| Forumi Horizont | Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 » Trego 80 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Tema Shoqerore (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=313)
-- Kur keni QARE per here te fundit?! (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17206)
Kur keni QARE per here te fundit?!
Nqs deshironi mund te thoni edhe pse keni QARE.
Mund te perfshihen edhe lotet e gezimit, pse jo...
Nuk dua te futem shume thelle pse dhe nga e kane prejardhjen lotet, ideja ishte thjeshte per relaks.
Po te flas per veten time s'me qellon te qaj kollaj sepse kam nje filozofi qe gjithmon ka nje zgjidhje per cdo çeshtje...
Po te marrim nje shembull kur vdes nje njeri shume i afert derdhim shume lot per arsye se lotet jane ARMA e fundit qe i ngelin njeriut,pra vetem per raste ekstreme s'ka zgjidhje dhe me lotet ngushellojme veten tone...
Une qesh shume per veten time dhe duke u nisur nga kjo mendoj qe njeriu qesh sepse nuk qan dot ? apo ...?
Ju mirepres te gjithve.
Hmmm ndersa une jam tip qe prekem kollaj...nuk dua te qaj,por e ndjej qe sa kalon cik kufiri i merzitjes,dhe inati,nervat e gjithcka i ndjej faqe te me lagen...
HEra e fundit qe kam qare,para ca ditesh...
Jam nje njeri qe prekem shume shpejt dhe qaj kollaj ndoshta duhe te ma kishin vene v emrin "vajza e loteve" qaj dhe per nje film per nje poezi o dhe per nje vizatim ....nuk eshte se qaj e spushoj por prekem me mbushen syte me lot ....ndoshta puna qe bej midis shume njeresve qe vuajne dhe pse kan kaluar vite nuk arrij te ndaj gjerat me ben te ndieshme o ndoshta ka ndonje motiv qe thelle ne shpirt sdua ta pranoj ..hera e fundit qe kam qare ka qene sot ne mengjes ....
E mora me mend biondja, degjova muziken e bukur qe kishe vene...
Biondja edhe une prekem por se tregoj kurre, cdo hap i veshtire me ben me te forte e te shoh jeten se sa ashper eshte...megjithate varet cdo gje nga ne se fundja fundit pse mos te japim nje zgjidhje kur jemi ne aktoret? mmmm
PS: Dua te shtoj, nje muaj i mbare per te gjithe se dt 1 gusht sot. 
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Hmmm ndersa une jam tip qe prekem kollaj...nuk dua te qaj,por e ndjej qe sa kalon cik kufiri i merzitjes,dhe inati,nervat e gjithcka i ndjej faqe te me lagen...
HEra e fundit qe kam qare,para ca ditesh...
Po ti trull s'po na thua ndonje gje ne lidhje me lotet? kur ke qare per here te fundit ti?
dua ta di eeee nga inati ![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
"Tipin e ze edhe makina e mishit ........" (cit) ............![]()
...
Citim:
Po citoj ato që tha EAK
Qe dmth..![]()
![]()
![]()
Ime ate me thote perhere,ty moj bije te eshte prishur rubineti i loteve![]()
...
Citim:
Po citoj ato që tha cecilia2006
Po ti trull s'po na thua ndonje gje ne lidhje me lotet? kur ke qare per here te fundit ti?dua ta di eeee nga inati
![]()
Citim:
Po citoj ato që tha turll
Kur pashe filmin "mimoza llastica" .........![]()

Kur keni QARE per here te fundit?!
Nuk me kujtohet kur kam qare per here te fundit, Megjithate, kjo nuk do te thote qe nuk qaje shpesh...
Me kujtohet qe u perlota menjehere kur nje mikja ime me vuri ne krahe, djalin e saj te sapo lindur...
U perlota gjithashtu shume shpejt, kur ne dasmen e tim vellai u prozhektuan ne muret e kishes, fotot e femijerise sone...
Jam perlotur, kur mora avionin dhe lash te dashurin tim, prapa, pa e ditur se kur do ishte hera tjeter qe do e takoja...
Raste te tille me prekin dhe bejne te kem pamjen e nje qaramaneje, edhe pse nje Zot e din sa femer me karakter jam.
| Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 » Trego 80 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.