Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Kengetari apo grupi me i famshem i ketij shekulli? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10039)

Postuar nga Isra datë 09 Nëntor 2005 - 19:57:

Kengetari apo grupi me i famshem i ketij shekulli?

Cili eshte kengetari apo grupi më me fame ne kete shekull, si mendoni ju?

I vendosa bashke kengetaret me grupet sepse disa kengetare jane te famshem edhe pse skane pasur grup..
Por vota mund te bazohet edhe ne ate qe pelqeni ju, nese deshironi

Ju ftoj te votoni

Postuar nga wydra datë 09 Nëntor 2005 - 20:13:

hehe, paskemi nje mendje Po c'eshte e drejta faktet mbeten fakte, dhe s'ka shume gje ne dore opinioni jone

Postuar nga ksenia datë 09 Nëntor 2005 - 20:53:

une votoj per BLERON...ska nevoje ai per sondazhe eshte 1-shi ne muziken shqiptare e me tej...

Postuar nga wydra datë 10 Nëntor 2005 - 01:10:

Kush eshte Blero? femer apo mashkull?

Postuar nga Lela_Dr datë 10 Nëntor 2005 - 01:15:

hahahah Wydra Blero eshte kengetare shqiptar. Eshte mashkull por kendon bukur. Ai qe kendon "kthehu ti"

Postuar nga GENTI_the_KING datë 10 Nëntor 2005 - 01:18:

per mua eshte RAY CHARLES

AI ESHTE I PA ARRITSHEM

Postuar nga cybele datë 10 Nëntor 2005 - 02:48:

Gipsy Kings

Per mu ky grup esht nga me te miret jo vetem per ket shekull
por gjith shekujt !!!

Postuar nga Isra datë 10 Nëntor 2005 - 13:05:

Citim:
Po citoj ato që tha wydra
Po c'eshte e drejta faktet mbeten fakte, dhe s'ka shume gje ne dore opinioni jone

faktet jane fakte, ok, por dhe opinionet tuaja jane subjektive, mund te thone dicka
Psh, per mua esht i pazevendesueshem ne historine e muzikes ELVIS Presly, eshte mit qe nuk lind me..
I jane shitur mbi 400 milion disqe, madje me shume i jane shitur pas vdekjes..
Ne nje dokumentar televiziv kushtuar Elvis tregonte dhe per fansat e cmendur, vajzat, hapnin medalionet e varura ne qafe, merrnin nje gisht pluhur te makina e tij, e vendosnin aty dhe iknin te kenaqura me pluhurin ne qafe, Ju duket marrezi, por eshte e vertete!:p
Mos te flasim pastaj per stilin dhe lookun e vecante, per kenget e magjishme, rrymen e re ne muzike, filmat etj....

Postuar nga wydra datë 10 Nëntor 2005 - 13:53:

Citim:
Po citoj ato që tha isra

faktet jane fakte, ok, por dhe opinionet tuaja jane subjektive, mund te thone dicka
Psh, per mua esht i pazevendesueshem ne historine e muzikes ELVIS Presly, eshte mit qe nuk lind me..
I jane shitur mbi 400 milion disqe, madje me shume i jane shitur pas vdekjes..
Ne nje dokumentar televiziv kushtuar Elvis tregonte dhe per fansat e cmendur, vajzat, hapnin medalionet e varura ne qafe, merrnin nje gisht pluhur te makina e tij, e vendosnin aty dhe iknin te kenaqura me pluhurin ne qafe, Ju duket marrezi, por eshte e vertete!:p
Mos te flasim pastaj per stilin dhe lookun e vecante, per kenget e magjishme, rrymen e re ne muzike, filmat etj....

hahha, po pikerisht pra, dhe une i di keto fakte prandaj votova per Elvisin, se une personalisht nuk para jam ndonje adhuruese e flakte e rock and rollit Dihet gjithashtu qe Elvisi ka tere kto vjet qe ka vdekur dhe prape ka njerez me fiksim te jashtezakonshem per te Sikur Michael Jackson te kishte pesuar ndonje aksident para nja 10 vjetesh, ose thjesht te zhdukej ne nje fare menyre, mendoj se numer njeshi do ngelej ai. Po tani qe e ka bere boze me keto operacionet e skandalet, u ka lene njerezve shije te hidhur... Megjithate besoj se nuk ka per t'u harruar kollaj. (Theksoj qe Michael Jackson gjithashtu nuk ben pjese ne listen e te preferuarve te mij, mgjs ca kenge ja kam qejf)

Postuar nga Admirali datë 21 Nëntor 2005 - 19:00:

Hmmm

Po ABBA ku jane?

Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 73 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.