Forumi Horizont Gjithsej 308 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=356)
-- mendime te castit... (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16654)

Postuar nga Gjergj Kastrioti datë 10 Dhjetor 2008 - 21:40:

mendime te castit...

Per shkak te numrit te madh te postimeve ne kete teme,temen e vjeter e mbylla dhe e gjeni ne Arkiven e Te ndryshme.
Vazhdoni me mendimet tuaja te castit!
Copyright: NS_6

Mendim i castit: Mendimet e castit jane fryt i nje frymezimi te momentit... por jo domosdoshmerisht komentet duhet te jene chit-chat

Peace!

Postuar nga mio Mondo datë 10 Dhjetor 2008 - 22:31:

Urrej shiun kur bie....
kenge nga Elita 5.

Postuar nga tresh datë 10 Dhjetor 2008 - 22:35:

robt, sa te trashe ka kjo bote....

Postuar nga mio Mondo datë 10 Dhjetor 2008 - 22:48:

Mire ta paskan bere...

Postuar nga Glaukus datë 14 Dhjetor 2008 - 02:34:

.........plazhin e bej ne golem dhe jo ne durres Tani Glaukus do me shikoje shtrember per keto fjale

- pse ???

.... Golemi ka qen dhe do ngelet gjithmon i Durrësit ( pavarësishe se si bashki na e morri tirana - dhe na dha krujën , kuptohet qartë se pse ) .

....... megjithate miku im -  hajde dhe takohemi , pa ka vënde të bukura plot për të bërë plazh , duke fillu nga Currilat , Kallmi , RRushkull etj ........ ( gjithmon për bregdetin e Durrësit ) . Unë për vete preferoj pishinat ( kam frik nga peshkaqenet )

............. problemi është të na fitojë Vladimir Klitschko sonte ( para raundit te 8 ) ..

Postuar nga BIONDIA datë 14 Dhjetor 2008 - 02:42:

sikur dhe merzitja e trishtimi te iknin  sic iku kjo dite ..do ishte mrekulli

Postuar nga Piktor datë 14 Dhjetor 2008 - 02:52:

Citim:
Po citoj ato që tha Glaukus
.........plazhin e bej ne golem dhe jo ne durres Tani Glaukus do me shikoje shtrember per keto fjale

- pse ???

.... Golemi ka qen dhe do ngelet gjithmon i Durrësit ( pavarësishe se si bashki na e morri tirana - dhe na dha krujën , kuptohet qartë se pse ) .

....... megjithate miku im -  hajde dhe takohemi , pa ka vënde të bukura plot për të bërë plazh , duke fillu nga Currilat , Kallmi , RRushkull etj ........ ( gjithmon për bregdetin e Durrësit ) . Unë për vete preferoj pishinat ( kam frik nga peshkaqenet )

............. problemi është të na fitojë Vladimir Klitschko sonte ( para raundit te 8 ) ..

Glaukus i madh je, me 99% jam andej mbas dt 22.

Postuar nga Glaukus datë 14 Dhjetor 2008 - 03:16:

.............. epo kshu i takon vetëm me pi noj xhek & redbull . Ke " Fly " përshëmbull .

- mirësetvish !!!

p.s. - fillim i mbarë për Klitschkov . e jep RTL Televizion ( astra 19 gradë )

Postuar nga Glaukus datë 14 Dhjetor 2008 - 03:33:

- nokdaun i parë për Klitschkov ......... ç'far të thash Piktoro ( raundi i 6 )

Postuar nga Glaukus datë 14 Dhjetor 2008 - 03:38:

- mbaroi . Fiton Vladimir Klitschkov kundrejt Hasim Rahman ( usa ) në raundin e 7 .

p.s. - direkt disqe dhe goma të reja audit nesër

Gjithsej 308 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 3077 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.