif mp!
Citim:
hahahahahah jo moj jo e ka ba me para se te lidhet me mua se ta kishte ba while he was with me sot do ishte i vdekur. vetem mendimi qe ka ndyer veten me nje prosti ma cpif..
Citim:
p.s nga devolli je ti moj :p
Citim:
shiko, shakaja eshte shaka por te lutem mos me ofendo![]()
![]()
lol.
se te paskam ngjare si devollite... lol
unacceptable
e meqe je nga Kota, njoh njerin nga Kota une, madje dhe Dreqja e njef ate cunin (dreqe, pls no names in public)... e si perfundim ju te Kotes, na dolet goxha bukurane!!
Citim:
shiko, shakaja eshte shaka por te lutem mos me ofendo![]()
![]()
lol.
Seks i bere me cfaredolloj personi eshte tradheti bashkeshortore.
Nqs nje i martuar kerkon te beje seks me nje prostitute, atehere do te kete dicka gabim...se ai gruan e ka, apo jo?
Jo vetem qe eshte tradheti, por edhe rrezik per dy bashkeshortet...mundesia e te infektuarit me nje SST (a.k.a. STD) eshte pak e larte, meqe akti kryhet me nje njeri qe profesion ka seksin. Do te thoni ju..perdor mbrojtje; po po perdorin po asnje lloj menyre nuk eshte 100% e sigurte.
hihihihi, po pse moj nga devolli te dukem un ty cupe?? lol, Je ne vete
jam na kota derman, na kota
ke njef na kota ti moj?? se un jam na Kota e Vlores moj cupe.. se me duket na perzjeve :p
dreqe ca thua ti moj devolli eshte zon e korces :p
pastaj si thuhet malsi jugu.. po i thuhet zona malore jugore dmth me embel kupton ti :p
seksi me nje prostitute,,,
varet po te kesh patur kohe qe nuk ke shkuar me nje vajze ajo eshte menyra me e e shpejte por jo me e mira...
nejse une per vete nuk kam shkuar asnjehere me prostitute
Kota, me duket se ti lexon me b*the e jo me syra!!!
Une shqip po te flas, po shkruaj paster, bukur, pagabime e shkurt (se nuk dua te te hutoj me shume rreshta plus pertoj dhe vete :p ) e ti nuk po me merr vesh!
Me lodhe. Une nuk te thash qe ti je nga Devolli, te thashe qe meqe te kemi nga Kota dhe une njoh nje cun nga Kota... Kota i bie ne Vlore madje Kota nuk eshte fshat por qyteze :p (me aq sa kam degjuar)
dhe Devolli eshte nje zone qe ze goxha fshatra te Korces. Per kete te thashe qe me ke ofenduar kur me pyete ne jam pe Devolli!!! lol
Citim:
Kota, me duket se ti lexon me b*the e jo me syra!!!
Me lodhe. Une nuk te thash qe ti je nga Devolli, te thashe qe meqe te kemi nga Kota dhe une njoh nje cun nga Kota... Kota i bie ne Vlore :p
dhe Devolli eshte nje zone qe ze goxha fshatra te Korces. Per kete te thashe qe me ke ofenduar kur me pyete ne jam pe Devolli!!! lol
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 97 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.