Forumi Horizont | Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Nard Ndoka, Ministri yne i Shendetesise (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13269)
Nard Ndoka, Ministri yne i Shendetesise
Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot zyrtarisht ristrukturimin e kabinetit qeverises. Sic u shpreh kreu i qeverise pas mbledhjes se KRRTRSH-se, PDK do te jete pjese e kabinetit qe ai drejton dhe do te marre Ministrine e Shendetesise. “Me PDK rame dakort per nje post ne qeveri”, beri te ditur ne interes te mediave, Berisha. Sipas tij, formati i ri i qeverise do behet i ditur se shpejti, duke lene te kuptohet se do te kete te tjera ndryshime ne postet qeverisese.
Sipas ketij lajmi, Mendoni ju qe Berisha din te ndaj siç duhet postet e ministrave?!!
Po c'te bente moj Agata?Keshtu jane koalicionet fluiide,pa pike qendrueshmerie.PDK kerkonte jo nje por dy portofole.Ai ju dha nje portofol dhe Lesi e te tjeret,qe heren tjeter nuk do jene me ne parlament) caktojne nje bodiguard.Turp eshte te vendosesh minister nje zog gamori.
Ndonjehere i thuhet derrit daje e dashur.Nuk ka pse ja dorezon pushtetin Edvinit.
Respekte
Re... IQVLORA
Me tan "RRESPEKTIN" qi kam per ty, -Zog Gomarit Thuj Vedit -
Pa m'thuj Ti ,tash 50 vjet cili minister o qeveritar i asht pershtat vendit?
Shipnia, ka ken, asht dhe ka per t'met Shipni.
persh
jam ne te vertet i zhgenjyer nga kjo qe po ben sali berisha sot dhe kam per shtypjen jo vetem une ,,,,,,,,,,,,,nuk mund te mbash ne qeveri nje njeri qe e nuk di se cfar do te thot portofol ministror dhe qe ne nje te ardhme e afert ai do e shfrytezoj komplet per interesa e veta partiake,,,,,,,,,,por keshtu eshte kur ke te dy kembet ne nje kepuc,,,,,,,,,,,,,,,,,,edhe ai (berisha ) nuk ka se nga t`ia mbaje.........tung
Re: Re... IQVLORA
Citim:
Po citoj ato që tha agfa13
Me tan "RRESPEKTIN" qi kam per ty, -Zog Gomarit Thuj Vedit -
Pa m'thuj Ti ,tash 50 vjet cili minister o qeveritar i asht pershtat vendit?
Shipnia, ka ken, asht dhe ka per t'met Shipni.
Fund java tan lezet...
Qy naqja... si me n'di qyfyret e Nexho Shabanit...
Jepi jepi ti, se ma ban oren sekond...
Kerkoj falje per moshen qi paske: mraft pika se kam dit, se do kisha pas respekt i fije ma teper per ty!
Sorrry moderatorve,se jam pak jasht teme... po s'mujta pa ja than....
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Po c'te bente moj Agata?Keshtu jane koalicionet fluiide,pa pike qendrueshmerie.PDK kerkonte jo nje por dy portofole.Ai ju dha nje portofol dhe Lesi e te tjeret,qe heren tjeter nuk do jene me ne parlament) caktojne nje bodiguard.Turp eshte te vendosesh minister nje zog gamori.
Ndonjehere i thuhet derrit daje e dashur.Nuk ka pse ja dorezon pushtetin Edvinit.
Respekte
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Respekte
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.