Forumi Horizont Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Dashuria (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=48)
-- ***dAShuria*** (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=18463)

Postuar nga Amelie datë 23 Shtator 2011 - 13:36:

***dAShuria***

Kur dashuron, je sherbetor, kur te dashurojne, i ke ne dore!!!!..ju si jeni???ju pelqen me shum te dashuroni apo tju dashurojn???!!

Postuar nga fan fan tulipan datë 23 Shtator 2011 - 17:10:

Re: ***dAShuria***

Citim:
Po citoj ato që tha Amelie
Kur dashuron, je sherbetor, kur te dashurojne, i ke ne dore!!!!..ju si jeni???ju pelqen me shum te dashuroni apo tju dashurojn???!!
kujt i perket ti e dashur amelie ? sherbetoreve apo ayre qe kane ne dore. vetem leku me jep dashuri lol

Postuar nga Amelie datë 23 Shtator 2011 - 19:56:

Re: Re: ***dAShuria***

Citim:
Po citoj ato që tha fan fan tulipan
kujt i perket ti e dashur amelie ? sherbetoreve apo ayre qe kane ne dore. vetem leku me jep dashuri lol

hehh shum ironik je..un e dashur jam sa te duash,por me shum me dashurojn sepse dashurin time dua tja dhuroj vetem nje personit ne jeten time...qe akoma skam gjetur,,,gjithsesi sherbetore nuk e kam ne karakter ,,,, per mua akoma ska lind ai qe me ben per vetelol
po ti ky mer mjes?

Postuar nga dylan datë 23 Shtator 2011 - 21:02:

valla dhe po sdesha s eme duan sme hyn ferr ne kemb no minteresa

me pelqen te du po dhe tme doje personi si jo hyn e kunderta ska shije

Postuar nga al74 datë 23 Shtator 2011 - 22:54:

Re: ***dAShuria***

Citim:

termi me poshterues per te matur dashurine . c'diskutime!!!!

Postuar nga bruni22 datë 24 Shtator 2011 - 00:23:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

Mu kujtua njeri dikur, qe me tha martohu i ri se ke vantazhe! Pa he i them un ca vantazhesh?? Po ja te rriten femit shpejt e kshu nuk ke nevoj te punosh ti. Po do punojn ato x ty!
Shiko lulka prsh. Nuk e ka problem kur ben mungesa nga forumi

Postuar nga Amelie datë 24 Shtator 2011 - 00:39:

Citim:
Po citoj ato që tha al74

heeee po tani spo te ven njeri pistoleten ne kok ty mor te keqen per te lezuar o per te komentuar,,,cke??!!

Postuar nga al74 datë 24 Shtator 2011 - 02:53:

Re: Re: Re: ***dAShuria***

Citim:

heeee po tani spo te ven njeri pistoleten ne kok ty mor te keqen per te lezuar o per te komentuar,,,cke??!!

ja ta them drejt amelie . ndoshta nuk kam edhe moshe per te diskutuar por kur shoh keto koncepte mbi dashurine me kthehet stomaku disi mbrapsh. tani ( te flas me termat rinor) te hapesh b... sepse ben dike te dashurohet marrezisht e ta konsiderosh sherbetor tendin apo anasjelltas vetem dashuri nuk mund ta quash.
kam pershtypjen qe eshte perkushtim , marrezi , pasion , frymemarje apo edhe ankth , pritje , fluturim , arome apo ngjyre , eshte edhe melodi e perjetuar bashkarisht por kurrsesi nen ate drite qe na e hidhni ketu.

Postuar nga Deb* datë 24 Shtator 2011 - 04:31:

Eshte tjeter gje te te deshirojne seksualisht dhe tjeter gje t'ju dashurojne.
Vetem kini kujdes me keta qe ju ''dashurojne" se qellon ndonje psiko qe jo vetem s'ju sherben sic doni ju por jua nxin jeten.

Eshte vertet shume e mjerueshme te te dashurojne e mos arrish te dashurosh. Ose dicka nuk shkon me ty, ose me ata.

Postuar nga dylan datë 24 Shtator 2011 - 14:44:

Re: Re: Re: Re: ***dAShuria***

Citim:
Po citoj ato që tha al74

ja ta them drejt amelie . ndoshta nuk kam edhe moshe per te diskutuar por kur shoh keto koncepte mbi dashurine me kthehet stomaku disi mbrapsh. tani ( te flas me termat rinor) te hapesh b... sepse ben dike te dashurohet marrezisht e ta konsiderosh sherbetor tendin apo anasjelltas vetem dashuri nuk mund ta quash.
kam pershtypjen qe eshte perkushtim , marrezi , pasion , frymemarje apo edhe ankth , pritje , fluturim , arome apo ngjyre , eshte edhe melodi e perjetuar bashkarisht por kurrsesi nen ate drite qe na e hidhni ketu.

po me pelqen e ne ket rats me vin ca mendime fjale te nigjuara te meshkujve

wow ajo ajo vdes per mu po mu as sme ben per te
me ate bej si kam qef e kam gati sa her te kam nevoj

po normale o njerez femrat si dhe meshkuj dehsira ndjeja kan sesht nevoja ti keqperdorosh apo ti mendosh ne at menyr dskrimiteti
cnjerez kot sthem meshkjujt i kam urryer gjithe nga kto veprimet mendimet qe me vin ne kry kur e mendoj seksin mashkull

Gjithsej 2 faqe: [1] 2 »
Trego 17 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.