Forumi Horizont | Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Eshte e mundur kjo (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10430)
Eshte e mundur kjo
Jam 1 vajze 19 vjece.Kam qene e dashuruar me nje djale prej 3 vjete e doja me gjith shpirt edhe ai po nje dite rruget tona u ndane.Ne kete moment jam e lidhur me nje djale qe me do me shume se veten e vete dhe per pak dite do bejme fijesen por un mendoj perseri ate person qe kam qene e dashuruar.Edhe qe un ndjej per kete njeri dhe e dua por perseri mendoj ate person.Nuk e di si ta beje qe mos ta kem mendjen me tek ai i pari.Ju lutem me ndihmoni.Dua te jeme e lumtur e te krijoj familjen time si e enderroj por po te mendoj per ishin nuk mund te jeme e lumtur.Shkruani mendimet tuaja.Faleminderit
Re: Eshte e mundur kjo
Citim:
Po citoj ato që tha Nikita
Jam 1 vajze 19 vjece.Kam qene e dashuruar me nje djale prej 3 vjete e doja me gjith shpirt edhe ai po nje dite rruget tona u ndane.Ne kete moment jam e lidhur me nje djale qe me do me shume se veten e vete dhe per pak dite do bejme fijesen por un mendoj perseri ate person qe kam qene e dashuruar.Edhe qe un ndjej per kete njeri dhe e dua por perseri mendoj ate person.Nuk e di si ta beje qe mos ta kem mendjen me tek ai i pari.Ju lutem me ndihmoni.Dua te jeme e lumtur e te krijoj familjen time si e enderroj por po te mendoj per ishin nuk mund te jeme e lumtur.Shkruani mendimet tuaja.Faleminderit
Citim:
Nikita mos degjo askend , as mua, as Paris ,as footboll, degjo vetem ate qe te thote zemra. Merr nje moment frymemarrje dhe pyete veten se cfar do te besh , se kush eshte ajo gje qe ty te ben te ndiesh me mire. Kaq kisha , gjithe te mirat nga DIABOLIC A'S
ahhahah
Diabolic, po ajo po ta kishte degjuar zemren kushedi se ku do te ishe sot??? Une mendoj qe eshte shume gabim te qendrosh me dike e per me shume te jesh e fejuar dhe ne krahun tjeter te mendosh dike tjeter. Besoj se kete teme duhet ta diskutosh me te dashurin aktual. Nese ai nuk e ka problem... ishalla nje tufe me kalamaj ju uroj.
Mos bej gabim te fejohesh, qofte edhe i duhuri ai djale.... nuk je ti e duhura
Citim:
Re: ahhahah
Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
Diabolic, po ajo po ta kishte degjuar zemren kushedi se ku do te ishe sot??? Une mendoj qe eshte shume gabim te qendrosh me dike e per me shume te jesh e fejuar dhe ne krahun tjeter te mendosh dike tjeter. Besoj se kete teme duhet ta diskutosh me te dashurin aktual. Nese ai nuk e ka problem... ishalla nje tufe me kalamaj ju uroj.
Mos bej gabim te fejohesh, qofte edhe i duhuri ai djale.... nuk je ti e duhura
Nuk dua te te gjykoj por nese ti mendjen e ke akoma te dashuria e pare atehere per mendimin reflekto njehere me veten ik ca kohe me pushime mos merr vendime te medha pa u sqaruar njehere me veten tende sepse lendon dike tjeter qe te ardhmen e vete e shikon krahe teje.
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.