Forumi Horizont | Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- Probleme me marresin e digitalb-it (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=16922)
Probleme me marresin e digitalb-it
Djema!
Te me falni (ju dhe moderatoret) qe ndoshta jam pak jashte teme, por nuk dija ku ta hapja kete teme.
Aparati im marres satelitor (ai qe shet digitalb-i, JO HD) ka nje problem ne ndezje.
Qe te shprehem me mire, aparati punon shume mire, ka problem vetem qe, po e fika, duhet ta heq dhe ta ve prape ne prize qe te ndizet, perndryshe nuk ndizet nga telekomanda.
A ka dijeni ndokush cfare problemi mund te jete se me lodhi/merziti dreqi. Ka te beje me ndonje funksion te menuse qe e kam impostuar keq apo ndonje gje tjeter?
Flm nqs do me jepni ndonje pergjigje.
Ty te eshte coroditur programi i marresit. Futi nje reset ose nje upgrade firmware. Nuk di c'te them me teper, une e kam bojkotuar me kohe TV ne pergjithesi e jo me platformen e mesiperme.
Flm Lord
pershendetje arti!
Duket ke filluar ta lerosh aren me tre qe me duket!Po pse or miku im blen things jashte standarti ne Albani? Akoma nuk e ke kuptuar se atje shkojne vetem plehrat e Europes dhe botes?Njoh disa shqiptare ketu ne Angli,te cilve ju jane prishur marrsit qe kane blere ne Shqiperi.Ata i kane hedhur poshte te gjithe e kane blere aparate marres per se mbari ketu.Mos prite tregeti te ndershme nga tregetaret tane ,sepse pjesa me e madhe e tyre jane plehra vete.Po te jap nje shembull nga vetja ime.Une bleva marrsin HD ne Vlore dhe me nje muaj me beri naze te tilla.Nqse do kete probleme do ta hedh ne bin e vitin tjeter do te sjelle nje te ri prej ketej.Te gjitha paisjet elektroshtepiake i ka blere ketu dhe i kam nisur me kamion per Vlore.Nje dite donim te blinim nje luge druri ne nje dyqan.Kur pyetem per cmimin,shitsja na u pergjegj 1500 leke = £ 1(1 paund) dhe une doja te paguaja.Jo me tha ime shoqe,do t'i sjellim nga Londra,sepse me £ 1 marr nje komplet 6 cope e me cilesi me te mire.Pyeta per nje TV 32" HD per te luajtur djali me PS3.Kushtonte me shume se TV 50" qe kisha sjelle une nga Londra.Cilesisht ishte me i dobet me contrast 500:1,kurse 50" e ka contrastin 30000:1.Edhe enet e guzhines jane made in England.Vetem thikat i kemi blere atje,sepse nuk mund t'i transportojme.
Duke te uruar gjithe te mirat,te them qe zhduke ate plehren qe ke blere ne Tirane.
PSo kur bie shi a ta prish figuren TV?
IQ
Jam 100% dakort me ty. Edhe une te gjitha shpenzimet "me nje fare vlere" i bej nga Italia, edhe pse mundesite per trasportim nga Italia jane me te medha se nga Londra.
Pervec atyre qe thua ti, ka edhe nje aspekt tjeter. Dmth jo vetem cmimi qe eshte me i larte ne Shqiperi, por edhe kualitet me te ulet. Psh, nqs une do blej nje SAMSUNG ne Shqiperi, sic e the dhe ti, me kushton me shume se ne Itali, por me problematikja eshte se per SAMSUNGUN "shqiptar" nuk jam as i sigurte cfare samsungu eshte (prejardhja). Ndersa ate qe blej ne Itali e di qe ma mbulon asistenza e Samsungut te vertete. Ky ishte nje shembull.
Megjithate digitalbin e bleva ne Shqiperi sepse ne pergjithesi, keta kanalet satelitore (psh edhe SKY ketu ne Itali) "japin garanci sinjali" vetem me aparates marres te tyre, perndryshe te pergjigjen qe "mund ta kete problemin aparati marres i markes tjeter".
Psh miku im.
P.s. Po, kur bie shi ma prish sinjalin.
Gjithmone duke shajt c'do gje qe vjen nga Shqiperia.
Te them te drejten, une kam provuar te gjithe satelitet e Digitalbit, dhe te gjithe kane funksionuar per se mbari....
Por c'fare te besh, qe shqiptarit si rrin duart rehat, dhe do ti shtypi te gjithe butonat dhe te gjithe opsionet qe ofron aparati.
Vetem IqVlores i qellokan gjithe mallet e skaduara, te prishura, dhe te pa vlera.
Nese s'keni besim tek malli qe bleni, se kuptoj pse e blini. Mahhhh me cudisin disa njerez per zotin.
ja fusni si kodra mas bregut nga njehere....por s'kemi c'te bejme, pervec se te tejkalojme mesazhet me shpejtesi sa me te madhe te lexuarit
Lela
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
Gjithmone duke shajt c'do gje qe vjen nga Shqiperia.
Te them te drejten, une kam provuar te gjithe satelitet e Digitalbit, dhe te gjithe kane funksionuar per se mbari....
Por c'fare te besh, qe shqiptarit si rrin duart rehat, dhe do ti shtypi te gjithe butonat dhe te gjithe opsionet qe ofron aparati.
Vetem IqVlores i qellokan gjithe mallet e skaduara, te prishura, dhe te pa vlera.
Nese s'keni besim tek malli qe bleni, se kuptoj pse e blini. Mahhhh me cudisin disa njerez per zotin.
ja fusni si kodra mas bregut nga njehere....por s'kemi c'te bejme, pervec se te tejkalojme mesazhet me shpejtesi sa me te madhe te lexuarit![]()
Falje publike per te teeereeee, s'beheeeet llaaaafff
Citim:
Po citoj ato që tha Lela_Dr
O artur nuk ka rendesi se sa patriote jam une. U pergjigja vetem per faktin qe per nje problem te vogel qe ju jep nje aparat, filloni e ulerisni kunder produkteve qe (JU VETE ) shkoni e blini.
Perderisa nuk keni besim ne mallrat qe shiten andej atehere mos i blini fare. Blej nje satelit Nokia (qe mund te jete me i miri) bleji dhe Conax dhe shif sa te duash Tv shqip.
Gjithsej 2 faqe: [1] 2 » Trego 16 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.