Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- I-phone 3g (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16236)

Postuar nga ernesto datë 27 Korrik 2008 - 00:30:

I-phone 3g

Ku ta blej nje i-phone 3g?Tek e-bay nje mikut tim qe shiti celularin nuk i erdhen ndonjehere parate.Nuk kam besim tek e-bay.A ka nevoje per ndonje zhbllokim apo dicka te ngjashme pasi e ble?A kushton vertet $ 199?

Faleminderit!

Postuar nga Piktor datë 27 Korrik 2008 - 02:13:

Re: I-phone 3g

Citim:
Po citoj ato që tha ernesto
Ku ta blej nje i-phone 3g?Tek e-bay nje mikut tim qe shiti celularin nuk i erdhen ndonjehere parate.Nuk kam besim tek e-bay.A ka nevoje per ndonje zhbllokim apo dicka te ngjashme pasi e ble?A kushton vertet $ 199?

Faleminderit!

Ketu ne Itali kushton 499 Euro ai me 4 Gb dhe 599 tjetri me 8 Gb.
Per ta zhbllokuar ska gje qe nuk zhbllokohet megjithse mesa di une nuk ka nevoje per zhbllokim.
Nuk e di se ne tirane kompanite celulare kane rrjetet 3G sepse ketu ne itali vodafone dhe Tim kane gati nje vit dhe vetem H3G me shume se dy vjete por shume e limituar per shkak te konkurrences se kompanive celulare ketu ku organizonin njerzit ne protesta kundra ngritjes se antenave te reja si preteks ndotjen e ambjentin me ane e valeve.

Postuar nga ernesto datë 31 Korrik 2008 - 22:12:

Re: Re: I-phone 3g

Nuk ekziston akoma ne shqiperi po une di qe i-phone punon edhe me sistemin GSM, dmth me celular normal.

Flm.

Postuar nga THe_AnSwEr datë 01 Gusht 2008 - 06:10:

Re: I-phone 3g

Citim:

Faleminderit!

Ne ebay eshte menyre e thjeshte per te blere telefon. Po nuk e ke per $199 por do e kesh me shume. Ketu ne amerike e gjen me $199. E mbajne vetem At&T dyqanet, edhe mund ta maresh me ate cmim, vetem neqoftese firmos te kesh planin 2 vjecar me ate kompani. Per me shume
http://www.wireless.att.com/cell-ph...ials/iPhone.jsp

Postuar nga Pitkini datë 01 Gusht 2008 - 17:13:

shoku, po ketu ne amerike a ka telefona qe mund te perdoren dhe ne europe,
nqs po, mund te me thuash se kush store i shet,
dhe si lexojne (psh, international edition etc)
klm

Postuar nga Piktor datë 01 Gusht 2008 - 22:35:

Re: Re: Re: I-phone 3g

Citim:
Nuk ekziston akoma ne shqiperi po une di qe i-phone punon edhe me sistemin GSM, dmth me celular normal.

Flm.

Nuk e di se punon me GPRS por edhe nqs punon natyrisht qe do te jete shume i avashte.
Dhe nje tjeter, ofrojne dhe sherbim interneti rrjetet celluare ne Shqiperi.

Postuar nga THe_AnSwEr datë 02 Gusht 2008 - 01:54:

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
shoku, po ketu ne amerike a ka telefona qe mund te perdoren dhe ne europe,
nqs po, mund te me thuash se kush store i shet,
dhe si lexojne (psh, international edition etc)
klm

E vetmja kompani qe ka telefona qe punojne ne europe, eshte T-Mobile. eshte international kudo qe te vesh.

Postuar nga Pitkini datë 03 Gusht 2008 - 06:00:

thnx per pergjigjen,

po di gje nqs te chargin ata apo jo nqs nuk ben kontrate??

Postuar nga THe_AnSwEr datë 04 Gusht 2008 - 07:22:

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini
thnx per pergjigjen,

po di gje nqs te chargin ata apo jo nqs nuk ben kontrate??

kur hap kontrate me ate kompani ne fillim ke nje charge per $200, dhe pastaj cdo muaj paguan planin qe zgjedh. gjithashtu do paguash dhe $199 per telefonin

Postuar nga Pitkini datë 05 Gusht 2008 - 04:45:

sme kuptove, se un te thash e dua per ne europe, pra nqs NUK bej kontrate, a te chargin??

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 22 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.