Forumi Horizont Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Lloqe Pazari (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=346)
-- gocat_sHqIpTaRE (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18456)

Postuar nga Amelie datë 18 Shtator 2011 - 18:48:

gocat_sHqIpTaRE

Jane Vajzat Shqiptare Mendjemedhaja Apo Jo,Si Mendoni??????

Postuar nga Dulcis in Fundo datë 18 Shtator 2011 - 19:41:

UnE mEndOj Se diSa janE, diSa jO.. vAret Ne c'LaGje je rRitUr..

Postuar nga Amelie datë 18 Shtator 2011 - 19:57:

Citim:
Po citoj ato që tha Dulcis in Fundo
[B]UnE mEndOj Se diSa janE, diSa jO.. vAret Ne c'LaGje je rRitUr.. [/B

pikerisht ke shum te drejt,sepse disa jan te thjeshta dhe me te mira,po tjerat ato qe jan teper te "mbushura"ihhiih,,,ato shpresh harrojn se nga vin......

Postuar nga RIP Gibbs datë 18 Shtator 2011 - 23:04:

vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....

Postuar nga Charlotte datë 18 Shtator 2011 - 23:34:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....

He me mos?

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 00:20:

Citim:
Po citoj ato që tha dylan
un mendoj qe meshkujt e kan mendjen me te malle se femrat
dhe dicka tjeter qe kan fillu te jua tejkalojne femrave (llapen e malle ,thashetheme ) kaluar e shkuar femrave
turp tu vij

vajzat shqiptare jane vajzat me vk...ne planet....,,,ja gibbs cfar thot..pikerisht kon fermon ate qe thua ti e dashur !!!jan cunat ato sot qe jan cop coP!!!sepse ska mer as burra,,por vec dallavere:P

Postuar nga lule datë 19 Shtator 2011 - 00:24:

Vajzat shqiptare jan zeherr , p.s flas per veten
Amelie kishe gje kunder ti?

Postuar nga RIP Gibbs datë 19 Shtator 2011 - 01:29:

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie

heh i dashur me mir vk ne ca raste se kshu si ty,,,,qenke i vrar nga jeta shu,shpresoj te maresh veten shpejt

e ke gabim e dashur sjam hic i vrare nga jeta...por me aq sa kam njohur me duken shume vk mednejngushta....mendjelehta....jane shume te thjehsta per tu kuptuar dhe parashikuar...

PS: nuk ehste nevoja te sulmosh ne kete menyre se ste pelqeu citimi im ne temen tjeter qe ke hapur..

Postuar nga Amelie datë 19 Shtator 2011 - 02:01:

Citim:
Po citoj ato që tha RIP Gibbs
e ke gabim e dashur sjam hic i vrare nga jeta...por me aq sa kam njohur me duken shume vk mednejngushta....mendjelehta....jane shume te thjehsta per tu kuptuar dhe parashikuar...

PS: nuk ehste nevoja te sulmosh ne kete menyre se ste pelqeu citimi im ne temen tjeter qe ke hapur..

normal pse mos te duket lavdrin te na thuash neve qe jemi vk!!me fal??? jo sme pelqeu aspak dhe meqe ti fole ne at menyr ather kam drejt dhe un te flas apo jo??!...pastaj mos u merzit ti dhe nje mendim,un bera te njejten gje!

Postuar nga al74 datë 19 Shtator 2011 - 02:03:

amelie :

ke hapur temen duke perjashtuar veten nga pyetja e temes e nuk jep asnje mendim tendin. nqs. qellimi yt eshte te besh dicka disi serioze athere je e lutur ta rishikosh edhe nje here tjeter. ka plot tema te tilla te kthyera ne pazar apo sharje gratis.

per temen : nuk njoh vajzen shqiptare .

Gjithsej 5 faqe: [1] 2 3 4 5 »
Trego 48 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.