Forumi Horizont | Gjithsej 14 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 133 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16677)
Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?
Nuk do thoja mosha ideale sepse mendoj qe s'ka moshe ideale per tu bere nene,instikti nene vjen sapo sjell ne jete beben...
Shpresoj te kem mendime te qarta mbi kete teme.
Ju uroj te gjitheve forumistave Gezuar festat dhe Vitin e Ri 2009.
Se di nese te ndihmoj por per esperience te them qe jam ndiere nene qe ne momentin qe e kam kerkuar kete femije,jam ndiere kur kam bere ekografine e pare kur kam degjuar rrahjen e zemres ,kur kam blere gjerat e para kur kam bere papucet e vogla ,kapelen triken kur kam rregulluar dhomen kur e marre per here te pare ne dore ate qenie aq te vogel aq te bukur (dhe pse eshte shume e veshtire t ethuash qe femijet e sapolindur jane te bukur) dhe kam menduar qe Zoti smund te me bente nje dhurate me te bukur se kjo te kisha mundesi qe te quhesha dhe une Nene .....por nene eshte dhe ajo qe ska mundesi te beje nje femije per shume arsye qe vare o svaren nga ajo por rrit nje te tille dhe spe nuk eshte i saj sepse ska rendesi se kush te lind por se kush te edukon ...
Re: Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
instikti nene vjen sapo sjell ne jete beben...
Re: Re: Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?
Citim:
Po citoj ato që tha cupka
E kam nja 4 dite qe e kam zhyt veten mbi libra ne lidhje me shtatzanine sepse para 4 ditesh mora vesh qe do behem halle keshtu qe dua te di sa me shume (teorikisht te pakten) . .......................
Re: Cila eshte mosha e pershtatshme per tu bere nene dhe pse?
Citim:
Flm te gjithve...
Ne fakt,e kam fjalen per ate "moshe" e cila eshte e madhe apo e vogel...
Sic e dime ketu ne perendim ka dy nivele te ndryshme,njera eshte femra e kultivuar me nje jete sociale te larte,kurse tjetra eshte ajo femer e re e cila sipas "modes" dashurohet me nje "negro" dhe ben nje bebe metis.
Keto te dyja kane nje problem me moshen e te qenurit nene sepse njera e ben mbas 40-ve dhe tjetra 17 vjec...
Sipas jush o forumista shqiptar a eshte e mire per shendetin e femijes dhe (tonin bashke)te kemi femije ne moshe kaq te madhe apo kaq te vogel?
Cilat jane pasojat per femijen me nje prind te madh?
Po me nje adoleshnet?
p.s.Sic me thote nje shoqja ime ketu ne forum,bej kujdes kur hap teme sepse ngaqe ti e ke te qarte ne koke pyetjen por ai qe te lexon sdi se ca ke ti ne mendje...mendoj se ka te drejte.
Mosha me e mire per t'u bere nene, eshte atehere kur femra ndjen brenda vetes aftesine per te komanduar.
Burrin.
Mendoj se mosha ideale ne ditet e sotme per tu bere nene duhet te jete 25-27 vjec sepse ne kete moshe femra eshte e afte te kete cfare ti ofroje femijes se vet.Une nuk e kam provuar por them se eshte mosha ne te cilen duhet te jete e realizuar si nga ana profesionale (ndoshta jo plotesisht)por edhe e afte te formoje nje familje te qendrueshme.Me e madhe sdo te isha dakort sepse nuk do te kete me nerva kur femija te shkoje ne moshen e adoleshences dhe krijohen probleme te tjera si per prindin ashtu edhe per femijen.
30-35
Re: Flm te gjithve...
Citim:
Ne fakt,e kam fjalen per ate "moshe" e cila eshte e madhe apo e vogel...
Sic e dime ketu ne perendim ka dy nivele te ndryshme,njera eshte femra e kultivuar me nje jete sociale te larte,kurse tjetra eshte ajo femer e re e cila sipas "modes" dashurohet me nje "negro" dhe ben nje bebe metis.
Keto te dyja kane nje problem me moshen e te qenurit nene sepse njera e ben mbas 40-ve dhe tjetra 17 vjec...
Sipas jush o forumista shqiptar a eshte e mire per shendetin e femijes dhe (tonin bashke)te kemi femije ne moshe kaq te madhe apo kaq te vogel?
Cilat jane pasojat per femijen me nje prind te madh?
Po me nje adoleshnet?
Gjithsej 14 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 133 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.