| Forumi Horizont | Gjithsej 13 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- perse na poshterojen femrat shqiptare (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10685)
perse na poshterojen femrat shqiptare
nje fakt per te ardhur keqe ketu ne greqi eshte dhe fakti qe shume femra shqiptare sidomos vajzat SHQIPTARE i perbuzen djemt shqiptare
nuk mund ti vleresoj ato qe e heqin veten vorepiriote por shumica e vajzave shqiptare ketu deshirojen te bejen shoqeri me grekew dhe jo me shqiptare .Ky eshte nje fakt pe te ardhur keqe kur shikon qe dhe perse zdine te flasen gjuhen greke perseri nuk te flasin shqip aqe me teper te bejne shoqeri me djem shqiptare
/le te themi nje fakt ... se ka shume te tille . ... {te vjen per te qare kur i shikon djemte shqiptare duke pire kafe ne menyre shoqerore midis tyre tre ose kater veta bashke vetem pa shoqerin e femrave dhe nje cun grek te pije kafe me dy ose tre femra shqiptare . ky eshte nje fakt qe e ndeshim te gjithe dhe perse nga ndokush mund te jete i pa besueshem ] kjo vje si dukuri e pa fuqise ekonomike qe mund te kene shqiptaret apo nga zotesia e vendasve ke te le ta vendosen ata qe ta lexojen . ju bej thirrje vajzave SHQIPTARE mos na perbuzni se nje dite do te ini te pa vlera dhe atehere do ti hidhni syte nga djemte SHQIPTARE por atehere do jete shume vone .
Po te shikojem histeorin e emigranteve greke askush nuk u martua me vajza ose djem ne vendet qe ata shkuan . Krijimi i familjes shqiptare eshte dhe nje menyre kryesore per tu rikthyer ne traditat tona .Ne te kundert jemi nje popull i pa vlere .... mos te harrojem kush ishim dhe kush jemi ?
100% e vertete
edhe perse mua nuk me ka ndodhur nje gje e tille
di plot raste qe ka ndodhura ajo gje
shumica e shqiptareve jane materialiste
kush ka nevoje per sqarim ketu jam une
o gjirokastrit nuk mund t'i pergjithesosh vajzat nga nje ose dy raste qe te kane qelluar ty, as neve djemte. edhe une ne greqi jetoj dhe vajzat shqiptare qe njoh nuk bejne fare shoqeri me greke, por as me shqiptare. arsyet jane nga me te ndryshmet. mund te jete arsye ekonomike, si thua ti, por se besoj. e dyta dhe me e rendesishmja eshte se ne shqiptaret jemi shume mbrapa (per prinderit tane flas dhe nga pervoja ime).
pershembull: prinderit e mi nuk duan as me vajza te kem shoqeri, se shoqeria te prish,- thone. kjo eshte arsyeja qe une nuk kam shoqeri as me djem, as me vajza (qofshin keta greke apo shqiptare).
shoqeri me greke mund te bejne ato qe u eshte rritur mendja. dolen jashte shqiperise dhe kushedi se cfare u duket vetja dhe perbuzin shqiptaret. telos panton. cdo njeri eshte i lire te beje cfare te doje.
epo, nje molle e keqe kalb gjithe shporten e di ti kete?
Keshtu dhe me djemte tane trima qe i moren gocat dhe i bene prostituta me pahir. Tashi ata te miret do i vuajne pasojat sepse gocat shqiptare e kan humbur besimin tek cunat.
dhe lerini keto parrullat qe gocat shqiptare jane materialiste sepse ato jane po aq materialiste sa cdo femer tjeter nga vend tjeter.
[QUOTE]Po citoj ato që tha sHejTonJa
[B]epo, nje molle e keqe kalb gjithe shporten e di ti kete?
Keshtu dhe me djemte tane trima qe i moren gocat dhe i bene prostituta me pahir. Tashi ata te miret do i vuajne pasojat sepse gocat shqiptare e kan humbur besimin tek cunat.
