Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- kengetarja me e bukur (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10004)
kengetarja me e bukur
Ne estraden shqiptare po dallohen kengetaret me te bukura dhe me te peqlyera nga publiku .njeher une do e kisha vequar per bukuri natyrore kengetaren korcare Anxhela Peristerin me trupin e saj te gjate dhe me bukurine e saj te embel te cmend apo jo o djema?...Kjo kengetare ka perfunduar liceun artistik ne tirane dhe ka publikuar albumuin ne 2004 Per ju . Me nje hit me nje klip dhe nuk eshte me shum se 20 vjeqare e ka jeten perpara per te ber cfare do ajo vet apo jo?Tani ajo me kengen dridhuni sonte ne kengen magjike me Big Man po e pushton edhe skenen ne kenga magjike me zerin e saj te embel qe rrall kush mund ta kete asi zeri.Tani ne faklultet juridik me sukses te madh ne muzike .Kjo eshte Anxhela Peristeri.
kengetarja me e bukure
une mendoje se ne estraden tone ka shum kengetare te bukura po une e kisha vequ bleona qerretin ,ajo eshte me te vertet sexy ,dmth femer komplet.
te te them te drejten eshte shume veshtire te vecatosh
por mendoj se fatime sokoli HAHAHAHAHAHAHAHAHA!
E madhja Vaçe Zela, Nexhmije Pagarusha, Rovena Dilo, Fatma Zymberi, Liri Rasha, Parashqevi Simaku, e disa te ketij rangu qe nuk me kujtohen tani...Pos bukurise se trupit keto artiste posedojne bukurine shpirterore dhe artistike, ate bukuri qe nuk njeh moshe e as kufinje......dhe me vite na percollen me zerin e tyre fantastik.....
me respekt te thelle
PS. Nikos, Fatime Sokoli nuk eshte per tallje o djalosh, ajo meriton respekt, kishte nje ze si pushke.....I çofte i lehte dheu mbi varr....
Lepa Brena
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Lepa Brena
Pse nuk e dije ti qe une jam serbomadh e filogrek? Une edhe paguhem per te.
Kengetare shqiptar, vec Arditit qe e pashe te premten e kaluar, nuk njoh, sorry.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Kengetare shqiptar, vec Arditit qe e pashe te premten e kaluar, nuk njoh, sorry.
Re: kengetarja me e bukur
Citim:
Po citoj ato që tha anxhelaenis
[B]Ne estraden shqiptare po dallohen kengetaret me te bukura dhe me te peqlyera nga publiku .njeher une do e kisha vequar per bukuri natyrore kengetaren korcare Anxhela Peristerin me trupin e saj te gjate dhe me bukurine e saj te embel te cmend apo jo o djema?...Kjo kengetare ka perfunduar liceun artistik ne tirane dhe ka publikuar albumuin ne 2004 Per ju . Me nje hit me nje klip dhe nuk eshte me shum se 20 vjeqare e ka jeten perpara per te ber cfare do ajo vet apo jo?Tani ajo me kengen dridhuni sonte ne kengen magjike me Big Man po e pushton edhe skenen ne kenga magjike me zerin e saj te embel qe rrall kush mund ta kete asi zeri.Tani ne faklultet juridik me sukses te madh ne muzike .Kjo eshte Anxhela Peristeri. [/ ]
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.