Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lojra zbavitëse (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=264)
-- mireseerdha:bashkim:jam une LUBI::: (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12434)

Postuar nga mami e re datë 11 Tetor 2006 - 21:40:

mireseerdha:bashkim:jam une LUBI:::

E qe thoni ju nuk e di a ka njeri qe me mban me mend pasi kam shkruar ketu e nje vit e gjysem me pare e qe atehere nuk jam bere me e gjalle ne forum....

Ka qene nje lloj qeverije e forumit qe po krijohej ne ate kohe e une po sakrifikoja gjithcka qe te isha ne ate kabinet,por ne ato momente qe i sha perkushtuar teresisht karrieres ne te gjtha menyrat me vjen nje lajm i mrekullueshem nga gjinekologu im e sot ai lajm eshte prane meje i misheruar ne syte e Princeshes me hyjnore ne bote.

Kur mora vesh qe prisja nje Bebe nuk preka me kompjuter e as pune me dore ne menyre qe ti perkushtohesha vetem vetes e asaj e sot jam e lumtur qe ia arrita me sukses..

E tani qe gjeta kohen e lire as qe me kujtohej me as adresa ime e internetit e jo me fjalekalimi per tek forumi ndaj e gjeta kete pseudonim te ri shpresoj te jete i goditur.

Shpresoj me gjithe shpirt qe ndonjeri nga ju te me kujtoje pasi mua me keni munguar qe te gjithe e kam shume padurim te jem pjese e integruar e forumit.
Ju pershendes me dashuri te gjitheve..

Postuar nga myzeqari datë 11 Tetor 2006 - 23:12:

Fillo fillo nga fillimi :p
Cfare bere djale a vajze , me shendet si te kemi , dhe nuk para harojme ne ketej , mos e vrit fort mendjen
Gezohem qe na ksanaerdhe .

Postuar nga Zhylien Sorel datë 11 Tetor 2006 - 23:16:

Mireserdhe dhe me jete te gjate femijes suaj.

ps,Nje gje skuptoj une.Pse kjo teme tek loja zbavitese ?!

Postuar nga NS-6 datë 12 Tetor 2006 - 03:44:

lubiiiii...po ku je moj? ato informacionet per kontinentin nuk mi dhe qe nuk mi dhe atehere...humba edhe zgjedhjet me pas...hahahhaha...
po si moj nuk te mbajme mend....mirseerdhe serish mes nesh....ok,mirseardhja mbaroi ...tani fillo e trego

Postuar nga mami e re datë 12 Tetor 2006 - 20:01:

Sa mire qe ka njerez te hareshem...............

Jam shume e lumtur qe edhe pas kaq shume kohe arrini te me mbani mend.
Eric Darven shume faleminderit per urimin,dhe tani po te shpjegoj aresyet se perse e kam hapur temen time pikerisht ketu:
1-sepse ketu kam kaluar castet me te kendeshme te diteve te mija
2-pasi ketu per here te pare u vleresua puna ime aq sa arrita te beja karriere duke zene poste jo dosido ne "Qeverine e Forumit"
3-pasi nje nga moderatoret e kesaj teme eshte Myzeqari i cili si ish KRYEMINISTER mund te me mbante men mua per rolin e atehershem prane tij

Postuar nga cupka datë 12 Tetor 2006 - 20:14:

Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari

Cfare bere djale a vajze

po titulli 'Princeshe' zakonisht u jepet gocave o Myzo e meqe Lubi tha qe ka nje princeshe prane, kam nje mendim gati te patundur qe Lubi ka bere goce. Por mund te jem gabim! :p

Lubi, me jete e shendet goca. Llagapin (emrin) si ja vure?

Postuar nga mami e re datë 12 Tetor 2006 - 20:19:

Shume --shume--faleminderit

Myzeqari te uroj nga thellesia e zemres per Princeshen tende(do te te shkruaj edhe tek tema e hapur per kete).Jete te gjate te lumtur Bebes bukuroshe e tollombace te rritet me prinder e ti plotesohet cdo enderr e deshire.Tani e kuptojme besoj ndjenjen e te qenit prind.

NS-6 te lutem me beso kur te them qe nje nga ata anetare te forumit per te cilet sinqerisht kisha nostalgji e mall je sidomos tij e jam e emocionuar qe me mban mend.

Tani po vazhdoj tregimin---gjate kohes qe u bera anetare e forumit kisha mjaft kohe te lire e ndaj argetohesha e kaloja caste lumturije ketu me ju,kisha nje pune jo shume te lodhshme me te cilen pas pak kohesh u ambjentova(pas disa veshtiresish pasi mezi ne ate ambjent arrinin te pranonin karakterin e temperamentin tim...sepse sipas tyre etj.etj.....) kisha nje djale 4vjecar(dhe tani e kam sigurisht me te rritur--si shok loje),dhe mesa duket gjate kohes qe ti beje ato fotot plazheve me mua si anetare e qeverise qe "shfrytezoja postin andej kendej"mesa duket nga shaka u kthye ne te vertete.
Shume shpejt pata disa shenja lodhjeje,e disa nderlikime te tjera qe me bene te dyshoj e kur me ne fund mora lajmin e mrekullueshem se prisja nje Bebushe(sic u pa me vone)--ne kete menyre qe nga ai moment iu perkushtova teresisht asaj ----tani qe ajo u rrit pakes ja ku jam---do tju dergoj sa me shpejt fotot e tyre.
Ju pershendes me mall nga zemra.

Postuar nga NS-6 datë 13 Tetor 2006 - 03:23:

Smile

me behet qejfi shume per kete lajm te gezuar
te te rroje vajza. Zoti i dhente bereqet e miresi gjithmone ne jete

Postuar nga arsona datë 14 Tetor 2006 - 12:07:

Mirse erdhe perseri Lubi ose Mami e Re akoma emer me i bukur. Te rroj vajza, edhe beju mami moderne

Postuar nga mami e re datë 14 Tetor 2006 - 12:15:

faleminderit per mbeshtetjen dhe kurajon

Arsona shume faleminderit per pershendetjen tende e sidomos me pelqeu fakti qe pseudonimi im i ri tu duk sado pak terheqes -----me duket shume inkurajuese sidomos ideja qe ju i gezoheni çdo jete te re qe behet pjese e ketij forumi---pasi vogelushja ime ma ka kufizuar vertete shume kohen time te lire ,por duhet te me besosh qe koha qe po kaloj me te eshte lumturia vete e pa provuar me pare ne kete menyre..

Te pershendes dhe te uroj çdo te mire--faleminderit shume!!!!!!!!

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.