Forumi Horizont | Gjithsej 39 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- A i besoni dashurise permes Internetit ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1373)
A i besoni dashurise permes Internetit ?
Do kisha deshire te dija nese dikush ka provuar te kete sukse ne dashuri permes internetit edhe nese ajo ka zgjatur . A keni mundur te keni takime me vajzen , apo djalin qe jeni njohur ne internet ?
Si ka shkuar takimi i pare ?
Po pastaj ?
Pergjigjiet dhe mendimet tuaja do te ndihmonin jo vetem mua por kedo qe eshte i interesuar te dije dicka ne lidhje me temen.
po mendoj se ekzisto dhe kjo mundesi lidhjeje. Une nuk kam pervoje personale por kam pare para disa javesh nje emision tek rai uno qe fliste pikerisht per keto lloje lidhjesh si dhe tregonin raste tkonkrete qe kishin pasur sukses.
keni zgjedhur nje teme interesante
Poooooooooooo bravo
EJ ME KA NDODHUR PO KA KOHE ME PERPARA , ESHTE DICKA FANTASTIKENE FILLIM , SIDOMOS KUR I BESON DASHURISE ,
MUA ME KA LENE MBRESA DHE E VUAJ EDHE SOT, KAK QENE NJE KOHE SHUME MIRE
SOT AJO JETON SHUME LARG POR UNE PERSERI E DUA DHE AJO ME DON
shume dakord djali,
njohja nepermjet inetrnetit te dhuron ndjesi qe kurre nuk i provon live, eshte nje ndjenje qe nuk e frenon dot. Po bej nje pershkrim te vogel:
Mezi pret te hapesh kompjuterin per te pare mos ke mesazhe nga ai/ajo, cfare zhgenjimi kur shikon inbox empty.., merzitesh per pak.., por nuk e pershkruaj dot ndjesine kur shikon inbox 1 dhe e hap kutine me shpejtesi nderkohe qe zemra te rreh fort dhe kur lexon fjalet e tij/saj arrin qiellin, fillon ti kthesh pergjigje dhe duart te dridhen... Poston pergjigjen tende dhe deri te nesermen je duke fantazuar per emailin qe do marresh diten tjeter....
Kjo ishte dashuria nepermjet emailit, ate me chat po e le ta pershkruaje dikush tjeter.
Ju uroj sa me shume lumturi gjithe cifteve qe jane lidhur nga interneti.
Nuk besoj se mund te dashurohesh me nje person permes internetit aq sa te vuash dhe te rrish gjithe naten pa gjume per te
ka shum njerz qe jan martuar kan dhe femi qe jan lidhur neper mes internetit
un do te thoja qe po
un per veten time nuk besoj
Po mendimi im.
Mundet te ndothi Chati ose Email esht njelloj sikur ti po flet me te po fatkeqsisht nuk ke kenasin te i shikosh fetyren e saj/ose tij.
Un jam i lithur ngusht me nje peron nepermjet Internetit.
Po fatkeqsisht nuk e kam takuar.
Lidhjet nepermjet internetit,letra elktronike apo biseda te drejtperdrejta 'online',chat...
Mund ta quaj lidhje moderne te kohes,me hapjen e Kompjuterit dhe kyçjen ne internet,ne realitet je i/e kyçur me ter boten.
E di qe ka shume lidhje nga interneti te cilat bilen jane edhe kurorzuar.
Njerezit takohen ne rruge,shkolle,universitet,ne pune etj...e pse jo edhe ne internet.
E shikoj si shume normale dhe te mundshme.
Eshte ndjenje e papershkruar,kur bisedon nje kohe te gjate me nje person,i tregon njeri tjetrit per gjithcka te rrethon dhe gjithe kjo do te mbetet vetem nje enigme po te mos ishte takimi...
Ps:Qimo shpresoj ta takosh sa me shpejte,eshte ndjenje shume e kendeshme!
Pacim!
Une per veten time si besoj.
Ciao Forumista
Gjithsej 39 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 388 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.