| Forumi Horizont | Trego 10 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Dhembja..... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15182)
Dhembja.....
Pershendetje te gjýtheve !
Doja te ndaja me ju dhembjen qe me dhuroi viti qe ka pak dite qe eshte mbyllur . Ne mes te korrikut te 2007 humba nenen njeriun qe kisha me shume perzemer nuk e mendoj dot qe se kam me prane e qe sdo e kem as atehere kur une do e ndjeje nevojen e saj as kur te jem semure apo merzltur as atehere kur do dua te ndaje castet e lumtura pra asnjehere me . Jam ndjere shume bosh dhe ashtu ndjehem akoma .Me falni se ndoshta ju merzýta dhe juve.
Ngushellime!
Jo, ne fakt nuk na merzite aspak, te pakten mua.
Eshte nje teme e cila meriton respektim maksimal.
Ajo c'ka mund te them eshte se, duhet te behesh e forte, pasi jeta duhet te vazhdoje!
PEACE!
Pershendetje Alki,
Ngushellimet e mia me te perzemerta! Te humbasesh nje njeri zemre eshte sikur gjysma e zemres tende te jete shqyer nga ti, un te kuptoj shume mire dhe bashkendaj me ty kete dhimbje. Nuk kam humbur nenen por nje njeri shume te rendesishem qe mbase e doja si nenen, tani me duket sikur me ka humbur, nuk e gjej atje ku e kerkoj - me plaset shpirti. Eshte gjithmone e pa pranueshme vdekja e nje njeriu te aferm por me te vertete nuk kemi nga tja mbajme veq te shikojme mbrapsht ne kujtime, ne ato te bukurat qe kane mbetur pas e keshtu me nje buzeqeshje te perlotur ti perqafojme nga larg.
Ktheje dhimbjen ne force e buzeqeshi nenes tende qe sonte shkelqen ne mes yjesh.
Respkte P.
Re: Dhembja.....
Citim:
Po citoj ato që tha alki
Pershendetje te gjýtheve !
Doja te ndaja me ju dhembjen qe me dhuroi viti qe ka pak dite qe eshte mbyllur . Ne mes te korrikut te 2007 humba nenen njeriun qe kisha me shume perzemer nuk e mendoj dot qe se kam me prane e qe sdo e kem as atehere kur une do e ndjeje nevojen e saj as kur te jem semure apo merzltur as atehere kur do dua te ndaje castet e lumtura pra asnjehere me . Jam ndjere shume bosh dhe ashtu ndjehem akoma .Me falni se ndoshta ju merzýta dhe juve.
Alki fol sa me shume me nenen tende, kudo qe te jesh, vetem keshtu nuk do ta ndihesh mungesen e saj.
Ajo eshte gjithmone prane teje, te ndjek, te ngushellon, te kurajon, te qorton, te veshtron, te degjon, te buzeqesh, te ndihmon ne cdo situate te veshtire qe do te ndodhesh.
Vetem duke menduar keshtu ti vazhdon te jetosh me te.
Ngushellimet e mija dhe dhimbja te te beje me te forte dhe me kurajoz.
I perjetshem kujtimi i saj.
Ketu ke shume njerez te mire me te cilet mund te ndash dhimbjet dhe gezimet
Pershendetje alki!
Pranoni edhe ngushellimet e mia djalosh.Shendosh vete!Dheimbja per humbjen e nenes eshte vertete e madhe,por ju duhet te beheni i forte e kurajoz,sepse jeta eshte e till.Kemi lindur dhe nje dite do te vdesim.Nqse nena juaj ka ikur nga kjo bote per shkaqe natyrore ,eshte nje vdekje e embel djalosh dhe me gjithe dhembjen e madhe qe te shkakton nuk te ngelet peng.Do te te kshilloja qe t'i rrije sa me prane babait tuaj nqse ai jeton,ti falni sa me shume dashuri,sepse humbjen me te madhe e ka pesuar ai miku im.Ju neser do te martoheni,do te lindi femije dhe sic eshte e natyreshme do ta harroni ate,por babai juaj kurre.Ai ka ngeleur pa shokun e jetes.Te uroj shendet ty dhe familjes tuaj!Mos ju pafte syrei e degjofte veshi fatkeqesi!
Ju falenderoj per mesazhet me beret te perlotem
Citim:
Po citoj ato që tha IQVLORA
Pranoni edhe ngushellimet e mia djalosh.Shendosh vete!Dheimbja per humbjen e nenes eshte vertete e madhe,por ju duhet te beheni i forte e kurajoz,sepse jeta eshte e till.Kemi lindur dhe nje dite do te vdesim.Nqse nena juaj ka ikur nga kjo bote per shkaqe natyrore ,eshte nje vdekje e embel djalosh dhe me gjithe dhembjen e madhe qe te shkakton nuk te ngelet peng.Do te te kshilloja qe t'i rrije sa me prane babait tuaj nqse ai jeton,ti falni sa me shume dashuri,sepse humbjen me te madhe e ka pesuar ai miku im.Ju neser do te martoheni,do te lindi femije dhe sic eshte e natyreshme do ta harroni ate,por babai juaj kurre.Ai ka ngeleur pa shokun e jetes.Te uroj shendet ty dhe familjes tuaj!Mos ju pafte syrei e degjofte veshi fatkeqesi!

te forcoft zoti. ishalla nana jote eshte ne parajse. zoti ja bekoft shpirtin.
sa me kenaqet zemra kur shoh sa njerz te mire ka kjo bote, kur lexoj keshillat dhe ngushellimet e tyre qe vijne drejt nga zemrat e tyre madheshtore.
zoti ju bekoft te gjitheve.
Ngushellime edhe nga ana ime , dhe mos harro qe jeta vazhdon, behu e forte.
SmoKer`
Trego 10 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.