Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Dashuria e fshehur... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14697)

Postuar nga briseide datë 13 Tetor 2007 - 20:31:

Talking Dashuria e fshehur...

Marr shkas nga disa tema te hapura ne forum ( ) dhe nga eksperienca :p:p:p per te hapur nje teme mbi dashurine e pa shprehur...

A ju ka ndodhur ndonjehere te dashuroheni pas dikujt dhe per nje motiv ose nje tjeter nuk i pergjigjej thirrjes se zemres suaj?
A ju ka ndodhur ndonjehere te dashuroheni pas dikujt por rrethanat,turpi :p ,momenti etj ju kane frenuar??Kur? Me ke?

Perse nuk jeni shprehur?

Faleminderit

Postuar nga Vlonjati99Tave datë 13 Tetor 2007 - 21:05:

JA TY BRISI KUR TE KA NDODHUR E ME KE?.. SE 1 E DI UNE PO THEM MOS KA NDONJE TJETER

Postuar nga diabolic datë 13 Tetor 2007 - 22:36:

Bris je shume mbrapa...
Ose me sakte ke ardhur vone ne forum.
Ne linkun me poshte eshte gati e njejta teme.

http://www.forumihorizont.com/showt...06&pagenumber=1

Gjithe te mirat...
Dhe te fala andej nga magazina :p

Postuar nga briseide datë 13 Tetor 2007 - 22:52:

Citim:
Po citoj ato që tha diabolic
Bris je shume mbrapa...
Ose me sakte ke ardhur vone ne forum.
Ne linkun me poshte eshte gati e njejta teme.

http://www.forumihorizont.com/showt...mp;pagenumber=1

Gjithe te mirat...
Dhe te fala andej nga magazina :p

Tani une vetem komplimenta per ty lexova ne ate teme gjithsesi eshte pak ndryshe...ketu s'kerkohet dhe shume krijimtari...pyetjet e temes i ke 

Postuar nga Lela_Dr datë 14 Tetor 2007 - 03:03:

Shpesh me ka ndodhur te te mbaj fshehur dashurine time per dike, sepse shpesh rrethanat ishin te tilla dhe mbase mund edhe te lendoja ndjenjat e dikujt. Dhe une urrej te te bej te tjeret te vuajne prej meje.
Preferoj qe dhimbjen ta mbaj vete.
Edhe pse mendoj se nganjehere njeriu duhet te tregohet me egoist ne te tilla ceshtje.
Por une nuk e bej dot.

Mendoj dhe qe dikush mund te kete fshehur edhe ndjenja per mua....mbase nga turpi ose frika se mos te merrnin rrefuzim.

Postuar nga Zani datë 14 Tetor 2007 - 03:27:

Re: Dashuria e fshehur...

Citim:
Po citoj ato që tha briseide
Marr shkas nga disa tema te hapura ne forum ( ) dhe nga eksperienca :p:p:p per te hapur nje teme mbi dashurine e pa shprehur...

A ju ka ndodhur ndonjehere te dashuroheni pas dikujt dhe per nje motiv ose nje tjeter nuk i pergjigjej thirrjes se zemres suaj?
A ju ka ndodhur ndonjehere te dashuroheni pas dikujt por rrethanat,turpi :p ,momenti etj ju kane frenuar??Kur? Me ke?

Perse nuk jeni shprehur?

Faleminderit

Po citoj ketu ca fjale qe i shkrova para ca dite ...e qe besoi se me se miri i pergjigjen temes ne fjale !

....por nje gje sdo ta dish kurr ,kurr sdo ta dish shpirt,sa shume fjale kane vdekur ne buzet e mia !!!...pa pasur mundesine dhe guximin e shprehjeve nga frika se mos te lendoi me shume plagen tende,plagen e dashurise tende ....plagen e dashurise sone....dashuri qe ska realizim,dhe vertet them me mire qe spatem realizim! sdo ishte jete gjate ...u deshem paster ...u takuam ne kohe te pakohe dhe tani me as koha nuk ka kohe per NE!!!
GJITHE TE MIRAT!

Postuar nga Enya datë 14 Tetor 2007 - 04:24:

Citim:

Perse nuk jeni shprehur?

Faleminderit

Ncuq Brisi.

Kam tipin e cilter qe e shpreh. S`me ndal asnje hurricane qe te shpreh ate

cfare ndjej.

Gjithesesi, secili nga ne ka ate dashurine e tij(saj) te fshehur, por ne tjeter

kuptim, jo sic e ke shprehur ti.

Postuar nga bleta punetore datë 15 Tetor 2007 - 00:31:

Citim:

Perse nuk jeni shprehur?

Faleminderit

faleminderit per temen e hapur, sh ficcanaso! :p
kur te bie ne koke per me te bukurin e shkolles s'te bi rradha, vallaj!
ja, kjo eshte tragjedia e jetes sime, por mbijetova...duke ia heq merakun me me te qutin e klases! :p
pyetje te tjera ne mp, bris! :p

Postuar nga briseide datë 15 Tetor 2007 - 00:40:

Re: Re: Dashuria e fshehur...

Citim:
[i]Po citoj ato që tha bleta punetore

faleminderit per temen e hapur, sh ficcanaso!

Prego :p kur thua s'kam vuajtur vetem une

Edhe ti me shokun e klases hahahaha

Postuar nga amor alucius datë 15 Tetor 2007 - 15:19:

Eeee, mos ma kujto ate periudhe, ka qene periudhe e zymte ne jeten time, mgjth rendesi ka qe nga dashuri e fshehur u kthye ne dashuri te zhveshur(kemi vite bashke me njeriun ne fjale).
E ne fakt une,si kokeneçe shqipetare qe jam, s'shpreha gje,biles dhe ne mundimin per te mos i bere te kuptonte gje e largoja me teper.Arsyeja?Kishte njerez te 3-te e 4-ert ne ate mes,plus dhe karriera e tije ishte ne loje. Kjo situate zgjati nja 1 vit e gjysem Le te themi qe ne kete vit e gjysem ishim miq te mire, zhvilluam lidhjen ne nivel miqesor,ama pa benefite

Briseide, kush dashuron duket, pune tjeter pastaj nese pala tjeter ben sikur s'kupton

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 12 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.