Forumi Horizont Gjithsej 15 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=12857)

Postuar nga Billi datë 21 Dhjetor 2006 - 19:34:

A Mun Te Kthehet Shoqeria Ne Dashuri Dhe Anasjelltas

A NDODH QE DY NJEREZ PER NJE KOHE TE GJATE TE QENDROJNE BASHKE SI SHOKE(dalin per kafe, shkojne ne kinema,diskutojne problemet e tyre pertsonale dhe ato jo personale etj. etj) DHE PASTAJ TE DASHUROHEN?

Postuar nga comja datë 21 Dhjetor 2006 - 19:46:

Jo Jo Jo
Jo se shoqeria mbetet shoqeri dhe ndjenjat si per njeren dhe per tjetren jan te ndryshme.

Postuar nga Billi datë 25 Dhjetor 2006 - 18:38:

une mendoj se po dhe ka plot raste te tilla megjithate mbase eshte edhe kjo qe thua ti

Postuar nga comja datë 25 Dhjetor 2006 - 18:41:

se ve ne dyshim qe ka plot raste.
Por kjo do te thote se ti qe ne fillim nuk e ke pare ate me syrin e shoqes/shokut por te dashurit/res

Postuar nga Goku datë 04 Shkurt 2007 - 06:09:

Miqesia mund te kthehet ne dashuri,,,por dashuria kurr ne miqesi...dashuria mund te kaloje ne ekstrem...ne urrejtje

Postuar nga bucimakja datë 10 Mars 2007 - 22:51:

shume e drejte ajo qe ke thene me siper....

Postuar nga Zhylien Sorel datë 26 Mars 2007 - 12:46:

Une mendoj se asnjehere nuk ka ligje fikse.Per dike mund te kthehet per dike tjeter jo.Secili e shikon nga kendveshtrimi i vet dhe duhet ta pranoj si te tille.

Personalisht besoj se po tregohesh i gjere dhe inteligjent i arrine te dyja.

Nuk mund te them tamam shoqeri se dhe shoqeria ka nendarjet e veta.Por une llogjikoj qe ata persona qe nuk deshirojne te kene asnje lloje lidhje me "ish dashurine" shfaqin dobesi....Sepse ne rradhe te pare kur nuk i flet dikujt , qe per nje kohe te caktuar ke pasur nje mardhenie te rendesishme (ke caste intime,dhe gjera te tjera te rendesishme) ....Eshte fyerje dhe mungese respekti per ate qe ti ke kaluar.Per vete mardhenien qe ke pasur.
Per mua eshte nje menyre te menduari shume e gabuar ."sje miku im atehere detyrimisht je armiku i im".Tek nje i/e dashur fillimisht ke gjetur nje shok/shoqe....pastaj kan ardhur te tjerat.Keshtu qe si shok dhe shoqe nuk ke pse e hedh poshte.Eshte dobesi per ta qe sdine te krijojne mardhenie edhe pasi dashuria ,pavarsish nga rrethanat merr fund.

Ky eshte mendimi im.

ps,dashuria nuk eshte per frikacaket....

Postuar nga erta31 datë 26 Mars 2007 - 15:29:

une mendoj se shoqeria mund te kthehet ne dashuri dhe anasjelltas, kur nje dashuri perfundon do te thote qe nuk ka me ndjenja dashurie, me ka ndodhur qe me ish te dashurin tim kemi ngelur shume shoke, kjo per mua ishte e lehte sepse nuk e doja me, ndersa per ate me e veshtire sepse akoma me donte, por kaha te ndihmon qe ti kalosh edhe keto veshtiresi e pastaj te kesh vetem nje miqesi me ishin tend.

Postuar nga Zani datë 26 Mars 2007 - 16:00:

Pershendetje

Munde te kthehet dashuria ne te dy rastet ,por ajo duhet te jete reciproke dhe te respektohet njejet nga te dyja anet dhe jo vetem nga njera pale ...sepse atehere nuk mebetet shoqeri as dashuri ...!

Per te kujtuar gjurme tek njeri tjetri kthehet ne shoqeri dhe per mos ta humbur pergjithmone nga vetja personin qe ke pas per zemer ,por qe tani e tutje nuk do ta kesh me .

Postuar nga bleta punetore datë 11 Prill 2007 - 01:37:

Njerezit speciale, sido qe ta sjelle jeta, i mbart brenda. Shpesh, ajo qe je eshte edhe fale tyre.

Gjithsej 15 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 147 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.