Forumi Horizont | Trego 10 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Ditari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=179)
-- duaje jeten (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=17869)
duaje jeten
duaje jeten se veq jeta sesht reprize jetoje jeten sa je iri se ne pleqni i bjen pishman JETA ESHTE E BUKUR
po e deshe jeten te do dhe ajo ty
Jo, nuk do te te puth ty. Megjithse ti ke nevoje per puthje aq keq ...sa me s'thuhet.
Ky eshte problemi yt.
I cdo femre!
Ti duhet te puthesh...edhe shpesh biles.
Nga dikush qe Di si puthet nje femer tekanjoze.
... faqet tua kane shije shiu
shijen e buzeve te lagura kane
t’i heq floket
t’i shoh syte kristal
fjale dashurie kane thene poetet edhe para meje
me duhet me t'dashte pa fjale
........
po humbim me syte pa gjume
bota ende nen kembet tona fle
nen shiun që rreshqet ne xham
fytyren tende të engjellt e lane
......
faqet tua kane shije shiu
shijen e buzeve te mia kane.....
Citim:
Po citoj ato që tha AngelDevil
.
......
faqet tua kane shije shiu
shijen e buzeve te mia kane.....
Regarding life, the wisest men of all ages have judged alike: it is worthless.
Friedrich Nietzsche
Citim:
Po citoj ato që tha kurti
Regarding life, the wisest men of all ages have judged alike: it is worthless.
Friedrich Nietzsche
Citim:po me habit kjo analiza jote syrius, nuk ka lidhje fare se si e kuptoj une.
Po citoj ato që tha Syrius
Dua te di si do ta gjykonin jeten keta "wise" men, po tu vija une thiken e bukes ke fyti.
jam i sigurte qe do te zgurdullonin syckat e do te qurraviteshin si qener, per kete jete qe e quakan "worthless"
E dua jeten, jam i dashuruar me te.
Ndryshe, po mos ta doja, do t'jaja kisha bere vetes bam me kohe...me gjithe trishtimet e dhimbjet qe kam kaluar.
Dielli u zhduk mbrapa detit, si grahma a fundit e nje duhanxhiu qe dha me shume mundim shpirt.
Hena doli ne qiell , si nje balerine me hapa te mesuar mire.
E cuditshme natyra e njeriut. Lumturia nuk ka per te qene asnjehere konstante per shumicen e njerezve. Eshte dicka, nje sllogan qe te gjithe e perdorin per te pershkruar qellimet e tyre.
Por eshte nje iluzion. Dicka subtile qe jo te gjithe arrine ta pershkruajne kur vjen rradha per te folur. Dicka qe jo te gjithe arrijne ta vijezojne kur vjen rradha per te menduar.
Megjithate te gjithe perpiqen, ecin ne rruge te rrahura me pare nga te tjere , duke u munduar te improvizojne dicka te re mbi kalldreme te vjeter.
Duan te jene origjinale duke mos lodhur koken e b*****, duan qe gjithcka tu serviret mbi nje pjate te argjendte nga "rastesia" apo "origjinaliteti" i tyre.
Por shume harrojne qe jane thjesht nje numer serie. Nje serial i merzitshem , telenovele bibash.
Nuk ka ide te reja , te brumosura me mentalitete te vjetra.
Ketu qendron edhe paradoksi.
Gjithkush qe merr guximin te pershkroje dete te parrahura, te notoje kunder valeve te medha e te luftoje me peshkaqenet e monotonise ...
...etiketohet si aventurier e sharlatan nga te "miret".
deri ne momentin kur ja del mbane, sigurisht, atehere gjithcka ndryshon ne mendimet e mases bastarde.
Atehere ai eshte nje "hero".
ose me mire , dikush qe u dha mundesi te reja mikrobeve te vjetra . Te shperndahen neper atmosfere , te infektojne e te semurin.
Pastaj te ikin me tej
Sigurisht ne nje rruge qe e ka bere te kalueshme nje "aventurier" tjeter.
Telenovele bibash se? Hahahahaha ca krahasim I bukur. Kjo gjuha shqipe nganjehere me tingellon si kinezce. LoL.))))
Trego 10 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.