Forumi Horizont Gjithsej 78 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Kush te doj le te urdheroj..:)::): (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=3145)

Postuar nga Ervisa datë 29 Nëntor 2003 - 11:57:

Kush te doj le te urdheroj..:)::):

Nuk e di pse mua s'po me ze gjumi fare sonte.....dhe mendova te hap kete teme..qe kush nga ju eshte si puna ime sot..le te urdheroj ketu dhe te bejme pak bisede qe te shtyjme kohen.

Kush te doj le te urdheroj

Ervisa

Postuar nga BUCS datë 02 Dhjetor 2003 - 01:30:

Ervisa jemi gjumasher ne ketej

Nuk ka njeri te te bej shoqeri, ja shiko edhe tani ne gjume jane

Sorry

Postuar nga Ervisa datë 02 Dhjetor 2003 - 04:47:

E mo mire nuk thoni ju shyqyr qe ju ze....neve na shkatrroi gjumin kjo shkolla.

Postuar nga Bledumi datë 02 Dhjetor 2003 - 05:01:

lere mi lal,mos e permend shkollen se me filluan te dridhurat mua.....

Postuar nga Ervisa datë 02 Dhjetor 2003 - 07:06:

Kujdes pra..vesh noj triko se do ftohesh....megjithse nese keni probleme te tilla mua me keni ne gadishmeri...per te miren e popullit po munona:p:p

Postuar nga roke datë 02 Dhjetor 2003 - 10:39:

Wink

Ok ervisa une po vdes nga te ftohtit dhe po pres trikon tende(me lesh apo pambuk eshte).Edhe ti qenke si puna ime qe rri pa gjume.Ti duhet te kesh hallin e pageses se shkolles,ndersa une kam hall tjeter(!).Nje fjale e urte popullore thote qe te flesh gjume eshte qe te humbasesh kohen kot se koti.rrofsh qe edhe ti po e zbaton si puna ime.Baj!

Postuar nga Ervisa datë 02 Dhjetor 2003 - 13:43:

Roka roka mandolinen

Po mire mo une nuk i thash atij qe do te te jap trikon time ....qe po ma kerkon ti......
Pastaj nuk eshte se kam hallin e pageses(ndonse e kam shume te shtrejte) se ka kush mi heq ato halle.....po kam hallin e provimeve..
Po ti rrofsh qe po me ben shoqeri mua ne keto ore te vona....Ke gje ne plan te na tregosh pse nuk te ze gjumi ty....I mean Hallin tend

Postuar nga hirushja datë 03 Dhjetor 2003 - 06:01:

Te te theras Evi apo Visa?

As mua siper cudi nuk me flika sot, se di pse? Me duket se e ka fajin Kompjutri sps s'me len kjo shoqja te mar edhe fryme. E mire eshte shejtanja e mire.

Me pelqen shume kjo tema qekur e pashe.

Te pershendes.

Postuar nga Ervisa datë 03 Dhjetor 2003 - 09:16:

Si te te vij me mbare:)

Eh me hirushe ja ashtu jam dhe une.Ne kohen kur ky gjumi ben sikur do me zej...kam shoqerin online...pastaj kur dua une te fle me iken gjumi
Sa mire qe te gjithe pjestaret e tjere i zonka gjumi si kingjaaa
Po mire e tha Roke Qe te flesh gjume eshte humbje kohe kot:p

Postuar nga roke datë 03 Dhjetor 2003 - 10:15:

Wink

Bjeri bjeri ciftelise ervisa!Ama nje cope triko te kerkuam dhe bere njeren,pale ndonje gje tjeter.Provimet s'kane ndonje gje,si gjithe te tjeret,por ki kujdes pagesen(kjo jo si gjithe te tjeret).mua s'me gjumi se....se...oh me fal se po me bie celulari.Te pershendes!

Gjithsej 78 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 772 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.