Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- Cfare admirojne vajzat tek cunat edhe cfare e terheq nje vajze te doje nje cun? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=1670)

Postuar nga Bebi i Vogel datë 08 Gusht 2003 - 08:42:

Cfare Admirojn Vajzat Tek Cunat Edhe Cfare E Terheq Nje Vajz Te Doj Nje Cun??

Kerkoj Per Vajzat e forumit ti pergjigjen kesaj pyejte se kjo ka mbetur nje mister edhe nje pik pyetje per te gjith cunat kudo???
Mbase gjat kesaj teme cunat do te kene mundesine te marin pergjigjen qe mirpresin ndaj vajzave<<------------
Faleminderit!!! Ju Uroj Diskutim Te Mbar.

StreetRacer Zero Gravity

Postuar nga amor alucius datë 08 Gusht 2003 - 16:40:

Talking

Hahahaha nice question
Tani mua recetat nuk me pelqejne,kjo varet nga personi ne person.
Sinqeriteti padyshim,jam teper kurioze...dhe kjo mund te kete dhe pasoja te keqija.Por me mire nje te vertete te hidhur se nje genjeshter(edhe perse nje genjeshter tek une nuk do zgjaste gjate,i nuhas shume shpejt...hehehehe)

Postuar nga JaM_VlOnJaTe datë 09 Gusht 2003 - 02:11:

Red face

Sic tha dhe Alucius kjo varet nga personat sepse jo te tere kane te njejtat mendime. Disa terhiqen nga paraqitja (sh. e rendesishme kjo )) , disa nga zgjuarsia (dhe kjo gjithashtu), pastaj nga sjellja, muhabeti qe di te beje (jo shatra-patra dmth), ca njeriu eshte (i mire/ i keq), e me radhe e etj .... Te tere keto jane pika qe te tereve u intereson te pakten mua. Well, shpesoj qe te keni disi nje pergjigje tani. ciao-ciao.

Postuar nga SweetAlbGirl datë 09 Gusht 2003 - 06:00:

Admiroj nje gje tek cunat ... menyra si genjejne lol, nuk e di, por gjithmon kur genjejne disa vajza i besojne... (good job guys)
Te them me terheq zgjuarsia, nuk them dot, pasi eshte e vlefshme vetem per disa djem, po mua me terheq me shume kur ata Kerkojne ndihme per dicka, gjithmon duan opinionin e nje vajze, sesben :p

PS. Per cfare thash me lart, jo te gjithe djemte jane ashtu, po ne pergjithesi keshtu jane disa...

Postuar nga SweetAlbGirl datë 09 Gusht 2003 - 06:03:

By the way...
Me terheq shume edhe zgjuarsia sigurisht, pasi eshte nje gje e rendesishme, vetem nje gje urrej shume tek disa djem.... Xhelozine (sidomos tek djemte shqiptare)

Postuar nga amor alucius datë 09 Gusht 2003 - 14:41:

Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Admiroj nje gje tek cunat ... menyra si genjejne lol, nuk e di, por gjithmon kur genjejne disa vajza i besojne... (good job guys)

Lol,e di ate shprehjen "genjeshtra i ka kembet e shkurtera"?Mund te gezojne triomf momental por ne momentin qe do e zbuloja do e paguanin trefish

Postuar nga anda datë 09 Gusht 2003 - 16:35:

amoren

me fal qe po replikoj me ty!
me thuaj cfare paguajne 3-fish djemte kur iu del genjeshtra,nuk e kuptoj sepse perderisa e genjejne ate femer dmth qe nuk i plas shume per te edhe nqs ndahet , dhe gjeja qe mund te beje me shume nje femer eshte qe ta lere ate por atij nuk i kushton shume ajo gje dhe nuk eshte ai qe del i humburi ne kete rast,eshte femra.dmth qe nuk ke se ca ti besh vetem thuaj do zoti sme bjen per hise ashtu lloji.
une per vete gjeja qe pelqej dhe adhuroj tek nje mashkull eshte besnikeria dhe korrektesa.

Postuar nga amor alucius datë 09 Gusht 2003 - 18:31:

Anda ndoshta kete here jam ne anen e gabuar por po te flas mbi menyren ne te cilen llogjikoj une:
Nese arrin ne genjeshtra shpeshhere eshte per te mos humbur dike,por sic the dhe ti mund te jete thjeshte sepse nuk do te ja dije per ty.
Personalisht genjeshtrat(edhe perse mund te kene qene pjese e te kaluares ...etj)nuk do i gelltisja aq rehat.
Nese je vete korrekte,besnike,e sinqerte atehere besoj qe pret te njejtat dhe nga ai qe ke ne krah.

Postuar nga Kobe4MVP datë 10 Gusht 2003 - 01:09:

Citim:
Po citoj ato që tha SweetAlbGirl
Admiroj nje gje tek cunat ... menyra si genjejne lol,

hahahahaha...na shkrite fare. Degjo troc muhabetit. Cunat genjejne dhe per idiotsira nga me te ndryshmet. Por ketu ka nje diference sepse edhe femrat genjene por ja t'iu bej nje pyetje une ju;

Kush jane genjeshtare me te medhnj femrat apo meshkujt?

Po ua jap dhe pergjigjien. Meshkujt genjjne me shume kurse femrat kane genjeshtrat me te renda. Genjeshtrat e meshkujve jane; "Isha tek nje shok per 1 birre. Isha duke lujt bilardo". kurse genjeshtrat e femrave jane; "Eshte femija jot. Jam shtatzan."....hahahhahaha kjo eshte mese e vertete.

BTW...quoted from Chris Rock stand up 1999.

Postuar nga anda datë 14 Gusht 2003 - 22:52:

aman aman se genjeshtrat e djemeve nuk jane ato qe thua ti.genjeshtrat e djemeve jane shume ordinere saqe eshte shume e thjeshte per ti kuptuar(se ka nga ato qe e pranojne ashtu dhe sduan ti kuptojne)por qe meshkujt nuk kane aq bagazh qe ta mashtrojne vertete nje femer,kurse femres i lumte po iua futi djemve ne ato gjera qe po thua ti.DMTH QE FEMRA ESHTE ME E ZGJUAR SE MASHKULLI()

Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 42 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.