Forumi Horizont
Trego 7 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Arkiva (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=404)
-- Prezantim i Irfanit. (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=531)

Postuar nga Irfani datë 07 Mars 2003 - 06:06:

Prezantim i Irfanit.

Pershendetje dhe falenderoje Forumihorizont per hapjen e ketij forumi te lire qe te gjithe mund te japim mendimet tona.
Kete gje se kam bere ndonje here ne ndonje forum tjeter,per here te pare po e bej ne kete forum.
Quhem Irfan Barci .
Lindur ne Durres e banues ne Durres ne lagjen 18.
Datelindje 14 shkurt 1981.Kam mbaruar shkollen e mesme ekonomike ne Tirane Prane kunvendit popullor dhe Partise demokratike ne ish godinen e shkolles se mesme Pedagogjike.
I specializur ne fushen e sigurimeve shoqerore dhe bancare.
Per momentin ndodhem ne Rome vazhdoje Studimet e larta ne Fushen e shkencave politike mardhenie me jashte.
Me pelqen te merrem me sport atletike,note,basketboll dhe vollejboll.Nje vend te vecante ze edhe muzika shqiptare dhe hip-hop, Rap.Gjeja qe urrej me shume eshte genjeshtra.Nje periudhe te gjate ne fushen e botes se informatikes prej 7 vjete.Programues,ndertues faqes shqiptare si edhe disa te huaja.
Zoterues i 3 gjuheve te huaja Anglisht,Gjermanisht dhe Italisht.
Ju kerkoje ndjes qe nuk kam postuar edhe foton time,por akoma se cilen foto te vendos per prezantimin tim.Ju siguroje qe do te veje foton time.Per me shume gjera te tjera dhe projektin qe kam ne dore mund te me kontaktoni ne adresen time elektonike Irfan_barci@hotmail.com.
Ftoje qe te gjithe djem dhe vajza nga qyteti i Durresit brenda dhe jashte saj te na mbeshtesin me informacione aktivitete probleme shoqerore Bashkine,Televizonet private dhe Radiot nga Qyteti Bregdetar Durresi.

Me respekt Irfani.

Postuar nga Klodel datë 07 Mars 2003 - 16:13:

mire se erdhe Irfan, detyre te veshtire ke perpara sa te mbarosh shkollen por te uroj shume sukses

pershendetje

Postuar nga Irfani datë 07 Mars 2003 - 20:49:

Wink Faleminderit analistja

Eshte nje detyre e veshtire qe po bej tani.Si edhe shkollen qe do nje impenjim akoma edhe me te madh ne fushen e dipllomacise.Shpresoje qe ta mbaroje dhe te kthehem ne shqiperi e te jap edhe une kontributin tim ne qeverisven e drejte.
Me respekt Irfani

Postuar nga EnGLaNd datë 13 Mars 2003 - 21:58:

mir se erdhe irfani

mir se erdhe irfani shpresoj te mbetesh i kenaqur mes shoqeris ) forumisteve)

Postuar nga Roni datë 02 Prill 2003 - 03:58:

Numrin e tel dua une, hajt shpejt ketu!

Postuar nga Irfani datë 02 Prill 2003 - 05:08:

Wink Roni

Admirali po denada eshte.Duhet ta mbash mend.Ue me ate kam pas n ndejtur shume.
Roni me gjithe qejf do ta jepja por smundem se as une uk e kam umri e saj .
Ti gjithmone mendjen te vajzat e bukura e ke medje lol)
ciao

Postuar nga Novi datë 02 Prill 2003 - 19:28:

Cool Ore Irfan

smendon fare per mua ti aderbarth po thuaj asaj shoqes kam nje shok ne londer e do te te takoj ---Shaka-- hej mos esht vlonjate ajo apo ca se ngjan tamem si cupe dajos time po sja mbaj emrin se nje her e kam takuar drqin.

Trego 7 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.