| Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- A eshte e drejte? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16040)
A eshte e drejte?
Si do te vepronit nese dikush do tju perdorte per qellime te tij? Nese do ta zbulonit kete klan cfar do te benit me te? do ta falnit apo do te ndiheshit teper te fyer?
Nuk e di se si mund te shkoje muhabeti deri ne ate pike ....... per cfare lloj perdorimi behet fjale ..... po qe normalisht nuk do ndihesha mire.... madje i ofenduar.
Jep ndonje sqarim me teper, mos e li kaq enigme historine ...... .
Nese do te doja ta beja me te qarte do ta beja prej heres se pare.
Une per vete do ja kepusja veshin, dhe do i thoja....
Shoku/shoqe.....vazhdo jeten tende, se ne timen nuk ke me vend.
Nqse do me ndodhte mua ,,,, kuptohet qe do ta beja horr nje here ne turrinje,,, pastaj te tjerat do ja leja kohes ,,,, me mundesine e pare qe do mu jepte do hakmerresha keqmas.
:kallash
Kam mesuar te mbroj veten nga te tilla raste. Mqs kam parasysh se secili, gjate procesit te njohies kur zbulon se ekziston nje afrimitet apo ekzistojne interesa te perbashketa etj, ne nje fare menyre po "shfrytezon" njeri tjetrin pasi ne vazhdimesi mer dicka te re, pra secili behet me i ditur. Deri ne kete pike, niveli i lendimit eshte shume pak dhe toleranca e larte. Nese kjo marrdhenie mbetet nje njohuri praktike atehere ngacmimet e te tilla llojeve pak pershtypje me lene por ne momentin qe kjo kthehet ne nje miqesi te forte dhe natyra e situates kthehet si ne pyetja qe ngriti sjara atehere me gjuan perqeshja e genjeshtres dhe me gryen perbrenda. Ke vetem nje zgjidhje te kanalizosh talljen dhe te ecesh ne drejtim te kundert!
Citim:
Po citoj ato që tha sjara
Nese do te doja ta beja me te qarte do ta beja prej heres se pare.
Re: A eshte e drejte?
Citim:
Si do te vepronit nese dikush do tju perdorte per qellime te tij? Nese do ta zbulonit kete klan cfar do te benit me te? do ta falnit apo do te ndiheshit teper te fyer?

Kurre mos ver ne loje aq sa s'mund t'i lejosh vetes te humbasesh, sjara! Persa i perket talljeve a di une, mah, njeriu i ve vetes ca objektiva ne jete. Aq me teper kur behet fjale per nje lidhje. Ai qe do te talle prapanicen me ty mundohet t'ju beje bisht qe te arrije objetivat e veta...ne ate rast duhet te gjesh forcen dhe te ndalosh nje veprim te tille duke iu qendruar besnike objetivave te tua. Ai qe e sheh qe s'po ben progres ne ate fushe, iken vete.
S'jane perhere te tjeret qe "tallen", jemi ne qe i lejojme t'a bejne.
Re: A eshte e drejte?
Citim:
| Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.