Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Probleme Sociale (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=312)
-- veshja (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=15546)

Postuar nga qengjiurt datë 11 Mars 2008 - 18:59:

veshja

ce mendim kini per ato vajza qe vishen ekstravagante ne vende te pa pershtacme. per shembull nje vajz me mini qe mban qese ne te dyja duart dhe mini qe i ngrihet lart nga ecja,the cunat qe i hedhin batuta

Postuar nga Enya datë 16 Maj 2009 - 16:14:

Cmendim kam? Normale. Meshkujt le te  mesohen me veshjet e femres.

Mua s`me ben pershtypje te shoh nje mashkull me mini, -hahahahahahaha-

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 18:21:

............................

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 18:23:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
U pelqen te jene ne qender te vemendjes se meshkujve ne cdo kohe. U pelqen te ekspozojne sa me shume te jete e mundur trupin e tyre te bukur. Kryesisht jane adoloshentet.  Nuk rrine dot pa marre ndonje kompliment. :p

Postuar nga BIONDIA datë 16 Maj 2009 - 19:49:

Re: veshja

Citim:
Po citoj ato që tha qengjiurt
ce mendim kini per ato vajza qe vishen ekstravagante ne vende te pa pershtacme. per shembull nje vajz me mini qe mban qese ne te dyja duart dhe mini qe i ngrihet lart nga ecja,the cunat qe i hedhin batuta

car mendimi te kem "bravo i qofte " te vashdoje te eci pa ju bere syri terrt ....cunat hedhin batuta ne kur je me perparse e me nape ne koke nese je vajze eshte e bukur, kshuqe nuk eshte gje e re .....nese nje femer ndihet mire ne ate veshje jam e kenaqur per ate....pastaj po flet qe ka shkuar me ble ushqime mire e ka qe eshte vesh lehtshme i rendojne cantat qe ka ne dore mos duhet te viste pallto leshi?
Pastaj ne vende te caktuara ste lejojne te hysh me keto veshje eshte me ligj por ne supermekate lejohet ...
Me vjen ma gjynah kur shoh mysylmanet e shkreta me ate pisk vape te veshura me fustane deri ne fund te kembeve ose kur i shikoj qe ne plash burri lahet ne ajo jo ....pse kjo nuk quhet veshje e papershtatshme ???

Postuar nga Eria datë 16 Maj 2009 - 20:31:

Re: Re: veshja

Citim:
Po citoj ato që tha BIONDIA

Me vjen ma gjynah kur shoh mysylmanet e shkreta me ate pisk vape te veshura me fustane deri ne fund te kembeve ose kur i shikoj qe ne plash burri lahet ne ajo jo ....pse kjo nuk quhet veshje e papershtatshme ???

Dakort me ty ...madje kur i shoh te veshura ashtu me hyn vapa per vete se them qyqa 30 grade jashte,po ato me gjithe ate pelice si nuk pelcasin

Postuar nga BIONDIA datë 16 Maj 2009 - 20:57:

Re: Re: Re: veshja

Citim:
Po citoj ato që tha Eria

Dakort me ty ...madje kur i shoh te veshura ashtu me hyn vapa per vete se them qyqa 30 grade jashte,po ato me gjithe ate pelice si nuk pelcasin

Eria para disa vjetesh isha ne Turqi me pushime dhe nje dite na bene nje shetitje me ne barke na zbriten ne disa vende te mrekullueshme buze detit..... gjeja qe me ka len te shahstisuar per te mos thene pa fjale ishte temperatua mbi 40 grade nje familje burri gruaja dhe 2 kalamajte ai mjekrrcjapi i shoqi lahej e bente dhe zhytje ne uje me gjithe cunin vajza e vogel 10 vjece lahej me rroba dhe kjo gruaja e mbuluar e gjitha me te zeza rrinte ne cader ul ..te them qe me rroba banjo ishte vape imagjino vesh ..duke fol me ate qe na shoqeronte ai tha " e di qe ajo nje dite do shkoje ne parajse " i thashe " se per te shkuar ne parajse me duhet me kalu kete inferrno qe po kalon ajo keto momente sdua te shkoj ne sikur te me lusin "....duke respektuar besimin e cdo njeriu kjo veshje eshte per tu shashtisur jo nje mini ne kohe vere....

Postuar nga Deb* datë 16 Maj 2009 - 21:15:

Kurse une jam habit me nje cift boshnjak ketu.  Nje dite te nxehte vere,burri me pantallona te shkurtra, kurse gruaja e mbuluar me shami ne koke.

Postuar nga Eria datë 16 Maj 2009 - 23:04:

Citim:
Po citoj ato që tha Debora*
Kurse une jam habit me nje cift boshnjak ketu.  Nje dite te nxehte vere,burri me pantallona te shkurtra, kurse gruaja e mbuluar me shami ne koke.

E pse te shkosh aq larg,sikur nuk ka shqiptare nga Shqiperia dhe Kosova qe mbulohen kembe e koke me shami...
Kam respekt per cdo fe,por ama nuk arrij te kuptoj sh femra qe vishen jashte mase moderne dhe me mbajne shami ne koke...E pse...
Sa per minifundin,duhet te kesh kembe jashte mase te bukura per ti treguar,jo cdokujt i shkon...
Pastaj ne ndonje rast eshte vertete qesharake,me qeska patatesh ne dore me mini dhe taka te larta,dhe lekundesh se nuk ecen dot (e kam pare vete nje situate te tille )

Postuar nga Eria datë 16 Maj 2009 - 23:17:

Citim:
Po citoj ato që tha aldo11

sa kile patate kishe bler ate dit

Jo une jo ...Une per pazar dal pa taka ...

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 30 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.