Forumi Horizont Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme

Forumi Horizont (http://www.forumihorizont.com/index.php3)
- Anëtarët e forumit flasin mbi veten (http://www.forumihorizont.com/forumdisplay.php3?forumid=310)
-- Per ke keni simpati ketu? (http://www.forumihorizont.com/showthread.php3?threadid=5374)

Postuar nga El_Fatih datë 12 Qershor 2004 - 20:01:

Per ke keni simpati ketu?

Fillimisht ju pershendes te dashur anetare!

Duke qene se shkembejme me njeri-tjetrin mendimet tona po ashtu edhe provojat, doja te dija thjeshte per ke keni simpati ketu?
Ose me mire cili eshte anetari apo anetarja juaj e preferuar duke u nisur nga mendimet qe sjell ose nga bukuria e sgkrimeve te tij.
Flm!
Fati.

Postuar nga unforgiven datë 12 Qershor 2004 - 20:16:

Mire se erdhe ne Forum dhe e kalofsh bukur ne shoqerine tone!

Une nuk do te vecoja vetem nje, ata jane shume ..
Ana, I Lire, Lorie, Black,Jimmy, Shenjto, Bledumi, Plloshtani, Hirushe, Macka, Darke,Adelajda, Eniss,Endri, Amor, Brunia, trojani, Insomnia, sabina, Indriti......dhe te tjere qe per momentin nuk me vijne ne mendje

I falenderoj per bukurine e shpirtit, mirekuptimin, intelektin, dhe tolerancen qe dhurojne ketu ne forum. I uroj nga shpirti gjithe te mirat qe zemra u deshiron.

Postuar nga volter datë 12 Qershor 2004 - 20:19:

Talking

Eh me ke ngushtuar mer djale i mbare...S'di prej ku ta shtrydh trurin me perpara, prej gocave apo prej cunave... mire ia kepus tani...ups

P.s *************** jane nja 15 yje qe i simpatizoj dhe i adhuroj ups

hajt tung

Postuar nga ComeAsYouAre datë 13 Qershor 2004 - 21:38:

Tani ka shume antare por do veçoja Hashashin,Njeriu xx & Bruniatironse

Postuar nga El_Fatih datë 13 Qershor 2004 - 22:45:

Pershendetje!

Mona flm ne radhe te pare per mikpritjen.

Tashme spo zgjatem shume por po i pergjigjem pyetjes sime.

Kam respekt te vecante per mikun tim Indritin po ashtu per natyren dhe postet e tij, njekohesisht edhe per Monen .

Kaq kam pasur mundesi te noh deri tani nga ky forum, por jam i sigurte qe ka shume shoke te mire.
Fati.

Postuar nga jimmy84 datë 14 Qershor 2004 - 13:00:

Yhyy, simpati kam per nje lukuni njerezish.
Darke, Mona, Lorie, Amor,Adelaide, Hirushja, Analistja, Macekeqe, I_lire, Bledumi, Shenjtori,Skalabrino etj. Dmth me keta me eshte ngrene me shume muhabeti.

P.S dhe nuk mund te harroja Plloshtanin
Me kete rast i pershendes te gjithe me nje kenge te Sinan Hoxhes :p

Postuar nga Indrit datë 14 Qershor 2004 - 13:20:

Simpati?

Fillimisht te pershendes Fato!
Teme e lezetsjme pasi ne te ke mundesi te besh nje kompliment per nje x anetar qe respekton.

Pa u zgjatur po them se ka mjaft persona qe kane fituar simpatine time me te vertete.

Ja po permend disa:
Sabina, Keni, mona, amor, El_fatih , Plloshtani, brunia tironce,keta2 dena,Treshi,hirushja mace e keqe, njeriu xx i _lire........

Jam i sigurte qe kam haruar shume te tjere pa permendur por nuk do te thote qe si respektoj.

Ps. renditja nuk ka shume rendesi.
Indriti.

Postuar nga hirushja datë 14 Qershor 2004 - 16:10:

Per ke kam shume simpati??

Analisten, vdes te merrja pak shembull nga Ana. C'do mendim i saja me pelqen.

Anaz eshte vajze shume shume e mire.Une me ane te sjelljeve te saj, me ka ber ti them qe eshte vajze flori sic thot nje miku im.

Suga Tilonce qe njihet si Brunia ka tip te vecante. Shume e ciliter si vajze dhe capkene.

Nga djemt do fusja i_lire, Sunbeloved, Tresh, Keni, Jimmy, Bledumi, Shenjtorin.

Mona te falenderoj shume.

Postuar nga eliz datë 14 Qershor 2004 - 21:40:

Me pelqejne te gjithe ne pergjithsi,dhe DARKE ne vecanti.Por pika e dobet eshte...KENI .

Postuar nga Klodel datë 14 Qershor 2004 - 23:19:

per shume persona qe kam dhe nuk kam shoqeri. ne pergjithesi ka shume njerez simpatike em bote me mendime interesante. rreshti do ishte teper i gjate keshtu qe po veme ne praktike pak diplomacine . Personat qe i kam te vecante e dine personalisht keshtu qe nuk e shoh te arsyeshme t'i shkruaj emrat ketu

Hirushja te keqen una ty mos me merr dhe aq shume per shembull se jam shume lunatike

Gjithsej 8 faqe: [1] 2 3 4 5 6 7 8 »
Trego 78 mesazhet në një faqe të vetme

Materialet që gjenden tek Forumi Horizont janë kontribut i vizitorëve. Jeni të lutur të mos i kopjoni por ti bëni link adresën ku ndodhen.