BUKUR FOTK KJO ESHTE E VERTET POR ESHTE DICKA TJETER SE DJEMT SHQ SA HER QE TAKOJNE NJE VAJZE SHQ NE VEND TE HUAJ JU SHKON MENDJA VEC PER KEQ ME KA REN TE TAKOJ NJE SHQ PARA DISA KOHESH DHE E DINI SEC ME THA O TI JE E LIR NGA PRINDERIT DHE NGA FANILJA PSE MOS TE DALEDH TE PUNOSH PER NE TE DY ..E SHIKONI SA I NENVLERSONI VAJVAT SHQIPTARE KURSE RUSE E RUMUNE I MBANI NE PELLEMBE TE DORES
Me falni, por jeni ju shumica e meshkujve shqiptare qe poshteroni
figuren femerore shqiptare
qofte en Shqiperi dhe jashte shqiperise, -kudo ne mergim.
Juve, me shume i jepni rendesi nje nate me nje spanjolle, zezake, apo russe,
polake se jane shtu rracat e "sexy-t free" ne bote,
sesa i jepni rendesi femres se jetes suaj!
Nuk ka mashkull shqiptar qofte dhe i martuar qe nuk shijon sex me te huaja,
edhe nese ka nje grua qe gjithkush mund ta enderronte ta kishte perkrahu.
SA per rinine shqiptare, gjithnje meshkuj..uhaaaaaa
me hapet barku te flas per ta.
Te degjeneruar ne kulem jane.Ne xhepat e tyre gjen vetem "mbrojtese sexuale", asgje tjeter...Neveri.Dhe Femren shqiptare e trajtojne sikur te ishte
e rruges.Mendjen vec ne sex e kane.
Dhe po nuk u pranove, te shajne aq pas kraheve sa me mire te mos i degjosh fare...
Te kalosh nje mbremje ne pub,-ku gjenden me dhjetera shqiptare
te viseve te ndryshme
ne vend qe te te respektojne si femer shqiptare,
te te ftojne ne vallezim apo dancing gje e pare qe bejne ,
mundohen te te afrohen deri ne fryme,
derisa detyroshesh t`i shtysh apo t`i ofendosh plehrat!
Pika shqiptareve te tille!!!!PFFFF!
Dhe te thone pastaj "He moj ti, mos me be si e ndershme!Ca do ne pub ti???!!"
Thua se ne femrat nuk kemi nevoje te harrohemi pas nje muzike te bukur
apo qofte dhe pas nje zhurme te bukur sic eshte mbremja ne pub.!
flake e xixa nxerr ti Paris kur flet per meshkujt shqiptar
....a thu me te vertete jane te gjithe te tille si i pershkrun ti?!Une personalisht nga ata tipa qe pershkrun ti nuk njoh as edhe nji, (dhe pse mund te jene me qindra e mijera e se mohoj ) thjeshte une nuk kam hase ne tipa te tille.
"Syri i mendjes"thone hyn atje ku nuk hyn dot as mjeku!
Ndaj syri shikon, deperton dhe lexon!
Me mire qe s`te ka rastis te shohesh te tilla skena.
Ose mbase nuk jeni frekuentues pub-esh!
Nuk perjashtohen dhe djemte shqiptare te mrekullueshem qe jane ata
te cilet i kemi si shoqerues gjate mbremjes!
Dmth, pjesetar te Familjes!Pasi nuk shkojme vetem kurre ne pub!
As me te huaj kurre!
Mire u lexofshim lali.
te siguroj qe nuk jam femije supet, dhe e njoh mire jeten 
Mire thote Treshi o Paris.
Kemi burra, kemi edhe djem. Shqiptare i kemi. Na i fute te gjithe ne nje kazan. Mos harro se ka plot shqiptare meshkuj te fisshem dhe zoterinj, qe dine ti vleresojne grate dhe femrat shqiptare.
Dhe po te them dicka. Djemte qe u rriten duke respektuar nenat, dine te respektojne edhe vajzat neper club-e dhe pub-e.
Por nuk e mohoj edhe ate, qe ka shume shqiptare, qe thone "nuk i respektoj une femrat se jam shqiptar me dy "rr" ".
| Gjithsej 13 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 124 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.