Forumi Horizont Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Informatikë & Programim (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=112)
-- probleme me chrome (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17548)

Postuar nga ViRuS^06 datë 29 Dhjetor 2009 - 05:04:

probleme me chrome

pershendetje! mbase na jep dore nanjeri perseri ketej.... ne faqet shqiptare qe shkarkoj kenge me internet explorer me te djathten e mausit dmth.. me chrome si browser nuk realizohet ky lloj shkarkimi, di ndonjeri metod tjeter se si mund ti shkarkojme kenget shqip me chrome...ngaqe u be ca kohe po perdor vetem chrome se me pelqen si browser dhe me duket me i avancuar se explorer, firefox, mozilla etc. edhe mos u bezdisni ju tjeret se si bej reklam chrome-s po sme pagoi njeri

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 29 Dhjetor 2009 - 16:20:

Chrome ka me buton te djathte "Save as..." Me mire na jep webin nga perpiqesh te shkarkosh ne menyre qe ta kuptojme ekzakt se ku qendron problemi.

Postuar nga ViRuS^06 datë 29 Dhjetor 2009 - 17:34:

lordo kur e shtyp me buton te djathte me save as ''link speichern'' gjermanisht e kam une ....mirpo kur e bej save me hapet dritarja folderit e vogla dmth. e sme jep kengen por me shkruan 'index' te titulli kenges dhe nuk skarkohet kenga por theshte nje index ne folder... kurse me explorer me funksionon per mrekulli

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 29 Dhjetor 2009 - 21:15:

Atehere eshte ceshtje kompatibiliteti. Ndoshta faqja nga zbret ti nuk perembush standartet e fundit te gjuheve te programimit per website. Ose, ta shohim nga ana tjeter, Chrome nuk suporton dekodimin e sakte te kompozimit te faqes konkrete.

Meqe ra fjala, nje kolpo nga Chrome: Shtyp Shift + ESC qe te shohesh Google Chrome Task Manager Pa lidhje me hallin tend por te pakten arrin te kuptosh se cili tab po te ha me shume memorje apo CPU.

Postuar nga DR.D datë 27 Janar 2010 - 18:39:

Po sikur te te sugjeroja nje web browser akoma me te mire se chrome,moxilla apo safari ose te tre bashke ne nje triple engine browser te vetme ??

Hidhi nje sy kesaj platforme ... Ta keshilloj

http://www.lunascape.tv/

Postuar nga Fajtori datë 27 Janar 2010 - 19:20:

Ajo "index" qe shkarkohet eshte simptome se kontrollohet diçka ne te dhenat qe dergon browser, para se te jape file mp3 per shkarkim.

Sidoqofte shiko cfare madhesie ka index. Nqs eshte disa MB atehere mund te jete file mp3 qe ka mbetur i emertuar keq per faj te browserit.

Kte Lunascape se kam provuar por duket interesant. E ka provuar njeri te na thote ku ndryshon nga Chrome?

Postuar nga Lord_Of_The_Strings datë 29 Janar 2010 - 02:44:

S'e di. Nuk e kam provuar dhe nuk po e marr mundimin. Nuk mund t'ja le ne dore nje browseri te panjohur aktivitetin tim on line, jeten time virtuale dhe me e rendesishmja, transaksionet e mia bankare.

S'besoj qe nje kompani e panjohur te nxjerre ne treg nje broswer me te mire se gjigandet aktuale qe kane staf prej dhjetra personash, ose qindra nese deshironi, qe merren vetem me zhvillimin e chrome, firefox, ie etj etj etj.

Postuar nga DR.D datë 31 Janar 2010 - 21:43:

Gjithkush mund te nxjerri konkluzionet e veta mbasi ta kete provuar por...
gjithsesi une kam mbetur shume i kenaqur nga LUNASCAPE......
Por mund te perdoresh IE Edhe moxilla plugins ka 3 web browserat me te mire rrotull.
Besoj qe ka nje te ardhme te sigurte ..ose te paktek keshtu mendoj une ...
Dhe e rekomandoj te pakten nje test me kete te porsalindur ...
Gjithe te mirat.

Postuar nga Piktor datë 31 Janar 2010 - 21:51:

Une perdor kete eSobi v2 here pas here.

Postuar nga ViRuS^06 datë 01 Shkurt 2010 - 00:51:

une kur mundohem te shkarkoj ndonje kenge me chrome me nxjerr vetem index(1kb) dmth qe nuk shkarkon kengen ne mp3 po vetem index kurse me IE funksionon per mrekulli...edhe per pune me pelqen chrome me duket me praktik se ie, firefox, mozilla etc kto qe njof une te pakten

Gjithsej 3 faqe: [1] 2 3 »
Trego 21 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.