Forumi Horizont | Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Cfare duhet bere te harrosh nje njeri? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=13327)
Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?
Cfare duhet bere qe te harrosh nje njeri qe te ka shkaktuar shume dhimbje? C'duhet bere ne ato raste kur brenda vetes ndihesh bosh, kur ndijen qe asgje nuk ka me kuptim dhe kur asgje s'eshte si me pare?
E vetmja zgjidhje ne kete rast per ty jam Une honey. Call me.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
E vetmja zgjidhje ne kete rast per ty jam Une honey. Call me.![]()
![]()
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha amor alucius
.Mendo qe ka shume njerez qe mund te te bejne te lumtur,ti deri tani ke takuar njerin nga ato dhe doli fiasko,pune e madhe.Kush e di sa shpirtera te tjere binjake ke duke shetitur neper bote.
Re: Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?
Citim:
Po citoj ato që tha erta31
Cfare duhet bere qe te harrosh nje njeri qe te ka shkaktuar shume dhimbje? C'duhet bere ne ato raste kur brenda vetes ndihesh bosh, kur ndijen qe asgje nuk ka me kuptim dhe kur asgje s'eshte si me pare?
Citim:
Po citoj ato që tha juve
E vetmja zgjidhje ne kete rast per ty jam Une honey. Call me.![]()
![]()
![]()
Pastaj dhe nje keshille te arte per heren tjeter: mos i jep askujt aq force sa nje dite,nese ai s'eshte me,te mos jesh me ne gjendje te funksionosh normalisht.
E si perfundim,dashuria eshte per guximtaret,per ato qe kane force te pranojne ndonje humbje beteje por qe besojne ne fitoren e luftes Santé [/B][/QUOTE]
pikerisht ky eshte gabimi im, jam treguar shume e mire me te qe ne fillim, ai perfitoi nga miresia ime, tani dua tia filloj cdo gje nga e para, shpresoj te gjej njeriun e duhur ne momentin e duhur.
faleminderit per keshillat.
Citim:
Po citoj ato që tha juve
Mos iu fut alkoholit koke e kembe po mos ri pa e pire nje gote Shiraz ne darke per qejf tat ene per inat te atij. Nuk e di sa e "vjeter" je, po nqs je akoma tek te 20-tat, jeta per ty nuk ka filluar akoma. (mos lexo tema si ajo e virgjerise se femres).
Re: Re: Cfare duhet bere te harrosh nje njeri?
Citim:
Po citoj ato që tha Çaushi
E dashur Erta !
Ne qofte se e deshiron vuajtjen vazhdo dashuroje .....!
Gjithcka cka te themi ne ketu keto dite eshte e kote per ty vetem sa do ta kalosh kohen duke lexuar mendime te ndryshme ....kurse mendja jote eshte aty tek ai ...tek ai i cili nuk do qe te jesh e tij !
Prandaj ndoshta mendimet tona jane te kota por do pajtoja me thenjen e forumistit me larte ....shtrengohu rregullohu se bota ka edhe te tjere qe te duan !kalo ne next !
Mos e merr shume afer zemre sepse te bene dem ...sot kane ndryshuar kohrat ....te deshirojne e nuk te dashurojne,kjo eshte e vertet .
Te pershendes !
Citim:
Po citoj ato që tha oliinter
prit radhen ti burazer![]()
erta31 numri im eshte 0900 505 2040 thirrje vetem per femra si ty hahahahahahahahah
Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 » Trego 43 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.