Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- "Princi apo princesha e kalter" (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10558)

Postuar nga Vdekja_22 datë 09 Janar 2006 - 14:43:

Question "Princi apo princesha e kalter"

Do doja te dija mendimet tuaja rreth njeruit te endrrave te cdokujt. A eshte valle ky iluzion qe kemi ne mendje qe na ben te humbasim shume njerez qe na ofrojne dashuri!!!. A e meritojme ne njeriun e endrrave tona nese gjithmone ai egziston.?! Nese nje dite kur te ishte shume vone do iu jepej mundesia te njihnit njeriun qe e keni pritur e kerkuar tere jeten, do ta prishnit lidhjen aktuale qe keni??? E shume e shume gjera te tjera qe pres ti degjoj prej jush......

Postuar nga phenix8 datë 06 Shkurt 2006 - 03:14:

Ka pak per te dhene nje princ i kalter perderisa princ pritesja eshte e varfer vetem ekonomikisht.

Nje rrobaqepes dhe nje stilist mund te veshin me cdo ngjyre perkundrejt pageses
nje ffshatare
nje prostitute
nje Bussineswoman
nje infermjere
nje pastruese
dhe nje moderatore.

Princi i kalter eshte zemra e zemres se princeshes se kalter; ne rrugen qe farketon vec ndjenja.

Ngjyra eshte e te gjitheve pa dallim.
Te gjithe jemi princer dhe princesha; por vertete mund te jemi vec ne zemer

Postuar nga PARIS datë 06 Shkurt 2006 - 08:44:

Thumbs up

Citim:
Po citoj ato që tha phenix8
Princi i kalter eshte zemra e zemres se princeshes se kalter; ne rrugen qe farketon vec ndjenja.

Ngjyra eshte e te gjitheve pa dallim.
Te gjithe jemi princer dhe princesha; por vertete mund te jemi vec ne zemer

Postuar nga stratovarius datë 09 Shkurt 2006 - 15:31:

Princi i kalter eshte nje mit per te kenaqur endrrat e mijra femrave qe jane ne kerkim te fatit. Kjo eshte nje lloj peralle qe pak funksinon ne vitet 2000.
Tashme ka ngelur vetem si shprehje simbolike dhe peraqesuese per te treguar ''te pikuarin nga qielli".

Postuar nga diellza26 datë 11 Tetor 2006 - 13:23:

Re: "Princi apo princesha e kalter"

Citim:
Po citoj ato që tha Vdekja_22
Do doja te dija mendimet tuaja rreth njeruit te endrrave te cdokujt. A eshte valle ky iluzion qe kemi ne mendje qe na ben te humbasim shume njerez qe na ofrojne dashuri!!!. A e meritojme ne njeriun e endrrave tona nese gjithmone ai egziston.?! Nese nje dite kur te ishte shume vone do iu jepej mundesia te njihnit njeriun qe e keni pritur e kerkuar tere jeten, do ta prishnit lidhjen aktuale qe keni??? E shume e shume gjera te tjera qe pres ti degjoj prej jush......

Me pelqen menyra se si e ke parashtruar diskutimin e kesaj teme, pavaresisht se paska pak prurje.

Po i marrim me rradhe
mendoj se egziston njeriu i endrrave apo princi i kalter,qe une personalisht do e pershkruaja me shume si shpirti binjak. Pra princi i kalter eshte shpirti binjak, e une mendoj qe gjithmone ka nje shpirt binjak por jo gjithmon arrin ta gjesh ne momentin e duhur ose nuk e gjen asnjehere. Dhe per te arsyetuar ate qe ke shkruar me poshte, ne momentin qe kupton qe ke njohur princin tend , une se di a do isha ne gjendje te prishja lidhjen. Ketu gjerat komplikohen, sepse nderkohe qe je e lidhur ke krijuar tashme nje tjeter raport ndoshta jo me princin por me dike qe te afron shume dashuri dhe shume respekt , dilema eshte e madhe te prishehs marredhenien me ate tjetrin.

mendoj qe te gjesh shpirtin binjak eshte bekim nga Zoti ( jo cdo kush e ka kete fat)

une akoma se kam gjetur, who is my princi i kalter???!!! a e thashe mire mo njerez apo jo?

ju pershendes

Postuar nga Zhylien Sorel datë 11 Tetor 2006 - 13:49:

Une them se egziston !Dhe mendoj se eshte ashtu si Thote Diellza ,verete qe eshte shpirti Binjak
Shpresoj qe ta gjesh sa me shpejt princin tend moj Diellza...

ps,Besoj .....

Postuar nga Zhylien Sorel datë 15 Tetor 2006 - 23:47:

Kur isha i vogel besoja pak tek princesha e kalter
Kurse tani besoj shume...ndosha nga qe tani jam me i vogel......

Postuar nga atiola datë 15 Tetor 2006 - 23:55:

Citim:
Po citoj ato që tha Eric Darven
Kur isha i vogel besoja pak tek princesha e kalter
Kurse tani besoj shume...ndosha nga qe tani jam me i vogel......

une kur isha e veogel besoja shume te princi i kalter dhe isha plotesish e bindur qe nje dite do ta takoja

po duke u rritur dhe duke kuptuar qe eshte veshtire te gjesh princin e kalter ose me mire mund te them ta vleresosh si princ te kalter .E them kete se ndoshta na eshte dhene mundesia ta takojme ne jete po nuk kemi patur fatin e mi8tre ta vleresojme sic duhet dhe te kuptojme qe vertet eshte ky princi apo princesha e kalter

si perfundim ndoshta dhe ekziston

Postuar nga Balerina datë 16 Tetor 2006 - 06:09:

Kur isha e vogel fare as qe e kisha idene sepse duhej te kisha nje princ te kalter. :p
Mendoja, mire princ, po pse te kalter.
Kur u rrita, rreth moshes se kthjellesise (5-7 vjec ) e imagjinoja princin si tek filmi i Borebardhes, ai filmi turk qe jepte TVSH-ja ne ate kohe. Pastaj, me vone, princin e imagjinoja si Richard Geer tek filmi "Pretty Woman".
Tani nuk me pelqen ideja e princit te kalter...sepse meshkujt e veshur me rroba kalter duken gay. . (shaka)

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 16 Tetor 2006 - 11:15:

kur isha  11 vjec,  princesh e kalter me  dukej nje ke lagja ime.. o zot  sa e  bukur ishte qe   e  vogel.. e  me mbas  rritu un e rritu ajo, ajo u be  akoma me  e bukur.. po ce do u  dashurua me nje tjeter

tashi ka nja  4 vjet..  yhyyyy  sa e save u kam then princesh e kalter :p

po qe  akoma  ska dal  ajo qe vertet do jet princesh  ne syt  e mi

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.