Forumi Horizont | Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Hey hidhuni i cik kendej>>>>>>>>>& (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10440)
Hey hidhuni i cik kendej>>>>>>>>>"topfest3"
HI
perderisa jeni ketu kjo do te thote qe e kam vemendjen tuaj.......faleminderit......
tani gjeni pak minuta kohe vetem per te dhene mendimet tuaja per edicionin e 3-te te topfest......
cila eshte kenga juaj me e pelqyer deri me tani dhe c'mendime keni per bashkpunimin e Alban Skenderaj me grupin"Kthjellu"si ju duket kenga dhe sipas mendimit tuaj a ka ndonje shans qe A.Skenderaj te fitoje prap cmimin e publikut?
A few lines will do.....
faleminderit per vemendjen
per mendimin tim kenga e re e alban skenderaj me kthjellu eshte shm e bukur.mbase nje cmim e meriton,por mendoj qe eshte akoma shpejt per te vendosur se kushe merr cmimin e pare.kenge e bukur eshte edhe larg-produkt 28,dhe ajo e besmir metanit me rozana radin.mgjth duhet te presim deri ne fund te top fest 3.mbase ka edhe kenge me te mira se keto deri tani
hey"pipi"......
flm per mendimin ashtu them edhe une megjithese i must say that neqoftese A.Skenderaj do ta kishte kenduar ate kengen solo do te kishte korrur me teper sukses..........but hey le te presim per fundin e topfest3 dhe te shikojme per fituesin...................produkt28 me "larg" njesh fare..
ajo po qe eshte kenge me plot kuptimin e fjales
1.-Melodia njish
2.-Teksti njish
3.-Kengetaret njish e kaluar njishit
4.-Me eksperience i ke
5.-E pavjedhur
ca duan me ata?????..................duhet ta fitojn,po sdoli ndonje tjeter te na e prishe mendjen.
albani ok.mire e ka kengen,cool.por sikur ska kuptim 2 vjet rrjesht ta marre cmimin e pare ai.i japim ndonje cmim tjeter.(dytesor)
Citim:
Po citoj ato që tha pipi
ajo po qe eshte kenge me plot kuptimin e fjales
1.-Melodia njish
2.-Teksti njish
3.-Kengetaret njish e kaluar njishit
4.-Me eksperience i ke
5.-E pavjedhur
ca duan me ata?????..................duhet ta fitojn,po sdoli ndonje tjeter te na e prishe mendjen.
albani ok.mire e ka kengen,cool.por sikur ska kuptim 2 vjet rrjesht ta marre cmimin e pare ai.i japim ndonje cmim tjeter.(dytesor)
dorieten e kam pare shume te dhene pas produkt 28,dhe ajo besoj ia jep voten.
kryqezojme gishtat per cmimin e pare
FORCA PRODUCT 28!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!
voten the? votat thuaj... deri tani, nuk dua te mburrem,por kam votuar gjith ato her....me telefonat e shoqeve, shokeve....dhe dihet qe ato do fitojn, jo per gje po e meritojn apo jo chat?
dhe nje gje per ty chat, pergjigju per ate qe kam thene dhe mos thuaj keta cunat, kjo dorieta...etj sikur te jemi gjetur ne rruge ne....ha ha ha ..shaka kjo..gezuar me qe nese rra llafi. edhe pipit gjithashtu edhe ty normal..naten se duhet me dal me shoqnin pabeve...
gezuar edhe ty.
shpresoj tia kesh kaluar mir pub-eve
thnx pipi. ne pabe ia kalova shum mir. shpresoj tia kesh kaluar dhe ti shum mir. jo per gje po un ja kalova shum mir sepse ne tr behet rremuj e madhe dhe un vdes per rremuja e gjona te tilla. edhe nje her faleminderit
Gjithsej 6 faqe: [1] 2 3 4 5 6 » Trego 54 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.