Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Virtyt e magji .. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18176)

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 18:23:

Virtyt e magji ..

Cfare virtyti mendoni se keni si armen me te forte per te bere te tjeret per vete?

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Dhjetor 2010 - 18:26:

Re: Virtyt e magji ..

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne
Cfare virtyti mendoni se keni si armen me te forte per te bere te tjeret per vete?

them se menyra ime e te folurit....i ben njerezit per vete...jo te gjithe...por ata qe kam bere....pervec kesaj..menyra se si leviz, shoh, apo reagoj ndaj tyre....eshte aktrim me vete...

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 18:28:

Re: Re: Virtyt e magji ..

Citim:
Po citoj ato që tha Erald Gibbs

them se menyra ime e te folurit....i ben njerezit per vete...jo te gjithe...por ata qe kam bere....pervec kesaj..menyra se si leviz, shoh, apo reagoj ndaj tyre....eshte aktrim me vete...

Yes

...Me thone temperamentin..sdi sa e vertet eshte

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Dhjetor 2010 - 18:32:

Re: Re: Re: Virtyt e magji ..

Citim:
Po citoj ato që tha fleurs de l'orne

Yes

...Me thone temperamentin..sdi sa e vertet eshte

...duhet studiuar....ne thellesi....them se ciltersia jote gershetuar me nuhatjen ne njohjen e njerezve....eshte arma jote m,e e embel...

Postuar nga lule datë 19 Dhjetor 2010 - 18:37:

Re: Re: Re: Re: Virtyt e magji ..

Citim:
Po citoj ato që tha Erald Gibbs

...duhet studiuar....ne thellesi....them se ciltersia jote gershetuar me nuhatjen ne njohjen e njerezve....eshte arma jote m,e e embel...

Postuar nga cecilia datë 19 Dhjetor 2010 - 19:13:

Virtyti qe mendoj se kam eshte menyra e adaptimit tim ne bisede. I lejoj bashkebiseduesit tim nje fare lirshmerie ne bisede sikur te njiheshim prej vitesh...pra, faculteti im te futem brenda mendjes se tjetrit.

Postuar nga Deb* datë 19 Dhjetor 2010 - 19:46:

Kjo tema eshte si t'ja besh qejfin, reklamen vetes?
Akoma se kam zbuluar. Cfare terheq njerin, s'terheq tjetrin.

Postuar nga lule datë 24 Dhjetor 2010 - 02:53:

Citim:
Po citoj ato që tha Deb*
Kjo tema eshte si t'ja besh qejfin, reklamen vetes?
Akoma se kam zbuluar. Cfare terheq njerin, s'terheq tjetrin.

Aspak..mund ta maresh ne sensin e kundert..ti se di( magjine tende) e arrin ta zbulosh .. e kshu, zbulon dicka rreth vetes dhe tjetrit

Postuar nga BIONDIA datë 24 Dhjetor 2010 - 03:05:

kenget popullore magjia ime

Postuar nga RAIMONDI datë 24 Dhjetor 2010 - 04:56:

-------Kam njohurite  e mija ne cdo fushe qe jane mbi nivelin mesatar ,menyren  time te arsyetimit qe eshte  Impecabile sepse kam sensin e Mendimit konceptual-c'ka ne pergjithesi njerezve ju mungon ky sens--- bej edhe pakez humor , si dhe di te beje  tamam magji te titpit si tek filmi me Robert Redford ...... 

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 11 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.