| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kerkoj Mendimin Tuaj (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=14703)
Kerkoj Mendimin Tuaj
NE RADHE TE PARE JU PERSHENDES TE GJITHEVE. UNE JAM ZAGARI NGA VLORA, SOT U REGJITROVA NE KETE FORUM SEPSE KAM NEVOJE PER NJE KESHILLE!!! PARA DISA DITESH NJOJTA NJE VAJZE NE CHAT, ME PELQU QE NE FILLIM, KESHTU QE SHKEMBYEM EDHE ADRESAT E EMAILIT DHE MSN. PYETJA IME ESHTE KJO: KAM DESHIRE TA TAKOJ POR KAM FRIKE TI THEM SE MOS ESHTE SHUME SHPEJT DHE MERZITET!! JU SI MENDONI?
hekuri rrihet sa te jete i ngrohte.
Pershendetje Zagari.
Une do te te keshilloja qe gjerat ti merrnit me me ngadale.
Perderisa keni vetem pak dite qe njiheni eshte mire qe te kaloni dhe pak kohe duke shkembyer idete e juaja.
Takimi mes 2 personave qe nuk njihen nga afer eshte gjithmone nje rrezik (por jo gjithmone).
Por po nuk e provove nuk mund ta dish kurre, keshtu qe beni kurajo dhe nese deshironi me te vertete te takoheni, atehere pse jo!!!!!!
O ti se nuk mund te thirr ne nick
po e deshe mos pyt kan, po futju punes e mos humb kohe.
Me fal qe nderhyj Lela,por mbetet per te pare qe eshte i till apo thjesht ka vetem pseodonimin.Djalosh nuk mund te ta permend kete emer per arsye qe vete kuptohen dhe vertete te vjen per te qeshur kur e lexon kete lloj nofke.Andej nga krahu jone e perdorin shpesh per disa te paudhe.Megjithate eshte zgjedhja jote,por do te ishte mire qe ta ndrroje ate palo nick.Ta them me sinqeritet djalosh.Une nuk e besoj qe ti te jesh i till.
flm
Re: Kerkoj Mendimin Tuaj
Citim:
Po citoj ato që tha zagari
NE RADHE TE PARE JU PERSHENDES TE GJITHEVE. UNE JAM ZAGARI NGA VLORA, SOT U REGJITROVA NE KETE FORUM SEPSE KAM NEVOJE PER NJE KESHILLE!!! PARA DISA DITESH NJOJTA NJE VAJZE NE CHAT, ME PELQU QE NE FILLIM, KESHTU QE SHKEMBYEM EDHE ADRESAT E EMAILIT DHE MSN. PYETJA IME ESHTE KJO: KAM DESHIRE TA TAKOJ POR KAM FRIKE TI THEM SE MOS ESHTE SHUME SHPEJT DHE MERZITET!! JU SI MENDONI?

Mos u shpejto .Jepi kohe vehtes dhe asaj se mos e tremb e s'te del me ne chat.Kur te krijosh sigurine se ajo nuk kerkon vetem nje shok sa per internet hidhe hapin per me tutje.Nuk eshte e veshtire te shtiresh nepermjet internetit.
Re: Kerkoj Mendimin Tuaj
Citim:
Po citoj ato që tha zagari
Un cuditem pse nuk e leni rehat djalin , jo nderro nick e ku ta di un perderisa lejohet nga fh ne rregull apo nuk lejohet ?!:p
Keni per ti dhene ndonje mendim se ai ka hall.
Un pervete te them qe ta takosh pse jo mire tha njeri ketu "hekuri rrihet sa eshte i nxehte"por sigurohu qe eshte vajze me pare re se ca nuk behet keto dite..
Citim:
Po citoj ato që tha SmoKer`
Un cuditem pse nuk e leni rehat djalin , jo nderro nick e ku ta di un perderisa lejohet nga fh ne rregull apo nuk lejohet ?!:p
Keni per ti dhene ndonje mendim se ai ka hall.
Un pervete te them qe ta takosh pse jo mire tha njeri ketu "hekuri rrihet sa eshte i nxehte"por sigurohu qe eshte vajze me pare re se ca nuk behet keto dite..
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 18 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.