Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Të qeshim pak... (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=132)
-- Theniet me te forta te forumistave.... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10121)
Theniet me te forta te forumistave....
Ketu mund te citoni te fortat me te medhaja qe keni lexuar apo degjuar ne forum, pra qe jan per te qeshur.
Un po e filloj me nje citim te Z. Plloshtan bere tek Diskutimet Shoqerore- tek nenforumi Tema Sociale me Teme: Shqipria pa drita.
Ja si e komenton Plloshtani mungesen e dritave ne Shqiperi
PO CITOJ ATE QE THA PLLOSHTANI
... Energjia elektrike mungon tek ne, sepse mungojne ndjenjat dhe fijet e shpirtit. Kur te vijne keto atehere ne do te pajisemi me energji elektrike...
PERGJIGJET ESHI
hhahhahah Ketu qendroka e keqja O Plloshtano?? Ndonje propozim se si mund te pajisen njerzimi me ndonje kilovat ndjenja s'do ishte keq.
Loool Durrsak c'eshte kjo teme?? Do t'na besh ti sjellim ktu gjithe mesazhet e Plloshtanit nje nga nje tashi apo c'fare??
Citim:
Po citoj ato që tha ESHI
Loool Durrsak c'eshte kjo teme?? Do t'na besh ti sjellim ktu gjithe mesazhet e Plloshtanit nje nga nje tashi apo c'fare??
Ja verdalle . S'kam kohe shume por dhe kur e gjej preferoj me teper te lexoj ose te nderhyj ne ndonje teme ven e pa vend si ke ajo e dritave nese e lexove loool.
durrsak po ku mi gjen kto thenie,
citim i durrsakut:
Ti kontinent rri rehat se je me nji koq* mangut.
lol sa kam qeshur
Durrsak je njesh, s te heq petullen kush kendej!
Po citoj ate qe tha DAFINOLI:
Hhahah,,,, A qka jeni ju femrat, menjeher me keqkuptove, nje miku im gjithnje thot se mos mendo (keq) per femrat sepse ato vete mendojn nje gje te till, e kan te mjellur ne koke....
Sdo te ishte keq sikur edhe te ma japesh nr., edhe une do te ju therrisja.....
Ah Ksenia te lutem mos me keqkupto une veq desha ta dija pa te keq... me fala a ? Sbera diq jasht normales...
Pershendetje per te gjith anetaret e forumit
Jeni perfekt,,,,
Kjo eshte me e fortja : Sdo te ishte keq sikur edhe te ma japesh nr., edhe une do te ju therrisja.....
Tung
Citim:
Po citoj ato që tha plloshtani
Durrsak je njesh, s te heq petullen kush kendej!
Po citoj ate qe tha DAFINOLI:
Hhahah,,,, A qka jeni ju femrat, menjeher me keqkuptove, nje miku im gjithnje thot se mos mendo (keq) per femrat sepse ato vete mendojn nje gje te till, e kan te mjellur ne koke....
Sdo te ishte keq sikur edhe te ma japesh nr., edhe une do te ju therrisja.....
Ah Ksenia te lutem mos me keqkupto une veq desha ta dija pa te keq... me fala a ? Sbera diq jasht normales...
Pershendetje per te gjith anetaret e forumit
Jeni perfekt,,,,
Kjo eshte me e fortja : Sdo te ishte keq sikur edhe te ma japesh nr., edhe une do te ju therrisja.....
Tung
Hahahahahahahahaha....Ksenia e mban mend? Dikur kemi fol per ate rrushin hahahahahahahahahaha.
Thënia më e fortë ka qën për mua një thënie e antarit naimi, që smë kujtohet më tani dhe smunda ta gjej....
por më është dashur dy orë me e kuptu çka kishte shkrujt..............
pastaj vjen plloshtani.
Citim:
Po citoj ato që tha kontinenti
Hahahahahahahahaha....Ksenia e mban mend? Dikur kemi fol per ate rrushin hahahahahahahahahaha.
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 50 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.