Forumi Horizont | Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme |
Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Në rrotë të lirë...këtu nuk është filozofia (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=263)
-- Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5304)
Cila eshte gjeja qe jeni penduar me shume ?
Cila eshte ajo gje qe jeni penduar me shume qe se keni bere,
per nje motiv ose nje arsye qe e keni konsideruar se ishte gabim apo se keni degjuar me shume zerin e ndergjegjes me shume se zerin e zemres ? Nje gje qe e keni deshiruar shume dhe tani eshte teper vone per tu kthyer mbrapa...
He urime dhe pergezime per temen...
Shpresoj te kete efekte pozitive. Une jam penduar shume per nje mrekulli. Me erdhi kryeengjelli i engjejve, dhe me beri thirrje te shkoja ne qiellin blu, per te biseduar ne dhomen e operacioneve.... dhe keshtu une e perjashtova mundesine e tij, dhe keshtu jam bere te plas si atomi...po mekot...
per asgje. ndergjegja dhe zeri i zemres shkojne ne sinkronizim prandaj s'kam asnje pendese dhe e kam si parim te jetoj pa pendesa. pa po sikur
te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.
Citim:
Po citoj ato që tha JamCelik
te kisha blere nje pakete cigare para se te vija ne shtepi.
Per momentin eshte qe nuk po shkoj ne bathroom dhe po shkruaj se vdiqa nga shurra!!
E them se nuk ja fal vetes kurre ate qe me beri mua shkaktarin e nje incidenti te vogel disa kohe me pare.
Po pija nje caj te nxehte me qumesht ne ballkon,kati i dyte, nderkohe qe rreshqas pak mbasi pllakat ishin paksa te lagura e une isha mbeshtetur me berryle ne parvaz. Caji mu derdh e i ra ne koke,te pakten pjesa me e madhe e tij,shoferit te nje kabrioleti qe po kalonte poshte. Ky humbet drejtimin e kabrios e perplaset me nje pompat e nje karburanti ne krahun tjeter te rruges. Del me nxitim nga makina e s'kaloi as 2 sec kur disa pompa shperthejne ne flake bashke me makinen perplasur ne to. Nje minut me vone i tere karburanti ishte ne flake. Disa caste me vone flaket perpijne edhe nje institut qe ndodhej ngjitur,qe me sa dukej bente studime ne kafshe. 5 minuta u desh qe rruget te mbusheshin me mace e qen,gjarperij e kavje laboratori,majmuna e derrkuca ,nje pjese e tyre ne flake,duke rendur te tmerruara lart e poshte rruges. Disa makina u perplasen njera me tjetren e trafiku u bllokua. Nisi edhe evakuimi i nje shkolle aty prane por femijet sapo dolen jashte nisen te gjemonin macet e qente neper rruge. Ishte vertete nje kaos....!
kurse une jam penduar vetem per nje gje ne jeten time.......
jam penduar vetem njere ...... jam penduar qe kam rene nje here te vetme ne dashuri.....
dhe nuk do e perseris me...... se nuk mund ta perseris me..... se nuk ma ndjen hic.... as kam ndjenja fare.........
Nigjoni mos e merni per ters un po them te drejten.
Jam ber pishman para 3 vjeteve mu dha rasti te njihja 2 shoqe.ishin te mira si yje,me njeren kisha mardhenie.1 nate pasi kishim pir pak shoqa ime me tha qe te benim te tre mardhenie sexuale,Un si i ndershem thash qe nuk behet,por edhe sot i bie kokes me grushta dhe them ca bera un budallai dhe thash jo.
Nje nga gjerat me te aferta qe jam penduar eshte qe nuk ndejta edhe pak me shume ne PARIS
Gjithsej 11 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 » ... E fundit » Trego 101 mesazhet në një faqe të vetme |
Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.