Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Muzikës (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=335)
-- Cila eshte kenga qe ju neverit me shume??? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=10781)
Cila eshte kenga qe ju neverit me shume???
Sikurse qe na pelqen ndonje keng ka ndonje keng qe edhe na ngrit nerva p.sh mua me neverit nje refren i till i nje kenge:
VAJZE MOS TE MARRSHA TY
ISHALLA ME SHKEL TRAKTORI
MOS TE PAFSHA TY
ME SHKELT AUTOBUSI.
Me neverit edhe ky refren i nje kenge:
PERSHESH HONGRA PERSHESH HONGRA
O ME SPECA DJEGS
MORRA BIRRA MORRA BIRRA
UNE PO I COJ EX.
Mund te shkruani ndonje refren ose ndonje tekst te nje kenge qe ju neverit por njekohesisht qe ka ndonje tekst te pakuptimt sikur keto me siper.
jenny from the block
e j.lo.
99% e kengeve qe jep BBF ma shpifin
Citim:
Po citoj ato që tha Eriosa
99% e kengeve qe jep BBF ma shpifin
Kenget tiranase qe kendohen neper dasma (O Mari, Maria faqet kurabia, O Marian, Mariana faqet me nishana-etj te ketij tipi) qe i kane tekstet pa lidhje fare dhe pa kuptim.
Kenga e Bananes dhe te gjitha kenget e Dashnor Dikos. Obobo cfare turpi!
Ajo tjetra qe thote "Tate du fuston/ ta ble tata per bajrom".
Si perfundim te gjitha kenget vulgare dhe ato qe deshmojne injorancen e atyre qe i kompozojne, i kendojne dhe te atyre qe i degjojne dhe i blene.
Me vjen aq turp kur i degjoj sa nuk di ku te futem!
Ah se harrova edhe nje tjeter, Bleona Qerretin. Nuk ka nevoje te shtoj ndonje gje me shume per kete besoj.
Ujedhesa!
Laje gojen ti mi me konget tironse,hyp ne forum ene shife tironen se mos ta kapi antena ty kur eshte koha xham pa ere.
Ps.Kenget e Isuf Myzyrit dhe te autorit popull te dasmave jane kenge folklorike me vlera e frymezuese.Kush si pelqen udha mare.
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Ujedhesa!
Laje gojen ti mi me konget tironse,hyp ne forum ene shife tironen se mos ta kapi antena ty kur eshte koha xham pa ere.
Ps.Kenget e Isuf Myzyrit dhe te autorit popull te dasmave jane kenge folklorike me vlera e frymezuese.Kush si pelqen udha mare.
Kenget e dasmave tona sna i solli turqia me sa di une as ujedhesa por i solli autori popull.
Ca ta neverit ty sdo te thote se eshte neveritese po do te thote se se kupton edhe se ndjen kengen ne shpirt dhe domosdo qe smund ti rezistosh,kjo vjen se sje rrit me ate muzike dhe ne pergjithesi ske simpati.
Une per vete sjam rrit me cifteli edhe smund ti rezistoj dot ciftelise po kjo sdo te thote se eshte neveritese.
Citim:
Po citoj ato që tha amoxil
Kenget e dasmave tona sna i solli turqia me sa di une as ujedhesa por i solli autori popull.
Ca ta neverit ty sdo te thote se eshte neveritese po do te thote se se kupton edhe se ndjen kengen ne shpirt dhe domosdo qe smund ti rezistosh,kjo vjen se sje rrit me ate muzike dhe ne pergjithesi ske simpati.
Une per vete sjam rrit me cifteli edhe smund ti rezistoj dot ciftelise po kjo sdo te thote se eshte neveritese.
Me fal por vete e ke theksuar e ke thene KENGET TIRANASE QE KENDOHEN NEPER DASMA!
Je njeriu i pare qe degjoj se kenget tona te dasmave qeken turke.Shyqyr qe erdhe ti edhe na hape syte se ishim duke u bere turq.
Te tjeret nuk mund ti ndaloj dhe as nuk mund ti bej te kene me teper se ckane kur se kane,perkundrazi i le te jetojne ne neveritje.
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.