Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- kengetarja me e bukur (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10004)

Postuar nga anxhelaenis datë 07 Nëntor 2005 - 19:05:

kengetarja me e bukur

Ne estraden shqiptare po dallohen kengetaret me te bukura dhe me te peqlyera nga publiku .njeher une do e kisha vequar per bukuri natyrore kengetaren korcare Anxhela Peristerin me trupin e saj te gjate dhe me bukurine e saj te embel te cmend apo jo o djema?...Kjo kengetare ka perfunduar liceun artistik ne tirane dhe ka publikuar albumuin ne 2004 Per ju . Me nje hit me nje klip dhe nuk eshte me shum se 20 vjeqare e ka jeten perpara per te ber cfare do ajo vet apo jo?Tani ajo me kengen dridhuni sonte ne kengen magjike me Big Man po e pushton edhe skenen ne kenga magjike me zerin e saj te embel qe rrall kush mund ta kete asi zeri.Tani ne faklultet juridik me sukses te madh ne muzike .Kjo eshte Anxhela Peristeri.

Postuar nga realdreni datë 10 Nëntor 2005 - 18:06:

kengetarja me e bukure

une mendoje se ne estraden tone ka shum kengetare te bukura po une e kisha vequ bleona qerretin ,ajo eshte me te vertet sexy ,dmth femer komplet.

Postuar nga nikos datë 05 Dhjetor 2005 - 12:59:

te te them te drejten eshte shume veshtire te vecatosh
por mendoj se fatime sokoli HAHAHAHAHAHAHAHAHA!

Postuar nga Shtojzovalle datë 09 Dhjetor 2005 - 03:30:

E madhja Vaçe Zela, Nexhmije Pagarusha, Rovena Dilo, Fatma Zymberi, Liri Rasha, Parashqevi Simaku, e disa te ketij rangu qe nuk me kujtohen tani...Pos bukurise se trupit keto artiste posedojne bukurine shpirterore dhe artistike, ate bukuri qe nuk njeh moshe e as kufinje......dhe me vite na percollen me zerin e tyre fantastik.....

me respekt te thelle

PS. Nikos, Fatime Sokoli nuk eshte per tallje o djalosh, ajo meriton respekt, kishte nje ze si pushke.....I çofte i lehte dheu mbi varr....

Postuar nga Amici di Nessuno datë 09 Dhjetor 2005 - 19:16:

Lepa Brena

Postuar nga Shtojzovalle datë 09 Dhjetor 2005 - 21:09:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Lepa Brena

Pa dyshim o zoteri, Lepa Brena ka qene e bukur...

"""Hm, sa mire kur kemi keso fenomenesh/moderator qe ekspozojne kengetaret serbe/boshnjake ne nje forum shqiptar..""""

PS: me sa e kuptova une, behet fjale per kengetare shqiptare apo jo????

Postuar nga Amici di Nessuno datë 09 Dhjetor 2005 - 21:41:

Pse nuk e dije ti qe une jam serbomadh e filogrek? Une edhe paguhem per te.
Kengetare shqiptar, vec Arditit qe e pashe te premten e kaluar, nuk njoh, sorry.

Postuar nga Shtojzovalle datë 09 Dhjetor 2005 - 21:55:

Citim:
Po citoj ato që tha juve

une e di vetem nese kam deshmi ne dore, nese nuk kam nuk etiketoje njeri ne bote...

dukuri qe ua deshiroje te gjitheve....

Postuar nga amoxil datë 07 Janar 2006 - 18:41:

Citim:
Po citoj ato që tha juve
Kengetare shqiptar, vec Arditit qe e pashe te premten e kaluar, nuk njoh, sorry.

Hahahaahhahahah mos se i bane me zemer e me stomak mer ti cuno kur permend emra me miza.

Postuar nga skunkanansie datë 27 Janar 2006 - 02:59:

Re: kengetarja me e bukur

Citim:
Po citoj ato që tha anxhelaenis
[B]Ne estraden shqiptare po dallohen kengetaret me te bukura dhe me te peqlyera nga publiku .njeher une do e kisha vequar per bukuri natyrore kengetaren korcare Anxhela Peristerin me trupin e saj te gjate dhe me bukurine e saj te embel te cmend apo jo o djema?...Kjo kengetare ka perfunduar liceun artistik ne tirane dhe ka publikuar albumuin ne 2004 Per ju . Me nje hit me nje klip dhe nuk eshte me shum se 20 vjeqare e ka jeten perpara per te ber cfare do ajo vet apo jo?Tani ajo me kengen dridhuni sonte ne kengen magjike me Big Man po e pushton edhe skenen ne kenga magjike me zerin e saj te embel qe rrall kush mund ta kete asi zeri.Tani ne faklultet juridik me sukses te madh ne muzike .Kjo eshte Anxhela Peristeri. [/ ]

Pajtohem me mendimin tuaj per ANXHELLA PERISTERIN eshte shija e juaj personale Une mendoj se kengetarja me e bukur shqiptare eshte LEONORA POLOSKA sepse bukuri ka zeri i saj teper i rrall.Por mendoj se kemi shume kengetare te bukura sepse ne si popull jemi te gjithe te bukur padyshim edhe kengetaret duhet ti kemi te bukura hahahaha.Pershendetje urime per temen...!

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.