Forumi Horizont
Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- AMC ofron Sherbim Interneti nga celulari per te teehhheeeereeee!!!! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16884)

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 02 Mars 2009 - 17:42:

AMC ofron Sherbim Interneti nga celulari per te teehhheeeereeee!!!!

5 MB e para jane falas. C'do MB ekstra kushton 100 lek te reja me TVSH brenda.

Tani problemi eshte qe une e kam celularin WM 6.1 (HTC VOX) dhe nuk me aktivizohet kur dergoj tekstin INTERNET te 1501. Thote qe celulari im nuk suporton internet. Jo per gje por celulari im eshte i lindur per internet...

Kush e ka aktivizuar kete sherbim, le te futet te konfigurimet dhe te na japi ndonje ide se po s'patem internet as ne celular do biem shakull ne shesh!!!

Postuar nga Piktor datë 03 Mars 2009 - 01:33:

E para mendoj se cellulari yt eshte i konfiguruar per nje internet te shpjete hspda dhe ndoshta amc perdor gprs ose e shumta mund te kete 3G ose Umts.
E dyta blej ndonje cellular me te thjeshte dhe mbaje per internet nqs nuk te ben Htc.

Postuar nga edison90 datë 03 Mars 2009 - 03:59:

Re: AMC ofron Sherbim Interneti nga celulari per te teehhheeeereeee!!!!

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
5 MB e para jane falas. C'do MB ekstra kushton 100 lek te reja me TVSH brenda.

Tani problemi eshte qe une e kam celularin WM 6.1 (HTC VOX) dhe nuk me aktivizohet kur dergoj tekstin INTERNET te 1501. Thote qe celulari im nuk suporton internet. Jo per gje por celulari im eshte i lindur per internet...

Kush e ka aktivizuar kete sherbim, le te futet te konfigurimet dhe te na japi ndonje ide se po s'patem internet as ne celular do biem shakull ne shesh!!!

Pershendetje
Edhe une kam WM 6.1(Sony Ericsson xperia x1)
Dhe edhe mua AMC me thote se celulari juaj nuk suporton internetin .(Kaq hipokrite jane keta kompanite shqiptare pasi windows mobile cdo gje e ka te lidhur me internetin)
Por nese ti do qe ta aktivizosh vendose nr. tend ne nje Nokia s60 (Psh. Nokia e50,e51 etj)aktivizoje
dhe pastaj funksionon edhe ne WM 6.1 pasi i ka konfigurimet automatike.
Por une te keshilloj qe te marresh internet nga Eagle Mobile qe kushton 3000 Leke te reja/Muaj dhe e ke pa Limit ne Bandwith. Mund ta perdoresh sa te duash pa u shqetesuar fare. Ndersa 5 MB te AMC nuk jane asgje pasi vetem shkako nje mp3 cfaredo nga tel. dhe mbarohen.

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 03 Mars 2009 - 16:37:

Jo mo jo, une nuk e dua per tangerllek. Se gjithe diten jam me internet dhe celularin e kam dhe me WiFi. E dua me teper per emailin personal qe e monitoroj vazhdimisht per ndonje gje me rendesi dhe do doja te informohesha ne kohe reale per c'do gje.

Postuar nga Pitkini datë 31 Mars 2009 - 02:19:

Citim:
Po citoj ato që tha Lord_Of_The_Strings
Jo mo jo, une nuk e dua per tangerllek. Se gjithe diten jam me internet dhe celularin e kam dhe me WiFi. E dua me teper per emailin personal qe e monitoroj vazhdimisht per ndonje gje me rendesi dhe do doja te informohesha ne kohe reale per c'do gje.

ore ti, top-channel!
nuk eshte 100 lek mb se ashtu eshte shtrenjt, eshte me lire me duket mgjthse sjam i sigurt

Postuar nga bomba01 datë 11 Maj 2009 - 16:37:

Citim:
Po citoj ato që tha Pitkini

ore ti, top-channel!
nuk eshte 100 lek mb se ashtu eshte shtrenjt, eshte me lire me duket mgjthse sjam i sigurt

Pershendetje! Se pari eshte shume e sigurt qe kostoja eshte 100 lek 100Mb,se dyti edhe une kam nje HTC Touch dhe Gprs-ja e AMC punon mrekulli mjafton te shkruash te Apn "internet.amc" dhe gjithe config behen automatikisht!

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 15 Maj 2009 - 02:27:

Po e provoj njehere sot ose neser. Me jep pak me shume detaje se si konfigurohet. Pervec se APN besoj se ajo dritare do kerkoje dhe te dhena te tjera. Tani e kam fik HTCne se ka nje prob me ekranin por neser ka shume mundesi te blej nje HTC S730 se e kam gjet me cmim te arsyeshem

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 21 Maj 2009 - 19:52:

100 lek MB eshte sepse Vodafone ka nxjerre nje oferte 100 lek 15 MB dhe po e reklamon gjithandej.

Pyesni popull, dhe pastaj kundershtoni. Dihet qe data connections jane gjithandej te shtrenjta. Pastaj, shumica e njerezve harxhojne shume pak. Vetem Youtubi ua ngarkon sasine e datave. Dhe telefona me Youtube, hiq telefonat e shtrenjte qe kane WiFi, s'di te kete ne treg.

Trego 8 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.