Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lojra zbavitëse (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=264)
-- mireseerdha:bashkim:jam une LUBI::: (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12434)
mireseerdha:bashkim:jam une LUBI:::
E qe thoni ju nuk e di a ka njeri qe me mban me mend pasi kam shkruar ketu e nje vit e gjysem me pare e qe atehere nuk jam bere me e gjalle ne forum....
Ka qene nje lloj qeverije e forumit qe po krijohej ne ate kohe e une po sakrifikoja gjithcka qe te isha ne ate kabinet,por ne ato momente qe i sha perkushtuar teresisht karrieres ne te gjtha menyrat me vjen nje lajm i mrekullueshem nga gjinekologu im e sot ai lajm eshte prane meje i misheruar ne syte e Princeshes me hyjnore ne bote.
Kur mora vesh qe prisja nje Bebe nuk preka me kompjuter e as pune me dore ne menyre qe ti perkushtohesha vetem vetes e asaj e sot jam e lumtur qe ia arrita me sukses..
E tani qe gjeta kohen e lire as qe me kujtohej me as adresa ime e internetit e jo me fjalekalimi per tek forumi ndaj e gjeta kete pseudonim te ri shpresoj te jete i goditur.
Shpresoj me gjithe shpirt qe ndonjeri nga ju te me kujtoje pasi mua me keni munguar qe te gjithe e kam shume padurim te jem pjese e integruar e forumit.
Ju pershendes me dashuri te gjitheve..
Fillo fillo nga fillimi :p
Cfare bere djale a vajze , me shendet si te kemi , dhe nuk para harojme ne ketej , mos e vrit fort mendjen
Gezohem qe na ksanaerdhe .
Mireserdhe dhe me jete te gjate femijes suaj.
ps,Nje gje skuptoj une.Pse kjo teme tek loja zbavitese ?!
lubiiiii...po ku je moj? ato informacionet per kontinentin nuk mi dhe qe nuk mi dhe atehere...humba edhe zgjedhjet me pas...hahahhaha...
po si moj nuk te mbajme mend....mirseerdhe serish mes nesh....ok,mirseardhja mbaroi ...tani fillo e trego
Sa mire qe ka njerez te hareshem...............
Jam shume e lumtur qe edhe pas kaq shume kohe arrini te me mbani mend.
Eric Darven shume faleminderit per urimin,dhe tani po te shpjegoj aresyet se perse e kam hapur temen time pikerisht ketu:
1-sepse ketu kam kaluar castet me te kendeshme te diteve te mija
2-pasi ketu per here te pare u vleresua puna ime aq sa arrita te beja karriere duke zene poste jo dosido ne "Qeverine e Forumit"
3-pasi nje nga moderatoret e kesaj teme eshte Myzeqari i cili si ish KRYEMINISTER mund te me mbante men mua per rolin e atehershem prane tij
Citim:
Po citoj ato që tha myzeqari
Cfare bere djale a vajze
Shume --shume--faleminderit
Myzeqari te uroj nga thellesia e zemres per Princeshen tende(do te te shkruaj edhe tek tema e hapur per kete).Jete te gjate te lumtur Bebes bukuroshe e tollombace te rritet me prinder e ti plotesohet cdo enderr e deshire.Tani e kuptojme besoj ndjenjen e te qenit prind.
NS-6 te lutem me beso kur te them qe nje nga ata anetare te forumit per te cilet sinqerisht kisha nostalgji e mall je sidomos tij e jam e emocionuar qe me mban mend.
Tani po vazhdoj tregimin---gjate kohes qe u bera anetare e forumit kisha mjaft kohe te lire e ndaj argetohesha e kaloja caste lumturije ketu me ju,kisha nje pune jo shume te lodhshme me te cilen pas pak kohesh u ambjentova(pas disa veshtiresish pasi mezi ne ate ambjent arrinin te pranonin karakterin e temperamentin tim...sepse sipas tyre etj.etj.....) kisha nje djale 4vjecar(dhe tani e kam sigurisht me te rritur--si shok loje),dhe mesa duket gjate kohes qe ti beje ato fotot plazheve me mua si anetare e qeverise qe "shfrytezoja postin andej kendej"mesa duket nga shaka u kthye ne te vertete.
Shume shpejt pata disa shenja lodhjeje,e disa nderlikime te tjera qe me bene te dyshoj e kur me ne fund mora lajmin e mrekullueshem se prisja nje Bebushe(sic u pa me vone)--ne kete menyre qe nga ai moment iu perkushtova teresisht asaj ----tani qe ajo u rrit pakes ja ku jam---do tju dergoj sa me shpejt fotot e tyre.
Ju pershendes me mall nga zemra.
me behet qejfi shume per kete lajm te gezuar
te te rroje vajza. Zoti i dhente bereqet e miresi gjithmone ne jete
Mirse erdhe perseri Lubi ose Mami e Re akoma emer me i bukur. Te rroj vajza, edhe beju mami moderne
faleminderit per mbeshtetjen dhe kurajon
Arsona shume faleminderit per pershendetjen tende e sidomos me pelqeu fakti qe pseudonimi im i ri tu duk sado pak terheqes -----me duket shume inkurajuese sidomos ideja qe ju i gezoheni çdo jete te re qe behet pjese e ketij forumi---pasi vogelushja ime ma ka kufizuar vertete shume kohen time te lire ,por duhet te me besosh qe koha qe po kaloj me te eshte lumturia vete e pa provuar me pare ne kete menyre..
Te pershendes dhe te uroj çdo te mire--faleminderit shume!!!!!!!!
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.