Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Universitet e Huaja (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=109)
-- studentet shqiptare ne greqi (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10387)

Postuar nga inaaaaaaa datë 16 Dhjetor 2005 - 15:58:

studentet shqiptare ne greqi

sic dime ne greqi ndodhen shume te rinj shqiptare ose me familjet e tyre ose vetem te cilet studiojne ne shkollat e larta te greqise si AEI & TEI(shume??....nejse e zeme se shume..........;))do doja te na flisnit per veshtiresite nese hasni dhe nese e mendoni te ardhmen tuaj ketu ne greqi apo diku tjeter...........................

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 19 Dhjetor 2005 - 16:22:

Une isha student ne Greqi dhe ika sepse Shteti Grek me dogji shancin per te vazhduar me tej studimet e mia per ne Londer (Inxhinjeri Telekomunikacionesh)

Tani eshte teper vone qe te "qaj" hallin qe kisha atehere...

Postuar nga Cindi datë 19 Dhjetor 2005 - 20:14:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Une isha student ne Greqi dhe ika sepse Shteti Grek me dogji shancin per te vazhduar me tej studimet e mia per ne Londer (Inxhinjeri Telekomunikacionesh)

Tani eshte teper vone qe te "qaj" hallin qe kisha atehere...

Sa keq me vjen. Ndofta te doli me mire.

Postuar nga another_reality datë 19 Dhjetor 2005 - 21:05:

un jam akoma student ne greqi ne IEK.
per teknik e teknologjis interneti. po nuk jan kaq te leta gjojnat ketu.
besoj se me nje shtet tjeter te europes do ishte me mir.se puna gjith esht te rracizmi edhe kur nje shtet ka rracizm nuk te jep shancin me ec perpara.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 20 Dhjetor 2005 - 16:25:

Citim:
Po citoj ato që tha football

Sa keq me vjen. Ndofta te doli me mire.

Nuk e di nese me doli per mire pasi vetem Zoti e di se si do me dilte po te shkonte ndryshe nga c'shkoi. Mgjt une jam mese i kenaqur pasi tashme jam kthyer ne Shqiperi. Jetoj ne apartamentin tim privat se bashku me dy shoke. Kam nje vend pune te respektueshem me nje rroge normale dhe kam njohur shpirtin tim binjak me te cilin se shpejti do te hedh dhe hapa serioze C'fare mund te kerkoje njeriu me shume ne jete?

Postuar nga Cindi datë 20 Dhjetor 2005 - 18:11:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings

Nuk e di nese me doli per mire pasi vetem Zoti e di se si do me dilte po te shkonte ndryshe nga c'shkoi. Mgjt une jam mese i kenaqur pasi tashme jam kthyer ne Shqiperi. Jetoj ne apartamentin tim privat se bashku me dy shoke. Kam nje vend pune te respektueshem me nje rroge normale dhe kam njohur shpirtin tim binjak me te cilin se shpejti do te hedh dhe hapa serioze C'fare mund te kerkoje njeriu me shume ne jete?

Cdo gje duket perfekt.

Me vehten tende e ke gjetur, me karieren je i kenaqur, ne Shqiperi je, njeriun e zemres e ke prane. C'do me teper? Keto jane kryesoret qe luftojme te arrijme ne jete dhe me pelqen qe je ne gjendje ti shohesh ato qe ke realizuar dhe nuk sheh mbrapa, mbasi shume njerez i kane dhe nuk jane ne gjendje ti shohin ato qe kane.

Pac fat-football

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 22 Dhjetor 2005 - 14:05:

Flm per pergezimet e kendshme qe me dhe. Me te vertete e konsideroj veten njeri me fat pasi jam aq ne gjendje sa te shoh rrotull. Gjithsesi fati nuk eshte gjithcka ne jete. Sic ka thene dhe nje njeri i madh dikur, Njerezit e medhenj e bejne vet fatin e tyre...

Postuar nga diabolic datë 02 Janar 2006 - 04:20:

Hajde ne dasem ... E para ke ikur nga hasmi dhe e dyta ke gjetur shpirtin tend binjak, me me fat se kaq?!

Postuar nga ida19ath datë 10 Janar 2006 - 19:01:

Trashegime, trashegime Lord edhe ne koken...... time
sa per temen, jam akoma ne ëýêåéï (likio), viti i dyte. duhet te isha viti pare ne universitet, por humba 2 vjet se kur erdha ketu nuk dija gjuhen.
sa per veshtiresi kam vetem ne mesime (nuk lexoj edhe aq shume sa duhet), e di qe kam me shume mundesi. kurse me racizmin s'kam pasur probleme. po te isha nxenese shume e mire, e di qe do kisha, por nuk do e vrisja shume mendjen, se keta kane inat dhe njeri-tjetrin.
sa per te ardhmen nuk e di akoma. s'ma merr mendja ketu, por..... nuk i dihet.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 12 Janar 2006 - 20:30:

Faleminderit dhe ty per urimet. Ishalla dhe ne koken tende... Por me mend ne koke ama. Se kot nuk thone qe 1 martohet e 100 terbojne

Une e mbarova Likio + TEE me mesatare 17 e 9/11 Me ishte ulur mesatarja nga Nea Ellinika dhe nga Pascal. Te paren e nxorra 13 te dyten 16. Lendet e tjera kane qene nga 18 deri 20.

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.