Forumi Horizont Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5304)

Postuar nga lulka datë 03 Qershor 2004 - 15:04:

Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?

Cila eshte ajo gje qe jeni penduar me shume qe se keni bere,
per nje motiv ose nje arsye qe e keni konsideruar se ishte gabim apo se keni degjuar me shume zerin e ndergjegjes me shume se zerin e zemres ? Nje gje qe e keni deshiruar shume dhe tani eshte teper vone per tu kthyer mbrapa...

Postuar nga volter datë 03 Qershor 2004 - 18:11:

Talking

He urime dhe pergezime per temen...
Shpresoj te kete efekte pozitive. Une jam penduar shume per nje mrekulli. Me erdhi kryeengjelli i engjejve, dhe me beri thirrje te shkoja ne qiellin blu, per te biseduar ne dhomen e operacioneve.... dhe keshtu une e perjashtova mundesine e tij, dhe keshtu jam bere te plas si atomi...po mekot...

Postuar nga Klodel datë 04 Qershor 2004 - 01:01:

per asgje. ndergjegja dhe zeri i zemres shkojne ne sinkronizim prandaj s'kam asnje pendese dhe e kam si parim te jetoj pa pendesa. pa po sikur

Postuar nga JamCelik datë 04 Qershor 2004 - 13:53:

te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.

Postuar nga SEXY_GIRL05 datë 06 Qershor 2004 - 01:28:

Citim:
Po citoj ato që tha JamCelik
te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.

Eh pendim i dyfishem ehhhhhh mor celik na i cave hunden per cigare
pse nuk more dy paketa mo i uruar do na shkoj gjith dita ters pa u tymosur nje here

Postuar nga roke datë 11 Qershor 2004 - 20:27:

Per momentin eshte qe nuk po shkoj ne bathroom dhe po shkruaj se vdiqa nga shurra!!

Postuar nga FENIX datë 26 Qershor 2004 - 17:07:

E them se nuk ja fal vetes kurre ate qe me beri mua shkaktarin e nje incidenti te vogel disa kohe me pare.

Po pija nje caj te nxehte me qumesht ne ballkon,kati i dyte, nderkohe qe rreshqas pak mbasi pllakat ishin paksa te lagura e une isha mbeshtetur me berryle ne parvaz. Caji mu derdh e i ra ne koke,te pakten pjesa me e madhe e tij,shoferit te nje kabrioleti qe po kalonte poshte. Ky humbet drejtimin e kabrios e perplaset me nje pompat e nje karburanti ne krahun tjeter te rruges. Del me nxitim nga makina e s'kaloi as 2 sec kur disa pompa shperthejne ne flake bashke me makinen perplasur ne to. Nje minut me vone i tere karburanti ishte ne flake. Disa caste me vone flaket perpijne edhe nje institut qe ndodhej ngjitur,qe me sa dukej bente studime ne kafshe. 5 minuta u desh qe rruget te mbusheshin me mace e qen,gjarperij e kavje laboratori,majmuna e derrkuca ,nje pjese e tyre ne flake,duke rendur te tmerruara lart e poshte rruges. Disa makina u perplasen njera me tjetren e trafiku u bllokua. Nisi edhe evakuimi i nje shkolle aty prane por femijet sapo dolen jashte nisen te gjemonin macet e qente neper rruge. Ishte vertete nje kaos....!

Postuar nga ^HellBoy^ datë 14 Korrik 2004 - 23:29:

kurse une jam penduar vetem per nje gje ne jeten time.......
jam penduar vetem njere ...... jam penduar qe kam rene nje here te vetme ne dashuri.....
dhe nuk do e perseris me...... se nuk mund ta perseris me..... se nuk ma ndjen hic.... as kam ndjenja fare.........

Postuar nga dodgy datë 14 Korrik 2004 - 23:39:

Nigjoni mos e merni per ters un po them te drejten.
Jam ber pishman para 3 vjeteve mu dha rasti te njihja 2 shoqe.ishin te mira si yje,me njeren kisha mardhenie.1 nate pasi kishim pir pak shoqa ime me tha qe te benim te tre mardhenie sexuale,Un si i ndershem thash qe nuk behet,por edhe sot i bie kokes me grushta dhe them ca bera un budallai dhe thash jo.

Postuar nga roke datë 15 Korrik 2004 - 08:56:

Unhappy

Nje nga gjerat me te aferta qe jam penduar eshte qe nuk ndejta edhe pak me shume ne PARIS

Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit »
Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.