Forumi Horizont
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkivi i Politikes (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=322)
-- Nard Ndoka, Ministri yne i Shendetesise (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13269)

Postuar nga agata datë 02 Mars 2007 - 04:56:

Nard Ndoka, Ministri yne i Shendetesise

Kryeministri Sali Berisha deklaroi sot zyrtarisht ristrukturimin e kabinetit qeverises. Sic u shpreh kreu i qeverise pas mbledhjes se KRRTRSH-se, PDK do te jete pjese e kabinetit qe ai drejton dhe do te marre Ministrine e Shendetesise. “Me PDK rame dakort per nje post ne qeveri”, beri te ditur ne interes te mediave, Berisha. Sipas tij, formati i ri i qeverise do behet i ditur se shpejti, duke lene te kuptohet se do te kete te tjera ndryshime ne postet qeverisese.

Sipas ketij lajmi, Mendoni ju qe Berisha din te ndaj siç duhet postet e ministrave?!!

Postuar nga IQVLORA datë 02 Mars 2007 - 18:47:

Po c'te bente moj Agata?Keshtu jane koalicionet fluiide,pa pike qendrueshmerie.PDK kerkonte jo nje por dy portofole.Ai ju dha nje portofol dhe Lesi e te tjeret,qe heren tjeter nuk do jene me ne parlament) caktojne nje bodiguard.Turp eshte te vendosesh minister nje zog gamori.
Ndonjehere i thuhet derrit daje e dashur.Nuk ka pse ja dorezon pushtetin Edvinit.
Respekte

Postuar nga agfa13 datë 02 Mars 2007 - 23:26:

Re... IQVLORA

Me tan "RRESPEKTIN" qi kam per ty, -Zog Gomarit Thuj Vedit -

Pa m'thuj Ti ,tash 50 vjet cili minister o qeveritar i asht pershtat vendit?

Shipnia, ka ken, asht dhe ka per t'met Shipni.

Postuar nga dhoma666 datë 03 Mars 2007 - 00:40:

persh

jam ne te vertet i zhgenjyer nga kjo qe po ben sali berisha sot dhe kam per shtypjen jo vetem une ,,,,,,,,,,,,,nuk mund te mbash ne qeveri nje njeri qe e nuk di se cfar do te thot portofol ministror dhe qe ne nje te ardhme e afert ai do e shfrytezoj komplet per interesa e veta partiake,,,,,,,,,,por keshtu eshte kur ke te dy kembet ne nje kepuc,,,,,,,,,,,,,,,,,,edhe ai (berisha ) nuk ka se nga t`ia mbaje.........tung

Postuar nga Amici di Nessuno datë 03 Mars 2007 - 02:01:

Re: Re... IQVLORA

Citim:
Po citoj ato që tha agfa13
Me tan "RRESPEKTIN" qi kam per ty, -Zog Gomarit Thuj Vedit -

Pa m'thuj Ti ,tash 50 vjet cili minister o qeveritar i asht pershtat vendit?

Shipnia, ka ken, asht dhe ka per t'met Shipni.

Sikur nuk u ndieve pas barazimit me Udinen ti? Nga ke qene?

Postuar nga agfa13 datë 03 Mars 2007 - 02:51:

Fund java tan lezet...

Qy naqja... si me n'di qyfyret e Nexho Shabanit...

Jepi jepi ti, se ma ban oren sekond...

Kerkoj falje per moshen qi paske: mraft pika se kam dit, se do kisha pas respekt i fije ma teper per ty!

Sorrry moderatorve,se jam pak jasht teme... po s'mujta pa ja than....

Postuar nga arturm datë 03 Mars 2007 - 03:23:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Po c'te bente moj Agata?Keshtu jane koalicionet fluiide,pa pike qendrueshmerie.PDK kerkonte jo nje por dy portofole.Ai ju dha nje portofol dhe Lesi e te tjeret,qe heren tjeter nuk do jene me ne parlament) caktojne nje bodiguard.Turp eshte te vendosesh minister nje zog gamori.
Ndonjehere i thuhet derrit daje e dashur.Nuk ka pse ja dorezon pushtetin Edvinit.
Respekte

Mendoj qe PDK ka qene e penalizuar nga Berisha deri tani. Natyrisht ka te drejte IQVLORA qe ato jane vota Dushku por ne fund te fundit ka nje grup parlamentar me 7 deputete dhe nje vend ministror ju takonte qe me pare (natryrisht duke pare qe Xhuveli ka nje ministri vetem me 2-3 deputete qe per me teper si binden fare). Megjithate eshte e vertete, "koalicioneve" s'ke cfare tu besh (mos harroni qe Gjinushi u be zv/kryeminister me 3-4 per qind)

Postuar nga agata datë 03 Mars 2007 - 18:01:

Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Respekte

Ne kete raste IQVLORA, do ishte me e drejte qe Sala te mos shkonte ne zgjedhje me koalicione te tilla...

Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.